Results 151 to 157 of 157
Thread: Ημικρανική αύρα.το έχει κάνεις?
-
24-08-2025, 12:32 #151
Καλημέρα, καλο μεσημέρι. Τι έγινε? Τι συμβαίνει?
- 24-08-2025, 12:41 #152
Έγινε ότι ο σύζυγος επιβάλει πράγματα για την ζωή μου τα οποία δεν θέλω και δεν ακούει καν την γνώμη μου τα θέλω μου....είμαι χάλια...δεν νιώθω καλά τώρα μου έκανε αρρυθμίες και η καρδιά μου...θέλω να κλάψω και κρατιέται ...πφφφ....
24-08-2025, 13:02 #153
Καλά, με τις αρρυθμίες μην ασχολείσαι και μην ανησυχείς, το βλέπεις και μόνη σου ότι είναι ξεκάθαρα λόγω του ότι αισθάνεσαι άσχημα ψυχολογικά. Τίποτα κακό δε θα πάθεις. Καμιά φορά το να κλάψουμε λιγάκι δρα ανακουφιστικά. Είναι δύσκολη η συνύπαρξη δυο ανθρώπων, το να κάνεις δηλαδή συνεχώς χώρο και για το τι θέλει ο άλλος. Το εύκολο είναι να βάζουμε στο επίκεντρο το Εγώ μας και τα εγωιστικά θελω μας. Τώρα ετσι όπως το λες ακούγεται κάπως γενικό και δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί. Απ την αλλη καταλαβαίνω ότι μάλλον είναι κάτι προσωπικό σας που ενδεχομένως να μη θέλεις να γραφτεί δημόσια ή ίσως και να μη θες να το πεις καθόλου. Είναι λογικό αυτό. Παντως αν θέλεις να μιλήσουμε παραπάνω με ιδιωτική συνομιλία μπορείς να μου στείλεις ιδιωτικό μήνυμα, στη διάθεσή σου. Αλλιώς συνεχιζουμε να τα λεμε κι εδω. Ο,τι σε εξυπηρετει και σε κανει να νιωθεις πιο καλά. Σε καθε περιπτωση ηρεμησε, μη χαλας την υγεια σου, ο,τι και να ειναι με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα το αντιμετωπισεις/αντιμετωπισετε. Δεν αξιζει να ταλαιπωρεις το μεσα σου (που ειναι ηδη πολυ ταλαιπωρημένο) οποιοσδηποτε κι αν ειναι ο λογος. Βαλτο σε μια παρενθεση, παρε ανασα, κανε μια ωραια βολτουλα που ειναι Κυριακη και επανερχεσαι στο ζητημα αυτο και το τι θα κανεις/κανετε αλλη στιγμη, πιο ηρεμη και με καθαρο μυαλο.
24-08-2025, 13:15 #154
Nαι, οι συζηγοι ειναι γουρουνια. Ολες οι παντρεμενες που εχω παει αυτο ελεγαν.
25-08-2025, 06:11 #155
Προσπάθησα χθες μέσα στην μέρα να χαλαρώσω αν και δεν ενιωθα καθόλου καλά εχθές,είχα ναυτία έντονη ζάλη ταχυπαλμια και κάποια στιγμή είχα και μουδιάσματα στο κεφάλι...τελικά κοιμήθηκα την νύχτα..τώρα ξύπνησα και έχω ναυτία πολύ έντονη πάλι,και χθες είχα ,αλλά σήμερα νιώθω μια ναυτία μαζί με ταχυπαλμια...τι έχω παλι...έχω καταγχωθει...δεν φενεται να είναι ναυτία από το άγχος...σαν να έχω κάτι οργανικό φενεται ..τι να κάνω...
25-08-2025, 06:22 #156
Έπαθα κρίση πανικού τώρα...επειδή έχω ναυτία και έχω και λίγο πόνο από χθες κοντά στην ωοθήκη αλλά δεν ξέρω αν πονά το έντερο χαμηλά...και αγχωθηκα ότι μήπως έχω κύστη στην ωοθήκη ή συστροφή ωοθήκης...και για αυτό έχω και ναυτία έπαθα κρίση πανικού τωρα
25-08-2025, 12:37 #157
Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Πως εισαι τωρα? Συνάδελφε, εισαι πολυ αγχωδης (γι αυτο σε λεω συνάδελφο..) και το αγχος σου εκδηλωνεται/διοχετευεται με φοβους για την υγεια σου. Τίποτα δεν εχεις. Ουτε συστροφη ωοθηκης ουτε τιποτα (αληθεια, πως σου ηρθε αυτο?) Τα επινεφριδια σου μονο εχουν παθει συστροφη και υπερβολικο στιψιμο σαν σφουγγαρια να βγαζουν συνεχως τις ορμονες του στρες.. Δευτερη ερωτηση: Το «δε φαινεται να ειναι ναυτια απο το αγχος» το εξηγεις λιγο? Αφου το ιδιο το αγχος μπορει να κανει και ωραιοτατη ναυτια, και εμετο, και διαρροια, και γενικοτερα γαστρεντερικα ενοχληματα οπως πονακια στο εντερο που μοιαζουν με συστροφη ωοθηκης
και ο,τι αλλο θες. Ειπαμε, το αγχος ειναι ενας θιασος συμπτωματων απο μονο του. Μεγας ηθοποιος και μεγας χαμαιλεων. Τωρα βεβαια αυτο δεν αναιρει την πιθανοτητα να εφαγες ξερωγω ενα γιαουρτι που ειχε ληξει και η ναυτια να ειναι απο αυτο. Λοιπον, ελα, ηρεμησε, καντο και λιγο πλακα, υποτιμησε το για να σηκωθει και να φυγει. Γι αυτο λιγο σε πειραζω κι εγω, οχι για να υποτιμησω τα συμπτωματα σου και το ποσο ασχημα νιωθεις. Ειναι ομως αυτος ενας τροπος για να το καταπολεμησουμε. Για να φυγει. Ρωτας τι να κανω. Να βαλεις τα αθλητικα παπου τσακια που λεγαμε και να βγεις για εναν ωραιοτατο περιπατο. Παρεα με το αγχος σου, δεν πειραζει. Περπατα εκει κανα σαρανταλεπτο αν μπορεις. Πανε και καμια βολτα απο κανενα αθλητικο μαγαζι, καμια μεγαλη αλυσιδα δηλαδη και ζητα τους να σου δειξουν walking / running παπουτσια ωστε την αλλη φορα να εισαι ακομα πιο ετοιμη. Αδειασε τελειως τελειως το κεφαλι σου απο την σκεψη «κατι εχω, κατι κακο μου συμβαίνει/θα μου συμβει». Να προσεχεις τις αναπνοες σου οσον αφορα τις κρισεις πανικου. Να αναπνεεις αργα και ηρεμα με παυση αναμεσα στις αναπνοες ωστε να μη κανεις κριση πανικου και να μην επιτεινονται (λογω υπεραερισμου) οι ζαλαδες και τα μουδιασματα. Ευχομαι να περασουν ολα αυτα και συντομα μαλιστα. Για πες.. Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου σουπερ ηρωας? Για μενα αγαπημενος ηρωας εισαι εσυ που δεν το βαζεις κατω
Καλα να περασεις στη βολτουλα που λεγαμε.