Επαναφορά συναισθημάτων με τον τότε δάσκαλο μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Griego View Post
    Δε νομίζω να με έλκυαν ποτέ άλλοι μεγαλύτεροι... ο συγκεκριμένος ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερος μου
    Οκ και να του πω τι; Τα αισθήματα μου γι'αυτόν;
    το σκέφτηκα αυτό, απλά το μόνο που φοβάμαι είναι ότι αν υπάρξει αρνητική εκδοχή της απόρριψης τότε δεν θα τον ξαναδώ ποτέ...
    απ οτι καταλαβαινω, εισαι ανδρας.
    γνωριζεις αν ο πρωην καθηγητης ειναι ομοφυλοφιλος; γιατι αν δεν ειναι, αναλογα με τα μυαλα που κουβαλαει, μπορει και να προσβληθει αν του μιλησεις για τα αισθηματα σου..
    καλυτερα να μαθεις πρωτα αυτο, αν δεν το ξερεις,

σε τι συνθηκη " ξαν βρεθηκατεε"; ειστε σε κοινο περιβαλλον; σε κοινη δουλεια; ειστε γειτονες; εχετε κοινους φιλους; με ποιον τροπο βλεπεστε δηλαδη;

Senior Member
    οσο για το ποτο, να μην πιεις τπτ.
    μπορει να νοιωθεις οτι σου τονωνει την αυτοπεποιθηση το ποτο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φαινεσαι θελκτικος πιωμενος. μπορει εσυ να εχεις την ψειυδαισθηση οτι εισαι γαματος πιωμενος, αλλα στους αλλους να φαινεσαι βλακας ή θλιβερος.

Senior Member
    Ειρωνικά του το έγραψα Remedy, γιατί πιστεύω ότι κι αυτός με ρώτησε ειρωνικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    δεν σχολιασα κατι που εγραψες. σε αυτο που ρωτησε,απαντησα.

Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ειρώνικα όχι προς το άτομο σου προς Θεού... απλά προσπάθησα να ελαφρύνω τη κατάσταση μου

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απ οτι καταλαβαινω, εισαι ανδρας.
    γνωριζεις αν ο πρωην καθηγητης ειναι ομοφυλοφιλος; γιατι αν δεν ειναι, αναλογα με τα μυαλα που κουβαλαει, μπορει και να προσβληθει αν του μιλησεις για τα αισθηματα σου..
    καλυτερα να μαθεις πρωτα αυτο, αν δεν το ξερεις,

σε τι συνθηκη " ξαν βρεθηκατεε"; ειστε σε κοινο περιβαλλον; σε κοινη δουλεια; ειστε γειτονες; εχετε κοινους φιλους; με ποιον τροπο βλεπεστε δηλαδη;
    Ναι άνδρας είμαι... εκεί είναι το θέμα ότι δεν ξέρω αν είναι... και πως να το μάθω; Μου είναι αδιανόητο να τον ρωτήσω στα ίσα... τόσο θάρρος - θράσος δεν έχω... Τον ξαναβρήκα μέσω fb...

Member
    οσο για το ποτο, να μην πιεις τπτ.
    μπορει να νοιωθεις οτι σου τονωνει την αυτοπεποιθηση το ποτο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φαινεσαι θελκτικος πιωμενος. μπορει εσυ να εχεις την ψειυδαισθηση οτι εισαι γαματος πιωμενος, αλλα στους αλλους να φαινεσαι βλακας ή θλιβερος.
    Όχι εξάλλου δεν πίνω, απλά ήθελα λίγο να "ελαφρύνω" τη κατάσταση μου...

Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    αν του μιλήσεις και να σε αππορίψει ουλάχιστον θα ξέρεις οτι προσπάθησες, αν δεν κάνεις κάτι θα το σκέφτεσαι μια ζωή

και όχι δεν χρειάζεται να πιεις..
    Απλά φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να του μιλήσω...

Senior Member
    Ναι άνδρας είμαι... εκεί είναι το θέμα ότι δεν ξέρω αν είναι...
    Η πιθανότητα να γίνει κάτι είναι μηδαμινή. Τι πειράζει αν μείνει μια ανεκπλήρωτη επιθυμία; Μπορεί να είναι και καλύτερα.

... και πως να το μάθω; Μου είναι αδιανόητο να τον ρωτήσω στα ίσα... τόσο θάρρος - θράσος δεν έχω... Τον ξαναβρήκα μέσω fb...
    Και όμως αυτός είναι ο τρόπος να το μάθεις, εφόσον είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κατακραυγή (όχι μόνο από εκείνον). Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν κατανόηση και τηρούν πλήρη εχεμύθεια, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να ανταποκριθούν (είμαι ένας από αυτούς), αλλά εκτιμώ ότι η πιθανότητα να πέσεις σε τέτοιο τύπο είναι χαμηλή· ή μηδαμινή όπως έγραψα αρχικά, αν υπολογίσεις το ενδεχόμενο να ανταποκριθεί κιόλας.

Senior Member
    Ναι άνδρας είμαι... εκεί είναι το θέμα ότι δεν ξέρω αν είναι... και πως να το μάθω; Μου είναι αδιανόητο να τον ρωτήσω στα ίσα... τόσο θάρρος - θράσος δεν έχω... Τον ξαναβρήκα μέσω fb...
    δεν χρειαζεται να ρωτησεις. απλα μιλα του για σενα. αν παραμεινει στην παρεα σας, σημαινει οτι σιγουρα δεν τον σοκαρες. απο εκει και περα, πταν θα ειστε πιο χαλαροι, μπορει να μαθεις και για εκεινον η να του μιλησεις για τα αισθηματα σου.

Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Η πιθανότητα να γίνει κάτι είναι μηδαμινή. Τι πειράζει αν μείνει μια ανεκπλήρωτη επιθυμία; Μπορεί να είναι και καλύτερα.

Και όμως αυτός είναι ο τρόπος να το μάθεις, εφόσον είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κατακραυγή (όχι μόνο από εκείνον). Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν κατανόηση και τηρούν πλήρη εχεμύθεια, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να ανταποκριθούν (είμαι ένας από αυτούς), αλλά εκτιμώ ότι η πιθανότητα να πέσεις σε τέτοιο τύπο είναι χαμηλή· ή μηδαμινή όπως έγραψα αρχικά, αν υπολογίσεις το ενδεχόμενο να ανταποκριθεί κιόλας.
    Καλά δεν ονειροβατώ... ξέρω τι με περιμένει...

Member
    δεν χρειαζεται να ρωτησεις. απλα μιλα του για σενα. αν παραμεινει στην παρεα σας, σημαινει οτι σιγουρα δεν τον σοκαρες. απο εκει και περα, πταν θα ειστε πιο χαλαροι, μπορει να μαθεις και για εκεινον η να του μιλησεις για τα αισθηματα σου.
    Σωστό κι αυτό

Senior Member
    Καλά δεν ονειροβατώ... ξέρω τι με περιμένει...
    Στην περίπτωση αυτή η κατάσταση είναι απλή, η εξής σύνθετη: μπαίνεις σε τροχιά χαμηλού υψομέτρου κάτω από το κοινωνικό ραντάρ, ανάβεις το δικό σου ραντάρ συνθετικού διαφράγματος και αρχίζεις τις παρατηρήσεις με μικρή γωνία σάρωσης. Ανάλογα με τα δεδομένα που συλλέγεις, κάνεις τις σχετικές διορθώσεις στην τροχιά σου, με πιθανότητα τουλάχιστον 99.9% να παγιδευτείς στον εφαπτόμενο χώρο, εκεί όπου επιπλέουν οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Μέσα από την ελαφρώς χιουμοριστική διάθεση ελπίζω να βλέπεις τις αναλογίες και τη σχεδόν προδιαγεγραμμένη έκβαση. Εκτός κι αν ο άνθρωπος αυτός είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης, κάτι που μένει να εξακριβωθεί.

Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Στην περίπτωση αυτή η κατάσταση είναι απλή, η εξής σύνθετη: μπαίνεις σε τροχιά χαμηλού υψομέτρου κάτω από το κοινωνικό ραντάρ, ανάβεις το δικό σου ραντάρ συνθετικού διαφράγματος και αρχίζεις τις παρατηρήσεις με μικρή γωνία σάρωσης. Ανάλογα με τα δεδομένα που συλλέγεις, κάνεις τις σχετικές διορθώσεις στην τροχιά σου, με πιθανότητα τουλάχιστον 99.9% να παγιδευτείς στον εφαπτόμενο χώρο, εκεί όπου επιπλέουν οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Μέσα από την ελαφρώς χιουμοριστική διάθεση ελπίζω να βλέπεις τις αναλογίες και τη σχεδόν προδιαγεγραμμένη έκβαση. Εκτός κι αν ο άνθρωπος αυτός είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης, κάτι που μένει να εξακριβωθεί.
    Πέραν από υπομονή δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Page 2 of 2 FirstFirst 12