Results 46 to 60 of 95
-
30-09-2009, 09:54 #46
ζωζουλα!!!!
Μην ξεχασεις να μοιραστεις να χαρουμενα νεα σου μαζι μας!!!!
Περιμενω να ακουσω για υπερηχους και ακουσμα καρδιας κλπκλπκλπκ ολα εκεινα τα ομορφα που μας συμβαινουν στην πρωτη εγκυμοσυνη!!!!!
Πες τα ολα!!!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
- 30-09-2009, 17:46 #47
κοριτσια σημερα πηγα στο γιατρο..μου εκανε κολπικο υπερηχο ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων απο την τελευται περιοδο!ειδαμε το σακο ευτυχως μεσα στη μητρα!αλλα το σπορακι δεν φαινοταν ακομα..εγω βασικα αγχωθηκα αλλα ο γιατρος ειπε την επομενη φορα θα το δουμε και θα το ακουσουμε..ειδε τις ωοθηκες για καμια κυστη αλλα και οι δυο ο.κ!απλα μου ειπε επειδη η μητρα ειναι λιγο ερεθισμενη αν δω λιγο αιμα να μην ανησυχησω!εγω ομως απο τωρα φοβαμαι!αυτα τα νεα..μου εδωσε και πολλες εξετασεις και φοβαμαι κι αν θα βγουν καλες!δεν ξερω αν πρεπει να χαιρομαι σημερα!!μηπως επρεπε να φανει εστω μια κουκιδα?και το αιμα λετε να εχει σχεση με αποβολη?
30-09-2009, 23:56 #48
Πωπω,ειχα ποσο καιρο να μπω και μολις μπηκα ειδα το καλυτερο νεο...Μπραβο κοριτσακι μου..Συγχαρητηρια...Λοιπον,τ ο αιμα δεν εχει σχεση με αποβολη.Η ξαδερφη μου ειδε αιμα εγκυος και δεν επαθε τιποτα ουτε εκεινυη ουτε το μωρακι,Απλα ειχε ερεθισμενη μητρα αν δεν κανω λαθος...το ιδιο και η μητερα μου σε εμενα..Να μην σε ανησυχει τιποτα..απλα να μην κανεις αποτομες κινησεις και να μην σηκωνεις κανενα βαρος...Θα δεις ολα θα πανε τελεια...ειμαι πολυ χαρουμενη με τα νεα σου..μπραβο κοπελα μου...σου ευχομαι να γεννησεις με το καλο το μωρακι σου και να εισαι η πιο ευτυχισμενη κοπελα στη γη
01-10-2009, 07:57 #49
ntinaki μου σε ευχαριστωωωω πολυ!χαιρομαι που τα λεμε και παλι!και για την ομοιοπαθητικη που κανω ο γυναικολογος μου χαρηκε πολυ..τον ομοιοπαθητικο μου τον ξερει γιατι παει εκει ολη η οικογενεια του!αυτα..αχ μακαρι να πανε ολα καλα!και σε σας ευχομαι κοριτσια οτι καλυτερο!φιλακια πολλα πολλα!
01-10-2009, 16:03 #50
Bravo!!!!
Σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος και θα πανε μην ανησυχεις!!1
Αντε και σε 8 μηνες θα εχεις αγκαλια ενα αγγελουδι!!!
Το φανταζεσαι!!
Το εχεις συνειδητοποιησει!!!
Τωρα να προσεχεις μονο τον εαυτο σου και τιποτα αλλο.
Να δεις που και ολοι οι αλλοι μονο εσενα θα προσεχουν. Στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!!Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
01-10-2009, 22:17 #51
αυριο παω για τις εξετασεις..ειναι παρα πολλες και φοβαμαι πολυ αν θα βγουν καλες..αγχος φουλ..
02-10-2009, 08:25 #52
Ζωζα μου συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου.Κια εγω ειχα για 3 χρονια κρισεις πανικου αγοραφοβιες και ολα τα συναφη.Εμεινα εγκυος και ημουν ακριβως σαν εσενα.Φοβομουν καθε μερα και περισσοτερο στην αρχη.εΙΧΑ τρομερο αγχος καθε φορα που εκανα εξετασεις που πηγαινα στον γιατρο,φοβομουν τι συμπτωματα θα ειχα και γενικα ηταν μια αναμπουμπουλα τα συναισθηματα μου.Ομως σε λιγο καιρο που περασαν τα περισσοτερα..Μαλλον οι ορμονες που εκκρινονται στο σωμα μας οταν ειμαστε εγκυες μας προστατευους απο αλλα .Δεν ξερω που αλλου να το αποδωσω.Ηρεμησα και χαλαρωσα αρκετα.Οχι τελειως.παντα ειχα ενααγχος και κατι ψιλικρισουλες αλλα το χαλι που ημουν στην αρχη δεν ημουν πια.Φοβομον απιστευτα τη στιγμη του τοκετου μην με πιασει καποιος πανικος και τετοια.Σε πληροφορω οτι γεννησα φυσιολογικα χωρις επησκλκηριδιο με μια παρα πολυ δυσκολη γεννα και ομως τα καταφερα.Απο τον τοκετο και μετα εχοντας το κοριτσακι μου αγκαλια δεν φο0βαμαι τιποτα.Μαλιστα μετα απο 4 μηνεςπου γεννησα εμεινα ξανα εγκυος και ειμαι τωρα στον 4ο μηνα.Ετσι θα δεις κξαι εσυ ποο πισω θα αφησεις ολα αυτα τα ψιχολογικα γιατι θα αοασχολεις το μυαλο σου με αλλα ευχαριστα πραγματα,.Θα κανεις ονειρα για το μωρα κι σου θα το νιωθεις μεσα σου,ολα ειναι πολυ δυνατα συναισθηματα.Προσπαθησε να χαλαρωσεις κια να ζησεις αυτην την κατασταση γιατι ειναι μοναδικη.Ολα θα πανε καλα και οταν με το καλο παρεις το μωρακι σου αγκαλια θα τα ξεχασεις ολα θα δεις..Ευχομαι νε εχιε ςμια καλη εγκυμοσυνη και να ξερεις οτι απο δω και περα οταν εσυ εισαι κλα ειναι και το μωρακι σου ,οταν κανεις κακες σκεψεις επηρεαζεις και το μικρο σου.
02-10-2009, 17:54 #53
mina μου μου δινεις πολυ θαρρος!φιλακια
02-10-2009, 18:12 #54
zoza πως παει η εγκυμισυνη?εισαι καλυτερα απο πρωτα?
02-10-2009, 23:26 #55
καλα liveloula σημερα ετρεχα να κανω εξετασεισ...ενα ολοκληρο κατεβατο..τα αποτελεσματα πεμπτη...ελπιζω να ειναι καλα.παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο μου να του δειξω τα αποτελεσματα και μαλλον θα μου ξανακανει υπερηχο να δουμε αν θα φανει επιτελους το σπορακι..εχω και με αυτο ενα αγχος ουφ..
03-10-2009, 10:03 #56
να συνηθησεις.καθε μηνα 8α κανεις εξετασεις αιματος για ξωπλαμα κλπ.μακρια απο γατες και τα λαχανικα καλα πλημενα.πεινε πολυ γαλα και το κρεας πολυ καλο ψημενο.
πεινε και πολυ γαλα.εγω επινα ενα λιτρο την μερα.μην φανταστεις ετρωγα και κανενα σουβλακι αλλα ελεγα να το ψησουν καλα λογο εγκυμοσινης.
05-10-2009, 22:15 #57
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΜΒΡΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΚΟ?ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ..
05-10-2009, 22:36 #58
Ζωζα σου ευχωμαι με το καλο να σου ερθει το μωρακι σας,,εχω κ εγω ενα γιο που ειναι 4 χρονων τωρα.Να μην εχεις ανχως προσπαθησε να το ευχαριστηθεις οσο πιο πολυ γινετε,αλωστε δεν θα το ζεις συνεχεια αυτο.Ειναι τρομερη εμπηρια η εγυμοσυνη κ πολυ τυχερες εμεις οι γυναικες που την ζουμε!!!!Οσο θα εισαι εσυ καλα κ θα εχεις καλη διαθεση τοσο κ το παιδακι σου θα μεγαλωνει στην κοιλιτσα φυσιολογικα.Οχι ανχος κ παλι με το καλο..
07-10-2009, 14:34 #59
παιδακια μου καλα σημερα βγηκαν οι εξετασεις απο το μικροβιολογο...εκεινο το κατεβατο που δινουν αιματος ουρα κολπικα υγρα και και και...και βγηκαν ολες πεντακαθαρες!ειμαι πολυ χαρουμενη..ειχα πολυ αγχος..εκκρεμει μονο το τεστ παπανικολαου..ανακουφιση νιωθω μενει να παει καλαη συναντηση στο γυναικολογο μου τη παρασκευη να δουμε το σπορακι και ακουσουμε καρδουλα..ετσι θα ηρεμησω...φιλακια πολλα:P
:P
07-10-2009, 14:38 #60
Originally posted by ζωζα
παιδακια μου καλα σημερα βγηκαν οι εξετασεις απο το μικροβιολογο...εκεινο το κατεβατο που δινουν αιματος ουρα κολπικα υγρα και και και...και βγηκαν ολες πεντακαθαρες!ειμαι πολυ χαρουμενη..ειχα πολυ αγχος..εκκρεμει μονο το τεστ παπανικολαου..ανακουφιση νιωθω μενει να παει καλαη συναντηση στο γυναικολογο μου τη παρασκευη να δουμε το σπορακι και ακουσουμε καρδουλα..ετσι θα ηρεμησω...φιλακια πολλα:P:P
αντε με το καλο...
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια