Results 76 to 90 of 95
-
20-02-2010, 14:00 #76
παιδακια μου εχω καιρο να γραψω στο φορουμ!εγω εφτασα αισιως στην 27 εβδομαδα εγκυμοσυνης..ολα δοξα το θεο εχουν παει πολυ καλα..αλλα εχω καμια δεκαρια μερες που νιωθω χαλια..μου εχει δημιουργηθει φοβος μηπως ανεβασω πιεση στην εγκυμοσυνη παροτι δεν ειχα ποτε ουτε στο γιατρο που μου την μετραει..τελευταια ομως νιωθω δυσπνοιες και συχνες αιφνιδες ζαλαδες σαν να φουντωνει-μουδιαζει το κεφαλι μου..λετε να επεστρεψαν οι κρισεις πανικου?η ειναι απο την εγκυμοσυνη?να παρω πιεσομετρο?
- 20-02-2010, 18:57 #77
se piezei to moro na giati einai oi dispnies..skepsoy thetika...kai asxolisoy me to na kanete tin zoi sas kaliteri.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
20-02-2010, 19:58 #78
oi zalades omws?
20-02-2010, 20:46 #79
kai oi zalades..
ego eixa kathimerina..einai i piesi soy poy allazei..eisai kai pio adinami..logiko einai thelis perissoteri ksekoyrasi..olokliro paidaki exis stin koilitsa..min agxvnese einai apolitos fisiko.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
20-02-2010, 20:47 #80
an einai poli entones pes to ston giatro soy..
21-02-2010, 13:55 #81
ζωζα μου,οι δυσπνοιες δικαιολογούνται ,οπως σου ειπε και η Αντα ,το μωράκι θα πάρει θέση (αν δεν εχει παρει ηδη) και θα σπρώχνει το διάφραγμα σου.Εγω οταν πιέστηκα πολύ απο τις δύσπνοιες ,έκανα και ενα υπέρηχο καρδιάς.
Οι ζαλάδες ειναι κι αυτές στο πρόγραμμα,αλλα αν ειναι ξαφνικές πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το συζητήσεις με το γιατρό σου.
Μπορεί να εχει να κάνει με την πτώση της γλυκόζης, με την πίεση με 1002 λόγους.
Το οτι δεν ειχες ποτέ αυξημένη πιεση δεν λαμβάνεται υπόψιν στην εγκυμοσύνη σαν σταθερά,γι αυτό θα σε ελεγχει ο γιατρός σου συχνα πυκνά.
Εγω θα έλεγα(δεν ειμαι γιατρός) ,αν η καμπύλη σακχάρου σου ηταν φυσιολογική και το μωρό δεν φαινεται να ειναι πολύ μεγάλο,να μην παρεις πιεσόμετρο..θα σε αγχώσει.
Υπομονή!! σε λιγο καιρό θα δεις το μωράκι σου,εκανες τριδιάστατο υπέρηχο,ψώνισες τα ρουχαλάκια?Επικεντρώσου σε ευχάριστες ασχολίες που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση και μη ξεχνάς πως το μωράκι νιώθει !!!
21-02-2010, 16:17 #82
η καμπυλη ηταν φυσιολογικη και το μωρο το ιδιο...πιεση 11 με 8 ειχα προχτες στο γιατρο..φοβαμαι ομως μην ανεβει καμια στιγμη αποτομα..και ταχυπαλμιες εχω ειδικα μετα το φαγητο..καθε 20 μερες λετε ειναι αρκετο που με μετραει ο γιατρος?
21-02-2010, 16:27 #83
Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα όλες τις φοβίες μαζεμένες.Αισθανόμουν άρρωστη και όχι ότι βρισκόμουν σε μια κατάσταση φυσιολογική.Το μυαλό πήγαινε στα χειρότερα και δεν λένε για τα όνειρα που έβλεπα.Στο δεύτερο ήταν πολύ ποι εύκολα τα πράγματα.Εχοντας και ενα πολύ ζωηρό μωρό με τα ξενύχτια και τις αρρώστειες ,δεν είχα καν την πολυτέλεια να σκεφτώ την κατάστασή μου.Μην αγχώνεσαι είναι όλα φυσιολογικά.Ζαλάδες αντιμετώπισα και εγώ λόγω χαμηλού αιματοκρίτη.
21-02-2010, 17:28 #84
Originally posted by ζωζα
η καμπυλη ηταν φυσιολογικη και το μωρο το ιδιο...πιεση 11 με 8 ειχα προχτες στο γιατρο..φοβαμαι ομως μην ανεβει καμια στιγμη αποτομα..και ταχυπαλμιες εχω ειδικα μετα το φαγητο..καθε 20 μερες λετε ειναι αρκετο που με μετραει ο γιατρος?
Γιατι φοβάσαι μηπως ανεβει ξαφνικά?
Ταχυπαλμίες μετα το φαγητό?Μην τρως μεγάλα γεύματα,συνήθως αυτός ειναι ο λόγος.Πολλα και μικρά γευματα ειναι η λύση,και τροφές που σου δινουν ενεργεια και ειναι ευπεπτες.
Μιλας ανετα με το γιατρο σου?Πες του ακριβως για τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα..σιγουρα θα ξέρει πως να σε βοηθήσει,τηλεφώνησέ του αν δεν το αντέχεις,ειναι ο πιο πολυτιμος συνεργάτης σου σε αυτο και ο μονος που ξερει το ιατρικό σου προφίλ.
21-02-2010, 18:08 #85
δηλαδη λετε να μην παρω πιεσομετρο?να την μετραει μονο ο γιατρος μια φορα στις 20 μερες?
21-02-2010, 18:16 #86
Εγώ λέω να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και άσε τον γιατρό να κάνει ότι χρειάζεται.Το πιο σμαντικό είναι να είσαι ήρεμη γιατί η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστεια.
21-02-2010, 18:29 #87
Originally posted by ζωζα
η καμπυλη ηταν φυσιολογικη και το μωρο το ιδιο...πιεση 11 με 8 ειχα προχτες στο γιατρο..φοβαμαι ομως μην ανεβει καμια στιγμη αποτομα..και ταχυπαλμιες εχω ειδικα μετα το φαγητο..καθε 20 μερες λετε ειναι αρκετο που με μετραει ο γιατρος?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
25-03-2010, 19:41 #88
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ..ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
05-07-2010, 15:35 #89
παιδακια μου μετα απο εννια μηνες τρελου αγχος για το μωρο γεννησα στις 21 μαιου η μπεμπα 3600 και πανεμορφη ..η γεννα φυσιολογικη κι εγω τερας δυναμης και ψυχραιμιας..μετα που ηρθαμε σπιτι φοβος για τα παντα παλι..μην παθει τιποτα το μωρο..τωρα το ψιλοξεπερασα..της παιρνω τον αερα..αλλα σκεφτομαι παλι τις κρισεις πανικου και την ασταθεια -ζαλη τοσα χρονια..μετα απο 40 μερες στην ασφαλεια του σπιτιου πηγαμε εκκλησια και μια δυνατη κρισαρα με επιασε..αχ ποτε θα γινω καλα..?θα μπορεσω να μεγαλωσω σωστα το μωρο που οπου και να παω με πιανει κριση πανικου?αυτα κατα τα αλλα νιωθω λιγο εγκλωβισμενη με την ευθυνη που εχει ενα παιδι
05-07-2010, 22:11 #90
Na σου ζησει βρεεε να δεισ που τωρα το μωρακι θα σε βοηθησει να ξεπερασεισ πολλα..θεσ δεν θεσ αυτο γινεται αυτοματα θα δεισ... ολα καλα να σας πανε καλα και να μην γινεσαι υπερπροστατευτικη μαμα ολα ειναι ανθρωπινα και οκ..φιλια πολλα!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση