Συνάντησα από κοντά κάποιον και βρήκε ότι δικαιολογία υπάρχει για να τρέξει μακριά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 23-04-2025 at 18:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Νιώθω σκουπίδι.

Γνωρίζω έναν μέσω ίντερνετ. Μιλάμε οκ, λέει θέλει να με γνωρίσει και πως είναι οκ με την εμφάνιση μου (από φωτογραφίες). Λέει να βρεθούμε και πάω εκεί που μου λέει. Με βλέπει από κοντά, με προσπερνάει σαν να μην υπάρχω. Μόλις καταλαβαίνει πως είμαι εγώ, μου πιάνει το χέρι αλλά δεν. Λέει δεν έχει χρόνο, μετά λέει έχει ένα τηλέφωνο επείγον ενώ δεν ακούγεται ούτε ήχος ούτε δόνηση, ξέρεις, βλακείες δικαιολογίες.

Μου λέει πρέπει να φύγω, ξέρεις να γυρίσεις; Δεν μιλώ καθόλου. Φεύγω πάλι μουδιασμένη, χωρίς καμία έκφραση ή αντίδραση, και περπατάω προς το πουθενά στον δρόμο χωρίς να νιώθω τίποτα, δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι ή τα χέρια μου, μόνο τα πόδια. Σαν ζόμπι ένα πράγμα, δεν ξέρω καν που έφτασα. Νιώθω αηδιαστική, δεν θέλω να με ξαναδεί άνθρωπος.

Του έστειλα στην εφαρμογή, "πολύ άσχημο αυτό που έκανες, καλύτερα να έκανες πως δεν με είδες και να μη μου μιλούσες καθόλου". Και βγήκα. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι έστειλε κάτι και μια κλήση, αλλά δεν απάντησα ούτε άνοιξα την ειδοποίηση. Όταν ξαναμπήκα στην εφαρμογή, με είχε κάνει μπλοκ και δεν μπορούσα να δω τα μηνύματα.
    Καλημερα, πολυ ασχημο αυτο που σου συναιβει, αλλα δεν πρεπει να καθοριζει την αξια σου πρωτα ως ανθρωπο και επειτα ως γυναικα, ο ανθρωπος αυτος, πιστεψε με εχει περισσοτερα κομπλεξ απο σενα, χαρη σου εκανε που δεν σου εδωσε χωρο να συνδεθεις συναισθηματικα, πιστεψε με θα ηταν ακομη χειροτερο. Αν το δεις απο αλλη σκοπια, γλιτωσες, δηλαδη θα ηθελες να εισαι με εναν ανθρωπο που στην αρχη θα προσποιουνταν οτι εχει ενδιαφερον για εσενα και επειτα θα σου εδειχνε, ειτε το θελει ειτε οχι, οτι εισαι απωθητικη για εκεινον?! γλιτωσες, και σου αφησε χωρο για καποιον που θα εκτιμησει πρωτιστως εσενα και μετα την γυναικεια σου φυση, προσπαθησε σε παρακαλω να μην επιλεγεις μελλοντικους συντροφους σε σαιτ, γιατι το ενδεχομενο να αντικατοπτριζουν τα δικα σου κομπλεξ ειναι πολυ μεγαλο, ειναι ενας φαυλος κυκλος αποδοκιμασιας για να νιωθουν ποιο σημαντικοι!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 23-04-2025 at 18:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οποιοσδηποτε διαβασει τα σχολια μου για ρεινμποου, αν εχει γνωσεις εστω δημοτικου, θα καταλαβει οτι αυτο που με ενοχλει ειναι η εξαπατηση που κανει στα μελη και στο σαιτ με το ΑΙ.
    Το "εξαπάτηση" είναι υπερβολικό νομίζω... άλλωστε είχε πει οτι χρησιμοποιεί ΑΙ δε το έκρυψε.

Όντως με τη χρήση του AI τα πόστς κάποιες φορές δείχνουν πολύ generic και κάπως περίεργα γενικώς, και καλά είναι να γράφει ο καθένας μας με την ψυχή του, δε γράφουμε για να αρέσουμε, γράφουμε για να μοιραστούμε εμπειρίες και να βοηθήσουμε, εί δυνατόν, ο ένας τον άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Το "εξαπάτηση" είναι υπερβολικό νομίζω... άλλωστε είχε πει οτι χρησιμοποιεί ΑΙ δε το έκρυψε.

Όντως με τη χρήση του AI τα πόστς κάποιες φορές δείχνουν πολύ generic και κάπως περίεργα γενικώς, και καλά είναι να γράφει ο καθένας μας με την ψυχή του, δε γράφουμε για να αρέσουμε, γράφουμε για να μοιραστούμε εμπειρίες και να βοηθήσουμε, εί δυνατόν, ο ένας τον άλλο.
    κανεις λαθος.
    ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ.
    το εκανε για πολυ καιρο, οχι σε ενα μηνυμα οπως ειπε, το παραδεχτηκε μονο οταν το ειπα εγω.
    δεν θα το εκρυβε, αν το εγραφε απο κατω, οπως γραφουμε για ολες τις αναφορες απο ξενα κειμενα που χρησιμοποιουμε, οπου αναφερουμε που βρηκαμε το κειμενο.

ελα, μην κανεις τον μπαμπακα για κατι τοσο αυταποδεικτο.
    το να οικειοποεισαι ξενα κειμενα εδω, ειναι εξαπατηση οσο και να το χρυσωσεις. ειτε στα γραφει ο συρανο, ειτε στα γραφει το ΑΙ..
    γραφεις απο κατω "παιδακια, βρηκα αυτο, στο ταδε μερος και με εκφραζει", αν θελεις να μην εξαπατας κανεναν.

υ.γ. της ειχα πεταξει ενα υπονοουμενο λιγο παλιοτερα, χωρις να το πω. ουτε απαντησε ουτε το εκοψε. ε καπου, φτανει...

Senior Member
    Όταν ακούω "εξαπάτηση" υποθέτω οτι υπάρχει πρόθεση να κάνει κάποιος κακό σε κάποιον άλλο για ίδιον όφελος. Ε, ok, δεν έκανε και κακό σε κανέναν, η πρόθεση από πίσω ήταν να συνεισφέρει στο διάλογο και να βοηθήσει, με τον τρόπο της, θεωρώ.
    Κλιμακώθηκε πολύ περίεργα όλη η κατάσταση, ίσως γιατί υπάρχει προηγούμενο beef με κάποια μέλη απ' ότι φαίνεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Όταν ακούω "εξαπάτηση" υποθέτω οτι υπάρχει πρόθεση να κάνει κάποιος κακό σε κάποιον άλλο για ίδιον όφελος. Ε, ok, δεν έκανε και κακό σε κανέναν, η πρόθεση από πίσω ήταν να συνεισφέρει στο διάλογο και να βοηθήσει, με τον τρόπο της, θεωρώ.
    Κλιμακώθηκε πολύ περίεργα όλη η κατάσταση, ίσως γιατί υπάρχει προηγούμενο beef με κάποια μέλη απ' ότι φαίνεται...
    λαθος η αναγνωση σου κατα την γνωμη μου.
    για ιδιον οφελος το εκανε, αλλα οχι για να κανει κακο.
    αυτα ειναι στο δικο σου μυαλο.
    εγω ευθυνομαι για ο,τι λεω, οχι για ο,τι καταλαβαινει ο καθενας...

Senior Member
    Έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα για το ΔIKO ΜΟΥ ΣΚΥΛΙ. Ότι ένα παλιό μέλος μπήκε με νέο λογαριασμό εδώ και έκανε τη κτηνίατρο και με συμβούλεψε να μην ακολουθήσω τις οδηγίες του κτηνιάτρου. Η αναφορά έγινε για να δείξουμε πόσο επικίνδυνο είναι όταν προσπαθεί ένα παλιό μέλος να παρουσιασει μια καινούργια ζωή εδώ μέσα και να κερδίσει τη συμπάθεια των υπολοίπων. Κανείς δεν είπε ότι είσαι εσύ η κτηνίατρος, ουτε πως είναι η τζοάννα. Απλά έγινε αναφορά, ένα παράδειγμα. Επειδή το δικό μου σκυλί θα πέθαινε και μπορεί πάνω στην απελπισία μου, να άκουγα την υποτιθέμενη κτηνίατρο και να το έχανα.

Όσο αφορά τον Τζοβάνι, που τον αναφέρετε συνέχεια.. Αναφορά του έκανα εγώ. Μπορεί κι άλλοι δεν ξέρω, αλλά θα μιλήσω για μένα. Εγώ του έκανα αναφορά επειδή είπε σε ένα άλλο θέμα, σε μια παντρεμένη "αντί να τον τρως από τον άντρα σου....". Οπότε έγινε αναφορά.

Θα πω για τελευταία φορά, επειδή γράφτηκαν σχόλια για μένα. Όταν γράψω κάτω από ένα μελος ότι είναι παλιό, σημαίνει είμαι σίγουρος. Όσο και να χτυπιέται το συγκεκριμένο μέλος δεξιά και αριστερά και να μιλάει για μένα χωρίς εμένα, αυτό δεν αλλάζει. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω τα παλιά μέλη που μπαίνουν με νέα προφίλ να παραδεχτούν ότι είναι παλιά. Αν ο άλλος προτιμάει από το να αποδεχτεί τον εαυτό του και να τον παρουσιάσει, να φτιαχνει νέα προφίλ με νέες ιστορίες, είναι θέμα δικό του, δεν με αφορά. Αλλά κάθε φορά που θα βλέπω παλιό μέλος με νέο προφίλ, θα το γράφω. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει..

Senior Member
    Αντί να θυμωσετε με το μέλος που παρουσιάστηκε ως κτηνίατρος, όπως θα αντιδρούσε ένας φυσιολογικός άνθρωπος δείχνετε με το δάχτυλο αλλού.

Εγώ έγραψα στο το σκέφτεστε ή τι αισθάνεστε ότι δεν ήμουν καλά επειδή φοβόμουν μην χάσω τον σκύλο μου. Δεν έψαχνα γιατρό στο φορουμ. Όπως γράφουμε όλοι τα προβλήματα μας. Και με πλησίασε και μου έκανε την γιατρό. Αν ήταν άλλος στην θέση μου, ευάλωτος, θα μπορούσε να ακολουθήσει τις συμβουλές της. Αλλά τι λέω? Ψηλά γράμματα. Μην τα κοιτάτε καν.

Είναι αστείο πάντως, που ενώ είναι τόσο σοβαρό θέμα να μπει ένας σε ενα φορουμ ψυχολογίας, να κάνει τον γιατρό, λέτε ασυναρτησίες.

Εσύ τζοάννα με μπλόκαρες κιόλας. Το βλέπω.
    Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας.
    Last edited by george1520; 23-04-2025 at 18:15.

Super Moderator
    Διέγραψα μηνύματα, έδωσα σε όλους τους εμπλεκόμενους από μια παρατήρηση (την μικρότερη δυνατή, μέρες που είναι...).
    Κλειδώνω το θέμα.
    Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία σε άλλο θέμα, θα προχωρήσω σε αποκλεισμό των εμπλεκόμενων μελών που θα το συνεχίσουν.

Page 3 of 3 FirstFirst 123