Πολύ άγχος για θέμα υγειας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Πολύ άγχος για θέμα υγειας

Καλημέρα σε όλους,χρόνια πολλά ελπίζω να είστε όλοι καλά...εγω τις τελευταίες 7 μέρες τυρανιεμαι με ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα υγειας το οποίο μου ξανασυμβαινει μετα απο χρόνια που είχε να με πιάσει...και το οποίο θέμα υγειας συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα πλέον...έχω αγχωθει πολύ γιατί κόντευω ένα μήνα πλέον που έχω συνέχεια διάφορες σωματικές ενοχλήσεις ...δεν ξέρω τι να κάνω πάλι..να ξανά τρέξω σε γιατρούς και δώστου εξετάσεις πάλι ?? Μόνο αυτήν την ειδικότητα δεν έχω επισκεφτεί τοοοοσα χρόνια.....εγώ μάλλον δεν θα ηρεμήσω ποτέ πρέπει να το πάρω απόφαση ότι έτσι θα με πηγαίνει η ζωή μου..είμαι πολύ αγχωμενη για όλα αυτά....

Καλημερα κ χρόνια πολλά! Έχω νοσοφοβια μ γαδ εδώ και..... Από πάντα βασικά αχαχαχα κ είμαι 41 πια
    Ωστόσο τα τελευταία 13 χρόνια έχω κ διάγνωση γι αυτά
    Έχω μονίμως ενοχλήσεις που τις ακούω, τις αφουγκραζιμαι και ναι κάποιες φορές τρέχω σε γιατρό
    Η πιο σωστή αποφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο όπου εδώ κ ένα χρόνο μου έχει χορηγήσει ζαναξ γθα χρήση σε μεγάλο αγχος που δν μπορώ να ελέγξω
    Ευτυχώς όμως είμαι μονίμως κ πάντα λειτουργική ότι και να σκέφτομαι, προσπαθώ να κάνω απόσπαση μονίμως κ τις τελευταίες 2 εβδομάδες προσπαθώ να μ. Πείσω ότι είναι απλώς ένα σενάριο οτιδήποτε σκέφτομαι που είναι καταστροφικό!
    Τι πρόβλημα έχεις; δν αναφέρεις...
    Πάντως τις περισσότερες φορές το μυαλο μας δημιουργεί τι σενάριο που δν πρόκειται να γίνει κατά 99%
    Αν κάτι είναι όντως καμπανάκι... Θα μας έστελνε άμεσα στο νοσοκομείο!

Senior Member
    Αύρα με πιάνει στα μάτια μου ..και φοβάμαι πάρα πολύ μην είναι πρόδρομο συμπτώμα κάποιας κακής νευρολογικης κατάστασης η εγκεφαλικού...προτού το πάθω κάθε φορά νιώθω κάπως περίεργα στο κέντρο τους στήθους μου...σαν άγχος σαν ψυχοπλακωμα...

Έχω κ εγώ σφίξιμο στο στήθος κ εσωτερικό τρέμουλο... Νομίζω ότι οι νοσοφοβικοι πάντα βρίσκουμε κάτι να έχουμε σαν ενόχληση... Που φυσικά δν είναι στο μυαλό μας, αλλά δν είναι συνήθως από παθολογικό αίτιο!!

Έχεις πάει σε οφθαλμιατρο; παθολογο; εγκεφαλικό Αν ηταν θα το είχες πάθει ήδη!

Senior Member
    Είχα πάει πριν χρόνια σε οφθαλμίατρο...δεν βρέθηκε κάτι .μόνο που είπε ότι αυτό που παθαινω είναι ημικρανία με αύρα....απλώς φοβάμαι εκείνη την ώρα μην πάθω κάποιο μικρό εγκεφαλικό λόγο του ότι αλλοιώνεται η όραση μου....φοβάμαι πολύ αυτές τις μέρες....έχω μουδιάσματα επίσης ώρες ώρες...φοβάμαι πολύ

Senior Member
    Δεν θέλω να τρέξω σε γιατρούς πάλι... αλλά σκέφτομαι κιόλας μην θα κάνω χειρότερα τα πράγματα αν δεν πάω σε γιατρούς ξανά.
    .πφφφφ φοβαμαι

Senior Member
    Και έχω υπνηλία μέσα στην μέρα...δεν ξέρω γιατί..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Και έχω υπνηλία μέσα στην μέρα...δεν ξέρω γιατί..
    Η ημικρανοα γενικα προκαλει εξαντληση και κατ επεκταση υπνηλια (τουλαχιστον ετσι το βιωνω εγω οταν με πιανει).

Νομίζω ότι έχεις μπει σε φαύλο κύκλο ...το έχω πάθει κ το παθαίνω ακόμη !!! Ψυχολογο πας;

Senior Member
    Έχω μπει στον φαύλο κύκλο το καταλαβαίνω αυτό....δεν πάω... αλλά βλέπω να πάω σύντομα...προσπαθώ να σκέφτομαι πιο απλά και λογικά .. αλλά ώρες ώρες είναι τόσο δύσκολο.....γενικά ελπίζω να μην με ξαναπιάσει η αυρα.γιατι είναι κάτι πολύ αγχωτικό να χάνεις την όραση σου να αλλοιώνεται η όραση κατά πολύ ....