emmonh
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: emmonh

Senior Member

emmonh

γεια σας για ακομη μια φορα!αυτη τη φορα ειπα να αλλαξω κατηγορια!σας εχει τυχει ποτε να εχετε εμμονη με ενα συγκεκριμενο ατομο στο σεξ?δηλαδη να σκεφτεστε καθε φορα ενα ατομο με το οποιο δεν ειστε μαζι?τοτε τι γινεται?κ περισσοτερο οταν κραταει για χρονια η "φαντασιωση"...με τον ανθρωπο αυτον ειχα σχεση πολλα χρονια πριν..τυχαινει κ τον βλεπω συχνα...λοιπον τωρα σας θετω ενα ερωτημα:ειναι φυσιολογικο αυτο?θα μου πειτε τωρα:αφου το σκεφτεσαι,τουλαχιστον καντο!ομως ελα που:
    -δεν θελω να γυρισω πισω και να κολλησω ξανα
    -οταν το εκανα καποιες φορες,ηταν χειροτερο και θρηνουσα μηνες!
    -και να το θελω, πως προσεγγιζω αφου εχω να του μιλησω ενα χρονο?
    περιμενω συμμετοχη σας και αν εχετε βρεθει σε αντιστοιχη περιπτωση κ βεβαιως πώς το εχετε χειριστει.

Senior Member
    Nαι μου εχει τυχει. αλλα συνηθως οταν κανω μια νεα σχεση σιγα σιγα ξεθωριαζει αυτη η εμμονη.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Απο αυτα τα λιγα που εχω βιωσει απο στενη φιλη (η οποια δεν ειχε σχεση μαζι με συγκεκριμενο ατομο), η εμμονη ειναι κατι το οποιο δεν ξεπερνιεται ευκολα, γιατι λειτουργει σαν απωθημενο. Ειναι φυσιολογικο να εχεις εμμονες αν δεν το ειχες δοκιμασει μαζι του, αλλα απο τη στιγμη που εισασταν μαζι, και δεν το κανατε, η μετα σε εφθειρε ψυχολογικα η προσπαθεια να τα ξαναβρειτε, θα σε συμβουλευα να μην δινεις πλεον σημασια και να την κανεις εξαφανιστει αυτη την εμμονη, γιατι οσο αυξανεται, τοσο χειροτερα για σενα... και για τους γυρω σου.

Στο λεω γιατι δυστυχως αυτη η φιλη μου, ηθελε να κανει σχεση με ενα παιδι απο την ιδια σχολη που ειμαστε, εγιναν πολλα σε αυτη την διαρκεια των 5 ετων αλλα σχεση δεν εκαναν γιατι εγιναν καποιες στραβες και εκεινος δεν ηθελε τπτ μετα ενω υπηρχαν προοπτικες. Στο τελος μετα απο 5 χρονια, εξακολουθουμε να το συζηταμε εκτενως πραγμα το οποιο εμενα με εχει κουρασει γιατι της εχει μεινει αποθημενο γιατι απλα πλεον θελει να \"τον πηδηξει\"...δεν σταματαει ομως να θελει να μαθαινει νεα του, αλλα με πρηζει συνεχεια να κανω τον μεσαζωντα για εξοδο με παρεα....ειναι φιλη μου και ουτως η αλλως την σεβομαι την εκτιμαω και προσπαθω να ανεχομαι αυτο της το ελαττωμα, αλλα εχει γινει εμμονη πλεον και ξερω εκ των προτερων οτι δεν προκειται να περασει...ισως και ποτε...

στην δικη σου περιπτωση, αφου τον εχεις βιωσει, μπορω να σου πω οτι η θεωρια με την πραξη, ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα. Σκεψου ποσο ωραιο φανταζει στο μυαλο αλλα τελικα στην πραξη μπορει να απογοητευοσουν παρα πολυ...και απο τη στιγμη που οι προσπαθειες επανασυνδεσης απεβησαν ακαρπες, δεν βρισκω κανενα λογο να συνεχισεις να το φαντασιωνεσαι με τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αντρα...

απλα αφου εχεις μια τετοια φαντασιωση....αξιοποιησε την με τον επομενο!!!!!
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.