Results 31 to 45 of 68
Thread: Σχέση και κιλα
-
02-07-2025, 13:10 #31
Καλησπέρα παιδιά !! Ήρθα πάλι με νέους προβληματισμούς . Έχω ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες διατροφή η οποια πηγαίνει καλά και έχω χάσει 5 κιλα μεχρι τωρα . Το έχω πάρει απόφαση και θα φτάσω το στόχο μου . Σχετικά με το αγόρι μου όμως τα πράγματα νομίζω χειροτερεύουν . Μου είπε μπράβο που έχασα αυτά τα κιλα και ότι μου πηγαίνει πολύ αλλα χθες μου είπε ότι πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο γιατί θέλω σφίξιμο . Θα μου πείτε ότι δεν είναι κακό αυτό αλλα βλέπω ότι βρίσκει κάτι να μην του αρέσει . Του είπα ότι με αγχώνει γενικά όλο αυτό και με στενοχωρεί και απάντησε ότι του αρέσω πολύ και με θέλει αλλα του αρέσει η γυναίκα του να είναι περιποιημένη, όμορφη και να προσέχει τον εαυτό της . Ύστερα από λίγη συζήτηση μου είπε ότι έχει δεθεί πολύ μαζί μου . Ότι δεν έχει αγαπήσει καμία άλλη γυναίκα στον κόσμο όσο εμενα και ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να πάμε τη σχέση μας ένα βήμα παρακάτω. Ωστόσο μου είπε ότι σε μια σχέση συμβιβαζόμαστε. Ότι δεν είμαι εμφανισιακά το ιδανικό για εκείνον . Αλλιως φανταζόταν τη γυναίκα του αλλα τον έχουν τραβήξει αλλα πράγματα σε μένα και το χαρακτήρα μου που δεν θα τα άλλαζε με τίποτα . Τον καταλαβαίνω αλλα έχω φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι πρέπει να προσπαθώ μια ζωή για να του αρέσω . Τι άλλο να κάνω; Δεν είμαι μοντέλο . Έχω τις ατέλειες μου όπως τόσος κόσμος . Επίσης, τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι πιέζω εγώ την κατάσταση για να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί . Εκείνος αυτή την περίοδο έχει αρκετές δουλειές και προσπαθώ να μην τον επιβαρύνω Περισσότερο . Πηγαίνω εγώ εκεί που μένει εκείνος τις περισσότερες φορές με δικη μου πρωτοβουλία . Μαγειρεύω στο σπίτι του και τρώμε μαζί η βλέπουμε καμία ταινία και δεν μου έχει πει καμία φορά να μείνω.Αντίθετα θέλει να φευγω ακομα και ξημερώματα να είναι γιατί δεν θέλει να φέρνει σε δύσκολη θέση τους γονείς μ καθώς είμαστε μικρή κοινωνία. Να σημειώσω ότι δεν έχει πρόβλημα να μας βλέπουν μαζί γιατί βγαίνουμε και με έχουν γνωρίσει οι φίλοι του κ ο κύκλος του γενικά και δεν δείχνει να έχει κάποιο θέμα . Θα ήθελα απλά γνώμες και να μου πείτε πως σας φαίνονται όλα αυτά . Τι θα κάνατε ; Μήπως μ έχει δεδομένη πια ; Και τι με συμβουλεύετε να κάνω;
- 02-07-2025, 13:21 #32
Θες να χάσεις κιλά? Είναι δική σου ανάγκη αυτη? Για να καταφέρεις να πετύχεις ένα στόχο θα πρέπει να είναι δικός σου. Ο κάθε άνθρωπος παλεύει για δικά του πράγματα όχι για να ταιριάζει στα γούστα του άλλου. Αν όντως θες να χάσεις κιλά.. Πολλά κιόλας.. Θα ήταν καλό να γυμνάζεσαι κιόλας για να μην "κρεμάσει" το δέρμα. Αλλά επαναλαμβάνω, να είναι δική σου ανάγκη.
Αυτό που σε διώχνει και μέσα στη νύχτα, αφού δεν σου αρέσει γιατί δεν του το λες. Γιατί συνεχίζεις να κάνεις κάτι που δεν σου ταιριάζει? Όταν συζητάτε τις σκέψεις σου και σου λέει τις δικές του, σε καλύπτουν? Ή επειδή λέει ότι του αρέσεις σαν άνθρωπος σε κάνει να μην μπορείς να μιλήσεις αλλά μέσα σου βράζεις?
02-07-2025, 13:29 #33
Θέλω και εγώ να χάσω κιλα ναι . Και ξέρω ότι είναι καλό να γυμνάζομαι παράλληλα για να μην κρεμάσει το δέρμα . Το θέμα μου όμως είναι η στάση του σ αυτή την περίπτωση. Σχετικά με το ότι με διώχνει του δείχνω κάθε φορά ότι δεν μου αρέσει και δεν αλλάζει κάτι . Αυτό που ζηταω από εσάς είναι να μου δώσετε κάποιες συμβουλές και πως θα αντιδρούσατε αν ήσασταν στη θέση μου .
02-07-2025, 13:36 #34
Ακυρο.........
02-07-2025, 13:39 #35
02-07-2025, 13:51 #36
02-07-2025, 13:55 #37
02-07-2025, 13:58 #38
02-07-2025, 14:10 #39
Εγω θα σου ελεγα να προσεχεις μην μεινεις εγκυος, γιατι ειναι λιγο ανωριμος και παιζεται αν θα ωριμασει ποτέ.
02-07-2025, 14:37 #40
02-07-2025, 14:54 #41
Αυτό εξαρτάται από σένα. Εσύ θέτεις τα όρια. Αν λες σε κάποιον τις ανάγκες σου και αυτός δεν νοιάζεται και εσύ συνεχίζεις να έχεις την ίδια στάση - αντιμετώπιση τότε λογικό να μην σε παίρνει στα σοβαρά. Ξέρει ότι δεν θα φύγεις από αυτή τη σχέση οπότε δεν ποντάρει σε αυτή και δεν τον νοιάζει τι θες. Αν δεν σεβαστείς εσύ πρώτα τον εαυτό σου, δεν θα το κάνει κανείς άλλος.
02-07-2025, 14:56 #42
02-07-2025, 15:03 #43
Βεβαίως! Γιατί όχι... XD
02-07-2025, 17:46 #44
γνώμη μου αλλά αυτά που σου λέει είναι παπ@ριες..όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς ακριβώς έτσι όπως είναι. Αυτά που σου λέει, σ' αγαπώ, δεν έχω αγαπήσει άλλη σαν εσένα, δεν με νοιάζει η εμφάνιση αλλά θέλω να χάσεις κιλά..και μετά σου λέει οτι θέλει να πάτε κάποια στιγμή τη σχέση παρακάτω, είναι σαν σου λέει οτι πρέπει να αδυνατήσεις για να παντρευτείτε...Εφόσον εσύ έτσι ήσουν απο πριν, δεν πήρες τα κιλά δηλαδή αφου σε γνώρισε, αυτός για πιο λόγο τα έφτιαξε μαζί σου αφού εμφανισιακά δεν του κάνεις ? Δηλαδή όταν σε είδε του άρεσες μεν αλλά σε σκέφτονταν 25 κιλά πιο αδύνατη ? στο είχα ξαναγράψει τα κιλά να τα χάσεις για σένα, για την ύγεια σου όχι κάτω απο πιέσεις μην τυχόν και σε χωρίσει ο άλλος..
02-07-2025, 21:31 #45
Κοίτα,
Και γω ήμουν άνθρωπος που έδινα ανέκαθεν πολύ σημασία στην εξωτερική εμφάνιση.
Είτε τη δική μου, είτε ερωτευόμουν αντικειμενικά ωραίους.
Ερχόμαστε στο δια ταύτα…Η ομορφιά συνηθίζεται και πλέον δεν σου κάνει αίσθηση αν ο άνθρωπος σου είναι αδύνατος, γυμνασμένος ή ωραίος κτλ.
Αυτό που μένει είναι η ομορφιά της ψυχής του! Οπότε θα σε συμβούλευα όχι να χάσεις κιλά και να χτυπιέσαι στα γυμναστήρια γιατί «πρέπει να είσαι υγιής» ή γιατί θα σε «σχολιάσουν οι δικοί του»(πιο εμετικός πεθαίνεις) αλλά να σκεφτείς εσύ αν θα τον αντέχεις όταν ασπρίσουν τα μαλλιά του, ή όταν ππέσουν, ή όταν γεμίσει με ρυτίδες το πρόσωπο του κ.ο.κ. με τόσο ρηχό χαρακτήρα που έχει!!!
Να του πεις πως αυτή είσαι και αν του αρέσει, διαφορετικά να πάει να βρει την Σκλερανίκοβα και να σε αφήσει εσένα στην ησυχία σου!!!