Results 1 to 10 of 10
-
25-03-2025, 10:50 #1
Γιατί λένε πράγματα που δεν εννοούν;
Γνώρισα μια κοπέλα που πράγματι ταιριάξαμε εκεί και γελούσαμε και όλα. Τέλος πάντων, όταν μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει το όμορφο "οτιδήποτε χρειαστείς, είμαι εδώ, θα με πάρεις να μου πεις, εντάξει;" Και από τη μια συγκινουμαι από την άλλη ρε φίλε, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ σε πράξεις. Όταν λέω τίποτα, τίποτα.
Μου είχε πει θα βρισκόμασταν την Κυριακή, barnacles. Ούτε με πήρε να μου πει ότι δεν ίσχυε τελικά, περίμενα σαν την ηλίθια, όπως πάντα με τους ανθρώπους. Έστω στείλε ένα μλκισμενο ΜΗΝΥΜΑ και πες πως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ. Αλλά προφανώς ξέρεις μόνο να λες τις εύκολες άδειες λέξεις που ούτε καν έχεις την ικανότητα να εννοείς. Τόσο άδειος και υποκριτικος άνθρωπος είσαι. Τι σκατά περίμενα;
Δύο φορές όντως στράφηκα προς εκείνη σε πολύ δύσκολες στιγμές. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ενώ τα άνοιξε και ήταν online πολλές φορές. Εννοείται δεν πρόκειται να της ξαναστειλω ποτέ, πόσο μάλλον σε δύσκολες στιγμές. Εκείνη, όμως, όταν είχε ανάγκη και μου έστειλε-με πήρε τηλέφωνο, αμέσως της απάντησα. Αμέσως. Εκείνη χέστηκε να γράψει μια ΠΡΟΤΑΣΗ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΈΠΤΩΝ. Άντε στον διάολο.
Με παίρνει να μου πει πήγα στην τάδε και της πήγα αυτό κ αυτό κ αυτό, τι μου το λες ηλίθια; Εγώ ένα ΜΗΝΥΜΑ ήθελα μόνο στιγμές που ήθελα να πεθάνω και μου έδειξες πως ΧΕΣΤΗΚΕΣ.
Κουράστηκα να προσπαθώ με τους ανθρώπους, κουράστηκα να παρακαλάω για λίγη αγάπη, για το ελάχιστο ενδιαφέρον.
Ας μην ενδιαφερθείς, Λ., χέ στη κα. Απλά μην υποκρινεσαι. Δεν θέλω να ακούσω μαλακίες που δεν εννοεις. Και ειλικρινά, πλέον, δεν θέλω να ακούσω ούτε εσένα, ούτε τα προβλήματά σου. Όπως με έγραψες κάθε φορά, πλέον κάνε οτιδήποτε νομίζεις, χέ στη κα. Λυπάμαι που σκέφτηκα και είχα σκοπό να κάνω τόσα για εσένα. Αλλά άντε και στον διάολο που μου είπες λόγια που δεν εννοούσες ούτε στο 1%.
Μλκισμενοι ανίκανοι, άδειοι άνθρωποι παντού.
Τουλάχιστον εγώ όταν λέω πως νοιάζομαι, ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ.
Βασικά, δεν το λέω ΠΟΤΕ με λόγια. Δεν λέω ποτέ σε κανέναν πως νοιάζομαι, πως τον αγαπάω κλπ. Κάνω μια πράξη αντί για λέξεις.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΗΜ€ΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΚ ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΣΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΣΚΑΣΤΕ!!!!
- 25-03-2025, 11:19 #2
Το σημαντικό είναι ΕΣΥ να μην επηρεάζεσαι από τέτοιες συμπεριφορές ούτε να προσπαθήσεις να «μιμηθείς» κάτι τέτοιο. Μπορείς να παραμείνεις αυθεντική και ειλικρινής και κάποια στιγμή θα βρεθεί και ο σωστός άνθρωπος για σένα. Η προσποίηση ενός διαφορετικού εαυτού δεν βοήθησε ποτέ κανέναν να προσεγγίσει ανθρώπους. Τουλάχιστον μακροχρόνια.
Και αποδεικνύεται από αυτό το περιστατικό. Είδες που όταν εσύ συνειδητοποιησες ότι κάποιος δεν είναι αυτό που δείχνει αυτόματα απογοητεύτηκες και ξενέρωσες; Άρα δες το σαν μάθημα για τον εαυτό σου και για το πως θα λειτουργείς από δω και πέρα έτσι ώστε οι πιθανότητες επιτυχίας να παραμείνουν με το μέρος σου. Ελπίζω να βοήθησε αυτή η συμβουλή.
25-03-2025, 11:24 #3
25-03-2025, 11:25 #4
Επίσης έχε υπόψη σου ότι τέτοιες συμπεριφορές έχουν να κάνουν με το άτομο που τις ασκεί, όχι με σένα. Επομένως δεν έχεις εσύ το πρόβλημα. Άρα μην το παίρνεις προσωπικά. Το ίδιο θα κάνει σε όλους. Όπως σου είπα και παραπάνω εσύ διατήρησε την αυθεντικότητα σου και μην επηρεάζεσαι.
25-03-2025, 11:27 #5
25-03-2025, 11:32 #6
25-03-2025, 11:37 #7
25-03-2025, 11:40 #8
Ε αν σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εννοώ αν θες όντως να είναι μέρος τη ζωή σου, όταν θα σε πλησιάσει και πάλι μπορείς να συζητήσεις μαζί του. Ήρεμα. Να πεις τι σκέφτεσαι κτλ.
Ε αν όχι, κανε την στην άκρη και όταν σε ξαναπλησιασει μην ασχοληθείς περισσότερο. Σίγουρα θα βρεις ανθρώπους που θα ταιριάξεις κάποια στιγμή, θα εννοούν αυτά που λένε και κυριως δεν θα σε στεναχωρουν.
25-03-2025, 14:00 #9
θα ειχα πολλα να πω και να ρωτησω, αλλα εχω την εντυπωση οτι εισαι πολυ φορτισμενη και κυριως οτι δεν θελεις να ακουσεις, αλλα ηθελες να τα πεις καπου και να ξεσπασεις. οποτε, δεν θα πω...
αν εχεις διαθεση για συζητηση ειλικρινη, το συζηταμε..
25-03-2025, 15:56 #10
@wanderer010 Σε ευχαριστω πολυ για τα ποστ σου, με εχεις βοηθησει να δω πραγματα για μενα που δεν μπορω να δω αλλιως.