Συνάντησα από κοντά κάποιον και βρήκε ότι δικαιολογία υπάρχει για να τρέξει μακριά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
    Senior Member

Συνάντησα από κοντά κάποιον και βρήκε ότι δικαιολογία υπάρχει για να τρέξει μακριά

Νιώθω σκουπίδι.

Γνωρίζω έναν μέσω ίντερνετ. Μιλάμε οκ, λέει θέλει να με γνωρίσει και πως είναι οκ με την εμφάνιση μου (από φωτογραφίες). Λέει να βρεθούμε και πάω εκεί που μου λέει. Με βλέπει από κοντά, με προσπερνάει σαν να μην υπάρχω. Μόλις καταλαβαίνει πως είμαι εγώ, μου πιάνει το χέρι αλλά δεν. Λέει δεν έχει χρόνο, μετά λέει έχει ένα τηλέφωνο επείγον ενώ δεν ακούγεται ούτε ήχος ούτε δόνηση, ξέρεις, βλακείες δικαιολογίες.

Μου λέει πρέπει να φύγω, ξέρεις να γυρίσεις; Δεν μιλώ καθόλου. Φεύγω πάλι μουδιασμένη, χωρίς καμία έκφραση ή αντίδραση, και περπατάω προς το πουθενά στον δρόμο χωρίς να νιώθω τίποτα, δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι ή τα χέρια μου, μόνο τα πόδια. Σαν ζόμπι ένα πράγμα, δεν ξέρω καν που έφτασα. Νιώθω αηδιαστική, δεν θέλω να με ξαναδεί άνθρωπος.

Του έστειλα στην εφαρμογή, "πολύ άσχημο αυτό που έκανες, καλύτερα να έκανες πως δεν με είδες και να μη μου μιλούσες καθόλου". Και βγήκα. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι έστειλε κάτι και μια κλήση, αλλά δεν απάντησα ούτε άνοιξα την ειδοποίηση. Όταν ξαναμπήκα στην εφαρμογή, με είχε κάνει μπλοκ και δεν μπορούσα να δω τα μηνύματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Νιώθω σκουπίδι.

Γνωρίζω έναν μέσω ίντερνετ. Μιλάμε οκ, λέει θέλει να με γνωρίσει και πως είναι οκ με την εμφάνιση μου (από φωτογραφίες). Λέει να βρεθούμε και πάω εκεί που μου λέει. Με βλέπει από κοντά, με προσπερνάει σαν να μην υπάρχω. Μόλις καταλαβαίνει πως είμαι εγώ, μου πιάνει το χέρι αλλά δεν. Λέει δεν έχει χρόνο, μετά λέει έχει ένα τηλέφωνο επείγον ενώ δεν ακούγεται ούτε ήχος ούτε δόνηση, ξέρεις, βλακείες δικαιολογίες.

Μου λέει πρέπει να φύγω, ξέρεις να γυρίσεις; Δεν μιλώ καθόλου. Φεύγω πάλι μουδιασμένη, χωρίς καμία έκφραση ή αντίδραση, και περπατάω προς το πουθενά στον δρόμο χωρίς να νιώθω τίποτα, δεν μπορούσα να κουνήσω το κεφάλι ή τα χέρια μου, μόνο τα πόδια. Σαν ζόμπι ένα πράγμα, δεν ξέρω καν που έφτασα. Νιώθω αηδιαστική, δεν θέλω να με ξαναδεί άνθρωπος.

Του έστειλα στην εφαρμογή, "πολύ άσχημο αυτό που έκανες, καλύτερα να έκανες πως δεν με είδες και να μη μου μιλούσες καθόλου". Και βγήκα. Μου ήρθε ειδοποίηση ότι έστειλε κάτι και μια κλήση, αλλά δεν απάντησα ούτε άνοιξα την ειδοποίηση. Όταν ξαναμπήκα στην εφαρμογή, με είχε κάνει μπλοκ και δεν μπορούσα να δω τα μηνύματα.
    Η συμπεριφορά του άλλου δεν αντικατοπτρίζει την αξία σου. Δεν αξίζεις να σε αντιμετωπίζουν έτσι και το ότι κάποιος σε προσπέρασε δεν σε κάνει λιγότερο ή άξια. Μην αφήνεις ανθρώπους που δεν εκτιμούν την παρουσία σου να σε επηρεάζουν. Αν νιώθεις πονεμένη, μίλα με κάποιον που εμπιστεύεσαι ή κάνε κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Ο κόσμος έχει τόσα να σου προσφέρει και αξίζεις να είσαι περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που σε σέβονται και σε εκτιμούν όπως ακριβώς είσαι.

Senior Member
    Έπαιζες σε βλάκα....

Senior Member
    αγενέστατος. ίσως πάλι να είναι καλύτερα έτσι από το να έκανε γκόστινγκ. δεν πρόλαβες να μάθεις περισσότερα, να συνδεθείς κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Η συμπεριφορά του άλλου δεν αντικατοπτρίζει την αξία σου. Δεν αξίζεις να σε αντιμετωπίζουν έτσι και το ότι κάποιος σε προσπέρασε δεν σε κάνει λιγότερο ή άξια. Μην αφήνεις ανθρώπους που δεν εκτιμούν την παρουσία σου να σε επηρεάζουν. Αν νιώθεις πονεμένη, μίλα με κάποιον που εμπιστεύεσαι ή κάνε κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Ο κόσμος έχει τόσα να σου προσφέρει και αξίζεις να είσαι περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που σε σέβονται και σε εκτιμούν όπως ακριβώς είσαι.
    αυτο που κανεις ειναι καποιου ειδους κοινωνικο πειραμα, ή αποσκοπει καπου; πχ στο να γινεις αρεστη, στο να μην σε καταλαβουν, κλπ;

Senior Member
    Εγώ; Εγώ να μην είμαι μόνη μου θέλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο που κανεις ειναι καποιου ειδους κοινωνικο πειραμα, ή αποσκοπει καπου; πχ στο να γινεις αρεστη, στο να μην σε καταλαβουν, κλπ;
    Τι εννοείς;

Senior Member
    Τι εννοείς;
    εννοω οτι οι περισσοτερες απαντησεις σου ειναι απο ΑΙ...
    νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις προσβαση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Εγώ; Εγώ να μην είμαι μόνη μου θέλω.
    το θεμα δεν ειναι τι θελεις. το θεμα ειναι πως θα γινει να βελτιωθει το επιπεδο ζωης σου.
    σε εχω ρωτησει πανω απο 5 φορες και δεν απαντας.
    αγωγη παιρνεις;
    για ποιος πραγμα σε ρωταει αν πηρες καποια αποφαση, ο γιατρος; μηπως στο να παρεις καποια αγωγη που σου προτεινει, που ισως βοηθησει στην παθηση σου;

Senior Member
    Χιχιχι remedy είσαι λαγωνικό.......

Senior Member
    Και εσύ νομίζεις ότι οι προθέσεις του άλλου σε γενικό πλαίσιο σε αφορούν; Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεις πράγματα χωρίς να σε επηρεάζουν.

Επίσης αυτό που ανέφερες περί «κοινωνικού πειράματος» άστοχο. Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας, όχι σάιτ γνωριμιών για να θέλω να προκαλέσω εντύπωση με τις απαντήσεις μου ή για να με προσέξουν ή για να γίνω αρεστή. Το AI το χρησιμοποιώ μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Όταν π.χ δεν ξέρω τι να απαντήσω ή δεν έχω έμπνευση.

Ντετέκτιβ του φόρουμ είσαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Δεν είναι λαγωνικό. Θέλει απλά να το παίζει έξυπνη και «υπεράνω». Την έχει δει διαχειρίστρια του φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Μην μπερδεύεσαι.. άλλο το «είναι» άλλο το «θέλει να φαίνεται».

Senior Member
    Και εσύ νομίζεις ότι οι προθέσεις του άλλου σε γενικό πλαίσιο σε αφορούν; Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεις πράγματα χωρίς να σε επηρεάζουν.

Επίσης αυτό που ανέφερες περί «κοινωνικού πειράματος» άστοχο. Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας, όχι σάιτ γνωριμιών για να θέλω να προκαλέσω εντύπωση με τις απαντήσεις μου ή για να με προσέξουν ή για να γίνω αρεστή. Το AI το χρησιμοποιώ μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Όταν π.χ δεν ξέρω τι να απαντήσω ή δεν έχω έμπνευση.

Ντετέκτιβ του φόρουμ είσαι;
    γιατι; με το κομματι πληρωνεσαι;
    οταν δεν ξερεις τι να απαντησεις, μην απαντας! δεν σε υποχρεωνει κανεις να απαντας αν δεν ξερεις τι να πεις!
    την γνωμη σου θελουμε αν εχεις και οταν εχεις γνωμη και διαθεση να την πεις.
    αν θελαμε ΑΙ ξεραμε που να το βρουμε..

φυσικα και με αφορα!
    οχι μονο εμενα. ολα τα μελη τα αφορα οποτε μπαινει εδω καποιος για να μας δουλευει...
    και ειδικα ενα πολυπροφιλο σαν εσενα που παντα φευγει με ΜΠΑΝ...
    και ναι, ειμαι ντετεκτιβ. με πολλες επιτυχιες στο ενεργητικο μου...

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 23-04-2025 at 18:25.

Page 1 of 3 123 LastLast