Δέσιμο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Δέσιμο;

Senior Member
    Είναι δεμένη μόνο στα πόδια μάλλον για να εξυπηρετείται με τα χέρια.
    Αν ήταν σε ψυχιατρική κλινική δεν θα είχε καν κινητό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Είναι δεμένη μόνο στα πόδια μάλλον για να εξυπηρετείται με τα χέρια.
    Αν ήταν σε ψυχιατρική κλινική δεν θα είχε καν κινητό.
    γιατι ειναι δεμενη, για να μην το σκασει; αφου της ειπαν οτι δεν μπορουν να την κρατησουν. αρα, η θα την αφησουν η θα την παραπεμψουν σε δικη αν εκανε κατι επιληψιμο.

Senior Member
    Πιστεύω την έχουν δέσει επειδή είναι ψυχιατρικό το πρόβλημα της σε συνδυασμό με το παθολογικό, και ύστερα θα την παραπέμψουν σε ψυχιατρική κλινική. Αφού κάπου νομίζω έγραψε ότι της έκαναν εισαγγελική.

Senior Member
    Είμαι σε ψυχιατρική εξαιτίας αυτού του φόρουμ. Δεν έχω βοηθηθεί σε τίποτα. Το βράδυ μας παίρνουν μόνο τα κινητά για φόρτιση.

Βλακείες. Μόνο η ευθύνη τους ενδιαφέρει.

Senior Member
    wanderer δεν ξέρω αν όντως ειδοποίησαν την αστυνομία από το φόρουμ, αν όμως έγινε έτσι σκέψου ότι τα γράφεις δημόσια, μπορει να το έκανε κάποιος που δεν ήταν καν μέλος. Πιστεύω όμως ότι για καλό έγινε, μπορεί να νιώθεις χειρότερα όμως μετά θα είσαι καλύτερα. Εκεί είσαι με φαρμακευτική αγωγή και ανθρώπους που σε φροντίζουν αν ήσουν σπίτι μπορεί να έκανες καμία μλκια πάλι

Senior Member
    Είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσεις κάποιον ανώνυμο από το διαδίκτυο. Πρέπει να δώσει άδεια εισαγγελέας για άρση του απορρήτου και αυτό αφορά συγκεκριμένα σοβαρά αδικήματα και όχι την περίπτωσή σου. Η πιο λογική εξήγηση είναι οι γονείς σου να είδαν κάποια ανησυχητικά δείγματα σε σένα, να έψαξαν το ιστορικό σου και να ζήτησαν να νοσηλευτείς. Και καλά έκαναν, δεν είναι δυνατόν να ζείτε στο ίδιο σπίτι και να μην αναλάβουν δράση.

Senior Member
    Κοπελιά, αν είσαι κοπελιά, δεν ξέρω γιατί, αλλά όσα γράφεις δυσκολεύομαι να τα πιστέψω. Πολλά είναι τραβηγμένα απ' τα μαλλιά και πολλές αντιφάσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσεις κάποιον ανώνυμο από το διαδίκτυο. Πρέπει να δώσει άδεια εισαγγελέας για άρση του απορρήτου και αυτό αφορά συγκεκριμένα σοβαρά αδικήματα και όχι την περίπτωσή σου. Η πιο λογική εξήγηση είναι οι γονείς σου να είδαν κάποια ανησυχητικά δείγματα σε σένα, να έψαξαν το ιστορικό σου και να ζήτησαν να νοσηλευτείς. Και καλά έκαναν, δεν είναι δυνατόν να ζείτε στο ίδιο σπίτι και να μην αναλάβουν δράση.
    Σ' εμένα πάντως ήρθε η αστυνομία γιατί είχα γράψει σ' ένα άλλο φόρουμ κάτι που νόμιζα πως κάλυπτε αρκετά τις προθέσεις μου να μου κάνω κακό αλλά μάλλον έκανα λάθος πάνω στην ανάγκη μου να εκφραστώ... Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνονται αυτά, δηλαδή δίνει εντολή εισαγγελέας για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών κι έτσι βρίσκουν την διεύθυνση σου;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σ' εμένα πάντως ήρθε η αστυνομία γιατί είχα γράψει σ' ένα άλλο φόρουμ κάτι που νόμιζα πως κάλυπτε αρκετά τις προθέσεις μου να μου κάνω κακό αλλά μάλλον έκανα λάθος πάνω στην ανάγκη μου να εκφραστώ... Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνονται αυτά, δηλαδή δίνει εντολή εισαγγελέας για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών κι έτσι βρίσκουν την διεύθυνση σου;
    Ναι κυκνάκι, μπορεί να το είδε κάποιος, να ειδοποίησε κάποια γραμμή παρέμβασης πχ τη 1018 ή την αστυνομία και να διέταξε ο εισαγγελέας τον πάροχό σου να δώσει τα στοιχεία σου για λόγους κατάστασης ανάγκης. Όμως απ' ό,τι ξέρω είναι συγκεκριμένες οι προϋποθέσεις και συνήθως δίνεται άδεια για διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων. Μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες από τον τότε πάροχό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ναι κυκνάκι, μπορεί να το είδε κάποιος, να ειδοποίησε κάποια γραμμή παρέμβασης πχ τη 1018 ή την αστυνομία και να διέταξε ο εισαγγελέας τον πάροχό σου να δώσει τα στοιχεία σου για λόγους κατάστασης ανάγκης. Όμως απ' ό,τι ξέρω είναι συγκεκριμένες οι προϋποθέσεις και συνήθως δίνεται άδεια για διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων. Μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες από τον τότε πάροχό σου.
    Σ' ευχαριστώ για την εξήγηση...

Όχι, για έγκλημα δεν με διερεύνησαν ποτέ εντάξει...

Πάντως ο ψυχολόγος που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί ήταν πολύ καλός κι υποστηρικτικός... Αλλά ας μην πλατειάσω άλλο στο θέμα της κοπέλας, απλώς είχα περιέργεια να δω πως με βρήκαν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Είμαι σε ψυχιατρική εξαιτίας αυτού του φόρουμ. Δεν έχω βοηθηθεί σε τίποτα. Το βράδυ μας παίρνουν μόνο τα κινητά για φόρτιση.

Βλακείες. Μόνο η ευθύνη τους ενδιαφέρει.
    Πως είσαι? Κάνε λίγο υπομονή, είναι λίγο δύσκολο, το ξέρω, αλλά θα περάσουν οι μέρες και θα βγεις όπου να ναι.. Η κατάσταση στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία είναι αυτή που είναι δυστυχώς, μην περιμένεις κάτι παραπάνω σε βοήθεια τώρα.. Συνεργάσου, κάνε αυτά που σου λένε για να μη χρειαστεί να σε ξαναδέσουν και όταν με το καλό περάσει ο καιρός και βγεις, μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους θα βρείτε έναν καλό γιατρό να σε παρακολουθεί από κοντά, να νιώθεις και εσύ άνετα μαζί του και να συνεργάζεσαι, να ακούς αυτά που λέει και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες, ειδικά με τα φάρμακα. Έχεις ανάγκη από βοήθεια, μην το περνάς μόνη σου όλο αυτό. Και εσύ έχεις συνέπειες αλλά και άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται. Ηρέμησε και όλα θα μπουν σε σειρά σιγά σιγά, αρκεί να το προσπαθήσεις και εσύ να κάνεις και αυτα που είπαμε. Όποτε θες να μιλάμε εδώ είμαστε, να βοηθήσουν προσπαθούν όλοι όσοι σου μιλάνε, δεν είμαστε εχθροί σου, κάποιοι μπορούν να καταλάβουν και λίγο παραπάνω αυτο που περνάς τώρα. Εγώ πριν από δυο χρόνια ήμουνα στην ίδια φάση που είσαι τώρα, αλλά πάει, πέρασε αυτό, το άφησα πίσω μου.

Kala einai i wanderer,min tin ipotimate,ante.

Page 2 of 2 FirstFirst 12