Μου έφερε την αστυνομία. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    ρ παιδιά, εγώ με ενοίκιο, λογαριασμούς, φαγητό ζήτημα να μου μένουν 200 ευρώ το μήνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    ρ παιδιά, εγώ με ενοίκιο, λογαριασμούς, φαγητό ζήτημα να μου μένουν 200 ευρώ το μήνα
    αυτο λεω, μαριλου. οτι τα λεφτα που εχει στην διαθεση της, εαν μενει με γονεις που πληρωνουν τα εξοδα του σπιτιου και τα τροφιμα, ειναι παρα πολλα! ουτε με 1500 μισθο δεν βγαινουν, αν εχεις ενοικιο..

Senior Member
    Έχω κατοικίδιο που τελευταία χρειάζεται γιατρό, πληρώνω κι εγώ τρόφιμα κλπ. Το ζωάκι μου τελευταία χρειάστηκε 160 κτηνίατρο + 120 τον μήνα για ειδική τροφή και φάρμακα. Και έχω γιατρούς κ εξετάσεις που εσείς δεν έχετε, νευρολόγους, μαγνητικές, διαβήτη + όλα τα έξοδά του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο λεω, μαριλου. οτι τα λεφτα που εχει στην διαθεση της, εαν μενει με γονεις που πληρωνουν τα εξοδα του σπιτιου και τα τροφιμα, ειναι παρα πολλα! ουτε με 1500 μισθο δεν βγαινουν, αν εχεις ενοικιο..
    Αυτό λέω και εγώ ότι τα 300 ευρώ είναι αρκετά

Senior Member
    Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε σύγκριση. Απλά λέω πως ΔΕΝ έχω 50άρια να δίνω σε ψυχίατρο. Στα νοσοκομεία κλείνω ραντεβού χρόνια τώρα και σχεδόν πάντα ΔΕΝ βρίσκω τίποτα για 3 μήνες και στους τόσους μήνες μου μιλάνε 5 λεπτά και σε 5 λεπτά κρίνουν αγωγή, μετά με διώχνουν και με ξαναβλέπουν αν είμαι τυχερή σε 3 μήνες.

Senior Member
    Για να μη συζητήσω για ψυχολόγο. Η συγκεκριμένη που βλέπω τώρα είναι εκείνη που ήταν στην κατάθεση της αστυνομίας και με δική της καλοσύνη δέχτηκε να μιλήσουμε λίγες φορές, γιατί δεν μπορεί να με αναλάβει ούτε να πάρει χρήματα από εμένα λόγω του φακέλου (θα είναι σαν να την πληρώνω για την καταγγελία).

Senior Member
    Στα επείγοντα δεν είπε κανένας "κλείσε ραντεβού", μου είπαν ψάξε κψυ, τους λέω σε κψυ ήμουν και τα κψυ μου λένε να πάω σε νοσοκομείο.

Τα είπα και στην γιατρό που μου πήρε αίμα χτες, και λέει κατάλαβα, ο ένας σε στέλνει στον πισινό του άλλου. Δεν μου είπε κάτι άλλο, αλλά είναι η μόνη που κατάλαβε πως έχω γίνει μπαλάκι απορριψεων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Έχω κατοικίδιο που τελευταία χρειάζεται γιατρό, πληρώνω κι εγώ τρόφιμα κλπ. Το ζωάκι μου τελευταία χρειάστηκε 160 κτηνίατρο + 120 τον μήνα για ειδική τροφή και φάρμακα. Και έχω γιατρούς κ εξετάσεις που εσείς δεν έχετε, νευρολόγους, μαγνητικές, διαβήτη + όλα τα έξοδά του.
    Μα αν είσαι ασφαλισμένη μαγνητική και εξετάσεις πληρώνεις απλά μια συμμετοχή. Πέρα απ' αυτό αυτό οι εξετάσεις δεν γίνονται κάθε μήνα, δεν είναι δηλαδή μηνιαία έξοδα. Τώρα δεν γνωρίζω αν εφόσον μένεις με τους γονείς σου συνεισφέρεις και εσύ από το επίδομα σου σε έξοδα του σπιτιού, για να το λες σε πιστεύω ! Απλά τα ανέφερα αυτά πριν για να μην νομίζεις ότι ο υπόλοιπος κόσμος ζει πλουσιοπάροχα, άλλοι τη βγάζουν και με 100 ευρώ έχοντας να πληρώσουν λογαριασμούς κτλ.

Senior Member
    Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε σύγκριση. Απλά λέω πως ΔΕΝ έχω 50άρια να δίνω σε ψυχίατρο. Στα νοσοκομεία κλείνω ραντεβού χρόνια τώρα και σχεδόν πάντα ΔΕΝ βρίσκω τίποτα για 3 μήνες και στους τόσους μήνες μου μιλάνε 5 λεπτά και σε 5 λεπτά κρίνουν αγωγή, μετά με διώχνουν και με ξαναβλέπουν αν είμαι τυχερή σε 3 μήνες.
    Μα δεν χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε μέρα. Αν πηγαίνεις 1 φορά τη βδομάδα ή έστω 2 φορές το μήνα δεν γίνεται? Το θέμα είναι να μην πηγαίνεις μόνο όταν γίνεται κάτι σοβαρό αλλά να το βάλεις στο πρόγραμμα σου και να πηγαίνεις.

Senior Member
    Δεν έχω ασφάλεια καν πλέον. Η συμμετοχή των μαγνητικών, όταν έχεις ασφάλεια είναι 30+ για την μια, βγαίνουν γύρω στα 75. Και δεν είναι μια φορά τον χρόνο. Πολλές φορές κάνω ανά 3μηνο.

Δεν είπα πως οι άλλοι ζουν άνετα, αλλά πώς εγώ δεν έχω από πουθενά βοήθεια. Πραγματικά από πουθενά. Το νοσοκομείο λέει πήγαινε στο κψυ, το κψυ λέει πηγαινε στο νοσοκομείο, όσοι με ξέρουν πως είμαι τώρα τελευταία μου λένε πήγαινε στα επείγοντα, τα επείγοντα μου λένε δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Παίρνω lorazepam όσα μου έχουν μείνει δηλαδή ανά καιρούς, για να μην ξυπνάω.

Senior Member
    Δεν έχω ασφάλεια καν πλέον. Η συμμετοχή των μαγνητικών, όταν έχεις ασφάλεια είναι 30+ για την μια, βγαίνουν γύρω στα 75. Και δεν είναι μια φορά τον χρόνο. Πολλές φορές κάνω ανά 3μηνο.

Δεν είπα πως οι άλλοι ζουν άνετα, αλλά πώς εγώ δεν έχω από πουθενά βοήθεια. Πραγματικά από πουθενά. Το νοσοκομείο λέει πήγαινε στο κψυ, το κψυ λέει πηγαινε στο νοσοκομείο, όσοι με ξέρουν πως είμαι τώρα τελευταία μου λένε πήγαινε στα επείγοντα, τα επείγοντα μου λένε δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Παίρνω lorazepam όσα μου έχουν μείνει δηλαδή ανά καιρούς, για να μην ξυπνάω.
    Έχεις την οικογένεια σου δεν είσαι μόνη. Να ρωτήσω κάτι εφόσον παίρνεις κάποιο επίδομα απ ότι κατάλαβα λόγω της ψυχικής αυτή νόσου δεν θα έπρεπε να είσαι ασφαλισμένη ή βλακείες λέω?

Senior Member
    Αυτό το φάρμακο που λες ότι παίρνεις δεν στο συνταγογραφεί ο γιατρός?

Senior Member
    Είχα ασφάλεια μέσω ανεργίας ΟΑΕΔ είναι ένα πρόγραμμα που ασφαλίζει τους ανέργους που είναι μέχρι και 29. Έχει διαδικασία για να το αιτηθω πάλι και νιώθω πως δεν έχω κουράγιο για τη γραφειοκρατία, το έχω αφήσει έτσι.

Είναι παλιά φάρμακα που είχα. Έχω διαφορα από εδώ κι από εκεί, κάπου έχω το brintellix, κάπου το Zoloft, κάπου το effexor, κάπου το abilify, κάπου το lamictal. Τελευταία ήταν το bespar, το τελείωσα χτες δυστυχώς, είχα μόνο 4-5, τα πήρα μαζί. Κάνω κάτι τέτοιες βλακείες τακτικά. Παίρνω 5-10 μαζί. Ότι βρίσκω. Δεν παθαίνω κάτι, απλά ζαλίζομαι και κοιμάμαι. Όταν με ξεκοψε ο τύπος, πήρα ένα κουτί algofren 600, , δεν έπαθα τίποτα απλά κοιμήθηκα.

Senior Member
    Γνώμη μου είναι λάθος που σε έδιωξαν από τα επείγοντα. Πήγες σε νοσοκομείο ή σε ψυχιατρείο; Αν πήγες σε νοσοκομείο άλλη φορά πήγαινε σε ψυχιατρείο. Δαφνί ή Δρομοκαϊτειο. Δεν ξέρω αν πήγες εκεί και σε απέρριψαν από εκεί αλλά και πάλι ΛΑΘΟΣ.
    Έτσι όπως μας τα περιγράφεις, χρειαζόσουν κάποια αγωγή ίσως εβδομαδιαία να σου γράψουν για να συνέλθεις. Δεν μπορείς να παίρνεις μόνη σου ό,τι φάρμακα έχεις.
    Έπρεπε να πεις πως δεν έχεις φάρμακα και κάτι πρέπει να σου γράψουν και να σε εξετάσουν γιατί δεν αντέχεις.

Senior Member
    Είχα ασφάλεια μέσω ανεργίας ΟΑΕΔ είναι ένα πρόγραμμα που ασφαλίζει τους ανέργους που είναι μέχρι και 29. Έχει διαδικασία για να το αιτηθω πάλι και νιώθω πως δεν έχω κουράγιο για τη γραφειοκρατία, το έχω αφήσει έτσι.

Είναι παλιά φάρμακα που είχα. Έχω διαφορα από εδώ κι από εκεί, κάπου έχω το brintellix, κάπου το Zoloft, κάπου το effexor, κάπου το abilify, κάπου το lamictal. Τελευταία ήταν το bespar, το τελείωσα χτες δυστυχώς, είχα μόνο 4-5, τα πήρα μαζί. Κάνω κάτι τέτοιες βλακείες τακτικά. Παίρνω 5-10 μαζί. Ότι βρίσκω. Δεν παθαίνω κάτι, απλά ζαλίζομαι και κοιμάμαι. Όταν με ξεκοψε ο τύπος, πήρα ένα κουτί algofren 600, , δεν έπαθα τίποτα απλά κοιμήθηκα.
    η κατασταση της υγειας σου δεν επιτρεπει να "το αφηνεις ετσι". πρεπει να κυνηγησεις την ασφαλεια υγειας σου, να πας σε ψυαχιατρο για συγκεκριμενη αγωγη και να πηγαινεις εστω να σου συνταγογραφει, που δεν νομιζω να ειναι συχνοτερα απο μια φορα το τριμηνο.
    επομενως, συμφωνα με αυτα που λες, αυτα μπορουν να γινουν. το να τα αμελεις δεν θα σε βγαλει πουθενα καλυτερα. μονο θα ταλαιπωρεισαι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast