Μου έφερε την αστυνομία. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    HarleyQuinn
    Guest
    Δεν παθαίνεις τίποτα νομίζεις από την συνεχή λήψη φαρμάκων; Παθαίνεις στερητικά. Τώρα το μπεσπάρ που τελείωσες το έπαιρνες τακτικά; Αν ναι, πρέπει να πας να στο ξανά γράψουν αν κρίνουν ότι πρέπει να το παίρνεις αλλιώς θα πάθεις στερητικά και πίστεψε με εκεί δεν θα συνέρχεσαι με τίποτα.

HarleyQuinn
    Guest
    Αν δεν είσαι ακόμη καλά, ξανά πήγαινε στα επείγοντα του Δρομοκαϊείου αν σε βολεύει και πες έχω οριακή και έχω υποτροπιάσει μετά από αυτό κι αυτό που μου συνέβη.
    Τόνισε ότι είσαι μόνη και δεν έχεις φάρμακα. Πιστεύω θα σε περιθάλψουν. Αν σου πουν για εισαγωγή πες δεν θες, πες πως με τα φάρμακα θα ηρεμίσεις και ρώτα τι μπορείς να κάνεις περισσότερο.

Senior Member
    Πάλι έξω από το σπίτι του πήγα, όλη μέρα στέλνω τον αριθμό του όπου να ναι και του άφησα κάτι έξω από το σπίτι

Καλά πάει κι αυτό. Έχω κουραστεί απίστευτα, θα πάω αύριο σε όποιο εφημερεύει να τα ξαναπώ

Senior Member
    Όχι, το έπαιρνα όποτε μου ερχόταν, 4-5, αλλά όχι σταθερά

Marylou25
    Guest
    Λόγω ψυχικής σου ασθένειας δεν δικαιούσαι επίδομα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιατί δεν δέχτηκες από την αρχή αυτό που ήθελε και έριξες τόσο πολύ τον εαυτό σου? Όταν κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει, το σεβόμαστε. Κάπως έπρεπε και αυτός να αντιδράσει για να σταματήσεις.
    Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις λίγο πιο καθαρά τα πράγματα. Όταν κάποιος δεν ενδιαφέρεται, σημαίνει τέλος, δεν σημαίνει "προσπάθησε κι άλλο".
    Θα έρθουν καλύτερες μέρες, φτάνει να το θες και εσύ.
    γιατί μερικές φορές george όταν έχεις αφιερώσει χρόνο και έχεις πει τα πάντα σε έναν άνθρωπο και αυτός προσπαθεί να σε ξεκόψει φέρνοντας την αστυνομία, ναι είναι κάπως. Καταλαβαίνω ότι ίσως αυτός να της είπε όχι, αλλά δεν νομίζω ότι αν της το εξηγούσε και της μιλούσε με ωραίο τρόπο αυτή θα επέμενε. Ναι ξέρω όταν κάποιος σου λέει όχι πρέπει να το αντιλαμβάνεται και να μην επιμένει, όμως ήταν σε ευάλωττη θέση και αυτός το ήξερε, θα μπορούσε απλά να της μιλήσει ανθρώπινα χωρίς να φέρει την αστυνομία

Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    γιατί μερικές φορές george όταν έχεις αφιερώσει χρόνο και έχεις πει τα πάντα σε έναν άνθρωπο και αυτός προσπαθεί να σε ξεκόψει φέρνοντας την αστυνομία, ναι είναι κάπως. Καταλαβαίνω ότι ίσως αυτός να της είπε όχι, αλλά δεν νομίζω ότι αν της το εξηγούσε και της μιλούσε με ωραίο τρόπο αυτή θα επέμενε. Ναι ξέρω όταν κάποιος σου λέει όχι πρέπει να το αντιλαμβάνεται και να μην επιμένει, όμως ήταν σε ευάλωττη θέση και αυτός το ήξερε, θα μπορούσε απλά να της μιλήσει ανθρώπινα χωρίς να φέρει την αστυνομία
    Μια φίλη μου, με οριακή, τα είχε με κάποιον -να σημειώσω κουκλάρα για να μην πει η γουόντερερ ότι στις άσχημες φέρονται άσχημα - είχε μαλώσει μέσα στο αυτοκίνητο με τον δικό της.
    Αυτός, πηγαίνοντας με χαμηλή ταχύτητα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινητου και την πέταξε στον δρόμο κινούμενος όμως. Αυτή 46 κιλά περίπου, θα μπορούσε όμως να την είχε τραυματίσει. Δεν θυμάμαι τι του έκανε και τον έφερε στα όρια του αλλά τέτοια αντιμετώπιση δεν της άξιζε.
    Εκείνη όμως μετά, όντας οριακή, πήγε σπίτι του και με ένα μπουκαλάκι κολώνιας, του έσπασε όλα τα τζάμια του αυτοκινητου του για εκδίκηση. Θα μπορούσε να είχε κοπεί η ίδια.
    Τελικά του έδωσε αποζημίωση και τελείωσαν. Όμως αυτός πώς την απωζημίωσε που την πέταξε από το αυτοκίνητο σαν σκουπίδι;

Θέλω να πω ότι έχεις δίκιο Μαριλού ότι πρέπει να έχουμε και κάποιο μέτρο στο πώς φερόμαστε στους ανθρώπους γιατί δεν ξέρουμε τι έχουν, αλλά σε περιπτώσεις που μπλέκεις με οριακά άτομα, τα άτομα σε κάνουν να φτάσεις στα όρια σου κι εσένα. Παρ' όλα αυτά, σε κανένα άτομο δεν αξίζει μια τέτοια αντιμετώπιση όπως λες. Έχουν κι αυτοί αισθήματα και πληγώνονται. Και μαλίστα χειρότερα κι από εμάς λόγο οριακής.

Βέβαια, αν τα γυρίσουμε ανάποδα και τα έγραφε αυτά άντρας αντί για την γουόντερερ τότε θα λέγαμε πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο τύπο και στο παράδειγμα μου το ίδιο...

Senior Member
    εντάξει το να την πετάξει από το αμάξι την ώρα που οδηγούσε είναι εγκληματικό. Εγώ δν ξέρω πως θα αντιδρούσα μετά απ' αυτό. Σίγουρα το να του σπάσει τα τζάμια απ' το αμάξι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες και συμφωνώ

Ναι κι εγώ συμφωνώ μαζί σου. Η γουόντερερ έχει δεχθεί άσχημες συμπεριφορές αλλά όπως έχουμε πει ποιος ξέρει κι αυτή τι τους κάνει! Αλλά τουλάχιστον να βρίσκει άντρες να την αντιμετωπίζουν διώχνοντας την όμορφα, όχι με αστυνομίες και δήθεν καρκίνους.

Senior Member
    πλέον ο άλλος σου συμπεριφέρεται σκάρτα χωρίς να έχεις καν κάνει κάτι. Το βλέπω και εγώ σε εμένα, ο κόσμος πλέον δεν έχει ενσυναίσθηση και χέστηκε για τον διπλανό του

Ναι δεν έχουν το θάρρος να σου φερθούν στα ίσια και ντόμπρα, αλλά σου κάνουν μαλακίες λες κι εσύ είσαι χαζός. Φτάνουν να σε μπλέξουν από το πουθενά σε ιστορίες που δεν ξεμπερδεύεις.
    Ειδικά οι άντρες νομίζω το έχουν πολύ παραχέσει. Δεν βλέπω να γουστάρουν πολύ τις γυναίκες και να τους φέρονται όμορφα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Ναι δεν έχουν το θάρρος να σου φερθούν στα ίσια και ντόμπρα, αλλά σου κάνουν μαλακίες λες κι εσύ είσαι χαζός. Φτάνουν να σε μπλέξουν από το πουθενά σε ιστορίες που δεν ξεμπερδεύεις.
    Ειδικά οι άντρες νομίζω το έχουν πολύ παραχέσει. Δεν βλέπω να γουστάρουν πολύ τις γυναίκες και να τους φέρονται όμορφα.

Ισχύει πολύ αυτό.. πλέον κανείς δεν έχει τα @ρχιδι@ να είναι απλά ο εαυτός του ...

Page 3 of 3 FirstFirst 123