Αν.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: Αν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Είπες δύο σημαντικές λέξεις. Εμπιστοσύνη κ κρίση.
    Να εμπιστεύεσαι γιατί δεν θα κριθείς.
    Τι γίνεται όμως με την αμφισβήτηση; Όταν έχεις αμφισβητηθεί τόσο πολύ. Είναι σαν λεκές στα γυαλιά σου. Πως είναι δυνατόν να μην αδικήσεις κ αυτούς που αξίζουν να μείνουν; Δεν βλέπεις σωστά.
    αν αμφισβητεισαι, αλλα εσυ εισαι ενταξει, γιατι πρεπει να αποδειξεις κατι; ας ανοιξει ο αλλος τα ματια του, να δει τι εισαι και τι δεν εισαι.
    αν αναρωτιεσαι και η ιδια για τον εαυτο σου, εκει θελεις δουλεια...

Senior Member
    Και στις πόσες φορές σταματάς; Στις πόσες συζητήσεις; Μια; Δύο; Τρίτη κ φαρμακερη;
    Συζητάς, βλέπεις αν πιάσουν τόπο αυτά που θα πείτε. Αν δεν πιάσουν σταματάς.

Senior Member
    Και στις πόσες φορές σταματάς; Στις πόσες συζητήσεις; Μια; Δύο; Τρίτη κ φαρμακερη;
    στις καμία... μια και πολυ ειναι.

Senior Member
    Ένας φίλος μου με είχε ρωτήσει έχεις πάρει ποτέ χάπια. Είπα ψέματα ότι δεν έχω πάρει ποτέ, διστάζω να πω την αλήθεια.

Γιατί; σε βοήθησαν;
    Νομίζω από κάτι τέτοια πρέπει να απαλλαγούμε!

Senior Member
    Η γνώμη των άλλων! Αχ αυτή η γνώμη των άλλων. Μη τυχόν κ δεν μας αποδεχτούν. Σε 7 δις κόσμου κανείς δεν υπάρχει να ταιριάξουμε;;

Senior Member
    Η γνώμη των άλλων! Αχ αυτή η γνώμη των άλλων. Μη τυχόν κ δεν μας αποδεχτούν. Σε 7 δις κόσμου κανείς δεν υπάρχει να ταιριάξουμε;;
    Yπαρχουν πολλοι/πολλες αλλά δεν τους βρισκεις χωρις την βοηθεια του ιντερνετ.

Senior Member
    Είναι το απρόσωπο, που σε απελευθερώνει κ μιλάς..

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ένας φίλος μου με είχε ρωτήσει έχεις πάρει ποτέ χάπια. Είπα ψέματα ότι δεν έχω πάρει ποτέ, διστάζω να πω την αλήθεια.
    Και πολύ καλά έκανες άμα δεν ήταν "κολλητος" φίλος, που προφανώς δε θα ήταν εφόσον δε το πες. Δε χρειάζεται να εκθέτεις τα προσωπικά σου στον καθένα. Αν είναι καλό φιλαράκι γιατί να μη το πεις όμως; Ο καλός φίλος πάντα καταλαβαίνει και στηρίζει.

Senior Member
    μου άρεσε αυτό με τον λεκέ στα γυαλιά.
    να σου πω; δεν με νοιάζει. μακάρι να είχαμε την τόλμη και το θάρρος να ήμασταν οι εαυτοί μας, η καλή μας εκδοχή, και η ατσούμπαλη, αλλά πού, δύσκολο σπορ. κι ας μην έμενε κανείς αυτό είναι αλήθεια. θα βρίσκαμε καινούργιους ανθρώπους στο δρόμο

Senior Member
    Κάπου εκεί καταλήγω κ εγώ.

Senior Member
    Σκέφτομαι κάτι που έγινε κ διαπιστώνω πόσο απόμακρη, αλλοπρόσαλη κ παράξενη μπορώ να γίνω.Και για να μην το δείξω στον άλλο επιλέγω να κρύβομαι. Επιλέγω να φύγω όταν ζοριστώ παρά να μείνω κ να το φανερώσω.
    ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, καταλαβαίνω ότι δεν έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Αυτό που έγραψες στην αρχή, πόσοι θα έμεναν εαν δείχναμε τον πραγματικό μας εαυτό, σκέψου το ανάποδο, θα μπορούσες να είσαι με κάποιον και να προσποιείσαι κάτι άλλο απ' αυτό που είσαι? Και για πόσο θα μπορούσες να το κάνεις για μήνες, χρόνια, όλη σου τη ζωή ? Λες ότι φοβάσαι τη μοναξιά, δεν φοβάσαι όμως ότι με το να προσπαθείς να είσαι κάτι άλλο? Έτσι θα χάσεις τον εαυτό σου και μελλοντικά τη ψυχική σου υγεία. 'Ολοι έχουμε ελαττώματα, κανείς δεν είναι τέλειος. Και εγώ έχω ανασφάλειες, όταν ήμουν μικρότερη είχα περισσότερες, τώρα το παλεύω κάπως..θα βρεις κάποιον που θα σε αγαπήσει και για τα ελαττώματα σου :-)

Senior Member
    Το «ολα οσα ειμαστε» ουτε εμεις οι ιδιοι δεν το ξερουμε για τον εαυτο μας και ενδεχεται να μην το μαθουμε και ποτε πληρως. Γενικα δεν υπαρχει λογος να δειχνουμε ολα οσα ειμαστε σε ολους, αρκει ομως αυτα που δειχνουμε να ειναι κοντα σε αυτο που αληθεια ειμαστε, να μην προσποιουμαστε δηλαδη κατι αλλο. Ετσι γλιτωνεις δρομο, μενουν κοντα σου οι σωστοι άνθρωποι, αυτοι που ταιριαζετε και αυτοι που σε θελουν οπως εισαι. Ετσι κι αλλιως αργα η γρηγορα αμα προσποιεισαι κατι που δεν εισαι, αυτο θα βγει στην επιφανεια οποτε δε γλιτωνεις κατι, θα το βρεις μπροστα σου αυτο..

Page 2 of 2 FirstFirst 12