Εργασία και στρεςς
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Εργασία και στρεςς

Γειά σας. Αντιμετωπίζω για άλλη μια φορά φοβερα πιεστικη περίοδο για εμένα στη δουλεια. Όλο προσπαθώ ακόμα και με ηρεμιστικό να διαχειριζομαι τη κατάσταση και πάλι με υπερβαίνει. Ναι μεν με ηρεμει καπως αλλά με παραηρεμει κιολας κτ φορες.
    Φοβάμαι να πηγαίνω στη δουλειά παλι(πάντα το χω).Τυχαίνει και παίρνω και αναρρωτική και προσπαθώ να μην παίρνω γτ με βλάπτει χειροτερα. Αλλά κουράγια λίγα. Έχω κ καταθλιψη οκ.. Πάω κ λέω σκ#! Κ κολυμπά. Πόσο πιο σκ^!% να γινεις;
    Νομίζω είμαι οριακα να ξαναπέσει στη καταθλιψη.
    Κ με.πιανει απόγνωση και στην ιδέα γιατί ήδη πάω με ζορι στη δουλεια. Να πω ότι κάνω και ψυχοθεραπεία και παίρνω αγωγή
    Αλλά κλασικα βλέπω αν δεν βάλεις το χεράκι εσύ μόνο σου να αλλάξεις τη νοοτροπία σου δε γίνεται να αλλάξει εύκολα όλο αυτο που κουβαλάμε ατν εγκέφαλο μας. Προσπαθω μονη μου να με ξεμπλεξω. Δυσκολο πολυ
    Ο ψυχιατρος μ λεει μόνο ηρεμιστικό αυτό τ καιρο αλλά μ ερχεται να του πω να πάρω κι άλλη αγωγή.

Πως τη παλεύετε εσείς με το στρεςς;;

Senior Member
    Επίσης...δεν αντέχω επιπλέον να κοιτάνε όλοι το ποσό αγχωμένη είμαι και να με σχολιαζουν ή ν γελάνε επειδή δε καταφερνω πράγματα στη δουλεια.
    Ναι ξέρω να μη δίνω σημασία. Αλλά στη πράξη δυσκολεύομαι με αυτό πφφφ
    Με κάνει χειροτερα. Νιώθω ντροπή και μειονεκτικά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sunny9 View Post
    Γειά σας. Αντιμετωπίζω για άλλη μια φορά φοβερα πιεστικη περίοδο για εμένα στη δουλεια. Όλο προσπαθώ ακόμα και με ηρεμιστικό να διαχειριζομαι τη κατάσταση και πάλι με υπερβαίνει. Ναι μεν με ηρεμει καπως αλλά με παραηρεμει κιολας κτ φορες.
    Φοβάμαι να πηγαίνω στη δουλειά παλι(πάντα το χω).Τυχαίνει και παίρνω και αναρρωτική και προσπαθώ να μην παίρνω γτ με βλάπτει χειροτερα. Αλλά κουράγια λίγα. Έχω κ καταθλιψη οκ.. Πάω κ λέω σκ#! Κ κολυμπά. Πόσο πιο σκ^!% να γινεις;
    Νομίζω είμαι οριακα να ξαναπέσει στη καταθλιψη.
    Κ με.πιανει απόγνωση και στην ιδέα γιατί ήδη πάω με ζορι στη δουλεια. Να πω ότι κάνω και ψυχοθεραπεία και παίρνω αγωγή
    Αλλά κλασικα βλέπω αν δεν βάλεις το χεράκι εσύ μόνο σου να αλλάξεις τη νοοτροπία σου δε γίνεται να αλλάξει εύκολα όλο αυτο που κουβαλάμε ατν εγκέφαλο μας. Προσπαθω μονη μου να με ξεμπλεξω. Δυσκολο πολυ
    Ο ψυχιατρος μ λεει μόνο ηρεμιστικό αυτό τ καιρο αλλά μ ερχεται να του πω να πάρω κι άλλη αγωγή.

Πως τη παλεύετε εσείς με το στρεςς;;
    Δεν υπαρχει στρες που να μην μπορω να διαχειριστώ, εδω και χρόνια.... Αυτο ομως σημαινει και 150 mg Efexor XR ημερησίως... Δεν μου ειναι προβλημα καθως καθε μέρα λαμβάνω και ενα αντι-υπερτασικό χάπι καθως και μια στατινη, ωστε οι εξετάσεις αιματος να βγαινουν μια χαρά, φυσιολογικές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Δεν υπαρχει στρες που να μην μπορω να διαχειριστώ, εδω και χρόνια.... Αυτο ομως σημαινει και 150 mg Efexor XR ημερησίως... Δεν μου ειναι προβλημα καθως καθε μέρα λαμβάνω και ενα αντι-υπερτασικό χάπι καθως και μια στατινη, ωστε οι εξετάσεις αιματος να βγαινουν μια χαρά, φυσιολογικές.

Άρα εννοεις ότι η λύση είναι η αγωγή.
    Για εσένα μπορεί να σε καλυπτει, οκ.
    Παίρνω ήδη μια αγωγή εγώ.
    Για εμένα η λύση δεν είναι εκεί μόνο.
    Έπαιρνα χρόνια κ εγώ εφεξορ αλλά εξακολουθούν να έχω τα θεματακια μου.

Senior Member
    Άρα εννοεις ότι η λύση είναι η αγωγή.
    Για εσένα μπορεί να σε καλυπτει, οκ.
    Παίρνω ήδη μια αγωγή εγώ.
    Για εμένα η λύση δεν είναι εκεί μόνο.
    Έπαιρνα χρόνια κ εγώ εφεξορ αλλά εξακολουθούν να έχω τα θεματακια μου.
    Δεν ειναι πανάκεια το φάρμακο. Δεν θα λυσει ολα τα προβλήματα... Ο σκοπος των φαρμακων αυτου του ειδους δεν ειναι η θεραπεια αλλά η μονιμη ανακουφιση με μονιμη ληψη.

Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες οτι η λυση μπορει να ειναι μια αγωγη. Η λυση σε ποιο ακριβως προβλημα;

Αυτο που ειναι σιγουρο παντως ειναι οτι προβληματα σε ορμονες και νευροδιαβιβαστες δεν λυνονται με ψυχοθεραπεια, χωρις να χορηγείται καταλληλη φαρμακευτικη αγωγή.
    Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή κτλ. ειναι προβληματα που συνδεονται με ορμονες και νευροδιαβιβαστες. Βιοχημικά προβληματα σιγουρα δεν λυνονται χωρις φαρμακα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Δεν ειναι πανάκεια το φάρμακο. Δεν θα λυσει ολα τα προβλήματα... Ο σκοπος των φαρμακων αυτου του ειδους δεν ειναι η θεραπεια αλλά η μονιμη ανακουφιση με μονιμη ληψη.

Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες οτι η λυση μπορει να ειναι μια αγωγη. Η λυση σε ποιο ακριβως προβλημα;

Αυτο που ειναι σιγουρο παντως ειναι οτι προβληματα σε ορμονες και νευροδιαβιβαστες δεν λυνονται με ψυχοθεραπεια, χωρις να χορηγείται καταλληλη φαρμακευτικη αγωγή.
    Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή κτλ. ειναι προβληματα που συνδεονται με ορμονες και νευροδιαβιβαστες. Βιοχημικά προβληματα σιγουρα δεν λυνονται χωρις φαρμακα...

Εννοω ότι η αγωγή βοηθαει στη θεραπεία συμπτωμάτων. Σύμφωνοι.
    Δεν αρκεί όμως.
    Εγώ το βλέπω κ στη πράξη με τις αγωγές. Δεν με πιάνουν πχ 100%.

Η ψυχοθεραπεία, η αλλαγή τρόπου ζωης κλπ είναι αυτά που βοηθούν όμως ουσιαστικα να βρεις τις αιτίες των θεμάτων σου και να μαθαίνεις να διαχειριζεσαι καλύτερα καταστάσεις.

Βασικά αυτό είναι το αρχικό μου ερώτημα στο θέμα. Αν έχει κάποιος και ανάλογες εμπειρίες κ πως το δουλεύει περα και από αγωγές.

Senior Member
    Εγω λόγω άγχους δεν δουλεύω και παίρνω και αγωγή, οπότε εσύ με λίγο βοήθεια από ψυχολόγο και τόλμη θα τα πας μια χαρά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Εγω λόγω άγχους δεν δουλεύω και παίρνω και αγωγή, οπότε εσύ με λίγο βοήθεια από ψυχολόγο και τόλμη θα τα πας μια χαρά.

Μωρέ πάντα δυστυχώς δε με βοηθάει ούτε η υποστήριξη, ψυχολόγος κλπ.
    Νμζ είναι πολύ φοβικη και αυτό με σκοτώνει

Γιατί ετσι εσυ;
    Τι εννοεις;
    Αν θες λες εννοειται.
    Εύχομαι να τα πηγαίνεις καλύτερα!

Senior Member
    Μωρέ πάντα δυστυχώς δε με βοηθάει ούτε η υποστήριξη, ψυχολόγος κλπ.
    Νμζ είναι πολύ φοβικη και αυτό με σκοτώνει

Γιατί ετσι εσυ;
    Τι εννοεις;
    Αν θες λες εννοειται.
    Εύχομαι να τα πηγαίνεις καλύτερα!
    Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία; Και δεν έχει βοηθήσει; Γιατί ξέρω θέλει χρόνο.

Δυστυχώς και μόνο στην σκέψη να δουλέψω με πιάνει κρίση πανικού.
    Ειχα στείλει βιογραφικό και με είχαν πάρει να πάω από εκεί σε δουλειά και μόλις έφτασα από κάτω με έπιασε κρίση πανικού και έφυγε.
    Από τότε δεν ξαναδοκιμάσα να πάω σε δουλειά. Και αυτό ήταν πριν χρόνια φαντάσου.
    Ο ψυχίατρος δεν με έχει βοηθήσει δυστυχώς.

Όταν λες ότι είσαι φοβική τι εννοείς; Φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες;
    Τι σε αγχωνει στην δουλειά; Είναι κάτι συγκεκριμένο;

Επίσης, τα ηρεμιστικά όπως ζαναξ μην τα πολύ παίρνεις γιατί είναι εθιστικά.

Senior Member
    Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία; Και δεν έχει βοηθήσει; Γιατί ξέρω θέλει χρόνο.

Δυστυχώς και μόνο στην σκέψη να δουλέψω με πιάνει κρίση πανικού.
    Ειχα στείλει βιογραφικό και με είχαν πάρει να πάω από εκεί σε δουλειά και μόλις έφτασα από κάτω με έπιασε κρίση πανικού και έφυγε.
    Από τότε δεν ξαναδοκιμάσα να πάω σε δουλειά. Και αυτό ήταν πριν χρόνια φαντάσου.
    Ο ψυχίατρος δεν με έχει βοηθήσει δυστυχώς.

Όταν λες ότι είσαι φοβική τι εννοείς; Φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες;
    Τι σε αγχωνει στην δουλειά; Είναι κάτι συγκεκριμένο;

Επίσης, τα ηρεμιστικά όπως ζαναξ μην τα πολύ παίρνεις γιατί είναι εθιστικά.

Μήπως δν εφαρμόζεις αυτά που σου λεει;
    Εγώ το κάνω αυτό δυστυχώς.
    Επίσης μήπως να άλλαζες ψυχιατρο ;
    Μήπως έχει ν κανει κ με την αγωγη;
    Πως σε βοηθας;

Στη δουλεια με αγχώνει ο,τι έγραψα.
    Δεν ανταπεξέρχομαι σωστά στα καθήκοντα μου όπως πρεπει. Τελευταία απέτυχα τελειως μάλιστα και μου πυροδότησε όλο το συναίσθημα της ανεπάρκειας...
    Με αποτέλεσμα να έχω πέσει οριακα σε καταθλιψη και να μην αντέχω άλλο το επίμονο στρεςς..
    Φοβάμαι να πηγαίνω γιατί πάλι θα τα κάνω σκ:#^#
    Επίσης φοβάμαι που θα με σχολιαζουν οι συνάδελφοι κι αν το δω ή το ακούσω θα θέλω ν ανοίξει η γη να με καταπιεί..
    Δυστυχώς, νιώθω " ασφαλης" ακόμα αν με εγκρίνει ή με επιβεβαιωσει κάποιος άλλος...
    Αστα να πανε

Senior Member
    Εννοω ότι η αγωγή βοηθαει στη θεραπεία συμπτωμάτων. Σύμφωνοι.
    Δεν αρκεί όμως.
    Εγώ το βλέπω κ στη πράξη με τις αγωγές. Δεν με πιάνουν πχ 100%.

Η ψυχοθεραπεία, η αλλαγή τρόπου ζωης κλπ είναι αυτά που βοηθούν όμως ουσιαστικα να βρεις τις αιτίες των θεμάτων σου και να μαθαίνεις να διαχειριζεσαι καλύτερα καταστάσεις.

Βασικά αυτό είναι το αρχικό μου ερώτημα στο θέμα. Αν έχει κάποιος και ανάλογες εμπειρίες κ πως το δουλεύει περα και από αγωγές.
    Προφανως δεν υπαρχει λυση χωρις να συνδυαστει φαρμακευτικη αγωγη, προσπαθεια για βελτιωση της ζωης σε ολους τους τομεις που υστερουμε και φυσικα συμβουλευτική...

Senior Member
    Μήπως δν εφαρμόζεις αυτά που σου λεει;
    Εγώ το κάνω αυτό δυστυχώς.
    Επίσης μήπως να άλλαζες ψυχιατρο ;
    Μήπως έχει ν κανει κ με την αγωγη;
    Πως σε βοηθας;

Στη δουλεια με αγχώνει ο,τι έγραψα.
    Δεν ανταπεξέρχομαι σωστά στα καθήκοντα μου όπως πρεπει. Τελευταία απέτυχα τελειως μάλιστα και μου πυροδότησε όλο το συναίσθημα της ανεπάρκειας...
    Με αποτέλεσμα να έχω πέσει οριακα σε καταθλιψη και να μην αντέχω άλλο το επίμονο στρεςς..
    Φοβάμαι να πηγαίνω γιατί πάλι θα τα κάνω σκ:#^#
    Επίσης φοβάμαι που θα με σχολιαζουν οι συνάδελφοι κι αν το δω ή το ακούσω θα θέλω ν ανοίξει η γη να με καταπιεί..
    Δυστυχώς, νιώθω " ασφαλης" ακόμα αν με εγκρίνει ή με επιβεβαιωσει κάποιος άλλος...
    Αστα να πανε
    Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι που δεν ανταπεξερχεσαι στα καθήκοντά της δουλειάς, ποτέ όλα θα δουλεύουν ρολόι, πότε θα είσαι πιο δύσκολα στην δουλειά . Προσπάθησε να καταλάβεις ότι όλοι κάνουν λάθη στην δουλειά, ουδείς αλάνθαστος.
    Οπότε δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι αυτό και επίσης από τα λάθη μαθαίνεις.

Γιατί να σε σχολιάζουν; Και αν σε σχολιάζουν τι έγινε; Μήπως είναι καλύτεροι σου; Η είναι κριτές ανθρώπων; Σιγαααα. Αγχώνεσαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Θα μου πεις δες ποιος μιλάει χαχαχα, όμως ξέρεις ότι έχω δίκιο κανονικά η γνώμη τους θα έπρεπε να μην σε νοιάζει.
    Φαίνεσαι έξυπνη. Αλλά αγχωμενη .

Δεν εφαρμόζω τίποτα πλέον, έχω παραιτηθεί

Senior Member
    Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι που δεν ανταπεξερχεσαι στα καθήκοντά της δουλειάς, ποτέ όλα θα δουλεύουν ρολόι, πότε θα είσαι πιο δύσκολα στην δουλειά . Προσπάθησε να καταλάβεις ότι όλοι κάνουν λάθη στην δουλειά, ουδείς αλάνθαστος.
    Οπότε δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι αυτό και επίσης από τα λάθη μαθαίνεις.

Γιατί να σε σχολιάζουν; Και αν σε σχολιάζουν τι έγινε; Μήπως είναι καλύτεροι σου; Η είναι κριτές ανθρώπων; Σιγαααα. Αγχώνεσαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Θα μου πεις δες ποιος μιλάει χαχαχα, όμως ξέρεις ότι έχω δίκιο κανονικά η γνώμη τους θα έπρεπε να μην σε νοιάζει.
    Φαίνεσαι έξυπνη. Αλλά αγχωμενη .

Δεν εφαρμόζω τίποτα πλέον, έχω παραιτηθεί

Προσπαθώ να μου τα λέω αυτά που έγραψες και πάνω. Να είμαι κάπως πιο επιεικής. Ενταξει κτ φορες το καταφέρνω στο μυαλό μου. Τις περισσότερες όμως ξανα τα ίδια. Βλέπω ότι κάνω ξανα αυτά τα λάθη γτ έχω τις ατέλειες μου κ τα μειονέκτημα τα μου κ εγω (όπως τωρα). Και λέω ποτέ δε θα ανταπεξελθω όπως πρεπει και νιώθω ανικανότητα κ λέω μετά ωραία πάλι τα ίδια τώρα κ νιωθω ακόμα χειρότερα. Μπάχαλο κοινως.

Όσο για τα σχόλια. Έχω θεμα κ με αυτό γτ με βγάζω περισσότερο αχρηστη δυστυχώς κ λέω σε βλέπουν τώρα και θα λένε σιγά τη δουλειά που κάνει. Περιμένω δυστυχώς κάποια εγκριση κ από έξω. Έχω φοβερη ανασφάλεια να υο διώξω κ αυτό.

Πανέξυπνη είμαι και λογική. Δε το λεω για να το παίξω ιστορία. Αγχωμένη είμαι από μικρή που χάνω τη ψυχραιμία μου κ δε μπορώ να πάρω τ πόδια μου μετά. Αυτό είναι τ θεμα μου .Κ γ αυτό τρελαινομαι ακόμα περισσότερο με τα χαιρια μ

Εσύ τώρα. Γτ παραιτηθηκες παιδί μου απο τη ζωη;;; Τόσο σοβαρό γεγονός αντιμετωπιζεις;;
    Εκεί που πέφτουμε ,ας μας πάρει κ λίγο χρόνο δε λέω. Ξανασηκωνομαστε με ένα βήμα τη φορά κ επιεικια θελει!
    Το έχω κάνει 800 φορές
    Αλλα ζω νταξ
    εμένα ρώτα γ αυτά χαχα

Senior Member
    Προσπαθώ να μου τα λέω αυτά που έγραψες και πάνω. Να είμαι κάπως πιο επιεικής. Ενταξει κτ φορες το καταφέρνω στο μυαλό μου. Τις περισσότερες όμως ξανα τα ίδια. Βλέπω ότι κάνω ξανα αυτά τα λάθη γτ έχω τις ατέλειες μου κ τα μειονέκτημα τα μου κ εγω (όπως τωρα). Και λέω ποτέ δε θα ανταπεξελθω όπως πρεπει και νιώθω ανικανότητα κ λέω μετά ωραία πάλι τα ίδια τώρα κ νιωθω ακόμα χειρότερα. Μπάχαλο κοινως.

Όσο για τα σχόλια. Έχω θεμα κ με αυτό γτ με βγάζω περισσότερο αχρηστη δυστυχώς κ λέω σε βλέπουν τώρα και θα λένε σιγά τη δουλειά που κάνει. Περιμένω δυστυχώς κάποια εγκριση κ από έξω. Έχω φοβερη ανασφάλεια να υο διώξω κ αυτό.

Πανέξυπνη είμαι και λογική. Δε το λεω για να το παίξω ιστορία. Αγχωμένη είμαι από μικρή που χάνω τη ψυχραιμία μου κ δε μπορώ να πάρω τ πόδια μου μετά. Αυτό είναι τ θεμα μου .Κ γ αυτό τρελαινομαι ακόμα περισσότερο με τα χαιρια μ

Εσύ τώρα. Γτ παραιτηθηκες παιδί μου απο τη ζωη;;; Τόσο σοβαρό γεγονός αντιμετωπιζεις;;
    Εκεί που πέφτουμε ,ας μας πάρει κ λίγο χρόνο δε λέω. Ξανασηκωνομαστε με ένα βήμα τη φορά κ επιεικια θελει!
    Το έχω κάνει 800 φορές
    Αλλα ζω νταξ
    εμένα ρώτα γ αυτά χαχα
    Αυτό που σκέφτεσαι για την δουλειά πάντως το έχω ακούσει από αρκετά άτομα με άγχος.
    Όλοι πάνω κάτω το έχουμε.
    Η ανασφάλεια επίσης είναι ένα ζήτημα που θα σε βοηθήσει κάποιος ψυχολόγος πιστεύω ώστε να ανυψωθεί το ηθικό σου.
    Ηθικό ακμαιοτατον ειπαμε

Λοιπόν, μην αφήσεις το στρες να σε κάνει να νιώθεις έτσι, κάπου πρέπει να πεις Ώπα, όπως νιώθεις εσύ πιθανώς να νιώθουν και συνάδελφοι σου.
    Κάθε μέρα είναι μια καινούργια αρχή.

Αντιμετωπίζω κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού, πολλές και διάφορες φοβιες και όπως είναι φυσικό με κούρασαν όλα αυτά, αλλά ας μην σε κουράζω με τα δικά μου στο θέμα σου.

Senior Member
    Ναι το δουλεύω καπως στη ψυχοθεραπεία αλλά ακόμα δεν τα καταφέρνω όσο θα ήθελα γιατί νε επηρεάζει ακόμα πολύ όπως γράφω.

Όχι κανένα θέμα για αυτό σε ρώτησα.
    Πες μου ελεύθερα και τα δικά σου

Page 1 of 2 12 LastLast