Results 31 to 38 of 38
Thread: Απιστία
-
29-04-2025, 08:03 #31
"συντομα", πότε δλδ;;
υποτιθεται οτι ειδες αυτα που ηθελες κι εχεις και τους κωδικους της. τι νοημα εχει να εισαι ακομα στο "θα";
ειπες καπου οτι συμφωνησατε να τα αφησετε ολα πισω και να κανετε αλλη μια προσπαθεια να ειστε μαζι.
Η το κανεις, προχωρωντας με εμπιστοσυνη, ή αποφασιζεις οτι η εμπιστοσυνη σου εχει τρωθει ανεπανορθωτα και αποχωρεις...
οι ενδιαμεσες λυσεις ειναι σκετη φθορα και θα σας οδηγησουν σε κανονικο ή ουσιαστικο χωρισμο, αφου χασετε πληρως τον σεβασμο σας ο ενας για τον αλλον.
εγω, δεν πιστευω οτι σε δουλεψε για να μην φυγεις,
πιστευω ομως οτι συμμαζευτηκε, με αληθινη προθεση να ειναι ενταξει απεναντι σου, γιατι δεν ειχε βαλει ποτε στο μυαλο της τον χωρισμο. εκανε επιπολαια οτι εκανε, στον βαθμο που τα εκανε (ΑΝ εκανε κατι πολυ σοβαρο, κιολας), για τους λογους που ηξερες ηδη. ειχατε απομακρυνθει, αδιαφορουσες για εκεινην, ενοιωθε σε αδιεξοδο και επειδη δεν ειχε καμια προθεση να χωρισει, αντι να το λυσει αν λυνεται ή να φυγει, επελεξε να ξενοκοιταει... δεν την δικαιολογω. το τιμιο θα ηταν η αλλη λυση. απλα εξηγω πως εγινε.
και οκ, επεστρεψε και θελει να ειναι ενταξει. εξελιψαν ομως οι λογοι της απομακρυνσης σας;;;; πως; με ποιον τροπο; επειδη κανατε λιγο παραπανω σεξ μετα το κερατο; σε διαβεβαιω οτι αν το κερατο δεν σε οδηγησει σε χωρισμο, ειναι τεραστιο αναμα για το σεξ. κοσμοιστορικο. αλλα μετα, τι;
αν δεν εξελιψαν οι λογοι της αδιαφοριας σου και της απομακρυνσης σας, μετα απο καιρο παλι στα ιδια θα ειστε. δεν εννοω στα κερατα, αλλα στην απομακρυνση. ο φοβος δεν ειναι αρκετος λογος για να κανει μια σχεση να λειτουργει για παντα..
γιατι απομακρυνθηκατε; δουλευετε και οι δυο η μονο εσυ κι εκεινη μενει σπιτι;;; ειστε μαζι στο παιδι, η το εχει χρεωθει κι εσυ "βοηθας";
ειχατε λες και ερωτικη απομακρυνση μεγαλη. εσυ τι εκανες δλδ με 1 φορα σεξ στους 2-3 μηνες; δεν ξενοκοιταξες; δεν λεω για σχεση, αλλα δεν ξενοκοιταξες;;;
το ρεζουμε για μενα ειναι
1. να συνεχισετε μονο αν αποφασισες να εμπιστευθεις και σαυτο δεν χωρανε παρακολουθησεις, ουτε κωδικοι...
2. να βρειτε και να δουλεψετε πανω στα θεματα που σας απομακρυνουν, γιατι οταν περασει η κριση, αν δεν εχει λυθει το ουσιαστικο προβλημα, θα εχετε παλι προβληματα. δεν λεω κερατα, λεω προβληματα.Last edited by Remedy; 29-04-2025 at 08:25.
- 29-04-2025, 16:56 #32
Με τα λόγια εγώ ξέρω να πω ότι όλα εύκολα είναι. Όταν χάνεται η εμπιστοσύνη προς τον άνθρωπο σου όσο και να πεις ότι ξεκινάω από την αρχή και της έχω εμπιστοσύνη, το κάνεις; Μάλλον όχι, θα σε τρώει η αμφιβολία για μεγάλο διάστημα. Τουλάχιστον σε προσωπικό βαθμό αυτό νιώθω.
Ναι τούς τελευταίους μήνες είμαστε καλά αλλά εμένα ακόμα συνεχίζει και με καίει.
Όσο αφορά την παρακολούθηση θα περάσει το διάστημα που "χρεώθηκε" και θα σταματήσει μόνο του.
Αν και ειλικρινά παρόλο πού υπάρχει δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν υπάρχει λόγος όπως ξανά είπα. Μου έχει δώσει τα πάντα.
Η αρχή του προβλήματος ήταν ότι κοιμομασταν χωριστά. Για τον λόγο ότι ξυπνάω πολύ πρωί για δουλειά δεν είχα την υπομονή να ξενυχτάω, έτσι η γυναίκα μου κοιμόταν με το παιδί στο ένα δωμάτιο και εγώ μόνος μου στο άλλο. ( Το ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλο σφάλμα αυτό, αν όχι και το μεγαλύτερο) και συνεχίστηκε μέχρι και τον μεγάλο τσακωμό.
Όσο αφορά για το αν ξένο κοίταξα, κατηγορηματικά ΌΧΙ.
Είχα τις ευκαιρίες μου, αλλά δεν προχώρησα ποτέ, ούτε κάν σε μνμτα.
Δεν μου έβγαινε να κάνω κάτι με την γυναίκα μου λόγο των πολλών καυγάδων μας.
Αν και δεν με τιμάει αυτό ( πρώτη μούσα να την βρίσκω μόνο μου) .
Δεν βγαίναμε σαν ζευγάρι, δεν ακολουθούσα τις περισσότερες φορές σε βόλτες με την μικρή, ήμουν ξαπλωμένος σε έναν καναπέ πολλές φορές και έβλεπα σειρές.
Μου μίλαγε για τα προβλήματα και απλά δεν άκουγα.
Ξέρω τα λάθη μου τα έχω καταλάβει και τα έχω αλλάξει όλα.
Απλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ξένο κοίταξε.
29-04-2025, 17:55 #33
Ίσως επειδή είναι και αρκετά πρόσφατο αυτό που έμαθες γι’ αυτό το σκέφτεσαι συνέχεια. Σίγουρα φταίς και εσύ που δεν έδινες σημασία, αλλά το να μιλήσεις αλλού κτλ είναι άλλη πίστα. Δώσε χρόνο και θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
29-04-2025, 17:59 #34
οκ..
τα καταλαβαινω, ολα αυτα που λες.
δεν μου ειπες αν εργαζεται ή εργαζεσαι μονο εσυ.
επισης, μου λες οτι δεν ακολουθεις στις βολτες, αλλα δεν μου λες ποιος φροντιζει τις αναγκες της μικρης. ποιος την ταιζει , ποιος την καθαριζει, ποιος της κανει παρεα, ποιος παιζει μαζι της, ποιος την διαβαζει αν παει σχολειο, ποιος την πηγαινει σε δραστηριοτητες, κλπ...
εφοσον θεωρεις οτι εχεις βρει ολα τα λαθη και τα εχεις διορθωσει, εφοσον πλεον την ακους και συμμετεχεις στους προβληματισμους της, κοιμαστε ξανα μαζι (υποθετω), μενει το αγκαθι της απιστιας. δωσε μια ευκαιρια. οχι σε εκεινην, αλλα στην σχεση. κανε μια προσπαθεια να ξεπερασεις την πικρια σου γι αυτο που εκανε. αν τα καταφερεις, αν εξακολουθειτε να τα πηγαινετε καλα, ολα καλα...
αν δεν μπορεσεις να το ξεπερασεις και εισαι πληγωμενος, αναρωτιεσαι ξανα μηπως σε δουλευει κλπ, πες της ειλικρινα "με συγχωρεις, ηθελα να κανουμε μια νεα αρχη, προσπαθησα πολυ, αλλα δεν μου βγαινει, δεν μπορω να ξεχασω, δεν μπορω να ξαναεμπιστευθω, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ".
εγω αυτα βλεπω...
29-04-2025, 18:33 #35
Η γυναίκα μου εργάζεται και αυτή. Σε δύο βάρδιες.
Στο παιδί συμμετέχω εξίσου και εγω. Ειδικά την εβδομάδα που είναι απόγευμα είμαι εγώ με την μικρή όλη την ημέρα. Είναι τεσσάρων ετών.
Κανονικά όλα, μπάνιο, παιχνίδι, δραστηριότητες. Όταν ειμασταν και οι δύο πρωί δεν ακολουθούσα στις βόλτες, όλα τα άλλα κανονικά.
Φυσικά και κοιμόμαστε πλέον μαζί.
Όπως είπα ήταν το πρώτο πράγμα που άλλαξε.
Γενικά η γυναίκα μου δείχνει ότι έχει μετανιώσει πραγματικά, κοιμάται στην κυριολεξία αγκαλιά μου.
Αλλά ο φόβος υπάρχει, μήπως κάνει ψέματα;
Μήπως αλλάξει; Μήπως; Μήπως; Μήπως;
29-04-2025, 19:01 #36
χαιρομαι που το διαβαζω και που σιγα σιγα μειωνονται και στην ελλαδα οι αουγκανοι καφροι που ενω δουλευουν οσο και οι γυναικες τους, οταν πανε σπιτι απλωνουν την αριδα τους στον καναπε και θεωρουν οτι το παιδι ειναι γυναικεια δουλεια, οπως και το σπιτι....
για το αλλο, στα ειπα. κανε την προσπαθεια σου κι ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερετε να ξεχασεις το τραυμα σου απο την απισιτα. αν δεν μπορεσεις, διαληυστε το, παιδια. με πονο και καχυποψια, δουλεια δεν γινεται. δωσε λιγο χρονο και πολλη προσπαθεια νατο ξεπερασεις.αν δεν, ΔΕΝ...
ψεματα δεν κανει. εγω ειμαι σιγουρη γι αυτο.
δυο ειναι τα κακα σεναρια. το ενα μηπως το ξαναχασετε το μεταξυ σας και το αλλο, μηπως δεν μπορεσεις να το ξεπερασεις και γινεις ενας νευρωτικος δυστυχισμενος που υποπτευεται και την σκια του..
προσπαθηστε κι ελα να μας πεις πως παει..
01-05-2025, 23:09 #37
τελικά τι έγινε..? ολα καλά ?
01-05-2025, 23:20 #38