Πώς αντιδράτε όταν κάποιος σάς φτάνει στα όριά σας;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Πώς αντιδράτε όταν κάποιος σάς φτάνει στα όριά σας;

Σίγουρα θα έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις. Ο χωριάτης που μεγάλωσε με τη γίδα στο σαλόνι παραβιάζει ένα stop ΝΑ, μια διαβασάρα πεζών ΝΑ, κοντεύει να σας κάνει χαλκομανία και ζητάει και τα ρέστα! Η κυρία που έρχεται στη δουλειά σας, απαιτεί κάτι εντελώς παράλογο, της εξηγείς απλά και κατανοητά ότι δε γίνεται και με ύφος χιλίων καρδιναλίων, συνεχίζει: "θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ". Ο παρλαπίπας από τη δουλειά που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα. Ένας φίλος που σας κουτσομπόλεψε πίσω από την πλάτη σας. Ένας/μια σύντροφος που πάει και λέει χαρτί και καλαμάρι στους γονείς του/της κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής σας σχέσης.

Πώς αντιδράτε; Α) Ευγένεια, χαμόγελο, υπομονή Β) Αδιαφορία, απάθεια, ωχ αδερφέ Γ) Άγχος, φόβος, ταραχή Δ) Σαλταγαμήδια Ε) Όλα μαζί-Αναλόγως την περίσταση;

Senior Member
    Λογω εργασιακης εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών, εχω υπομονή ρομποτική και ψυχρη. Α)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Λογω εργασιακης εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών, εχω υπομονή ρομποτική και ψυχρη. Α)
    Νομίζω αυτό είναι και το πιο αφοπλιστικό! Ο άλλος το πάει για καυγά και πέφτει πάνω σε ένα τείχος υπομονής! Χαρά στο κουράγιο σας όσους δουλεύετε σε πόστα εξυπηρέτησης πελατών.

Senior Member
    Όλα παίζουν, αναλόγως σε τι φάση θα με πετύχεις. Γενικά όμως προσπαθώ να επεκτείνω τα όρια μου, να κάνω υπομονή και να μην αναλώνομαι σε κάτι ανούσιο. Το πόσο καλά το καταφέρνω αυτό ή αν το καταφέρνω πάντα, αυτό είναι μια άλλη συζητηση..

Senior Member
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο πολλα.
    τι ειδους ορια θα παραβιασει (την βαρεμαρα μου, τον θυμο μου, την αξιοπρεπεια μου, την κοινη λογικη), τι επιπτωσεις θα εχω αν αντιδρασω οπως θελω, την διαθεση που θα εχω για οποιαδηποτε αντιδραση, την κατασταση μου εκεινη την στιγμη. αλλο να εχω φορτωσει απο προηγουμενες μλκιες, κι αλλο να ειμαι χαλαρη και ηρεμη.
    ευτυχως δεν εχω δουλεψει ποτε σε εξυπηρετηση πελατων, ή πωλησεις, οποτε τα περι πελατη που εχει παντα δικιο, δεν μου τα εχει πει κανεις. γενικα, δεν ειχα ποτε εργοδοτη να με μαλωνει για το πως απανταω σε καποιον πελατη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Όλα παίζουν, αναλόγως σε τι φάση θα με πετύχεις. Γενικά όμως προσπαθώ να επεκτείνω τα όρια μου, να κάνω υπομονή και να μην αναλώνομαι σε κάτι ανούσιο. Το πόσο καλά το καταφέρνω αυτό ή αν το καταφέρνω πάντα, αυτό είναι μια άλλη συζητηση..
    Ωραίο αυτό που είπες "προσπαθώ να επεκτείνω τα όριά μου"! Έχει και κάτι το αυτοκρατορικό. Μου θυμίζει αρχαία Ρώμη! Αυτό προσπαθούσε κι αυτή!

Senior Member
    σε δημόσιο χώρο έχει τύχει να βάλω τα κλάματα.
    στο σπίτι βρίζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    σε δημόσιο χώρο έχει τύχει να βάλω τα κλάματα.
    στο σπίτι βρίζω.
    Το αντίστροφο θα ήταν πιο αποτελεσματικό κατά τη γνώμη μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Σίγουρα θα έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις. Ο χωριάτης που μεγάλωσε με τη γίδα στο σαλόνι παραβιάζει ένα stop ΝΑ, μια διαβασάρα πεζών ΝΑ, κοντεύει να σας κάνει χαλκομανία και ζητάει και τα ρέστα! Η κυρία που έρχεται στη δουλειά σας, απαιτεί κάτι εντελώς παράλογο, της εξηγείς απλά και κατανοητά ότι δε γίνεται και με ύφος χιλίων καρδιναλίων, συνεχίζει: "θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ". Ο παρλαπίπας από τη δουλειά που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα. Ένας φίλος που σας κουτσομπόλεψε πίσω από την πλάτη σας. Ένας/μια σύντροφος που πάει και λέει χαρτί και καλαμάρι στους γονείς του/της κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής σας σχέσης.

Πώς αντιδράτε; Α) Ευγένεια, χαμόγελο, υπομονή Β) Αδιαφορία, απάθεια, ωχ αδερφέ Γ) Άγχος, φόβος, ταραχή Δ) Σαλταγαμήδια Ε) Όλα μαζί-Αναλόγως την περίσταση;
    Δυστυχώς δεν έχω μάθει να αντιδράω μπροστά σε τέτοιου είδους καταστάσεις.. είναι από φόβο; Προσπαθώ να αποφύγω τις αντιπαραθέσεις; Δεν ξέρω.. πάντως είναι λάθος αυτή η τακτική και έτσι δείχνεις αφελής και διστακτική. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην σε σέβονται και να εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια.
    Κινούμαι στα πλαίσια Β, Γ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Δυστυχώς δεν έχω μάθει να αντιδράω μπροστά σε τέτοιου είδους καταστάσεις.. είναι από φόβο; Προσπαθώ να αποφύγω τις αντιπαραθέσεις; Δεν ξέρω.. πάντως είναι λάθος αυτή η τακτική και έτσι δείχνεις αφελής και διστακτική. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην σε σέβονται και να εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια.
    Κινούμαι στα πλαίσια Β, Γ.
    Ναι, μπορεί να έχει να κάνει και με την ηλικία. Συνήθως οι νέοι είναι Β,Γ και respect σε όσους είναι Β! Θα ζήσουν πολλά χρόνια.

Senior Member
    Αν με βρίσεις και με δειρεις θα σου ζητήσω συγγνώμη και από πάνω

Κ εγώ ενοχικη αρκετά! Το δουλεύω ΚΑΙ αυτό!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ε, όχι κι έτσι βρε Ανδρέα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post

όντως ? γιατί έτσι βρε

Senior Member
    Δεν ξέρω έτσι νιώθω!

Page 1 of 2 12 LastLast