Απιστία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38

Thread: Απιστία

Senior Member
    Quote Originally Posted by giwrgosaya View Post
    Αν και δεν χρειάζεται πλέον γιατί μου έχει δώσει τα πάντα. Κωδικούς για social, email κ.τ.λ Μέχρι και αριθμό είναι πρόθυμη να αλλάξει αν το θέλω.
    Σου εδωσε κωδικους των προσωπικων λογαριασμών της για email, social κτλ. επειδη της το ζητησες ή την απειλησες; Επισης ειναι προθυμη να αλλαξει μεχρι και τον αριθμο του κινητου της αν το θελεις, με ποια εννοια; Αν της το επιβάλλεις με τη βία ή.... ? Αυτα ολα κατι μου θυμιζουν... Πρεπει να ειναι πολυ ....υποτακτική για να σου δωσει τον πληρη ελεγχο, οπως τον περιγράφεις.

Senior Member
    κοίτα αν έγραφε η γυναίκα σου και έλεγε οτι είναι μετανιωμένη κτλ χωρίς εσύ να γνωρίζεις τι έχει κάνει, θα ήταν πιο εύκολο να ξεχαστεί. Όμως απο τη στιγμή που το έμαθες η σχέση σας έχει δηλητηριαστεί γιατί και εκείνη θα νιώθει οτι έχει πέσει στα μάτια σου αλλά και εσύ δεν της έχεις πλέον εμπιστοσύνη. Θέλει προσπάθεια για να είσαστε όπως πριν, προσπάθεια και απο τους δύο, και καλό θα ήταν να συζητήσετε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια για το τι θέλετε πραγματικά. Πιστεψέ με και κωδικούς να έχεις όταν κάποιος θέλει να απατήσει θα βρει τρόπο να το κάνει, καλό είναι να μην φτάνουμε στα άκρα.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.
    Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.
    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Με την γυναίκα μου είμαστε συνομήλικοι 40 ετών και έχουμε ένα κοριτσάκι 4 ετών.
    Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχαμε απομακρυνθεί πολύ μεταξύ μας.
    Συχνοί καυγάδες, αποξενωμένοι μέσα στο σπίτι, πολύ αραιή σεξουαλική ζωή. Δεν ακολουθούσα αρκετές φορές σε βόλτες που πήγαινε την μικρή.
    Μου έλεγε πολλές φορές ότι νιώθει ότι είναι μόνη της, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, και το τι κάνουμε εμείς οι δύο; Μου έδινε δηλαδή σήματα κινδύνου. Εγώ δεν την άκουγα και της έλεγα ότι είναι υπερβολική. Και αυτό το συνήθειο της ρουτίνας μας απομάκρυνε ακόμα περισσότερο.
    Εδώ να σας αναφέρω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου ότι κάτι μπορεί να υπάρχει κρυφό.
    Και φυσικά και εγώ από την πλευρά μου δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με άλλη γυναίκα. Ούτε κάν συνομιλίες. Απολύτως τίποτα.

Τον τελευταίο χρόνο συνήθιζε και πήγαινε για περπάτημα τα απογεύματα. Έτσι λοιπόν σε ένα περπάτημα πριν 4 μήνες περίπου, τυχαία εντελώς από μια κλίση που έκανα στην γυναίκα μου ξέχασε το τηλέφωνο ανοικτό και άκουσα ότι μίλαγε με έναν άντρα τού στιλ αύριο που έχω ρεπό θα σε δω λίγο;
    Γέλια και ομιλίες με γλύκα.
    Όπως ήταν φυσικό έγινα έξω φρενών. Τσακωθηκαμε πολύ άσχημα, έφυγα από το σπίτι.
    Έμεινα 4 ημέρες μόνος μου, σκέφτηκα κάποια πράγματα. Η εμπιστοσύνη μου βέβαια απέναντι της κλονιστείκε.
    Σε πολλά που μου έλεγε είχε δίκιο. Είχαμε καταντήσει δύο ξένοι.
    Έτσι λοιπόν τα βάλαμε κάτω συζητήσαμε και πήραμε την απόφαση να τα αφήσουμε όλα πίσω και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
    Από τότε (Ιανουάριο) είμαστε πολύ καλά. Της δείχνω συνεχώς πράγματα, μου δείχνει και εκείνη με την σειρά της. Μιλάμε, γελάμε υπάρχει πολύ έντονη σεξουαλική ζωή, σχεδόν καθημερινή.
    Δείχνει ότι με αγαπάει, ξαπλώνει συνέχεια αγκαλιά μου. Την αγαπάω και εγώ. Έχουμε αφήσει τα τηλέφωνα στην άκρη.

Εμένα φυσικά κάτι με έτρωγε και έτσι μπήκα στην διαδικασία και έψαξα κάποια πράγματα και ανακάλυψα 3 περιπτώσεις επικοινωνίας.
    Η μία από τον Μάϊο μέχρι τον Σεπτέμβριο που ειναι εξακριβωμένη ότι με απάτησε.
    Και άλλες δύο τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο που δεν γνωρίζω αν προχώρησε ολοκληρωτικά.
    Ισχυρίζεται ότι έμεινε μόνο στα μνμ και τίποτα παραπάνω. Δεν έχω τρόπο να βρω κάτι παραπάνω.
    Βεβαία ούτε στην πρώτη περίπτωση παραδέχτηκε ότι προχώρησε. Ακόμα λέει ότι δεν ολοκληρώθηκε ενώ εγώ έχω βρει μνμ που το αποδεικνύουν όπως επίσης άκουσα και μια συνομιλία που είχε με την μητέρα τής ότι έγινε μόνο μια φορά.

Είμαι σε αδιέξοδο πραγματικά.
    Την αγαπάω, έχουμε και το παιδάκι μας που δεν μπορώ να το αποχωριστώ.
    Δείχνει ότι μετανιώσει πραγματικά για τα λάθη της. Έβαλα τον εαυτό μου στην διαδικασία ότι φταίω και εγώ σε αυτό γιατί άφησα χώρο στον τρίτο πρόσωπο να μπει. Δεν της έδειχνα αυτά που άξιζε, αντίθετα έδινα αδιαφορία, απαξίωση σε αυτά που μου έλεγε.

Η καρδιά μου πραγματικά λέει να συνεχίσω. Η στάση της απέναντι μου από τότε που τα βρήκαμε είναι άψογη.
    Αλλά ο εγωισμός, η αξιοπρέπεια μου λέει να φύγω.
    Ήμουν απόμακρος αλλά δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να κοιτάξω αλλού. Ενώ εκείνη το έκανε.
    Ρε φίλε θα σου μιλήσω σαν άντρας προς άντρα, σοβαρά τώρα; Θα κάτσεις να δεχτείς την κατ εξακολούθηση απιστία της γυναίκας σου;
    Σκέψου πόσες φορές κοιμήθηκε με άλλον άντρα άμα είχαν τόση επικοινωνία.
    Όταν το γυαλί ραγίσει, ΤΕΛΟΣ.
    Θα ξανά κάνει απιστία. Εκτός άμα είσαι στην τσίτα για την υπόλοιπη ζωή σου.

Το πολύ 1 χρόνο σου δίνω μέχρι να ξανά γνωρίσει άλλον.
    Και όχι ούτε μισογύνης είμαι, ούτε τίποτα, απλά είναι μαθηματικά βέβαιο.

Προσωπική μου άποψη, αν θες την πετάς αν θες την κρατάς.

Εγωισμό έχεις; Σκέψου το.

Senior Member
    εντάξει απ' ότι έγραψε δεν είναι απόλυτα σίγουρο οτι τον έχει απατήσει. Και απο την άλλη μην ξεχνάς οτι δεν είναι απλά ζευγάρι, έχουν οικογένεια παιδί κτλ. Δεν είναι τόσο εύκολο να πεις φεύγω, θέλει συζήτηση και σκέψη πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Junior Member
    Αν ειμασταν ζευγάρι δεν θα συζητούσα κάν. Ο καθένας τραβάει τον δρόμο του.
    Αυτό είναι που με τρώει.

Ο εγωισμός μου δεν την πιστεύει, δεν θέλει να την συγχωρήσει, δεν κοιτάει την μετάνοια της, θέλω να φύγω.

Από την άλλη είναι το κοριτσάκι μου., που δεν μπορώ ημέρα να μην την δώ. Δεν μπορώ δηλαδή να φανταστώ ότι θα περιμένω ένα σαββατοκύριακο για να την δώ. Και επίσης η γυναίκα μου που την αγαπάω, που ποτέ από την αρχή της γνωριμίας μας δεν έχουμε μίλησε τόσο, δεν ειμασταν όπως είμαστε τώρα ποτέ. Που αν φύγω ξέρω ότι θα πονέσω πολύ.

Και τούς κωδικούς και τα υπόλοιπα μου τα έδωσε μόνη της όταν της είπα για τις απιστίες της. Και ότι θα έφευγα από το σπίτι.

Senior Member
    δώσε της μια ευκαιρία τότε, καντο για την οικογενειά σου

Senior Member
    Αν ειμασταν ζευγάρι δεν θα συζητούσα κάν. Ο καθένας τραβάει τον δρόμο του.
    Αυτό είναι που με τρώει.

Ο εγωισμός μου δεν την πιστεύει, δεν θέλει να την συγχωρήσει, δεν κοιτάει την μετάνοια της, θέλω να φύγω.

Από την άλλη είναι το κοριτσάκι μου., που δεν μπορώ ημέρα να μην την δώ. Δεν μπορώ δηλαδή να φανταστώ ότι θα περιμένω ένα σαββατοκύριακο για να την δώ. Και επίσης η γυναίκα μου που την αγαπάω, που ποτέ από την αρχή της γνωριμίας μας δεν έχουμε μίλησε τόσο, δεν ειμασταν όπως είμαστε τώρα ποτέ. Που αν φύγω ξέρω ότι θα πονέσω πολύ.

Και τούς κωδικούς και τα υπόλοιπα μου τα έδωσε μόνη της όταν της είπα για τις απιστίες της. Και ότι θα έφευγα από το σπίτι.
    Απελπισμενος εισαι, θα δεχθεις οποιο ψεμα σου πει και το ξερει αυτη, το ξερει το φορουμ, το ξερεις και εσυ αφου ανοιξες το θεμα...

Senior Member
    το οτι σκέφτεται την οικογενειά του δεν τον κάνει απελπισμένο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    το οτι σκέφτεται την οικογενειά του δεν τον κάνει απελπισμένο
    Ποια οικογενια ρε συ; Δωσε μου ενα οργασμο για το παιδι, ενα για τον κερατα και ενα για την πεθερα - γιατι εχω οικογενια, ελεγε η αλλη στον εραστη της.

Senior Member
    εντάξει όπως και να' χει δεν έχουμε ακούσει τη δικιά της πλευρά. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όταν σινομιλούσε με άλλους το γλεντούσε. Εγώ η ίδια έγραψα πριν οτι πρέπει να συζητήσει με τη γυναικά του κτλ και οτι δεν είναι κάτι απλό αυτό που έγινε.. αλλά ρ παιδιά έχουν ένα παιδί, κρίμα είναι..

Senior Member
    Γνωρίζω σίγουρα ότι κάτι έγινε μια φορά με τον πρώτο όπου ήταν και το περισσότερο. Και αυτό περισσότερο επειδή την άκουσα να το λέει στην μαμά της. Ότι δεν είναι εκατό τις εκατό καθαρή, ότι κάτι έγινε μόνο μια φορά. Τα μνμ ήταν λίγα και δεν έβγαλα ξεκάθαρα συμπεράσματα. Η επικοινωνία ήταν για αρκετό διάστημα αλλά αραιή.

Η δεύτερη ήταν μια επικοινωνία την οποία σταμάτησε όταν αυτός την πίεζε να βρεθούνε.

Και η τρίτη ήταν πολύ σύντομη σε φιλικό επίπεδο και όταν άρχισε να χοντρενει ήταν που το ανακάλυψα.
    Mε πόσους συνομιλούσε τέλος πάντων;
    Συγνώμη, αλλά οικονομικά είσαι ανεξάρτητος; Η μόνος δεν μπορείς να επιβιώσεις;
    Γιατί έτσι όπως τα λες, αν δεν έχεις φυγει μακρυά τι να πω.
    Εμπιστοσύνη πλέον δεν της έχεις, άρα; Που θα βγει αυτό; Μια ζωή στην αμφιβολία θα είσαι;

Senior Member
    εντάξει απ' ότι έγραψε δεν είναι απόλυτα σίγουρο οτι τον έχει απατήσει. Και απο την άλλη μην ξεχνάς οτι δεν είναι απλά ζευγάρι, έχουν οικογένεια παιδί κτλ. Δεν είναι τόσο εύκολο να πεις φεύγω, θέλει συζήτηση και σκέψη πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.
    Αυτή σκέφτηκε το παιδί πριν πάρει όποιον έβρισκε στο περπάτημα της;
    Εντάξει, μπορεί να έχουν παιδί αλλά η τύπισσα θα πάει και με άλλους.
    Γιατί να υποστεί όλο αυτό ο τύπος που άνοιξε το θέμα;

Senior Member
    δεν είναι σίγουρο οτι τον έχει απατήσει, απλά συνομιλούσε με κάποιους αυτό ξέρουμε με σιγουριά..
    και αυτό έγινε στο διάστημα που όπως λέει ήταν απομακρυσμένοι, μπορεί να ένιωθε μόνη της κτλ και να μίλησε (δεν το επικροτώ)
    όταν έχεις οικογένεια δεν είναι τόσο εύκολο να φύγεις, και δεν το κάνεις για σένα αλλά για το παιδί σου

Senior Member
    δεν είναι σίγουρο οτι τον έχει απατήσει, απλά συνομιλούσε με κάποιους αυτό ξέρουμε με σιγουριά..
    και αυτό έγινε στο διάστημα που όπως λέει ήταν απομακρυσμένοι, μπορεί να ένιωθε μόνη της κτλ και να μίλησε (δεν το επικροτώ)
    όταν έχεις οικογένεια δεν είναι τόσο εύκολο να φύγεις, και δεν το κάνεις για σένα αλλά για το παιδί σου
    Η οικογενεια τελειωνει οταν η γυναικα αρχισει να εχει δευτερες σκεψεις. Οπως ειπες στο αλλο θεμα μονο οι γυναικες κανουν παιδια. Οποιος εχει τα γενια να εχει και τα χτενια. Οταν χωρισουν αυτη θα παρει το παιδι ετσι και αλλιως και θα αποξενοθουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Η οικογενεια τελειωνει οταν η γυναικα αρχισει να εχει δευτερες σκεψεις. Οπως ειπες στο αλλο θεμα μονο οι γυναικες κανουν παιδια. Οποιος εχει τα γενια να εχει και τα χτενια. Οταν χωρισουν αυτη θα παρει το παιδι ετσι και αλλιως και θα αποξενοθουν.
    ενω οταν ο ανδρας αρχισει να εχει δευτερες σκεψεις, ολα καλα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast