Δέσιμο;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Δέσιμο;

Senior Member

Δέσιμο;

Είμαι δεμένη 2η μέρα στην παθολογική, επειδή με είχαν νηστική 3 μέρες και πήγα να πάρω κάτι να φάω. Ευχαριστώ όποιον πήρε την αστυνομία από το φόρουμ

Senior Member
    Τρεις μέρες νηστική σε είχαν από την παθολογική; Wanderer, κάτι δε μας λες καλά, αλλά ξέρω ότι δε μιλάς εσύ, μιλάει η οριακή διαταραχή που είναι σε έξαρση, οπότε δε σε παρεξηγώ. Καλή δύναμη, καλή θεραπεία και γρήγορα να γίνεις καλά και να επανενταχθείς πλήρως στην κοινωνία, συναισθηματικά και εργασιακά.

Senior Member
    Αφού είσαι οξύ περιστατικό, πώς να μην σε δέσουν... Η αστυνομία τι σου είπε και λες ότι πήραν από το φόρουμ; Θα έχεις συνέπειες;
    Και για να σε έχουν 3 μέρες νηστική στην παθολογική κάτι κακό έκανες στον εαυτό σου και είσαι με ορό φαντάζομαι;

Κοίτα να γίνεις καλά και να ηρεμίσεις. Βάλε τα πράγματα σε μια τάξη στο μυαλό σου. Αυτό προτείνω.

Senior Member
    Εξαιτίας της κλήσης από το φόρουμ, θα με κλείσουν σε ψυχιατρική πάλι.

Senior Member
    Θα μπορούσα να πάω μόνη μου όπου ήθελα, να μείνω όσο ήθελα και να εκρινα αν με βοηθούσε, τώρα δεν είναι τίποτα στο χέρι μου. Και χειρότερα να με κάνει, όπως τώρα, δεν θα μπορώ να φύγω.

Ειλικρινά απλά ήθελα να φάω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Θα μπορούσα να πάω μόνη μου όπου ήθελα, να μείνω όσο ήθελα και να εκρινα αν με βοηθούσε, τώρα δεν είναι τίποτα στο χέρι μου. Και χειρότερα να με κάνει, όπως τώρα, δεν θα μπορώ να φύγω.

Ειλικρινά απλά ήθελα να φάω.
    Δεν είναι λογικό αυτό που γράφεις κορίτσι μου. Να πάρει κάποιος από το φόρουμ την αστυνομία να πει τι; Ότι μια wanderer010 έγραψε κάτι σε ένα φόρουμ και ψάξτε να τη βρείτε να τη δέσετε στο ψυχιατρείο; Μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να το διατάξει αυτό μετά από παρέμβαση των στενότερων συγγενών σου, ούτε καν η αστυνομία από μόνη της. Αν ενεπλάκη κάπου η αστυνομία, ή οι γονείς σου ή ο τύπος που γνώρισες από το τίντερ τους κάλεσε.

Senior Member
    Εξαιτίας της κλήσης από το φόρουμ, θα με κλείσουν σε ψυχιατρική πάλι.
    γιατι σκεφτεσαι οτι εμπλεκεται το φορουμ και δεν σκεφτεσαι οτι οποιος σε ζει εκει εξω, το μονο που μπορει να σκεφτεται ειναι οτι χρειαζεται να μπεις σε κλινικη εφοσον δεν ασχολεισαι να παρεις αγωγη να συνερθεις;
    ποιος σε ξερει εδω; εχεις συστηθει με κανεναν;
    γιατι δνε ρωτας τον τυπο που καταδιωκεις μηπως ειδοποιησε; αν και κατα την γνωμη μου, οποιος κι αν το εκανε, θα επρεπε οντως να τον ευχαριστησεις.

Senior Member
    Ξέρω πως ήταν από το φόρουμ.

Μου είπαν ότι δεν θα με βοηθήσει καμία νοσηλεία και δεν θέλουν να με κρατήσουν.

Senior Member
    Ξέρω πως ήταν από το φόρουμ.

Μου είπαν ότι δεν θα με βοηθήσει καμία νοσηλεία και δεν θέλουν να με κρατήσουν.
    και τι προτεινουν; γιατι σε δεχτηκαν αφου δεν μπορουν να βοηθησουν;
    και πως ξερεις οτι ηταν απο το φορουμ; εδω δεν σε ξερει κανεις, υποθετω..

Senior Member
    οσο το σκεφτομαι, ολο μλκες λες. για ποιον λογο να σε εχουν νηστικη;

Senior Member
    Η οριακή δεν βοηθιεται ούτε από νοσηλείες, ούτε από φάρμακα, μόνο μακροχρόνια ψυχοθεραπεία για βελτίωση, όχι μόνιμη θεραπεία.

Με κράτησε αναγκαστικά λόγω εισαγγελικής. Πάλι δεμένη.

Είχα οξέωση. Δεν μπορούσα να φάω αρχικά, αλλά το παραεκαναν 3 μέρες.

Ξέρω ΤΙ καταγγέλθηκε στην αστυνομία, και ήταν η δημοσίευση μου σε αυτό το φόρουμ.

Senior Member
    Η οριακή δεν βοηθιεται ούτε από νοσηλείες, ούτε από φάρμακα, μόνο μακροχρόνια ψυχοθεραπεία για βελτίωση, όχι μόνιμη θεραπεία.

Με κράτησε αναγκαστικά λόγω εισαγγελικής. Πάλι δεμένη.

Είχα οξέωση. Δεν μπορούσα να φάω αρχικά, αλλά το παραεκαναν 3 μέρες.

Ξέρω ΤΙ καταγγέλθηκε στην αστυνομία, και ήταν η δημοσίευση μου σε αυτό το φόρουμ.
    παλι βλακειες λες. φυσικα και υπαρχει αγωγη για την οριακη αναλογως της καταστασης. η ψυχοθεραπεια ειναι επικουρικη οταν εισαι εκτος ελεγχου... σε πρωτη φαση ισορροπεις με κανενα φαρμακακι. .μονιμη θεραπεια, δεν εχει καμια χρονια παθηση, αλλα εχει βελτιωση, συντηρηση κλπ...

ποιος να σου κανει εισαγγελικη απο εδω μεσα;;;; παραλογιζεσαι. αν κανεις φασαριες στο σπιτι σου η σε φοβουνται για αυτοκτονια, στην εκαναν οι δικοι σου. αν πηρε χαμπαρι τι του εστηνες ο πρωην σου, στην εκανε εκεινος.
    απλα ειναι τα πραγματα.

Senior Member
    αν εφταιγε η δημοσιευση σου σε αυτο το φορουμ, τοτε διαβαζει φορουμ ή ο πρωην σου ή οι γονεις σου..

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι, η αστυνομία ήξερε για ότι έγινε με αυτόν τον τύπο με τις κάρτες κτλ ? Πάντως γενικά αυτό που γράφεις ότι αν δεν έρχονταν η αστυνομία θα έκρινες εσυ τι ήταν καλό για σένα, μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζεις τι είναι είναι καλό και τι όχι. Οι γονείς σου τι είπανε? Γενικά έχουν καταλάβει ότι περνάς δύσκολα κτλ ?

Senior Member
    πως γίνεται να είσαι δεμένη και να μπορείς να μας γράφεις εδώ ?

Page 1 of 2 12 LastLast