Σχέση και κιλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    καλησπέρα και απο μένα, ελπίζω να είσαι καλά. Σχετικά με τα κιλά γνώμη μου είναι οτί καλό θα ήταν να χάσεις κάποιο βάρος, 25 παραπάνω κιλά δεν είναι λίγα. Μπορεί να είσαι νέα και να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αργότερα όσο περνάνε τα χρόνια θα είναι όλο και πιο δύσκολο να τα χάσεις. Αυτό στο λέω για την υγεία σου και όχι για την εμφάνιση.

Τώρα σχετικά με το αγόρι σου ανέφερες ότι είστε κάποιοι μήνες μαζί, και τις τελευταίες μέρες στο λέει συνέχεια, παρ' ότι λες ότι κλαις μπροστά του κτλ. Δηλαδή τι περιμένει να αλλάξεις σε λίγες μέρες? Καταλαβαίνω οτι σε πιέζει. Όσο γι' αυτο που σου είπε για τους γονείς του δείχνει πολλά για τη προσωπικότητα του, ότι τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, τι θα πουν οι γονείς του. Αν αποφασίσεις να χάσεις κιλά να το κάνεις για σένα και όχι για κάποιον άλλον. Όταν είμαστε με κάποιον υποτίθεται οτι έχουμε αποδεχτεί το πως είναι, και δεν προσπαθούμε να τον αλλάξουμε. Ακόμη και για το καλό σου να το λέει, ο τρόπος του είναι τελείως λάθος.
    Καταλαβαίνω ότι πρέπει να χάσω κιλα . Έχει αρχίσει να με ενοχλεί και εμένα όλο αυτό γιατί πλέον όσο μεγαλώνω νομίζω ότι τα βαζω διαφορετικά και δεν μου αρέσει κι εμένα σαν εικόνα . Και πάνω απ όλα για την υγεία μου ειχα σκοπό και πριν αρχίσει να μου κάνει σχόλια τέτοιου τύπου, να ξεκινήσω να κάνω κάτι γι αυτό . Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω σε σχέση με εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται . Έχω σκεφτεί να το τελειώσω γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι με γνώρισε έτσι αλλα τώρα ξαφνικά δεν του αρέσει . Μπαίνουν διαφορα στο μυαλό μου . Από την άλλη έχω δεθεί κι εγώ πολύ μαζί του και μου είναι δύσκολο .

Senior Member
    χμμ κατάλαβα, μην αγχώνεσαι και μην στεναχωριέσαι. Γνώμη μου είναι ότι καλό θα ήταν να το συζητήσεις αυτό μαζί του ψύχραιμα και να αναφέρεις αυτά που είπες στην αρχή, ότι έτσι σε γνώρισε. Το πότε θα αποφασίσεις να χάσεις βάρος εξαρτάται απο το πότε θα είσαι έτοιμη εσύ και όχι απο πιέσεις άλλων. Γενικά πιστεύω οτι οποιαδήποτε αλλαγή που κάνουμε πρέπει να είναι ξεκάθαρα δική μας απόφαση. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να ξεκινάμε με καλη διάθεση και όχι με άγχος και πίεση. Επίσης είπες ότι τις τελευταίες μέρες στο λέει συνέχεια, δηλαδή ακομά και απόφαση να το είχες πάρει, τι περίμενε ότι σε μια βδομάδα θα χάσεις το βάρος ? Αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο, και όταν το πάρεις απόφαση καλό θα ήταν να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να σου συμπαραστέκονται, να σε εμψυχώνουν και όχι να σε πιέζουν και να σε κάνουν να αισθάνεσαι χειρότερα. 'Οπως είπα και πριν η συμπεριφορά του δείχνει πολλά για το χαρακτήρα του, φαίνεται σαν να στο λεει εκβιαστικά όπως ανέφερε και ένα άλλο μέλος. Δηλαδή όταν θα έχετε κάποια άλλη διαφωνία πως θα κάνει ? Αυτά που σου λέει για το πως θα φανείς στους γονείς του αν εμφανιστείς έτσι, δείχνει τι άνθρωπος είναι. Γεικά υποθετικά μιλάμε όλοι, δεν γνωρίζουμε τη κατάσταση, αλλά καλό θα ήταν να το συζητήσετε πάλι ήρεμα, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Senior Member
    Λογικά, θα έχεις κάνει προσπάθειες να χάσεις βάρος. Το κίνητρο πιστεύω είναι το ζήτημα. Συνήθως όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος για να αρέσουμε στον σύντροφό μας ή γενικότερα να είμαστε ελκυστικοί ή να μπούμε στο ρούχο που είδαμε σε εκείνη τη βιτρίνα στο Κολωνάκι, καταλήγουμε σε αποτυχία. Όποιος βάζει στόχο να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να είναι καλά στην υγεία του και δευτερευόντως για θέματα αισθητικής, το πετυχαίνει. Είναι μεν δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο, να χάσεις 25 κιλά, απλά θέλει 1-1,5 χρόνο, ώστε να διατηρήσεις την απώλεια των κιλών και να μην τα ξαναπάρεις.
    Τώρα, όσον αφορά το θέμα του συντρόφου σου, το να σου λέει να χάσεις κιλά, επειδή ντρέπεται να σε γνωρίσει στους δικούς του, δείχνει έναν ρηχό χαρακτήρα. Το θέμα είναι ο άλλος να σε σέβεται γι αυτό που είσαι και δεν έχει σημασία αν τα κιλά τα πήρες πριν ή αφότου τον γνώρισες. Θα μπορούσες να πάρεις βάρος έπειτα από μια εγκυμοσύνη, ένα ατύχημα, μια καραντίνα, από κατάθλιψη ή για ένα σωρό λόγους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    Καταλαβαίνω ότι πρέπει να χάσω κιλα . Έχει αρχίσει να με ενοχλεί και εμένα όλο αυτό γιατί πλέον όσο μεγαλώνω νομίζω ότι τα βαζω διαφορετικά και δεν μου αρέσει κι εμένα σαν εικόνα . Και πάνω απ όλα για την υγεία μου ειχα σκοπό και πριν αρχίσει να μου κάνει σχόλια τέτοιου τύπου, να ξεκινήσω να κάνω κάτι γι αυτό . Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω σε σχέση με εκείνον και τον τρόπο που σκέφτεται . Έχω σκεφτεί να το τελειώσω γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι με γνώρισε έτσι αλλα τώρα ξαφνικά δεν του αρέσει . Μπαίνουν διαφορα στο μυαλό μου . Από την άλλη έχω δεθεί κι εγώ πολύ μαζί του και μου είναι δύσκολο .
    το θεμα δεν ειναι αν το καταλαβαινεις, το θεμα ειναι αν εισαι ετοιμη να τα χασεις..
    θελει timming αυτο το πραγμα. αλλιως πελαγοδρομεις και κανεις κυκλους...
    αν σκοπευεις να μεινεις μαζι του υπο προυποθεσεις, κανε μια σοβαρη συζητηση μαζι του για να δεις αν σκοπευει να σταματησει να σε πρηζει, για να δεις αν οντως σε γουσταρει και απλα σου λεει τις επιθυμιες της μανας του, η εχει σταματησει να σε γουσταρει.
    αν εχει σταματησει να σε γουσταρει, δεν νομιζω να εχει νοημα να παραμεινεις. τι να τον κανεις;;; να περιμενεις ποτε θα βρει την επομενη;
    επισης, ο,τι και να κανεις με αυτον, αν αποφασισεις να χασεις τοσα κιλα, θελει κανεναν χρονο για να τα χασεις υγιως. οπως σου ειπε καποιος παραπανω, αυτος μπορει να νομιζει οτι αν σε δει να κανεις διατροφη, σε κανεναν μηνα θα εισαι αλλος ανθρωπος... καμια σχεση...

Senior Member
    πάντως τώρα που θα αρχίσει να κάνει ζέστη είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις γυμναστική και διατροφή. Το καλοκαίρι πάντα χάνουμε γιατι μειώνεται και η όρεξη πόσο μάλλον αν ξεκινήσεις και γυμναστική. Για αρχή βάλε στόχο 10 κιλά, πες στον εαυτό σου θα προσπαθήσω να χάσω αυτα τα κιλά μέχρι τότε. Αν πας και σε διατροφολόγο νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα, αλλά αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, με υγιεινή διατροφη και γυμναστική θα τα χάσεις.

Εγώ παιδιά στα 18 μου, όταν είχα φύγει απο το σπίτι για ένα διάστημα έκανα ανθυγιείνη διατροφή. Γενικά σαν παιδί ήμουν κανονικά προς αδύνατη στα κιλά μου. Ε λοιπον εκείνο το διάστημα για λιγότερο απο 1 χρόνο ευτυχώς, είχα βάλει γύρω στα 12 κιλά. Είχα φτάσει γύρω στα 65 κιλά αν θυμάμαι καλά. Πήγαινα σουπερμάρκετ και έπαιρνα χαζομάρες, πατατάκια, σοκολάτες κτλ. Αν και δεν ήταν αρκετα τα κιλα που είχα βάλει, πιστέψτε με ένιωθα οτι κουραζόμουν μετα απο λίγα λεπτά περπάτημα και ήμουν και πολυ μικρή. Ε λοιπόν το είχα πάρει απόφαση, όταν είχα επιστρέψει το καλοκαίρι στη πόλη που μεγάλωσα, πήγαινα με μια φίλη μου αρχικα για περπάτημα 2 φορές τη μερά και μετά για τρέξιμο. Σε συνδιασμό με υγιεινη διατροφή (σπιτικό φαγητό), και γυμναστική τα έχασα σε αρκετά γρήγορο διάστημα, χωρίς να τα ξαναπάρω μετά. Όταν έχεις θέληση και με το σωστό τρόπο όλα γίνονται, αρκεί να το πάρεις απόφαση.

Senior Member
    πάντως τώρα που θα αρχίσει να κάνει ζέστη είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις γυμναστική και διατροφή. Το καλοκαίρι πάντα χάνουμε γιατι μειώνεται και η όρεξη πόσο μάλλον αν ξεκινήσεις και γυμναστική. Για αρχή βάλε στόχο 10 κιλά, πες στον εαυτό σου θα προσπαθήσω να χάσω αυτα τα κιλά μέχρι τότε. Αν πας και σε διατροφολόγο νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα, αλλά αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, με υγιεινή διατροφη και γυμναστική θα τα χάσεις.

Εγώ παιδιά στα 18 μου, όταν είχα φύγει απο το σπίτι για ένα διάστημα έκανα ανθυγιείνη διατροφή. Γενικά σαν παιδί ήμουν κανονικά προς αδύνατη στα κιλά μου. Ε λοιπον εκείνο το διάστημα για λιγότερο απο 1 χρόνο ευτυχώς, είχα βάλει γύρω στα 12 κιλά. Είχα φτάσει γύρω στα 65 κιλά αν θυμάμαι καλά. Πήγαινα σουπερμάρκετ και έπαιρνα χαζομάρες, πατατάκια, σοκολάτες κτλ. Αν και δεν ήταν αρκετα τα κιλα που είχα βάλει, πιστέψτε με ένιωθα οτι κουραζόμουν μετα απο λίγα λεπτά περπάτημα και ήμουν και πολυ μικρή. Ε λοιπόν το είχα πάρει απόφαση, όταν είχα επιστρέψει το καλοκαίρι στη πόλη που μεγάλωσα, πήγαινα με μια φίλη μου αρχικα για περπάτημα 2 φορές τη μερά και μετά για τρέξιμο. Σε συνδιασμό με υγιεινη διατροφή (σπιτικό φαγητό), και γυμναστική τα έχασα σε αρκετά γρήγορο διάστημα, χωρίς να τα ξαναπάρω μετά. Όταν έχεις θέληση και με το σωστό τρόπο όλα γίνονται, αρκεί να το πάρεις απόφαση.
    Το θέμα είναι η θέληση που δεν έχουν όλοι και η αυτοσυγκράτηση στο να μην φας.
    Και το φαι, ειδικά το τζανκ φουντ ένα είδος εθισμού είναι.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές . Τα κιλα αυτά τα έχω από την εφηβεία μου και στο διάστημα των πανελληνίων ξεφυγε η κατάσταση .Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει προσπάθειες να τα χάσω. Η τελευταία ήταν σκέτη αποτυχία καθώς έβλεπα το δέρμα μου να χαλαρώνει κάνοντας ραγάδες κλπ και τα μαλλιά μου να αραιώνουν παρόλο που δεν έκανα καμία χημική δίαιτα ούτε υπερβολές .Ετσι τα παράτησα μετά από ένα διάστημα . Προτιμούσα να έχω παραπάνω κιλα, τα οποια ήταν ομοιόμορφα πάνω μου και δεν με ενοχλούσαν . Δεν ειχα ιδιαίτερο θέμα τουλάχιστον αισθητικά . Όσο περνάνε τα χρόνια όμως έχει αρχισει νομίζω να αλλάζει το σώμα μου και δεν μου αρέσει κι εμένα. Δεν του δίνω άδικο λοιπόν. Απλά στενοχωριέμαι που τώρα ξαφνικά του ήρθε όλο αυτό ενώ θα μπορούσε από την αρχή να έχει βρει κάποια που να είναι περισσότερο στα στάνταρτς του και να μην το περνάω αυτό, αφού έχω αναπτύξει αισθήματα . Τα κιλα πρέπει και θέλω να τα χάσω αλλα ότι και να κάνω γυρνάω στις παλιές συνήθειες . Νιώθω συνέχεια κουρασμένη παρόλο που κάνω καθιστική δουλειά και συνέχεια πεινάω . Τελευταία πήγα σε μια διατροφολόγο η οποια απλά μ έφτιαχνε συνδυασμούς τροφών χωρίς να με καθοδηγεί στις ποσότητες και δεν με βοήθησε πολύ αυτό . Πιστεύετε θα μπορούσα μόνη μου κάνοντας μικρές αλλαγές να καταφέρω κάτι; Έχει ζήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ;

Senior Member
    αυτο που έγραψες αρχικά για αραίωση στα μαλλιά, μπορεί να σου συνέβη γιατι η διατροφή που έκανες δεν ήταν πλούσια σε βιταμίνες. Εγώ το τελευταίο καιρό έβλεπα έντονη τριχόπτωση και τελικά είχα έλλειψη σιδήρου.. Ίσως πριν ξεκινήσεις το αδυνάτισμα να πρέπει να κάνεις εξετάσεις να δεις αν σου λείπει κάτι και για θυροειδή κτλ. Τώρα αν δεν είσαι ευχαριστημένη με αυτη τη διατροφολόγο πήγαινε σε άλλη. Σίγουρα θα σε βοηθήσει αν έχεις κάποια καθοδήγηση, και να θυμάσαι ότι ο σωστός τρόπος δεν είναι το να παραλείπεις γεύματα αλλά το να τρώς υγιεινά. Για αρχή απλά κόψε το junk food και ξεκίνα γυμναστική. Δεν χρειάζεται απο τη πρώτη μέρα να πας για τρέξιμο, γενικά ξεκίνα περπάτημα, κάνε μικρά βήματα και θα δείς διαφορά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές . Τα κιλα αυτά τα έχω από την εφηβεία μου και στο διάστημα των πανελληνίων ξεφυγε η κατάσταση .Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει προσπάθειες να τα χάσω. Η τελευταία ήταν σκέτη αποτυχία καθώς έβλεπα το δέρμα μου να χαλαρώνει κάνοντας ραγάδες κλπ και τα μαλλιά μου να αραιώνουν παρόλο που δεν έκανα καμία χημική δίαιτα ούτε υπερβολές .Ετσι τα παράτησα μετά από ένα διάστημα . Προτιμούσα να έχω παραπάνω κιλα, τα οποια ήταν ομοιόμορφα πάνω μου και δεν με ενοχλούσαν . Δεν ειχα ιδιαίτερο θέμα τουλάχιστον αισθητικά . Όσο περνάνε τα χρόνια όμως έχει αρχισει νομίζω να αλλάζει το σώμα μου και δεν μου αρέσει κι εμένα. Δεν του δίνω άδικο λοιπόν. Απλά στενοχωριέμαι που τώρα ξαφνικά του ήρθε όλο αυτό ενώ θα μπορούσε από την αρχή να έχει βρει κάποια που να είναι περισσότερο στα στάνταρτς του και να μην το περνάω αυτό, αφού έχω αναπτύξει αισθήματα . Τα κιλα πρέπει και θέλω να τα χάσω αλλα ότι και να κάνω γυρνάω στις παλιές συνήθειες . Νιώθω συνέχεια κουρασμένη παρόλο που κάνω καθιστική δουλειά και συνέχεια πεινάω . Τελευταία πήγα σε μια διατροφολόγο η οποια απλά μ έφτιαχνε συνδυασμούς τροφών χωρίς να με καθοδηγεί στις ποσότητες και δεν με βοήθησε πολύ αυτό . Πιστεύετε θα μπορούσα μόνη μου κάνοντας μικρές αλλαγές να καταφέρω κάτι; Έχει ζήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ;
    Κόψε σιγά σιγά γλυκά, σνακ όπως πατατάκια, τηγανητά, σάλτσες όπως σως, το χοιρινό και τα τζανκ φουντ, ξέρω ακούγονται πολλά άλλα άρχισε έστω από κάτι.
    Άμα συνδυάσεις την διατροφή με βάρη δεν θα υπάρξει χαλάρωση δέρματος. Αλλά πρέπει αυστηρά μισό κιλό με ένα την εβδομάδα να χάνεις όχι παραπάνω.
    Όσο για τα μαλλιά κάνε εξετάσεις ίσως λείπει η έλειπε κάποια βιταμίνη.
    Τα πολλά κιλά πάνω από όλα να τα σκέφτεσαι για μελλοντικά θέματα υγείας, βέβαια υπάρχουν άνθρωποι με πολλά κιλά και κανένα θέμα.

Άμα θες ημερολόγιο στο χάσιμο κιλών, να ξέρεις στο θέμα παχυσαρκία γράφω και εγώ και κρατάω ημερολόγιο με τα κιλά που χάνω και τροφές που τρώω.
    Βοηθάει πολύ όταν θες να φας να κοιτάς πόσο κοπο έκανες για να χάσεις.

Πάνω από όλα όμως να θες να χάσεις τα κιλά για τον εαυτό σου, όχι για άλλους.

Senior Member

για την γυμναστικη θα διαφωνησω καθετα. μολις αρχισουν οι ζεστες, τρεχει ο ιδρωτας ποταμι και δεν ειναι ευκολο να κανεις γυμναστικη.
    για την διατροφη ομως, ναι. με την ζεστη τρως λιγοτερο φαγητο, εχει πιο ωραια φρουτα, τρως πολλα λαχανικα και φρουτα για να ενυδατωθεις, ειναι πολυ καλα για διαιτα.

οσο για τα κιλα σου, τα κιλα μονα τους δεν λενε τπτ... εχουν νοημα μονο αναλογα με το υψος.
    65 κιλα ειναι μια χαρα αδυνατη μια μεση γυναικα, του 1.70. για να ειναι πολλα, πρεπει η αλλη να ειναι 1.50...

Senior Member
    Κοπέλα μου, αν ήθελες αλλαγές, θα μας έγραφες εδώ πώς να της κάνεις μόνη σου και εμείς ευχαρίστως να σε βοηθούσαμε.
    Τώρα για να στο πούμε στα ίσια. Ο άνθρωπος σου ντρέπεται για εσένα, και όχι! δεν πρέπει να χάσεις κιλά, πρέπει να κάνεις αυτόν να σε αποδεχτεί μαζί με το σόι του ή να τον στείλεις και να μείνεις αυτή που είσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για την γυμναστικη θα διαφωνησω καθετα. μολις αρχισουν οι ζεστες, τρεχει ο ιδρωτας ποταμι και δεν ειναι ευκολο να κανεις γυμναστικη.
    για την διατροφη ομως, ναι. με την ζεστη τρως λιγοτερο φαγητο, εχει πιο ωραια φρουτα, τρως πολλα λαχανικα και φρουτα για να ενυδατωθεις, ειναι πολυ καλα για διαιτα.

οσο για τα κιλα σου, τα κιλα μονα τους δεν λενε τπτ... εχουν νοημα μονο αναλογα με το υψος.
    65 κιλα ειναι μια χαρα αδυνατη μια μεση γυναικα, του 1.70. για να ειναι πολλα, πρεπει η αλλη να ειναι 1.50...

Είμαι 1.70, τότε που τα πηρα ήμουν 18 χρονών και είχα φτάσει 65 kg. Συνήθως ήμουν γύρω στα 55 καπού εκεί. Παίζει ρόλο ηλικία, ύψος και βάρος για να καταλάβεις το ιδανικό βάρος, υπάρχουν και εφαρμογές ονλινε να το υπολογίσεις.

Senior Member
    Είμαι 1.70, τότε που τα πηρα ήμουν 18 χρονών και είχα φτάσει 65 kg. Συνήθως ήμουν γύρω στα 55 καπού εκεί. Παίζει ρόλο ηλικία, ύψος και βάρος για να καταλάβεις το ιδανικό βάρος, υπάρχουν και εφαρμογές ονλινε να το υπολογίσεις.
    65 κιλα για 1.70 δεν ειναι καθολου πολλα, ποσο μαλλον οτι τα "κανονικα" σου ηταν τα 53....
    εκτος αν εισαι 1.60.... μονο τοτε ειναι φυσιολογικα τα 53.
    μαλλον εχεις ενα ειδους φοβου με τα κιλα, για να θεωρεις φυσιολογικα τα 53.
    Last edited by Remedy; 14-04-2025 at 08:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    65 κιλα για 1.70 δεν ειναι καθολου πολλα, ποσο μαλλον οτι τα "κανονικα" σου ηταν τα 53....
    εκτος αν εισαι 1.60.... μονο τοτε ειναι φυσιολογικα τα 53.
    μαλλον εχεις ενα ειδους φοβου με τα κιλα, για να θεωρεις φυσιολογικα τα 53.

αν το ψάξεις και στο ιντερνετ για ηλικίες 18 ετών ιδανικό βάρος είναι 54-74 Kg για ύψος 160-180 cm. Oπώς έγραψα και πιο πάνω ήμουν γύρω στα 55kg απο την εφηβεία μου και έφτασα μέσα σε 1 χρόνο σε ηλικία 18 ετών κοντά στα 65 kg. Δεν θυμάμαι ακριβώς kg γιατί έχουν περάσει και σχεδόν 10 χρόνια απο τότε.
    Last edited by Marylou25; 14-04-2025 at 12:17.

Senior Member
    αν το ψάξεις και στο ιντερνετ για ηλικίες 18 ετών ιδανικό βάρος είναι 54-74 Kg για ύψος 160-180 cm. Oπώς έγραψα και πιο πάνω ήμουν γύρω στα 55kg στην εφηβεία μου και έφτασα μέσα σε 1 χρόνο σε ηλικία 18 ετών κοντά στα 65 kg. Δεν θυμάμαι ακριβώς kg γιατί έχουν περάσει και σχεδόν 10 χρόνια απο τότε.
    ακριβως. επομενως για 170 ειναι τα 64 κιλα. οσα ακριβως ησουν οταν "παχυνες". με το αναλογο υψος πανε αυτα. οχι 54 κιλα αυτη που ειναι 180...

Page 2 of 2 FirstFirst 12