Σχέση και κιλα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Senior Member
    Ρε παιδιά οκ δε λέω, ο τύπος έχει τα θεματάκια του και το δείχνει.. Είναι μικροπρεπής και κολλημένος. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος.

Όταν κάποιος σε μειώνει, σε σχολιάζει εκεί που ήδη πονάς, κ εσύ επιλέγεις να μένεις, κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξεις κ εσύ τον καθρέφτη.

Αυτό δεν είναι σχέση. Είναι ταύτιση και εξάρτηση.
    Όποιος σε νοιάζεται πραγματικά δεν σου μετράει τις ραγάδες, τα κιλά και τα μαλλιά. Σε γουστάρει με όλα αυτά.

Και κάτι τελευταίο.. το "γίνομαι μαλάκας κάποιες φορές" δεν είναι κατανόηση. Είναι μια υποσυνείδητη καβάτζα για τον ίδιο, και μια μορφή χειριστικότητας προς εσένα, από τη στιγμή που το συνεχίζει κανονικά.

Senior Member
    η απάντηση που σου έδωσε στο αν είναι ερωτευμένος '' δεν πετάω απο τα σύννεφα'' είναι σαν να σου λέει οχι

η σχέση σας δεν θα έπρεπε να είναι ένα κηνύγι απαιτήσεων για το πως να αλλάξεις εσύ σύμφωνα με τα δικά του θέλω. Καταλαβαίνω όμως γιατι δεν φεύγεις, γιατί είσαι συναισθηματικά δεμένη και ίσως πιστεύεις λανθασμένα οτι δεν θα βρεις κάποιον άλλον.. Να ξέρεις οτι αν αργότερα συγκατοικήσετε αυτα θα τα ακους κάθε μερα x10 ..επίσης και τα κιλά να χάσεις πάλι θα υπάρχει κάτι άλλο που θα τον ενοχλεί και θα στο λέει. Όπως αυτό που κάνει με τα μαλλιά που ανέφερες.. Κάνε εξετάσεις μπορεί να σου λείπει κάτι όπως σου είπαν και πριν, εγώ είχα τριχόπτωση απο έλλειψη σιδήρου και βιταμίνης d

Αξίζεις κάποιον που να σε σέβεται και να σε αποδεχτεί όπως έτσι ακριβώς όπως είσαι, χωρίς να νιώθεις αμφιβολίες για τον εαυτό σου

Senior Member
    Νομίζω ότι επειδή είμαι ερωτευμένη εθελοτυφλώ σε κάποια πράγματα και ναι, ίσως πιστεύω ότι δεν θα βρω κάτι άλλο . Μαζεύονται διαφορα προβληματα . Εκτός από όλα αυτά τα σχόλια δεν κάνουμε και τίποτα σαν ζευγάρι . Δεν έχει προβλημα να βγαίνουμε αλλα δεν το επιδιώκει κιόλας . Το μόνο που κάνουμε είναι να βρισκόμαστε στο σπίτι του , καμία βόλτα με το αυτοκίνητο , καφέ και κανένα φαγητό . Πολλές φορές αυτά βλέπω να τα κάνει επειδή το θέλω εγώ για να μην μου χαλάσει το χατήρι και μου έχει πει ότι έχει αφήσει πολλά πράγματα απ τη ζωή του για να περνάμε χρόνο μαζί. Όταν του ειχα πει ότι μου αρέσουν τα ταξίδια( έχω κάνει αρκετά ) και θα ήθελα να κάνουμε και μαζι και στο μέλλον θα ήθελα με την οικογένεια μοι μου είχε απαντήσει ότι δεν του αρέσουν αυτά και δεν θα ήθελε να έχει τέτοια θέματα με τη γυναίκα του ούτε να του ζητάει ταξίδια γιατί τον γεμίζουν αλλα πράγματα ( όπως το να κάνει παρέες στο σπίτι με τους φίλους του) Εγώ έχω αρχίσει ήδη να χαλιέμαι και με αυτό μαζί με όλα τα αλλα γιατί θέλω να ζω τη ζωή μου, να γνωρίζω νέα μέρη και να αποκτώ εμπειριες . Όχι υπερβολικά πράγματα αλλα όχι και να παντρευτώ, και το μόνο που θα κάνω σαν διασκέδαση να είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι να τρώμε και να πίνουμε . Επίσης δεν τα βρίσκουμε πλέον και στο σεξ . Εκείνος το βλέπει απλά σαν καλοπέραση ενώ εγώ είμαι λίγο πιο συναισθηματική . Σχετικά με αυτό το θέμα μου είπε ότι με καμία γυναίκα δεν έχει κάνει έρωτα. Μήπως ζω σε ένα δικό μου κόσμο η απλώς δεν ταιριάζουμε ; Μήπως είμαι υπερβολική ; Θα ήθελα να τα λύσω και να μην το αφήσω γιατί τον αγαπάω και νιώθω ότι κι εκείνος έχει αισθήματα . Αλλα μήπως τελικά άδικα θα προσπαθησω ;

Senior Member
    Ναι, δεν ταιριαζετε, επειδη δεν υπαρχει κατι καλυτερο εισαστε και οι δυο.

Senior Member
    Ναι γνώμη μου είναι ότι άδικα προσπαθείς. Το θέμα δεν είναι κατά πόσο έχεις τα ίδια χόμπι με τον αλλον για να ταιριάξεις.. έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι καθόλου συζητήσιμος και θέλει να περνάει μόνο το δικό του με αποτέλεσμα να μην περνάς καλά εσύ. Αν προσπαθήσεις να αλλάξεις για να είσαι πιο αρεστή σύμφωνα με τα δικά του γούστα απλά θα χάσεις τον εαυτό σου , δεν θα είσαι πλέον εσύ! Τα κιλά να κάνεις προσπάθεια να τα χάσεις για την υγεία σου όταν είσαι έτοιμη, όμως όλα τα υπόλοιπα που σου λέει μαλλιά για που θα πηγαίνετε κτλ καταλαβαίνεις ότι είναι άδικο προς εσένα. Μην ρίχνεις τον εαυτό σου έτσι, στο είπα και παραπάνω αξίζεις κάποιον που να σε σέβεται και να σε αποδέχεται έτσι ακριβώς ως όπως είσαι

Senior Member
    User1997 δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά με όσα έχεις γράψει ως τώρα έχεις ήδη δώσει απάντηση μόνη σου για το τι είναι καλύτερο να κάνεις...
    Επίσης νομίζω από όσους ανθρώπους σου έγραψαν εδώ κανένας δες σου είπε αξίζει να προσπαθήσεις για τη σχέση αυτή. Τα συμπεράσματα δικά σου.
    Καταλαβαίνω ότι η κάψα του έρωτα και η χαρά ότι έχεις σχέση, είναι αυτό που σε σταματάει, αλλά όταν περάσει αυτή (που ίσως έχει αρχίσει να συμβαίνει αυτό έτσι που τα περιγράφεις) θα λες πως έμπλεξα με αυτόν τον τύπο, ήδη φαίνεσαι αρκετά προβληματισμένη... Η ζωή σου είναι δική σου και να τη ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις εσύ, όχι όπως σου λένε οι άλλοι, συγγενείς, φίλοι, ο φούφουτος...
    Και μην αφήσεις διάφορα χειριστικά που κάνει, συγνώμες, κλάματα, μεγάλα λόγια κλπ να σε τουμπάρουν, εδώ παραδέχτηκε ότι κάποιες φορές γίνεται μαλάκας και τα επόμενα λεπτά ήταν το ίδιο μαλάκας, καμία διαφορά, μηδέν προσπάθεια, τι να το κάνεις...
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    Νομίζω ότι επειδή είμαι ερωτευμένη εθελοτυφλώ σε κάποια πράγματα και ναι, ίσως πιστεύω ότι δεν θα βρω κάτι άλλο . Μαζεύονται διαφορα προβληματα . Εκτός από όλα αυτά τα σχόλια δεν κάνουμε και τίποτα σαν ζευγάρι . Δεν έχει προβλημα να βγαίνουμε αλλα δεν το επιδιώκει κιόλας . Το μόνο που κάνουμε είναι να βρισκόμαστε στο σπίτι του , καμία βόλτα με το αυτοκίνητο , καφέ και κανένα φαγητό . Πολλές φορές αυτά βλέπω να τα κάνει επειδή το θέλω εγώ για να μην μου χαλάσει το χατήρι και μου έχει πει ότι έχει αφήσει πολλά πράγματα απ τη ζωή του για να περνάμε χρόνο μαζί. Όταν του ειχα πει ότι μου αρέσουν τα ταξίδια( έχω κάνει αρκετά ) και θα ήθελα να κάνουμε και μαζι και στο μέλλον θα ήθελα με την οικογένεια μοι μου είχε απαντήσει ότι δεν του αρέσουν αυτά και δεν θα ήθελε να έχει τέτοια θέματα με τη γυναίκα του ούτε να του ζητάει ταξίδια γιατί τον γεμίζουν αλλα πράγματα ( όπως το να κάνει παρέες στο σπίτι με τους φίλους του) Εγώ έχω αρχίσει ήδη να χαλιέμαι και με αυτό μαζί με όλα τα αλλα γιατί θέλω να ζω τη ζωή μου, να γνωρίζω νέα μέρη και να αποκτώ εμπειριες . Όχι υπερβολικά πράγματα αλλα όχι και να παντρευτώ, και το μόνο που θα κάνω σαν διασκέδαση να είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι να τρώμε και να πίνουμε . Επίσης δεν τα βρίσκουμε πλέον και στο σεξ . Εκείνος το βλέπει απλά σαν καλοπέραση ενώ εγώ είμαι λίγο πιο συναισθηματική . Σχετικά με αυτό το θέμα μου είπε ότι με καμία γυναίκα δεν έχει κάνει έρωτα. Μήπως ζω σε ένα δικό μου κόσμο η απλώς δεν ταιριάζουμε ; Μήπως είμαι υπερβολική ; Θα ήθελα να τα λύσω και να μην το αφήσω γιατί τον αγαπάω και νιώθω ότι κι εκείνος έχει αισθήματα . Αλλα μήπως τελικά άδικα θα προσπαθησω ;
    ειδες; παλι λες, ΕΣΥ να προσπαθησεις...
    εκεινος ειναι ο μαλακας, ΕΣΥ πρεπει να προσπαθησεις!!! τι να προσπαθησεις; να τον κανεις ανθρωπο; οι γονεις του επρεπε να τον κανουν ανθρωπο, αλλα οπως το λεει περηφανα μονος του, οι γονεις του ειναι ιδιοι!!!! την παιδαγωγο θα του κανεις, ή την ψυχιατρο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user1997 View Post
    Μήπως αυτό που σε κρατάει σε αυτόν είναι το ότι σου δίνει λίγα και νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πολλά για να πάρεις κι άλλα; Πολλοί άνθρωποι λειτουργούν έτσι.. Χρειάζεσαι δουλειά με τον εαυτό σου, για να τον αγαπήσεις και να μην αφήνεις κανέναν να σου φέρεται σαν και σου κάνει χάρη που είναι μαζί σου. Σου αξίζει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σου αφιερώνει χρόνο χωρίς να στο χτυπάει, που να σε ακούει όταν του λες πως αυτό που κάνει σε πληγώνει, που να είναι σε θέση να βελτιωθεί για να είσαστε καλά και κυρίως να σε αγαπά για αυτό που είσαι (για τα κιλά σου, για τα μαλλιά σου, για τα φρύδια σου, για όλα σου).

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345