Μερικο Τσεκ-απ εξετασεων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Μερικο Τσεκ-απ εξετασεων

Γεια σας φιλοι μου....Εκανα προχτες ενα μικρο τσεκ-απ εξετασεων, για να δω που βρισκομαι...Βαζω τα ευρεθεντα εδω και θα ηθελα την γνωμη σας, αν ειναι ενταξει ή χρειαζονται να αλλαξω κατι...Ουρικο οξυ: 4.2[3.5-7.2].....ΟΛΙΚΗ Χοληστερολη:198..επιθυμητη τιμη:<170...Τριγλυκεριδια:60..Φ� �σιολογικη τιμη<150...HDL:84...Φυσιολογικη μικροτερη απο 40....LDL:96...Επιθυμητη τιμη μικροτερη απο 100...ΟΛΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ:497...Επιθυμητα ορια:400-700.....
    Δεν ξερω αν πρεπει να τα αναρτω εδω. Τη γνωμη σας...Σας ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos2008 View Post
    Γεια σας φιλοι μου....Εκανα προχτες ενα μικρο τσεκ-απ εξετασεων, για να δω που βρισκομαι... Βαζω τα ευρεθεντα εδω και θα ηθελα την γνωμη σας, αν ειναι ενταξει ή χρειαζονται να αλλαξω κατι... Ουρικο οξυ: 4.2 [3.5-7.2]..... ΟΛΙΚΗ Χοληστερολη:198.. επιθυμητη τιμη:<170...Τριγλυκεριδια:60.. Φυσιολογικη τιμη<150... HDL:84... Φυσιολογικη μικροτερη απο 40.... LDL:96... Επιθυμητη τιμη μικροτερη απο 100... ΟΛΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ:497... Επιθυμητα ορια:400-700.....
    εχμ... δεν ειναι ιατρειο εδω για να αναρτας αιματολογικες εξετασεις.. τι γνωμη να πουμε; θα τις στειλεις στον γιατρο σου και θα ρωτησεις την γνωμη του...

Senior Member
    καλά σου λέει... πως σου ήρθε να ρωτήσεις εδω ?

Senior Member
    Θα εισηγηθώ την σύστασιν συμβουλίου μετά της ολομέλειας των ιατρών της κοινότητος ώστε να προβούμε εις πόρισμα κατόπιν εξέτασης των ευρημάτων.

Δρ. Νίντζα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Θα εισηγηθώ την σύστασιν συμβουλίου μετά της ολομέλειας των ιατρών της κοινότητος ώστε να προβούμε εις πόρισμα κατόπιν εξέτασης των ευρημάτων.

Δρ. Νίντζα
    Καινούριο είναι πάλι αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Καινούριο είναι πάλι αυτό;
    Ναι, καινούριο ειναι. 真新しい

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Ναι, καινούριο ειναι. 真新しい

χαχαχαχχαχ

Senior Member
    Εμένα οι εξετάσεις μου δεν βγήκαν πολύ καλές. Οι βιοχημικές εξετάσεις μου χάλια οι περισσότερες. Και χοληστερίνη μου βρήκαν και τριγλυκερίδια και ο αθηρωματικος δείκτης δεν είναι στα επιθυμητά πλαίσια. Μόνο το σάκχαρο είναι καλό.

Senior Member
    Ουρικο οξυ: ***.....ΟΛΙΚΗ Χοληστερολη:***..επιθυμητη τιμη:<170...Τριγλυκεριδια:***..Φ υσιολογικη τιμη<150...HDL:***...Φυσιολογικη μικροτερη απο 40....LDL:***...Επιθυμητη τιμη μικροτερη απο 100...ΟΛΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ:***...Επιθυμητα ορια:400-700.....
    Πρέπει να έχεις κάποια λάθη στη μεταφορά των στοιχείων εδώ. Είδα ένα. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να κυκλοφορούν στο ίντερνετ, ακόμα και πίσω από καθεστώς (φαινομενικής) ανωνυμίας. Είναι πολύ ευαίσθητη προσωπική πληροφορία. Π.χ. ο γιατρός μου δε στέλνει ποτέ με email τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου αλλά μπαίνω σε ασφαλισμένο σύστημα με την ταυτότητά μου για να τα δω· ή περνάω από το ιατρείο του για να μου τα εκτυπώσει σε χαρτί.

Και το κυριότερο: τα νούμερα αυτά δε λένε πολλά πράγματα από μόνα τους. Η τελική αξιολόγηση λαμβάνει υπόψιν την κατάσταση και το ιστορικό υγείας του ατόμου, όπως και το οικογενειακό ιστορικό του. Οι ίδιοι αριθμοί μπορεί να έχουν άλλη σημασία και βαρύτητα για διαφορετικά άτομα. Μόνο ο θεράπων ιατρός μπορεί να εκφέρει γνώμη εδώ, κανένας άλλος.

EDIT: removing sensitive OP data.
    Last edited by Vox; 29-03-2025 at 14:40.

Junior Member
    Συγνωμη φιλοι μου...δεν το ηξερα οτι δεν αναρτουνται εδω τα Ιατρικα..δεν θα ξανασυμβει..Γεια σας & παλι συγνωμη.

Senior Member
    Δεν πειραζει, ο,τι εγινε, εγινε.

Junior Member
    Γεια σας φιλοι μου....Εκανα προχτες ενα μικρο τσεκ-απ εξετασεων, για να δω που βρισκομαι...Βαζω τα ευρεθεντα εδω και θα ηθελα την γνωμη σας, αν ειναι ενταξει ή χρειαζονται να αλλαξω κατι...Ουρικο οξυ: 4.2[3.5-7.2].....ΟΛΙΚΗ Χοληστερολη:198..επιθυμητη τιμη:<170...Τριγλυκεριδια:60..Φ� �σιολογικη τιμη<150...HDL:84...Φυσιολογικη μικροτερη Squid Game Online απο 40....LDL:96...Επιθυμητη τιμη μικροτερη απο 100...ΟΛΙΚΑ ΛΙΠΙΔΙΑ:497...Επιθυμητα ορια:400-700.....
    Έπαθα σοκ όταν διάβασα αυτή την ερώτηση από εσάς. Χαχα. Αυτό το φόρουμ δεν είναι γιατρός που μπορεί να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας για εσάς
    Last edited by Berryoyer; 02-06-2025 at 05:49.