Results 166 to 169 of 169
Thread: Ημικρανική αύρα.το έχει κάνεις?
-
06-09-2025, 17:43 #166
Σε ευχαριστώ πολύ κι εσύ το ίδιο, να νιώσεις σύντομα καλά και δυνατή και να μην το βάλεις ποτέ κάτω! Έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία τρία χρόνια εδώ, δε βαριέσαι.. Έχουμε δει και καλύτερες μέρες, έχουμε δει όμως και πολύ πολύ χειρότερες, τρομαχτικά πολύ χειρότερες.. Η ζωή πολλές φορές γίνεται παράξενη και δε βγάζει κανένα απολύτως νόημα.. Εμείς όμως οφείλουμε να συνεχίζουμε και να αγωνιζόμαστε σε πείσμα των όποιων δυσκολιών μέχρι να ξαναβρούμε ίσιωμα ή μέχρι να βρούμε την αιώνια ηρεμία και γαλήνη, χαχα. Το μόνο σίγουρο για όλους μας είναι αυτό, το γραμμάτιο που όλοι χρωστάμε και που αργά ή γρήγορα όλοι θα το ξοφλήσουμε. Μέχρι τότε όμως έχει αγώνα καθημερινό. Καλη δύναμη σε όλα σου εύχομαι.
- 06-09-2025, 18:37 #167
Εγώ αυτή τη στιγμή ανέβασα δέκατα και νιώθω κάπως σαν να ζεσταίνομαι και κοπωση ζάλη και εδώ και μέρες νιώθω κάπως την ανάσα μου σαν δύσπνοια ..αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω κάτι σοβαρό ...και είμαι και στον δρόμο για να πάω σε μια υποχρέωση...ο θεός βοηθός τώρα πως θα ηρεμήσω από τον παλιό φόβο μου!!
06-09-2025, 23:04 #168
Θα είσαι μια χαρά.. Πάρε μαζί σου ό,τι συμπτώματα έχεις, βάλτα στη βαλίτσα και πάτε παρέα σε ότι είχες προγραμματίσει να κάνεις. Κάθε φορά που παρά τα δυσάρεστα συμπτώματα εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι χωρίς να παρεκκλίνουμε από την πορεία μας, ερχόμαστε άλλο ένα βηματάκι πιο κοντά προς το στόχο. Τα απομυθοποιουμε με κάθε τέτοια νίκη και στο τέλος αυτά που κάποτε φάνταζαν πελώρια μέσα μας και ανίκητα, θα ξεφουσκώσουν και θα γίνουν μια απλή καθημερινή ρουτίνα, δε θα μας προβληματίζουν και τόσο, ούτε θα μας κρατάνε πίσω. Μάθε να τα αντέχεις και να μην τα φοβάσαι όταν έρχονται, να τα υποδέχεσαι λέγοντας «βρε καλώς τα», να μην τρέχεις να ξεφύγεις. Είναι ένας φαύλος κύκλος που μόνο τα χειροτερεύει αν το κάνεις αυτό. Δε θα πάθεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Είναι απλά ένα πολύ δυσάρεστο αίσθημα που νιώθεις, αλλά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι άλλο εκτός από αυτό.
06-09-2025, 23:31 #169
Πήγα στην υποχρέωση που είχα.και τα κατάφερα αν και το μυαλό μου ήταν τελείως αλλού...δεν τα παράτησα..τώρα ήρθα σπίτι...αλλά νιώθω πολλές ενοχλήσεις...νιώθω δύσπνοια έντονη και κάπως περίεργα την αναπνοή μου.οξυγονο έχω 98 99% ...ελπίζω να μην έχω κάτι...και δεν ξέρω αν λόγο δύσπνοιας θα μπορέσω να κοιμηθώ.χρειαζομαι ύπνο για να συνέλθω και να ανταπεξέλθω αύριο στην μέρα.. εσύ πως τα πας με το θέμα ύπνο όταν είναι στρεσααρισμενος και με σωματικές ενοχλήσεις?