Results 1 to 6 of 6
Thread: Ιδψ
-
17-04-2025, 12:51 #1
Ιδψ
Εχω εδώ και 3 χρόνια ιδψ ξαφνικά εκεί που διάβαζα ένα βιβλίο που είχε σκηνή ερωτική μου ήρθε στο μυαλό αυτό που διάβαζα και ο πατέρας μου
Έπειτα από αυτό μου έγινε εμμονή δεν μπορούσα να ησυχάσω δεν ένιωθα άνετα δίπλα του . Πήγα σε ψυχίατρο πήρα φάρμακα ladose μετά από κανένα 6 μηνο τα σταμάτησα μόνη μου και ήμουν το ίδιο με ή χωρίς φάρμακα σε μια ελεγχόμενη κατάσταση . Οταν βαριόμουν και δεν είχα τι να κάνω οι σκέψεις κάνανε πάρτυ .
Ο φόβος μου πάντα ήταν όχι μην κάνω πράξη κάτι από αυτά αλλά μην ερεθιστώ στην σκέψη .
Μετά από 2 χρόνια σε αυτήν την κατάσταση και με φαρμακευτική αγωγή ξαφνικά μου ήρθε ίδιες σκέψεις αλλά με την αδερφή μου οπότε τώρα δεν νιώθω άνετα ούτε με αυτήν.
Και μένουμε και στο ίδιο σπίτι όλοι μας .
Η αλήθεια είναι ότι σεξουαλικη επαφή είχε πριν πολλά χρόνια και μόνο με έναν
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό .
Θ ήθελα να ξέρω αν ζει κάποιος κάτι παραφέρες .
Αν θα το ξεπεράσω ή αν πρέπει να ζω με αυτό μια ζωή .
Δεν το θέλω είναι οι άνθρωποι μου η οικογένεια μου δεν μπορεί να έχω γιαυτους τέτοιες σκέψεις.
- 25-04-2025, 23:39 #2
25-04-2025, 23:48 #3
σου έρχεται πάντα η ίδια σκέψη ?
28-04-2025, 15:08 #4
Πρώτα - πρώτα, εφοσον το ladose ηταν αναποτελεσματικό στην περιπτωση σου, γιατι δεν ζητησες απο τον γιατρό να σου βρει εναλλακτικη αγωγη; Υπάρχει μια αντιληψη οτι αν η αγωγη δεν έχει αποτελεσμα ή το αποτελεσμα ειναι μη ικανοποιητικό, απλα τα παρατάμε. Αυτο δεν ειναι σωστο. Δεν σε βοηθαει καθολου...
Οι ερωτικές φαντασίωσεις δεν ελεγχονται αλλά εφοσον παραμενουν σε επιπεδο φαντασιας, δεν υπαρχει πραγματικό προβλημα, εφοσον δεν υπαρχουν συνέπειες ή επιπτώσεις που ειναι πραγματικές και προκαλουν προβλήμα.
Μην νιώθεις ενοχές για σκεψεις που ειναι ακουσιες. Μην τιμωρεις τον εαυτο σου και σιγουρα μην αυτομαστιγωνεσαι ψυχολογικά... Προφανως οι αιμομικτικές φαντασιώσεις ειναι πολυ άβολες, αν και υπάρχουν ακόμα πιο "δυσκολες" φαντασιώσεις που ταλαιπωρουν ατομα με ΙΔΨ διαταραχή.
Αναφερεις ομως και κάτι αλλο, που ισως πρεπει να αναλυσεις περισσοτερο (στον εαυτο σου, οχι απαραιτητα στο φορουμ). "Η αλήθεια είναι ότι σεξουαλικη επαφή είχε πριν πολλά χρόνια και μόνο με έναν". Μηπως ηθελες να γραψεις οτι εσυ ειχες σεξουαλική επαφη μονο με εναν ανδρα και αυτο έγινε πριν απο χρόνια και οχι η αδερφη σου; Εχει κι αυτο την σημασια του. Επισης παίζει ρόλο αν εισαι str8 ή bi, στην συγκεκριμενη περιπτωση. Θα μπορουσε να εξηγησει καποια πράγματα αναφορικά με τις φαντασιώσεις σου.
02-05-2025, 10:55 #5
02-05-2025, 11:01 #6
Εχω δοκιμάσει και άλλα φάρμακα όχι μόνο το ladose απλά αυτό είναι ένα παράδειγμα ότι δεν έπεισε μετά δοκίμασα και άλλα στην ίδια κατάσταση είμαι γενικά .
Μόνο όταν βαριέμαι ή αγχώνομαι έρχεται πιο έντονα ο φόβος της σκέψεις και ο φόβος είναι μην ερεθιστώ όταν σκεφτώ κάτι τέτοιο .Ειμαι σίγουρη ότι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο πράξη γιαυτο είμαι σίγουρη απλά δεν παύει αυτό να με αγχώνει να με κάνει να νιώθω άβολα και να με φοβίζει .
Καταλαθος το διατύπωσα «έχει» εννοούσα έχω εγώ και σκέφτομαι μήπως κάπως κάπου επηρέασε αυτό που και πάλι μου φαίνεται τέλειος τρελό .
Πριν την ιδψ που εμφανίστηκε στα 30 μ δεν είχα καμία περίεργη σκέψη τώρα έχω γενικά σκέψεις με ότι ανώμαλο υπάρχει ο φόβος μην ερεθιστώ με κάτι τέτοιο .
Είμαι straight!
Αφθα στο πίσω μέρος του φαρυγγα
21-05-2025, 13:50 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή