εγκυος!!!!περιεργα συναισθηματα.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    τοσο καλυτερα π δεν περνεις φαρμακα .
    θα περνεις μονο ασβεστιο και σηδιρο.

Originally posted by ζωζα
    παιδια ειχα μια βδομαδα καθυστερηση..εκανα 2 τεστ σημερα και βγηκαν θετικοτατα!!ο αρραβωνιαστικος μου χαιρεται πολυ ..κι εγω..αλλα παραλληλα φοβαμαι και πολυ πως θα εξελιχτει η εγκυμοσυνη...αλλες που εχουν περασει εγκυμοσυνη με πολυ αγχος???αχ παιδια νιωθω πια οτι ημαστε μια οικογενεια ολοι εδω μεσα..και ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτο το νεο!φιλακια..
    συγχαρητηρια ζωζα ! να το χαιρεστε !
    ειναι λογικο να εχεις αγχος αλλα σκεψου μετα απο λιγους μηνες ,
    τι χαρα θα νοιωθετε να μεγαλωσετε ενα μωρακι δικο σας!
    Σημερα με μια ενεση που θα σου κανουν στο χειρουργειο οι γιατροι, οταν θα εισαι ετοιμη να γεννησης , μεχρι και γουοκμαν μπορεις να παρεις μαζι σου για να ακους τα αγαπημενα σου τραγουδια , μεχρι να σου ακουμπισουν στην κοιλιτσα σου , τον καρπο του ερωτα και της αγαπης !

Senior Member
    ναι liveloula μου καλυτερα να ειμαι πιο ησυχη οτι το μωρο θα ειναι ενταξει/ομοιοπαθητικη δεν πειραζει ε?

Senior Member
    ναι liveloula μου καλυτερα να ειμαι πιο ησυχη οτι το μωρο θα ειναι ενταξει/ομοιοπαθητικη δεν πειραζει ε?

δεν ξερω αλλα εδω δεν εχουν προβλημα αυτες π περνπυν λαντος κλπ θα εχεις εσυ?
    τυχερουλα.

Senior Member
    πανο μου πολυ συγκινητικα και ομορφα τα γραφεις..με ανεβασες λιγο!μακαρι να βγει υγιεστατο και ομορφο σαν τους γονεις του..χε χε χε,,παντως θα ηθελα πολυ να ειναι αγορακι!!

po po zwza moy πρεπει να ναι πολυ ομορφη η σκηνη που το ανακαλυπτεις οτι εισαι εγκυος απο τη στιγμη που το θελετε και οι 2...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ναι ειναι!βεβαια εγω ημουν λιγο στη κοσμαρα μου δεν εχω ακομα συνηδητοποιησει οτι ειμαι εγκυος!αλλα ναι χαιρομαστε..ο αντρας μου ηθελε κιολας βολτα σημερα σε μαγαζια με βρεφικα ρουχα!κανουμε ονειρα..σας ευχομαι κι εσας οτι καλυτερο παιδακια μου..σασ αγαπω κι ασ μην σας ξερω γιατι ειστε παντα διπλα μου!:P

πανο μου πολυ συγκινητικα και ομορφα τα γραφεις..με ανεβασες λιγο!μακαρι να βγει υγιεστατο και ομορφο σαν τους γονεις του..χε χε χε,,παντως θα ηθελα πολυ να ειναι αγορακι!!
    ποια γυναικα δεν θαθελε να μεγαλωσει τον δικο της ανδρα!
    σου το ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου , αλλα αν βγει κοριτσι
    θα ξετρελαθει απο την χαρα του ο αντρας σου ! οποτε παλι η χαρα θα βασιλευει στην ψυχη σας !

Senior Member
    αγορακι θελει κι αυτος!!λολ!αλλα και κοριτσακι μινι..γλυκα θα ειναι!

Senior Member
    Αντε να μαθετε τι ειναι να του ετοιμασετε τα ρουχαλακια του,το ονομα του κλπ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μπραβο ζωζα χαιρομαι πολυ για εσενα!!μην ανησχεις.με το μωρο τωρα οι ορμονες σου θα φτασουν στα υψη!!

αγορακι θελει κι αυτος!!λολ!αλλα και κοριτσακι μινι..γλυκα θα ειναι!
    αμα μεγαλωσει και ειμαι ακομα ζωντανος , να μου την φερετε να σας ξεναγησω δωρεαν στο παρισι!

Banned
    Συγχαρητήρια Ζώζα
    Όλα θα πάνε καλά!

Senior Member
    πανο μου πολυ ωραια προταση!γιατι να μην εισαι ζωντανος?τοσο μεγαλος εισαι μωρε?στο παρισι μενεις?melene μου τι εννοειςμε τις ορμονες?καλυτερα λες θα νιωθω η πολλα νευρα και νταουν?gus σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σου!

ειχα διαβασει σε ενα αρθρο οτι πολλες γυναικες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ξεπερνανε την καταθλιψη και το αγχος,το βρισκω εντελως λογικο δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο απο το να ξερεις οτι ενα παιδακι μεγαλωνει μεσα σου..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast