σκέψεις ή πράγματα που κάνατε που άλλαξε η ζωή σας προς το καλύτερο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Όλα καλά θα πάνε με το σεμινάριο μην αγχώνεσαι:-) και σίγουρα δεν είναι το περιβάλλον σε όλες τς δουλειές το ίδιο

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Εγώ σκέφτομαι προσπαθώ δηλαδή να πίσω τον εαυτό μου ότι επειδή στις δουλειές που έκανα δεν είχα και την καλύτερη αντιμετώπιση, δεν θα είναι παντού το ίδιο κάπου αλλού θα υπάρχει περιβάλλον καλύτερο για εργασία. Το οποίο το βίωσα μια φορά στην ζωή μου και ευελπιστώ να το ξανά ζήσω.
    Οπου πας λεβεντη την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις. Ρωτά με εμένα που έγινα πια σοφος στο θεμα. Οσο ο χαρακτήρας μας δεν αλλαζει η αντιμετωπιση μας από τους αλλους θα ειναι ακριβως η ίδια. Και μιλαμε, για μένα, για σχετικα καλα εργασιακά περιβαλλοντα.
    γιάννης

Senior Member
    Άστα να πάνε!!

Senior Member
    εμενα, αλλαζε η ζωη μου με γεγονοτα- σταθμους της ζωης μου.. τα κυρια ηταν: οι σπουδες μου, που μου ανοιξαν διαφορους οριζοντες αγνωστους για μενα, η πρωτη σταθερη μου σχεση που εμελε να ειναι και μακροχρονια και ομορφυνε την ζωη μου με τροπους που δεν ειχα φανταστει, οταν αρχισα να δουλευω που με ωριμασε σε θεματα που δεν ειχα ιδεα, καθως ημουν μεγαλωμενη πολυ προστατευμενα.
    οταν απεκτησα αυτοκινητο και ειδα ποση ανεξαρτησια προσφερει να πηγαινεις οπου θες, οποτε θες χωρις να ρωτας κανεναν.
    το οτι εκανα την δευτερη μονιμη/ σοβαρη σχεση μου καθως μπαιναμε στο βαθυ λουκι της κρισης, κι ενω καταστρεφομουν οικονομικα, ζουσα εναν τρελλο ερωτα με εναν ανθρωπο που ητανσ τηριγμα σε ολα και δεν μ ενοιαζε τπτ αλλο. ενοιωθα σαν να περναει μια μεγαλη πυρκαγια πανω απο το κεφαλι μου κι εγω ειμαι σκεπασμενη με πυροκουβερτα... εκανα παρτυ επι χρονια και γυρω μου γκρεμιζοταν το συμπαν ΜΟΥ..
    ε, και μια κληρονομια που με εσωσε απο οικονομικη καταστροφη στο και πεντε, οχι στο παρα πεντε...
    πως λεμε "επεσε απ τον λευκο πυργο και οχι μονο σταθηκε ορθια αλλα βρηκε και πορτοφολι" ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο..

Senior Member
    αυτό που λες για το αυτοκίνητο και την ανεξαρτησία, πόσο θέλω να το κάνω...
    δεν έχω δώσει ακόμα εξετάσεις για το δίπλωμα, σκεφτόμαι μήπως ξεκινήσω μέσα στο καλοκαίρι αν βγαίνω οικονομικά γιατί πραγματικά αυτό το παίρνω το αμάξι και πάω όπου θέλω χωρίς να έχω ανάγκη κανέναν είναι σωτήριο

Page 2 of 2 FirstFirst 12