Πολύ βαριά περίπτωση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 65 of 65
    Junior Member
    Σκέφτομαι όσο λέτε και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    Σε πρώτη φάση θα μιλήσω προσωπικά με το γιατρό της.
    Δεν είναι στο χέρι μου να την απομακρύνω από το περιβάλλον του σπιτιού,
    αλλά επειδή τα πράματα είναι δύσκολα έχουμε σκεφτεί και να μείνει μόνιμα
    σε κλινική μιας και δεν ΄αντέχεται΄

Senior Member
    Ειδες Πανο !-να μεινει μονιμα στη κλινικη μιας κ δεν αντεχεται! Δυσκολη η καλογερικη!

Σπυρο , καποτε μου ειχαν πει κατι φιλοι και συμμαθητες Ζωγρφιωτες οτι κατι δεν πει καλα με το νερο στην συνοικια σας γιατι ειναι πολλες οι περιπτωσεις ψυχοπαθων /συνοικια !
    Αρκουμαι και εγω και το κατερινακι και το φορουμ γενικοτερα , στο οτι σε πεισαμε για το σημαντικοτερο , ουτωσωστε να μπορεις να κοιμασαι ησυχος με την συνειδηση σου....
    Οτι η Ψυχιατρικη ειναι ατελης επιστημη ,για να μπορει να γυρισει τον χρονο πισω
    και να διορθωνει τα λαθητων ανθρωπων την ωρα που γινονται...

Αν σε πεισαμε , στο οτι πρεπει να μιλησεις σοβαρα με τον γιατρο που θα την εμπιστευτεις ,
    το φορουμ ηδη εχει ξεπερασει τις δυνατοτητες του ....

Originally posted by katerinaki
    Ειδες Πανο !-να μεινει μονιμα στη κλινικη μιας κ δεν αντεχεται! Δυσκολη η καλογερικη!
    Για ποιον ομως κατερινακι?
    ευχομαι κοριτσι μου να μην βρεθεις ποτε στην θεση αυτης της γυναικας ....
    γιατι στην Γαλλια τουλαχιστον δεν κινδυνευεις να σε πανε κατα λαθος η σκοπιμα στο ψυχιατρειο , γιατι απο την στιγμη που υπαρχει διαγνωσει για ενα ψυχικο νοσημα , η οικογενεια παει στην κλινικη το νοσκομειο μονο για επισκεψεις , ενω τον ασθενη νοσηλευει , θεραπευει και στηριζει η Πολιτεια .....
    και μαλιστα , σε ενα χωρο οπου γιατροι ψυχολογοι και νοσηλευτες με περισσεια συντροφικοτητα και αλτρουισμο ,
    κανουν οτι μπορουν για να του σηκωσουν το ηθικο και να παλεψει με την αρρωστεια του
    στοχευοντας να ξαναγυρισει οσο το δυνατον γρηγοροτερα στο δικο του περιβαλλον οπου με 800 ευρω το μηνα,
    μπορει να ειναι πραγματικα αυτονομος !
    Οσο δηλαδη σημερα ειναι ο χαμηλοτερος μισθος σε μας ...

και μην μου πειτε οτι ειναι ακατορθωτος στοχος να παει σε αυτο το υψος η αναπηρικη συνταξη και σε μας !
    δεν ειναι ζητημα οικονομιας αλλα ανθρωπιας και δεν θα τσιγκουνευθει
    μια Χωρα της Ε.Ε για να μην ξαναζησουμε ποτε αλλα Κοσταλεξια ...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345