Results 91 to 100 of 100
-
28-04-2025, 08:59 #91
Καλημέρα,το ξέρω Βασίλης, προσπαθώ να ακρατηψω την ψυχραιμία μου!
Μου το είπε ο άντρας μου,την ζημιά μας την έκαναν οι γονείς και η μάνα μου!
Εντάξει η μητέρα μου,από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου,έχει ανοίξει λίγο γλώσσα!
Πρέπει όμως να σεβαστεί ότι σε αυτή την δύσκολη στιγμή,εγώ την βοήθησα με τον άντρα μου στο θέμα το οικονομικό!
Ο άντρας μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά νμε το οικονομικό,του τρώγανε οι γονείς του λεφτά,αν και δεν είχαν θέμα αυτοί!
Απλά θέλανε να τραβάνε λεφτά και τώρα έγινε αυτό με την δικιά μου οικογένεια!
Ο άντρας μου γκρινιαζει για τα λεφτά!
Το καταλαβαίνω!
Αλλά όταν ήρθαν σε δύσκολη θέση οι γονείς μας,η αδελφή μου δεν βοήθησε πουθενά,όχι στο οικονομικό αλλά κ στα υπόλοιπα σαν άνθρωπος,σαν παιδί τους!Γι αυτό τώρα μου τα λέει όλα αυτά ο άντρας μου!
Της λέω να πουλήσει κάνα χωράφι να ξεχρεωσει στο Εφκα και την βλέπω σαν ν αμήν θέλει η μητέρα μου!
Εγώ δεν μπορώ παρά πέρα να την βοηθήσω οικονομικά, τέλος!Τα ήθελε να τα κρατήσει τα περιουσιακά όλα, πρόβλημα της!
Να βρει την λύση!
Εγώ την βοήθησα κ βγαλαμε την σύνταξη του πατέρα μου να πάρει και την πήρε!
Η αδελφή μου ούτε εκεί έτρεξε!Μετά πως να μην σκάω!
Αυτά δεν βλέπει η μητέρα μου!
Αλλά όταν της πω ότι ο δικός μου έχει αντιδράσει για όλη αυτή την κατάσταση με την αδελφή μου, τσαντιζεται η μητέρα μου και δεν δέχεται κουβέντα!
Πάντως σας ευχαριστώ πολύ,έστω και για αυτή την συνομιλία που κάνετε!
Νιώθω μια παρέα κάπου να συζητήσω όταν θέλω!
- 28-04-2025, 11:18 #92
Πονάει το κεφάλι μου μόνο διαβάζοντας τι συμβαίνει.
Το ζήτημα είναι ότι δε γίνεται να μπαίνουν σε προτεραιότητα περιουσιακά στοιχεία πάνω από την προσωπική σας ηρεμία και κατά συνέπεια σε σας τους ίδιους σαν ζευγάρι. Δηλαδή πώς μετά θα διατηρήσετε τη σεξουαλική σας ορμή, την Επιθυμία, τη ζωτικότητα και τον αυθορμητισμό; Όπου μπαίνει κόσμος μέσα στο ζωτικό χώρο ενός ζευγαριού, αυτό τις περισσότερες φορές σημαίνει θυμό, απογοητεύσεις, αλληλοκατηγόριες, να'χαμε να λέγαμε. Θέλει να βάλετε πράγματα σε προτεραιότητα, ακόμη κι αν ξεκόψετε από συγγενείς. Δηλαδή, δε νομίζω να μετράνε περισσότερο εκείνοι από εσάς.
02-05-2025, 12:51 #93
Έχεις απόλυτο δίκιο και σ ευχαριστώ πολύ!!Η σεξουαλική μας ζωή ,είναι καλή!
Θέλουμε ο ένας τον άλλον,εγώ βλέπω ότι σε κάποια πράγματα έχει δίκιο ο άντρας μου!
Δεν μπορεί να κάτσει να ξεχρεωσει τις ευθύνες των γονιών μου!
Στην τελική εμένα παντρεύτηκε!Όχι τους γονείς μου!
Έχουν κάνει λαθη πολλά, ειδικά η αδελφή μου!
Γι αυτό γίναμε άνω κάτω!
02-05-2025, 13:11 #94
Γειά σου Ελένη
Κάποτε ένας σοφός άνθρωπος σε ένα ζευγάρι που επρόκειτο να παντρευτεί τους είπε την εξής κουβέντα. Είπε στη γυναίκα, να τσακωθείς και με όλο τον κόσμο άμα χρειαστεί αλλά όχι με τον άντρα σου. Το ίδιο είπε και σε αυτόν, κι εσύ λέει έχεις το δικαίωμα να τσακωθείς με όλους τους άλλους αλλά όχι με τη γυναίκα σου.
Όποτε ξεφεύγετε στο μεταξύ σας να τρέχετε να συμμαζεύετε τη ζημιά. Δεν έχει καμια απολύτως σημασία ποιος έχει δίκιο κλπ, σημασία έχει να συμμαζευτεί όσο γινεται πιο γρήγορα η μεταξύ σας ζημιά. Το δίκιο το έχει αυτός που τρέχει να το κάνει αυτό.
04-05-2025, 12:44 #95
Εάν χρειάζεστε κάποιον να μιλήσετε εγώ είμαι εδώ .μην ανησυχείτε.ολα θα ναι οκ
05-05-2025, 10:26 #96
05-05-2025, 16:10 #97
Καλησπέρα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Αυτό χρειάζομαι πολύ αυτή την στιγμή...τώρα παίχτηκε μια φάση...θα ερχόταν η μητέρα μου από το χωριό στην πόλη!
Θα έμενε στην αδελφή μου για σήμερα και ξαφνικά με περνει τηλέφωνο,έρχομαι σ εσένα!!
Ενώ είχε πάει στην αδελφή μου,δεν ξέρω τι έχει γίνει εκεί!
Ο ανιψιός μου να κλαίει!
Από ότι κατάλαβα,ο γαμπρός μου ι αγαπημένος,μάλλον είχε πρόβλημα να μείνει η μάνα μου εκεί!
Ο ανιψιός μου ,να τσηριζει κ να κλαίει επειδή θα έφευγε!
Εντάξει κ με τον άντρα μου συζηταγαμε, γιατί με πήραν τηλέφωνο έτσι στο άσχετο η μάνα μου κ γινόταν χαμός μέσα στο τηλέφωνο!
Αλλά δεν ήθελα να του πω τι συμβαίνει!
Μου κάνει χαριτολογώντας,η πεθερουλα μου ποτέ θα έρθει κ γιατί δεν καθόταν πάνω;
Εννοούσε στην αδελφή μου κ ξαφνικά χτυπάει η πόρτα, πρέπει να μας άκουσε η μάνα μου!
Έφευγα εγώ για δουλειά εκείνη την στιγμή, μέχρι στιγμής δεν ξέρω τι έχει γίνει με την αδελφή μου!
Αλλά όλοι οι τσακωμοί κ το ανακάτεμα, προέρχεται από την αδελφή μου!
Από την αρχή που παντρεύτηκα,όλο προβλήματα είχε με τον άντρα τηςκ προσπαθούσε κ πολλές φορές να μου ζητάει να κρατάω τον ανιψιό μου,ενώ είχε την πεθερά της!Η μάνα μου,έχει ανοίξει πολύ γλώσσα από την ώρα που πέθανε ο πατέρας μου δεν σέβεται ότι την βοήθησα και οικονομικά,στα κτήματα ο άντρας μου!
Με λίγα λόγια όλη την ώρα μου δικαιολογεί την αδελφή μου,αντί να είναι δίπλα στον πατέρα μου να βοηθήσει!
Τώρα αν άκουσε η μάνα μου, άκουσε!
Απλά θα της πω να μαζέψει λίγο το στόμα της!.Δεν πάει άλλο... βλέπω τα πρόβλημα είναι από απέξω κ όχι από το σπίτι μου!
05-05-2025, 18:30 #98
05-05-2025, 23:34 #99
Σας ευχαριστώ πολύ,θα το ήθελα!
07-05-2025, 19:42 #100
Καλησπέρα σας,θα σας ζαλίσω λίγο πάλι...είμαι στεναχωρημένη αυτή την φορά πολύ... νιώθω ότι με έχουν βάλει όλοι στην μέση!
Όπως είχα αναφέρει παρά πάνω,είχε έρθει η μητέρα μου στην πόλη για κάποιες δουλειές!
Είχε επισκεφτεί την αδελφή μου υποτίθεται να μείνει ένα βράδυ εκεί να δει τον ανιψιό μου και ξαφνικά δημιουργεί ένα θέμα η αδελφή μου και της λέει,εσύ δεν μου είπες ότι θα μείνει εδώ!
Θα μου έφερνες μόνο το λάδι να μου αφήσεις!
Πήρε τα μούτρα της η μητέρα μου και ήρθε σ εμένα να μείνει!
Αν κ είχαμε κανονίσει γραφειοκρατικές δουλειές να κάνουμε λόγο του θανάτου του πατέρα μου!
Ο άντρας μου, συνεχίζει να κρατάει αυτό το ύφος,ότι ναι μεν σου μιλάω αλλά δεν θέλω κ πολλά πολλά!
Η μητέρα μου ένιωσε και στο σπίτι μου άσχημα!
Δυστυχώς ο άντρας μου,του έχουν περάσει οι γονείς του , ειδικά η μάνα του αυτό το αντικοινωνικό χαρακτήρα,να μην έχουν πολλά πολλά με κανέναν κ ούτε επαφές!
Ακόμη κ με την πεθερά;Τι να πω!
Η μητέρα μου έφυγε πολύ στεναχωρημένη,έχει χάσει τον πατέρα μου τώρα και νιώθει ότι έμεινε μόνη της και την πετάμε όλοι έξω! Πείτε μου τώρα,είναι σωστό όλο αυτό;;
Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω;λ και να του μιλήσω του άντρα μου,είναι τόσο εγωιστής που θα μου πει τα δικά του κ θα υποστηρίξει ότι έχει δίκιο!
Σας ευχαριστώ για την υπομονή κ συγνώμη αν σας ζαλισα!