Results 16 to 19 of 19
Thread: Mη συνταγογραφημένα ηρεμιστικά
-
28-09-2009, 17:39 #16
και αυτο αν προτιματε τα μπλοκ!
http://medecinegrec.blogspot.com/
- 28-09-2009, 17:42 #17
Originally posted by Εγώ
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Εγώ
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Εγώ
Ο κρόκος που λεμε?
Ηξερα οτι ειναι πολυ υγιεινό αλλα δεν ειχα ιδέα οτι διαθέτει και ηρεμιστικές ιδιότητες.
Θα το δοκιμασω πάντως να αποκτήσω και προσωπική άποψη επι του θέματος.
Υπάρχει μήπως και κατι άλλο που να είναι σε μορφή χαπιού?
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. :)
Μαλιστα στην ομοιπαθητικη του Αλλεν , υπαρχει ηδη καταγεγραμμενη η εμπειρια του απο την χρηση με το ματι του ειδικου!
το πιο παλιο και γνωστο παυσιπονο της αρχαιας ελλαδας το λαβδανο φτιαχνεται με ενα μερος οπιο και ενα κροκο...
προσεξε ομως οχι κροκο εαρινο αλλα ζαφορα!
Πολυ καλο ακουγεται,θα προτιμουσα το οπιο βεβαια,το γεγονος ομως οτι χρησιμοποιουσε ενα μερος απο το ενα και ενα απο το αλλο μπορω να πω οτι με εκπλησσει!
Θελω να πω οτι για να χρησιμοποιει τις 2 αυτες ουσιες ισομερως μαλλον που θα ειναι αρκετα δραστικο.....
Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο τη στιγμη που χρειαζομαι ενα σκευασμα να καθομαι να βραζω και να φιλτραρω βοτανα λες και βρισκομαι ηδη σε κατασταση ζεν.:P
πολλοι γιατροι ακομα ζητουν απο τους φαρμακοποιους να φτιαχνουν τα φαρμακα μονοι τους με τα βοτανα!
Τσαι πινεις η καφε ?
τοση ωρα σου χρειαζεται για να βρασεις τονερο και να ριξεις μεσα το σακουλακι με την ζαφορα!
καντο μια φορα και μετα θα δεις αν χρειζεται να ψαχτεις παραπερα....
τωρα για το οπιο που λες μαλλον χλωμο το βλεπω....
αυτοι που το ανακατεψαν με την ζαφορα για να φτιαξουν το λαβδανο , προηγουμενως σιγουρα το ηπιαν σκετο , αλλα ισως να μην μπορουσαν να κλεισουν το στομα τους για πολλες ωρες
χαχαχαχαχα
Εχω ξαναφτιαξει τετοια σκευασματα...δες και παραπανω στο μειγμα που ειχα καταληξει
Εγω βασικα μπαφους πινω αλλα ας οψεται το ατιμο το καθεστως που μας εχει κανει και παρανομα στοιχεια...ετσι και χασεις την ακρη σου πρεπει να συμβιβαστεις να σε φτιαχνει ο καθε τελευταιος, να σε ψυριζει, να αναγκαζεσαι να πινεις μπουρουχες που βρωμανε κατουρο και κατσαριδοκτονα με αποτελεσμα μονο πονοκεφαλος να σε πιανει,να το πληρωνεις χρυσο και να λες και ευχαριστω απο πανω....:(
Ατιμο ελλαδισταν!:(
Τελος παντων....μεχρι να ξαναβρεθει κανα χορτο της προκοπης με βλεπω να γινομαι εξπερ στην υπολοιπη βοτανολογια!:P
ευχαριστω
28-09-2009, 20:19 #18
Σαφώς!
Χαίρομαι ιδιαιτέρως με την τροπή που έχει πάρει το νήμα.
Ούτε 2 σελίδες και ηδη έχω διαβάσει ενα σωρό ενδιαφέρουσες πληροφορίες. :)
28-09-2009, 20:21 #19
Εγω δεν εχω να προσφερω χρησιμες πληροφοριες αλλα πολυ μου αρεσει το νικ σου Εγω:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή