Results 1 to 15 of 38
Thread: Απιστία
-
28-04-2025, 14:33 #1
Απιστία
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.
Είμαι σε αδιέξοδο δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Με την γυναίκα μου είμαστε συνομήλικοι 40 ετών και έχουμε ένα κοριτσάκι 4 ετών.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχαμε απομακρυνθεί πολύ μεταξύ μας.
Συχνοί καυγάδες, αποξενωμένοι μέσα στο σπίτι, πολύ αραιή σεξουαλική ζωή. Δεν ακολουθούσα αρκετές φορές σε βόλτες που πήγαινε την μικρή.
Μου έλεγε πολλές φορές ότι νιώθει ότι είναι μόνη της, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον, και το τι κάνουμε εμείς οι δύο; Μου έδινε δηλαδή σήματα κινδύνου. Εγώ δεν την άκουγα και της έλεγα ότι είναι υπερβολική. Και αυτό το συνήθειο της ρουτίνας μας απομάκρυνε ακόμα περισσότερο.
Εδώ να σας αναφέρω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν είχε περάσει καθόλου από το μυαλό μου ότι κάτι μπορεί να υπάρχει κρυφό.
Και φυσικά και εγώ από την πλευρά μου δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με άλλη γυναίκα. Ούτε κάν συνομιλίες. Απολύτως τίποτα.
Τον τελευταίο χρόνο συνήθιζε και πήγαινε για περπάτημα τα απογεύματα. Έτσι λοιπόν σε ένα περπάτημα πριν 4 μήνες περίπου, τυχαία εντελώς από μια κλίση που έκανα στην γυναίκα μου ξέχασε το τηλέφωνο ανοικτό και άκουσα ότι μίλαγε με έναν άντρα τού στιλ αύριο που έχω ρεπό θα σε δω λίγο;
Γέλια και ομιλίες με γλύκα.
Όπως ήταν φυσικό έγινα έξω φρενών. Τσακωθηκαμε πολύ άσχημα, έφυγα από το σπίτι.
Έμεινα 4 ημέρες μόνος μου, σκέφτηκα κάποια πράγματα. Η εμπιστοσύνη μου βέβαια απέναντι της κλονιστείκε.
Σε πολλά που μου έλεγε είχε δίκιο. Είχαμε καταντήσει δύο ξένοι.
Έτσι λοιπόν τα βάλαμε κάτω συζητήσαμε και πήραμε την απόφαση να τα αφήσουμε όλα πίσω και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Από τότε (Ιανουάριο) είμαστε πολύ καλά. Της δείχνω συνεχώς πράγματα, μου δείχνει και εκείνη με την σειρά της. Μιλάμε, γελάμε υπάρχει πολύ έντονη σεξουαλική ζωή, σχεδόν καθημερινή.
Δείχνει ότι με αγαπάει, ξαπλώνει συνέχεια αγκαλιά μου. Την αγαπάω και εγώ. Έχουμε αφήσει τα τηλέφωνα στην άκρη.
Εμένα φυσικά κάτι με έτρωγε και έτσι μπήκα στην διαδικασία και έψαξα κάποια πράγματα και ανακάλυψα 3 περιπτώσεις επικοινωνίας.
Η μία από τον Μάϊο μέχρι τον Σεπτέμβριο που ειναι εξακριβωμένη ότι με απάτησε.
Και άλλες δύο τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο που δεν γνωρίζω αν προχώρησε ολοκληρωτικά.
Ισχυρίζεται ότι έμεινε μόνο στα μνμ και τίποτα παραπάνω. Δεν έχω τρόπο να βρω κάτι παραπάνω.
Βεβαία ούτε στην πρώτη περίπτωση παραδέχτηκε ότι προχώρησε. Ακόμα λέει ότι δεν ολοκληρώθηκε ενώ εγώ έχω βρει μνμ που το αποδεικνύουν όπως επίσης άκουσα και μια συνομιλία που είχε με την μητέρα τής ότι έγινε μόνο μια φορά.
Είμαι σε αδιέξοδο πραγματικά.
Την αγαπάω, έχουμε και το παιδάκι μας που δεν μπορώ να το αποχωριστώ.
Δείχνει ότι μετανιώσει πραγματικά για τα λάθη της. Έβαλα τον εαυτό μου στην διαδικασία ότι φταίω και εγώ σε αυτό γιατί άφησα χώρο στον τρίτο πρόσωπο να μπει. Δεν της έδειχνα αυτά που άξιζε, αντίθετα έδινα αδιαφορία, απαξίωση σε αυτά που μου έλεγε.
Η καρδιά μου πραγματικά λέει να συνεχίσω. Η στάση της απέναντι μου από τότε που τα βρήκαμε είναι άψογη.
Αλλά ο εγωισμός, η αξιοπρέπεια μου λέει να φύγω.
Ήμουν απόμακρος αλλά δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να κοιτάξω αλλού. Ενώ εκείνη το έκανε.
- 28-04-2025, 17:29 #2
Καταρχάς, πώς είναι εξακριβωμένο ότι σε απάτησε, όπως γράφεις; Είδες τα μηνύματα, ok, παραδέχτηκε η σύζυγος αυτά που βρήκες, δηλαδή τα μηνύματα και μόνο. Πώς ξέρεις ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή; Βέβαια απιστία με την ευρεία έννοια είναι και το φλερτ.
Επίσης, γράφεις ότι συμφωνήσατε να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Να υποθέσω ότι συμφώνησες μη γνωρίζοντας την απιστία, δηλαδή συμφώνησες όντας σε άγνοια βασικών περιστατικών.
.
Είναι μια απόφαση που μόνο εσύ μπορείς να πάρεις. Εγώ θα έφευγα, ΑΛΛΑ εγώ δεν έχω παιδί και είναι πιο εύκολο το "παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω". Από τη στιγμή που έχετε παιδί, είτε παντρεμένοι, είτε χωρισμένοι, πάντα θα υπάρχει μια επικοινωνία, τουλάχιστον μέχρι να γίνει το παιδί 18 ετών.
Αν, χωρίσετε, θα είναι δύσκολο τα 1-2 πρώτα χρόνια, αλλά μετά θα εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και θα συνεχίσετε κανονικά ο καθένας τη ζωή του. Τώρα υπάρχει και η συνεπιμέλεια, οπότε οι πατεράδες δεν αποξενώνονται από τα παιδιά τους.
Αν μείνετε μαζί, μπορείτε να κάνετε εκ νέου μια ξεκάθαρη κουβέντα με μια νέα συμφωνία πως ό,τι έγινε έγινε και προχωράτε μαζί. Μπορείτε να κάνετε δοκιμαστικά 1-2 συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου κι αν δείτε ότι δε σας προσφέρει τίποτα, να μην ξαναπάτε, γιατί βλέπω ότι παραμένουν κάποιες δεύτερες σκέψεις που αναζωπυρώνονται και σας κρατάνε πίσω.
Δυστυχώς, αν η σύντροφός σου σε απάτησε μια φορά, θα ζεις για χρόνια με τον σπόρο της αμφιβολίας μέσα σου. Από την άλλη, αν η καρδιά σού λέει να μείνεις και την αγνοήσεις, θα είσαι δυστυχισμένος.
28-04-2025, 17:47 #3
Σε δουλευει, επειδη την επιασες αλλαξε.
28-04-2025, 18:14 #4
28-04-2025, 18:35 #5
λες οτι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχατε αποξενωθεί και δεν περνούσατε χρόνο μαζί. Και στο τέλος ανέφερες οτι ανακάλυψες συνομιλίες απο πέρυσι τον Μάϊο που δείχνουν οτι σε απάτησε. Δηλαδή, αν είναι όντως έτσι, μετά απο 6 μήνες που είσασταν κάπως απομακρυσμένοι, η γυναίκα σου κοίταξε αλλού και το συνέχισε. Στο λέω γιατί ρίχνεις το φταίξιμο σε εσένα, πάντα φταίνε και οι 2. Αλλά εδώ δεν δικαιολογείται, έχετε μια οικογένεια, παιδί, μετά απο 6 μήνες που μπορεί να μην περνούσατε και τη καλύτερη φάση το να κοιτάξει αλλού και να σε απατήσει, να συνομιλεί και με άλλους είναι too much. Σίγουρα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς οτι όντως σε απάτησε και δεν ήταν απλά μια συνομιλία και απο εκεί και πέρα να σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Έχετε ενα παιδί το καταλαβαίνω, αλλά αν με την πρώτη δυσκολία η γυναίκα σου κοιτάει αλλού τότε δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.
28-04-2025, 18:45 #6
28-04-2025, 19:05 #7
Θα έλεγα και παραπάνω από ενάμιση χρόνο. Μπορεί και από τότε που ήρθε το παιδί, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όπως ήταν τα τελευταία δύο χρόνια(χονδρικά).
Είχα μπει και εγώ στην σκέψη ότι δεν πάει άλλο και ότι θα είναι καλύτερο να χωρίσουμε.
Χωρίς φυσικά να το πω.
Είναι σίγουρο ότι με απάτησε γιατί όπως ανέφερα ότι άκουσα να το λέει στην μάνα τής. Σε εμένα δεν το έχει παραδεχτεί. Έχει πει για ένα φλερτ και μέχρι εκεί. Ότι δεν προχώρησε.
Φυσικά όλα αυτά τα ανακάλυψα πριν ένα μήνα ακριβώς. Και ήμουν έτοιμος να φύγω.
Κατάφερε και μου άλλαξε γνώμη λέγοντας μου:
Αυτό το διάστημα που τα βάλαμε κάτω και τα είπαμε έχεις δεί κάτι από εμένα; Δεν είπαμε ότι κάναμε λάθη και οι δύο και ξεκινήσαμε από την αρχή; Έκανα λάθη τα οποία τα μετάνιωσα. Όπως και εσύ. Ένιωθα μόνη μου, ότι είχαμε χωρίσει και κανείς δεν έκανε την κίνηση να το πει. Ότι με αγαπάει και δεν θέλει να χωρίσουμε. Ότι αυτό ζητούσα από εσένα, τον άντρα μου, το στήριγμα μου και όχι απλά έναν συγκάτοικο. Στο έλεγα αλλά εσύ δεν άκουγες. Μου έλεγες πάλι χαζομάρες λες.
(Και η αλήθεια αυτή ήταν, δεν της έδειχνα κανένα ενδιαφέρον. Είχαμε να κάτσουμε να φάμε ένα απλό φαγητό οι δύο μας πάνω από ένα χρόνο. Η ερωτική μας ζωή ήταν μια επαφή στους δύο μήνες και αν)
Και να αναφέρω ότι όλες αυτές τις συνομιλίες τίς ανακάλυψα επειδή ""πέρασα"" κάτι στο κηνιτο της το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα. Χωρίς να το γνωρίζει.
Δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο.
Και αυτές οι συνομιλίες που υπήρχαν έχουν μπλοκαριστεί όλες από μεριά τής.
Ότι της είπα να κάνει το έκανε.
28-04-2025, 19:11 #8
Φταις μέχρι εκεί που σου μιλούσε και σου εξηγούσε και ένιωθε μόνη. Αυτή φταίει που επέλεξε να ασχοληθεί με άλλον αντί να φύγει.
Πολύ πιθανόν να ισχύει αυτό που λέει ο axl100. Τώρα να έχει αυτή την συμπεριφορά επειδή έμαθες την αλήθεια. Το αν τα εννοεί μόνο αυτή ξέρει. Μπορεί κιόλας να τα κάνει για να σε "ηρεμήσει".
Ή μένεις και ελπίζεις ότι τα πράγματα θα φτιάξουν (δίνοντας προσοχή στις ανάγκες της και στις ανάγκες σου) χωρίς να σε απασχολεί το παρελθόν. Ή φεύγεις και δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να αδειάσει από όλα αυτά και να προχωρήσεις χωρίς αυτή. Ε αν επιλέξεις να μείνεις θα πρέπει να αποβάλεις όλα αυτά που σκέφτεσαι. Υπάρχει και η πιθανότητα να ξανά κάνει τα ίδια.
Μπροειτε να δοκιμάσετε και σύμβουλο γάμου.
28-04-2025, 19:16 #9
28-04-2025, 19:36 #10
Το γνωρίζω. Όπως επίσης γνωρίζω ότι είναι παράνομο. Ο λόγος που μπήκε ήταν ξεκάθαρα για να ανακαλύψω το παρελθόν. Γιατί όταν είσαι ήσυχος αγνοείς τα σημάδια που υπήρχαν. Ενώ όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου αυτά τα σημάδια γίνονται πλέον ολοφάνερα.
Θα σταματήσει σύντομα.
Αν και δεν χρειάζεται πλέον γιατί μου έχει δώσει τα πάντα.
Κωδικούς για social, email κ.τ.λ
Μέχρι και αριθμό είναι πρόθυμη να αλλάξει αν το θέλω.
28-04-2025, 19:39 #11
28-04-2025, 19:40 #12
Με αυτά που αναφέρεις οτι έχεις ψάξει κινητό κτλ φαίνεται να διάβασες μηνύματα που αποδεικνύουν ότι σε απάτησε. Γενικά και το μηνύμα να της δείξεις πάλι θα βρεί κάποια δικαιολογία και δεν θα το παραδεχτεί, και θα βρεις και το μπελά σου ότι έψαξες κινητό κτλ. Με αυτά που σου είπε δείχνει όντως μετανιωμένη, και αξίζει να της δώσεις μια ευκαιρία για χάρη του παιδιού σου. Όμως θα σου πρότεινα να κάνεις άλλη μια συζήτηση μαζί της και να της ξεκαθαρίσεις οτι αν καταλάβεις κάτι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία κτλ. Καταλαβαίνω οτι είχατε απομακρυνθεί όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να συνομιλεί και να βρίσκεται ερωτικά με άλλους. Με την ίδια λογική και εσύ θα έπρεπε να την έχεις απατήσει, όμως όπως λες δεν έκανες κάτι. Όλα τα ζευγάρια περνάνε κάποια στιγμή απο μια δύσκολη περίοδο, το θέμα είναι και η θέληση που έχει ο καθένας να φτιάξουν τα πράγματα. Εσύ είχες απομακρυνθεί, αυτή όμως σε απάτησε, και απ' οτι γράφεις δεν ήταν απλά για ένα βράδυ, ήταν κάτι που διήρκησε για μήνες και είπες οτι ανακάλυψες συνομιλίες και με άλλους.
28-04-2025, 20:01 #13
Γνωρίζω σίγουρα ότι κάτι έγινε μια φορά με τον πρώτο όπου ήταν και το περισσότερο. Και αυτό περισσότερο επειδή την άκουσα να το λέει στην μαμά της. Ότι δεν είναι εκατό τις εκατό καθαρή, ότι κάτι έγινε μόνο μια φορά. Τα μνμ ήταν λίγα και δεν έβγαλα ξεκάθαρα συμπεράσματα. Η επικοινωνία ήταν για αρκετό διάστημα αλλά αραιή.
Η δεύτερη ήταν μια επικοινωνία την οποία σταμάτησε όταν αυτός την πίεζε να βρεθούνε.
Και η τρίτη ήταν πολύ σύντομη σε φιλικό επίπεδο και όταν άρχισε να χοντρενει ήταν που το ανακάλυψα.
28-04-2025, 20:07 #14
Γνωρίζω και τούς τρεις.
Όχι προσωπικά, αλλά ξέρω τα πρόσωπα τους.
Όπως επίσης τον τελευταίο εκεί δηλαδή που το ανακάλυψα τον βρήκα από κοντά και τον πλάκωσα στις σφαλιάρες! Αν και δεν έφταιγε σε τίποτα. Αλλά την πλήρωσε αυτός για όλα!
28-04-2025, 20:11 #15
ξέρεις πολύ καλά οτι δεν φταίει αυτός αλλά η γυναίκα σου. Και αυτός να μην ήταν θα ήταν κάποιος άλλος. Τώρα αυτό που έγραψες οτι με τον πρώτο μάλλον βρέθηκε ερωτικά, και πάλι όμως το συνέχισε και συνομίλησε με άλλους, δεν σταμάτησε εκεί. Επίσης μιλάς με βάση οτι έχεις δει απο μηνύματα, το οτι μπορεί να έχει διαγράψει μηνύματα που είναι το πιο πιθανο δεν το σκέφτηκες ?