Results 1 to 15 of 23
-
15-04-2025, 21:39 #1
Δεν νιώθω καλά, αλλά τουλάχιστον κάποιος δέχεται να με δει;
Γνώρισα τελικά έναν που δέχτηκε να με δει από κοντά και δεν έφυγε με το που με είδε. Δεν ήξερα τίποτα για εκείνον απολύτως όταν τον είδα από κοντά, αλλά ξεκινήσαμε κατευθείαν τις πιο προσωπικές στιγμές.
Είναι πολύ περίεργο, γιατί είναι τρυφερός κάποιες στιγμές στη διάρκεια, αλλά είναι και απότομος. Μου πίεσε το κεφάλι ενώ ήξερε ότι ήταν η πρώτη φορά και έβλεπε πως πνιγομουν, σε σημείο να κάνω εμετό, αλλά του ζήτησα συγνώμη πάρα πολλές φορές. Είναι ένα γδύσου, ντύσου, και συνήθως καμία επικοινωνία στη διάρκεια της εβδομάδας εκτός αν πω κάτι εγώ πρώτα. Εκείνος μόνο όταν πίστεψε πως τον διέγραψα, μου έστειλε, ή για να μου πει πότε θα βρεθούμε.
Πώς γίνεται να είμαι τόσο ανάξια. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Μιλάω σε άπειρο κόσμο και ενώ κυριολεκτικά δεν ζητάω τίποτα, όπου είναι, πηγαίνω. Δεν θέλουν να με γνωρίσουν. Ούτε για τη μια φορά που λέει ο λόγος. Τίποτα. Μου λέει ο ένας, έχεις σκεφτεί για σχέση. Τι σχέση ρε φίλε, εδώ δεν με θέλουν ούτε για τη μια φορά, χωρίς να ζητήσω αντάλλαγμα τίποτα. Ποια σχέση, που η σχέση ΑΠΑΙΤΕΙ να δίνεις;;; Πας καλά; Έχω πάει 2 ώρες μακριά και με έχουν στήσει. Και έφαγα και μπλοκ. Δεν θα το ξεχάσω. Γιατί; Και σήμερα μόλις με είδε ένας από κοντά, έψαχνε δικαιολογία να φύγει. Δε θέλω να ξαναβγω από το σπίτι.
Ξεκινάω μια συζήτηση, πάει καλά, πάει στο να βρεθούμε, ε δεν του αρέσει κάτι στο σώμα μου από τις φωτογραφίες που στέλνω. Αντιδρω γιατί είναι η 600η συζήτηση που δεν βγαίνει πουθενά και λέω πως τίποτα δεν μου πάει καλά. Και λέει πως το έγραψα για να με λυπηθεί γιατί μόνο τότε θα έβγαινε κάποιος μαζί μου.
Και βρίσκω έναν που λέει να βρεθούμε και πάω χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Ούτε το όνομα δε θυμόμουν. Δεν είχα ιδέα πως τον έλεγαν, δεν κάνω πλάκα. Ούτε με ένοιαζε. Άνοιξα την εφαρμογή να το δω μετά την 3η φορά που τον είδα - άλλωστε ψυχή δεν έχουμε. Και επειδή βλέπω την απόρριψη που τρώω από παντού, νιώθω συνέχεια πως μου κάνει χάρη. Του λέω 10 ευχαριστώ και 10 συγνώμη, νιώθω την ανάγκη να του Παίρνω κάτι γιατί δέχεται να περάσει χρόνο μαζί μου, και πάντα νιώθω άθλια, γιατί είναι ένα "γδυσου", και ένα "ντύσου, θα σου στείλω για την άλλη φορά". Μετά από αυτό με τον εμετό, κάποια στιγμή μου έκλεισε και τη μύτη και το στόμα και πνιγομουν αλλά ενταξει. Του ζήτησα να με πονέσει και με χτύπησε. Μου είπε ότι μου έκανε χάρη που με χτύπησε ...και εγώ κυριολεκτικά νιώθω την ανάγκη (και το κάνω) πως αν έχω χρήματα, πρέπει να του πάρω κάτι.
Νιώθω πως κλαίω 24/7 αλλά έχω να κλάψω μήνες. Η μόνη φίλη που είχα, είναι φυλακή, και δεν μου το λένε. Μου έλεγαν πως είναι εξωτερικό. Είναι πάρα πολλά πράγματα για τα οποία δεν έχω καν κλάψει ακόμη ούτε λίγο, αλλά πονάνε ΑΦΟΡΗΤΑ.
Μερικοί μου μιλάνε, ρωτάνε πολλά, και απαντώ ειλικρινά, και μου λένε το ωραίο "δεν μπορώ να σε βοηθήσω" χωρίς ποτέ να τους ζητήσω βοήθεια. Εκεί τελειώνει για εμένα. Εκεί νιώθω αηδία. Δεν βλέπουν καν ότι η βοήθεια θα ήταν το πιο απλό πράγμα, που θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά δεν θέλουν.
Μερικοί λένε το άλλο "ωραίο" υγεία να έχουμε! και σκάω στα γέλια, ούτε αυτό έχω, τους λέω, και δεν θα το έχω και ποτέ.
Δεν αντέχω να κοιτάξω καθρέφτη. Δεν αντέχω να είμαι εγώ, βασικά.
Ο άλλος βλέπει το προφίλ μου που είναι μια ξεκάθαρη κραυγή, και μου στέλνει θέλει σχέση με ψυχικά καλά άτομο. Και από τότε νιώθω και πάλι σκ@τά, γιατί συνειδητοποίησα και πάλι πως μια σχέση είναι κάτι που δεν βίωσα και δεν θα βιώσω ποτέ μου ούτε μια φορά. Πέραν αυτού, συνεχίζω μόνο με το "δε θα έρθω σήμερα, όχι σήμερα, πάνω απ' τα σύννεφα". Το οποίο έχω ακούσει 500 φορές.
Μια φορά που περίμενα μια τέτοια συνάντηση, και κοιτάζοντας τις ράγες, έτυχε και κάθισε από πίσω μια κυρία. Και απέναντι μια ομάδα εφήβων κοριτσιών. Μιλούσαν για αγόρια, προσπαθούσαν να πείσουν το κοριτσάκι με τα γυαλιά να μην ντρέπεται και να βγει με έναν "Γιώργο". Η κυρία τους είπε πως δεν πρέπει να πιέζονται για κανέναν. Ξεκίνησα να κλαίω, αλλά πάλι εσωτερικά, εξωτερικά μου ήταν αδύνατο. Καπάκι έρχεται ένας ηλικιωμένος με ένα μπουκάλι Άμστελ, ήθελα να του πω να μου δώσει λίγο, το ήπιε όλο σε 5 λεπτά. Mood. Κάθισα 2 ώρες εκεί χωρίς να κάνω τίποτα. Προετοιμασία του "είμαι ένα τίποτα" ????
Το μόνο που θέλω είναι να με χτυπήσει πάλι. Τουλάχιστον,
α) δε θα είμαι μόνη μου. ((Αυτό αξίζεις, θυμήσου - σου κάνει χ ά ρ η))
β) θα με μουδιάσει ψυχικά. Δεν θα έχω ψυχή. Την έφαγα κι αυτήν. Ή μου την έκλεψαν, δεν ξέρω πού πήγε.
Καλύτερα που δεν μπορώ να κλάψω.
Νιώθω πολύ καλά όταν ξαπλώνουμε αγκαλιά, αλλά ακόμη απορώ πώς αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει εμετό με την εμφάνισή μου και δεν με έχει πετάξει εξ αρχής με το που με είδε; Δεν το καταλαβαίνω. Τον έχω ρωτήσει, μου έχει πει ότι απλά ήθελε να με ακουμπήσει και πως δεν είναι σνομπ.
Το άλλο off που έκανε είναι ότι μια φορά του είπα ότι δεν περνάω καλά, και δεν τον ενοιαξε, μου είπε απλά ένα "ακόμη μια φορά και δε θα το ξανακάνουμε".
Δεν έχω άλλους ανθρώπους στη ζωή μου, πέρα από αυτόν τον άνθρωπο που ξεκάθαρα απλά με χρησιμοποιεί, και νομίζω ότι όταν με πετάξει κι αυτός, δεν θα αντέξω άλλο.
Οι τραυματικες απορρίψεις που παίρνω από όλους, απλά ενισχύουν τραγικά την αίσθηση πως χρωστάω σε αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος στην ουσία δεν μου δίνει απολύτως τίποτα.
Είμαι σε πολύ άσχημο σημείο τελευταία, σε πάρα πολύ άσχημο σημείο και γίνεται ολοένα και χειρότερο.
- 15-04-2025, 22:23 #2
Απιστευτα πραγματα...
15-04-2025, 23:42 #3
Βρε κορίτσι μου, γιατί αναλώνεσαι έτσι; Σεξ με αγνώστους για λίγη προσοχή. Είναι επικίνδυνο να συναντιέσαι με τον οποιονδήποτε σε μια εφαρμογή που μπορεί να είναι ψεύτικο προφίλ, παντρεμένος, ανώμαλος, χίλια δυο και δε φοβάσαι να συναντηθείς μαζί του σε μη δημόσιο χώρο. Χρησιμοποιείτε προφυλάξεις τουλάχιστον; Μπορεί να σου τύχει από εγκυμοσύνη μέχρι ΣΜΝ. Όταν φεύγεις από το σπίτι σου, ξέρει κανείς πού θα πας και με ποιον; Αδιανόητο να μην υπάρχει ένα χέρι να πιαστείς. Θύμισέ μου αν θες τι διάγνωση είχες γράψει ότι σου έχει βρει ο ψυχίατρος.
16-04-2025, 04:52 #4
Σπίτι του πάω, την μια φορά πλήρωσα ξενοδοχείο γιατί δεν μπορούσε σπίτι (ενώ πραγματικά έπρεπε να είχα δώσει αυτά τα χρήματα για λόγους υγείας... και προτίμησα να πληρώσω το δωμάτιο από ότι τη σωματική μου υγεία ΚΑΙ έμεινα και χωρίς τίποτα), αλλά όχι δεν φοβάμαι με την έννοια του κινδύνου. Φοβάμαι την απόρριψη και αλήθεια δεν θέλω να με δει άνθρωπος πλέον έτσι που είμαι. Ήθελα να πάω στο φαρμακείο σήμερα κι ένιωθα τόσο αηδιαστικη που ντρεπόμουν να πάω... Νιώθω αν με δει άνθρωπος, πρέπει να του πω συγνώμη.
Είναι πολύ τυπικός με την προφύλαξη ενώ ποτέ δεν του το ζήτησα. Ο πρώτος που γνώρισα από το ίντερνετ ούτε προφύλαξη είχε βάλει ούτε σταμάτησε όταν τον έσπρωξα και με είχε διώξει στον δρόμο με αιμορραγία όλο το βράδυ μόνη μου μέχρι 7 το πρωί.
Η διάγνωση είναι ανάμεσα στην οριακή και στην διπολική.
Όχι, δεν ξέρει κανείς πού πηγαίνω.
16-04-2025, 05:30 #5
Αλλά είμαι τόσο άσχημη που με βλέπουν και φεύγουν. Μόνο ο ένας δεν έφυγε.
16-04-2025, 05:39 #6
Εαν εισαι οριακη πρεπει να βρεις τον "σπεσιαλ" ανθρωπο σου που να σε ρυθμιζει έστω λιγο, μια κολλητη, κατι...
16-04-2025, 07:36 #7
πολυς κοσμος ειναι ασχημος εμφανισιακα αλλα δεν του δημιουργει προβληματα στις σχεσεις του με τους αλλους ανθρωπους.
Σκεψου ποσους ασχημους ανθρωπους αγαπας και θυμησου οτι ποτε δεν σε χαλασε η ασχημια τους.
καλλιτερα να ασχοληθεις με τα ψυχολογικα σου ωστε να βελτιωθεις εκει και την ασχημια σου εαν εχεις να την βαλεις στην σωστη της θεση.
υπ οψην γραφεις πολυ ωραια και δειχνεις εξυπνη γυναικα
16-04-2025, 07:41 #8
καλημερα.
οσο δεν εκτιμας, δεν αγαπας και δεν φροντιζεις τον εαυτο σου, δεν θα το κανει και κανενας αλλος.
μονο κακοποιητικους προσελκυει καποιος που μισει τον εαυτο του.
σε παρακολουθει καποιος γιατρος; παιρνεις την αγωγη σου;
οι ασχημοι ανθρωποι ειναι πολυ λιγοι. αυτοι που δειχνουν ασχημοι, κυριως ειναι απεριποιητοι.
με τοσο μισος και απαξιωση που δειχνεις στον εαυτο σου, σιγουρα θα εισαι απεριποιητη, οχι ασχημη.
16-04-2025, 09:49 #9
Με νευριάζει το απεριποιητη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν κάνω μπάνιο ας πούμε; Και μπάνιο κάνω, και ότι μπορώ φροντίζω. Τι στο διάολο πάει να πει απεριποιητη; Ότι δεν κάθομαι να βαφομαι; ΟΧΙ δεν βαφομαι γιατί ΔΕΝ θελω να βαφομαι. Ότι δεν βάζω γυναικεία ρούχα και είμαι με φόρμες; Κι αυτό απεριποιητη θεωρείται; Αφού οι φόρμες μου αρέσουν! Επειδή δε βάφω τα μαλλιά μου; Δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα μου! Επειδή δεν τους αλλάζω μορφή; Λατρεύω τη μορφή των μαλλιών μου, δεν τα θέλω ούτε πιο ίσια ούτε πιο σγουρά!
Είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ προσβολή να πεις κάποιον απεριποιητο. Την στιγμή που και υγιεινή έχει, και κάνει οτιδήποτε μπορεί!
16-04-2025, 09:55 #10
Αγάπα τον εαυτό σου μπλα μπλα μπλα μπούρδες!!! Εμένα μου αρέσει η εμφάνιση μου πολύ!! Μου αρέσει που είμαι άνετα, που δεν κάθομαι να προσπαθώ να αλλάξω ακόμη και το χρώμα των μαλλιών, μου αρέσει που δεν κάθομαι μπροστά σε έναν καθρέφτη να βαφομαι με τις ώρες.
Αν εσείς το θεωρείτε απεριποιησια, έχετε πρόβλημα.
Εμένα μου αρέσω, ΔΕΝ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ. Έλεος. Πραγματικά ε λ ε ο ς.
Το ότι εμένα μου αρέσω ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έφερε άλλους ανθρώπους!
16-04-2025, 10:47 #11
Καλα κανεις και δεν βαφεσαι. Το αγχος που εχεις ομως σε εμποδιζει να εισαι αυθεντικη.
16-04-2025, 11:33 #12
ολα τα λατρευεις και δεν τ αλλαζεις επειδη σου αρεσουν μια χαρα, αλλα ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΗ... ΤΙ ΣΚΤ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ;;;;;
επισης ειναι εντελως παραλογο να λες οτι σε αποκαλεσα απεριποιητη και σε προσεβαλα, γιατι δεν εχουμε γνωριστει.
για να προσβληθεις, θα επρεπε να το πω, αν ειχαμε γνωριστει...
προσπαθω να υποθεσω γιατι αυτοαποκαλεισαι αηδια και μισεις τοσο την εμφανιση σου.
βεβαια αυτη η αντιφαση να μας λες ποσο λατρευεις την εμφανιση σου κι απο την αλλη ποσο απωθητικη εισαι, δεν ερμηνευεται με την κοινη λογικη....
εννοειται ουτε να βαφεσαι ουτε να αλλαξεις τα μαλλια σου χρειαζεται για να εισαι περιποιημενη.
αλλα αφου δεν συμβαινει τπτ απ ολα αυτα, κανε μας μια περιγραφη τι περιλαμβανει αυτο που εσυ αποκαλαεις "ειμαι ασχημη"...
16-04-2025, 12:04 #13
Υπάρχει πιθανότητα να είσαι σε φάση μανίας και χωρίς αγωγή, απορώ τι σκατά κάνετε με τον ψυχίατρο που πας, εκτός αν σου έχει γράψει αγωγή και δε την παίρνεις οπότε τριγυρνάς σα tormented soul δεξιά κι αριστερά με τον κάθενα.
16-04-2025, 12:05 #14
Δεν πιστεύω ότι είμαι άσχημη! Απλά το λέω γιατί από τότε που ήμουν παιδάκι, έτσι με αποκαλούν όλοι. Αν κάποιος πει κάτι για την εμφάνιση μου σίγουρα θα είναι αρνητικό. Σίγουρα ισχύει αυτό που λένε όλοι και όχι αυτό που λέω εγώ.
Η ψυχολόγος στο νοσοκομείο μου είχε πει δεν είσαι όμορφη αλλά δεν είσαι και αηδιαστική, είσαι απεριποιητη. Και δεν ξέρω τι εννοούσε. Και τα μαλλιά μου χτενιζα, και μπάνιο έκανα, και καθαρά ρούχα είχα. Δεν ξέρω τι εννοείτε με αυτήν την λέξη. Μου το είπε κι ένας τύπος από το τιντερ αλλά αυτός καπάκι είπε "αν είχες κάνει ένα μπάνιο" και. Δεν ήσουν τριχωτή αρκούδα, θα ήσουν οκ. Εν τω μεταξύ στην φωτογραφία απλά είχα φουντωτά μαλλιά γιατί έτσι είναι τα μαλλιά μου γενικά. Και μπάνιο είχα κάνει, ζακετουλα φορούσα, απλά ήμουν απλά ντυμένη. Δεν φαινόταν καν δέρμα πουθενά. Γιατί να με προσβάλει έτσι;
Η μαμά μου πάντα μου λέει δε γίνεται όλοι να είμαστε όμορφοι.
16-04-2025, 12:07 #15
Σίγουρα θεωρούν άσχημα τα μαλλιά μου. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το βάρος.
Και η μαμά μου αυτά θεωρεί άσχημα σε εμένα. Καλά πάντα με θεωρούσε άσχημη.