Σχέση και κιλα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Junior Member
    " Ότι δεν είμαι εμφανισιακά το ιδανικό για εκείνον . Αλλιως φανταζόταν τη γυναίκα του αλλα τον έχουν τραβήξει αλλα πράγματα σε μένα "
    Απίστευτα άκομψη προσπάθεια να σε φέρει στα μέτρα του και σ αυτό που φαντασιώνεται.
    Προφανώς είσαι ερωτευμένη μαζί του και γι αυτό αναλύεις την συμπεριφορά του τόσο πολύ και προσπαθείς να τον δικαιολογήσεις λέγοντας πως "τον καταλαβαίνεις".
    Δεν ξέρω πως είναι η σχέση σας αλλά κρίνοντας μόνο από τα όσα μεταφέρεις εδώ,θα έλεγα να είσαι πολύ επιφυλακτική και να βάλεις όρια στο τί μπορείς να ανεχθείς και τι όχι.(είναι νομίζω προφανές πως κατα τη γνώμη μου έχει ξεπεράσει τα όρια αλλά οκ,όπως είπα,εσύ ζεις την σχέση,εσύ θα κρίνεις με τι μπορείς να συμβιβαστείς)

Senior Member
    συμφωνώ και εγώ θα σου έλεγα να είσαι επιφυλακτική, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα και ο άλλος να το δέχεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    συμφωνώ και εγώ θα σου έλεγα να είσαι επιφυλακτική, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα και ο άλλος να το δέχεται
    Για ποιο λόγο βρε παιδιά να το κάνει αυτό ; Και γιατί αν δεν είμαι το ιδανικό όπως λέει δεν με χωρίζει ; Είναι ωραίος άντρας και έχει πολλές επιλογές . Συνέχεια του στέλνουν και γενικά όλοι θέλουν να του πασάρουν την κόρη, φίλη τους κλπ. Κι εγώ έχω τις επιλογές μου βέβαια . Όπως σας τα έχω περιγράψει θα νομίζετε κι εσείς ότι δεν βλέπομαι. Σχεδόν συνέχεια μου λέει ποσο όμορφη είμαι και μ αρέσεις κλπ κλπ και από την άλλη τον χαλάνε αυτά τα παραπάνω κιλα που έχω και πρέπει να αρχίσω γυμναστική . Τον ειχα ρωτήσει κάποτε πως θα βλέπει τα πράγματα αν η γυναίκα του κάνει παιδιά που τότε προφανώς θα χαλάσει το σώμα της . Μου είχε απαντήσει ότι δεν πρόκειται ποτε να ξενοκοιταξει γιατί η γυναίκα του θα του έχει κάνει το ομορφότερο δώρο και δεν θα είναι αυτή η ανταμοιβή της . Αλλα θα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα έχει το καλύτερο σώμα . Δεν ξέρω πως να τα πάρω όλα αυτά . Βλέπω ότι είναι καλός απέναντι μου. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι κοιτάζει δεξιά αριστερά, έχει τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα ήθελα να έχω δίπλα μου αλλα υπάρχει αυτό το πρόβλημα . Κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε αδύνατους και χοντρούς και όταν του λέω ότι δεν είναι όμορφο μου λέει εσυ δεν είσαι χοντρή απλά πρέπει να χάσεις λίγα κιλάκια και να σφίξεις .

Member
    Τότε να του μιλήσεις!

Να του εξηγήσεις πόσο πολύ επηρεάζει την ψυχολογία σου αυτή του η αντίληψη!

Πες του, προτιμώ να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με βάση τον χαρακτήρα τους και όχι με βάση την εμφάνισή τους!

Και αν σου ξαναπεί κάτι για τα κιλάκια σου να του πεις: ναι αλλά δες…είμαι και γαμώ τα παιδιά και δώστου ένα φιλάκι:-)

*Όλα τα πιο πάνω να τα κάνεις δεδομένου ότι πράγματι είναι καλό παιδί όπως λες…
    **Btw είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ όμορφη:-) αλλά και ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ:-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    Για ποιο λόγο βρε παιδιά να το κάνει αυτό ; Και γιατί αν δεν είμαι το ιδανικό όπως λέει δεν με χωρίζει ; Είναι ωραίος άντρας και έχει πολλές επιλογές . Συνέχεια του στέλνουν και γενικά όλοι θέλουν να του πασάρουν την κόρη, φίλη τους κλπ. Κι εγώ έχω τις επιλογές μου βέβαια . Όπως σας τα έχω περιγράψει θα νομίζετε κι εσείς ότι δεν βλέπομαι. Σχεδόν συνέχεια μου λέει ποσο όμορφη είμαι και μ αρέσεις κλπ κλπ και από την άλλη τον χαλάνε αυτά τα παραπάνω κιλα που έχω και πρέπει να αρχίσω γυμναστική . Τον ειχα ρωτήσει κάποτε πως θα βλέπει τα πράγματα αν η γυναίκα του κάνει παιδιά που τότε προφανώς θα χαλάσει το σώμα της . Μου είχε απαντήσει ότι δεν πρόκειται ποτε να ξενοκοιταξει γιατί η γυναίκα του θα του έχει κάνει το ομορφότερο δώρο και δεν θα είναι αυτή η ανταμοιβή της . Αλλα θα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα έχει το καλύτερο σώμα . Δεν ξέρω πως να τα πάρω όλα αυτά . Βλέπω ότι είναι καλός απέναντι μου. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι κοιτάζει δεξιά αριστερά, έχει τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα ήθελα να έχω δίπλα μου αλλα υπάρχει αυτό το πρόβλημα . Κατηγοριοποιεί τους ανθρώπους σε αδύνατους και χοντρούς και όταν του λέω ότι δεν είναι όμορφο μου λέει εσυ δεν είσαι χοντρή απλά πρέπει να χάσεις λίγα κιλάκια και να σφίξεις .
    Κοίτα δεν είναι οτι απλά στο είπε μια, δυο φορές, στο λέει συνέχεια και στη πρώτη ανάρτηση που έγραψες εδώ είχες πει οτι έφτασες στο σημείο να κλαις μπροστά του απο τη πίεση. Γενικά πιστεύω οτι οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άβολα και σε φτάνει σε αυτό το σημείο, πρέπει να το κόβεις. Και καλό θα ήταν να του εξηγήσεις οτι τα κιλά θα τα χάσεις όταν νιώσεις έτοιμη, και όχι να περιμένει οτι μέσα σε λίγους μήνες θα χάσεις 20 κιλά. Ακόμη και αυτό που κάνει που βάζει τς ανθρώπους σε κατηγορίες χοντρούς, αδύνατους κτλ να ξέρεις ακούγεται πολύ άσχημο, και στο λέω εγώ που είμαι κανονική στα κιλά. Και αυτά που είχες γράψει στη πρώτη ανάρτηση που σου έλεγε πως θα σε παρουσιάσει έτσι στους γονείς του, αυτά τα λόγια δεν δείχνουν αγάπη. Μην δέχεσαι τέτοιες συμπεριφορές γιατί έχεις βρει κάποια στοιχεία του πάνω του που σ' αρέσουν. Να αγαπάς τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως είναι, τα κιλά να τα χάσεις όταν νιώσεις εσύ έτοιμη για σένα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    επειδη θελει να ριξει το βαρος της διαλυσης της σχεσης σας ΣΕ ΣΕΝΑ και να μην το παρει ο ιδιος, εφοσον ετσι σε γνωρισε και θα πρεπε να αποχωρησει αν δεν του αρεσες, αλλα καθεται και σου λεει οτι παχυνες μονο και μονο για να νοιωσεις ενοχη που δεν ικανοποιεις αρκετα τα γουστα της μανας του.

χειριστικοτητα λεγεται στο χωριο μου. μπορει να λεγεται και γκασλαιτινγκ.

επιλογες μπορει να εχει. αυτο δεν σημαινει οτι βρηκε καμια με την δικη σου προσωπικοτητα αλλα το σωμα της ναομι καμπελ!
    δεν φταιει εκεινος που δεν μπορει να την βρει (ή που δεν θα τον διαλεγε μια τετοια γυναικα αν υπηρχε).
    ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΗ!!!
    εσυ, πρεπει να το λυσεις κι αυτο!!!

μια ερωτηση εχω για σενα.
    αν ειχες μια φιλη, ή αν μια αγνωστη απο εδω σου διηγουνταν αυτην την ιστορια, τι θα την συμβουλευες να κανει;

Senior Member
    και αντε και τα χασες τα κιλα και εκανες και πολλη γυμναστικη. η βαση της σχεσης σας θα ειναι αυτο, δηλαδη; κι αν ξαναβαλεις κιλα, τι γινεται;; διαζυγιο;; θα το γραψετε και στο συμβολαιο;

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234