Ημικρανική αύρα.το έχει κάνεις? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 156 of 156
    Senior Member
    Καλημέρα, καλο μεσημέρι. Τι έγινε? Τι συμβαίνει?

Senior Member
    Έγινε ότι ο σύζυγος επιβάλει πράγματα για την ζωή μου τα οποία δεν θέλω και δεν ακούει καν την γνώμη μου τα θέλω μου....είμαι χάλια...δεν νιώθω καλά τώρα μου έκανε αρρυθμίες και η καρδιά μου...θέλω να κλάψω και κρατιέται ...πφφφ....

Senior Member
    Καλά, με τις αρρυθμίες μην ασχολείσαι και μην ανησυχείς, το βλέπεις και μόνη σου ότι είναι ξεκάθαρα λόγω του ότι αισθάνεσαι άσχημα ψυχολογικά. Τίποτα κακό δε θα πάθεις. Καμιά φορά το να κλάψουμε λιγάκι δρα ανακουφιστικά. Είναι δύσκολη η συνύπαρξη δυο ανθρώπων, το να κάνεις δηλαδή συνεχώς χώρο και για το τι θέλει ο άλλος. Το εύκολο είναι να βάζουμε στο επίκεντρο το Εγώ μας και τα εγωιστικά θελω μας. Τώρα ετσι όπως το λες ακούγεται κάπως γενικό και δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί. Απ την αλλη καταλαβαίνω ότι μάλλον είναι κάτι προσωπικό σας που ενδεχομένως να μη θέλεις να γραφτεί δημόσια ή ίσως και να μη θες να το πεις καθόλου. Είναι λογικό αυτό. Παντως αν θέλεις να μιλήσουμε παραπάνω με ιδιωτική συνομιλία μπορείς να μου στείλεις ιδιωτικό μήνυμα, στη διάθεσή σου. Αλλιώς συνεχιζουμε να τα λεμε κι εδω. Ο,τι σε εξυπηρετει και σε κανει να νιωθεις πιο καλά. Σε καθε περιπτωση ηρεμησε, μη χαλας την υγεια σου, ο,τι και να ειναι με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα το αντιμετωπισεις/αντιμετωπισετε. Δεν αξιζει να ταλαιπωρεις το μεσα σου (που ειναι ηδη πολυ ταλαιπωρημένο) οποιοσδηποτε κι αν ειναι ο λογος. Βαλτο σε μια παρενθεση, παρε ανασα, κανε μια ωραια βολτουλα που ειναι Κυριακη και επανερχεσαι στο ζητημα αυτο και το τι θα κανεις/κανετε αλλη στιγμη, πιο ηρεμη και με καθαρο μυαλο.

Senior Member
    Nαι, οι συζηγοι ειναι γουρουνια. Ολες οι παντρεμενες που εχω παει αυτο ελεγαν.

Senior Member
    Προσπάθησα χθες μέσα στην μέρα να χαλαρώσω αν και δεν ενιωθα καθόλου καλά εχθές,είχα ναυτία έντονη ζάλη ταχυπαλμια και κάποια στιγμή είχα και μουδιάσματα στο κεφάλι...τελικά κοιμήθηκα την νύχτα..τώρα ξύπνησα και έχω ναυτία πολύ έντονη πάλι,και χθες είχα ,αλλά σήμερα νιώθω μια ναυτία μαζί με ταχυπαλμια...τι έχω παλι...έχω καταγχωθει...δεν φενεται να είναι ναυτία από το άγχος...σαν να έχω κάτι οργανικό φενεται ..τι να κάνω...

Senior Member
    Έπαθα κρίση πανικού τώρα...επειδή έχω ναυτία και έχω και λίγο πόνο από χθες κοντά στην ωοθήκη αλλά δεν ξέρω αν πονά το έντερο χαμηλά...και αγχωθηκα ότι μήπως έχω κύστη στην ωοθήκη ή συστροφή ωοθήκης...και για αυτό έχω και ναυτία έπαθα κρίση πανικού τωρα

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011