Οικογενειακό ζήτημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Remedy για την αντικειμενική προσέγγιση, με βοηθάει πολύ. Ακριβώς, θα τη ρωτήσω γιατί δεν με ενημέρωσε και σε ήρεμο τόνο, διασφαλίζοντας της ότι δεν έχω σκοπό να τσακωθώ μαζί της. Αλλά αν είναι να παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο με αυτή τη συνθήκη (εννοώ τα τρία παιδιά) θα πρέπει να συνεννοούμαστε εκ των προτέρων αν και εφόσον μπορεί να τα πηγαίνει εκεί, όταν απουσιάζει η μαμά μας. Γιατί ναι μεν θα είναι άντρα της και επίσημα αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το πατρικό μας για δικούς του λόγους; Αφού αυτός, όπως μας έχουν πει, έχει μεγάλη οικονομική άνεση, γιατί δεν βρίσκει ένα σπίτι στην πόλη μας να το αγοράσει για να πηγαίνει εκεί τα παιδιά του; Η μαμά μας όταν επιστρέψει με το καλό από φθινόπωρο, δεν νομίζω ότι θα δεχτεί να μένουν όλοι μαζί τα ΣΚ που θα έρχεται εκείνος να δει τα παιδιά. Σε εμένα πάντως δεν έχει γίνει κουβέντα από την αδερφή μου για το τί θα γίνεται τότε.

Και αυτό είναι που με ενοχλει. Οτι δεν της έχει περάσει από το μυαλό ότι εγώ μπορεί να στεναχωριέμαι και να ενοχλούμαι ή να το έχει σκεφτεί αλλά να αδιαφορεί. Και το δεύτερο, αν συμβαίνει, είναι χειρότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ Remedy για την αντικειμενική προσέγγιση, με βοηθάει πολύ. Ακριβώς, θα τη ρωτήσω γιατί δεν με ενημέρωσε και σε ήρεμο τόνο, διασφαλίζοντας της ότι δεν έχω σκοπό να τσακωθώ μαζί της. Αλλά αν είναι να παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο με αυτή τη συνθήκη (εννοώ τα τρία παιδιά) θα πρέπει να συνεννοούμαστε εκ των προτέρων αν και εφόσον μπορεί να τα πηγαίνει εκεί, όταν απουσιάζει η μαμά μας. Γιατί ναι μεν θα είναι άντρα της και επίσημα αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το πατρικό μας για δικούς του λόγους; Αφού αυτός, όπως μας έχουν πει, έχει μεγάλη οικονομική άνεση, γιατί δεν βρίσκει ένα σπίτι στην πόλη μας να το αγοράσει για να πηγαίνει εκεί τα παιδιά του; Η μαμά μας όταν επιστρέψει με το καλό από φθινόπωρο, δεν νομίζω ότι θα δεχτεί να μένουν όλοι μαζί τα ΣΚ που θα έρχεται εκείνος να δει τα παιδιά. Σε εμένα πάντως δεν έχει γίνει κουβέντα από την αδερφή μου για το τί θα γίνεται τότε.

Και αυτό είναι που με ενοχλει. Οτι δεν της έχει περάσει από το μυαλό ότι εγώ μπορεί να στεναχωριέμαι και να ενοχλούμαι ή να το έχει σκεφτεί αλλά να αδιαφορεί. Και το δεύτερο, αν συμβαίνει, είναι χειρότερο.
    το "επειδη ειναι τσιφουτης", πως σου φαινεται σαν απαντηση;
    οντως ειναι περιεργο δειγμα συμπεριφορας, ακομα δεν τον ειδατε να κουβαλιεται στο σπιτι της μανας σας με 3 παιδια απο αλλον γαμο, για να μην ξοδευτει... και μαλιστα σε ενα σπιτι που ειναι σε λειτουργια και κατοικειται. απλα μενει αδειο καποια διαστηματα.
    εαν σε ενδιαφερει τι θα γινει οταν επιστρεψει η μαμα, μπορεις να το ρωτησεις στηνα δερφη, αφου εκεινη δεν σκεφτηκε αν το πει..

οσο για το αν δεν στα λεει επειδη δεν θελει ή επειδη δεν ξερει οτι ενδιαφερεσαι, μια συζητηση θα στις λυσει τις αποριες και αυτες και τις προηγουμενες. καμια φορα, θελουμε οι ανθρωποι να ξερουν τι σκεφτομαστε, αλλα δεν ειναι παντα αυτονοητα αυτα που σκεφτομαστε... καλα ειναι να μιλαμε και κυριως, πριν φτασει ο κομπος στο χτενι και χαλασουμε τις καρδιες μας και τις σχεσεις μας.

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολύ!! <3 Θα κανω τη συζητηση και θα επιστρεψω στο νήμα με το feedback. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Σε ευχαριστω πολύ!! <3 Θα κανω τη συζητηση και θα επιστρεψω στο νήμα με το feedback. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
    στο ευχομαι, ολοψυχα!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12