Results 16 to 21 of 21
Thread: Θέλω να του κάνω κακό
-
13-05-2025, 12:46 #16
η οριακή βελτιώνεται με δουλειά επάνω στον εαυτό σου (με ψυχολόγο, διάβασμα κα) μα και ως συνέπεια της παροδου των χρονων. Σε εμένα τώρα που σπάνια θα τύχει περιστατικό που θα οδηγεί να βάλω σε κίνδυνο τους άλλους και τον εαυτό μου, απομακρύνομαι για όσο χρόνο χρειάζεται και με το πέρασμα των ημερών ξεδιαλύνεται η οργή και βλέπω το συμβάν πιο καθαρά, λογικά, οπότε και διαπιστώνω την παγίδα που υπάρχει εκεί
- 13-05-2025, 12:57 #17
Ωραία, άμα το λες εσύ ότι έχει δίκιο το γατόνι η Τζοάννα τότε πάω πάσο.. Όλοι εμείς λέμε γνώμες, είτε σωστές είτε λάθος, εσύ είσαι που το βιώνεις σε πρώτο πρόσωπο και ξέρεις την αλήθεια, οπότε αυτό που λες εσύ δεν είναι απλά μια γνώμη αλλά άμεση απάντηση από το βίωμα σου. Και γιατί βρε wanderer να πρέπει να μας δέσουν και να μη «δένουμε» εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας και τις παρορμήσεις μας? Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο σε λύσουν τι θα κάνεις? Θα τρέξεις να βάλεις σε μπελάδες τον εαυτό σου και τον άλλον ανθρωπο? Απαγόρεψε εσύ η ίδια στον εαυτό σου να κάνει το οτιδήποτε σου υπαγορεύει το εσωτερικό παρορμητικό σου συναίσθημα. Υπάρχει ανάγκη αυτή τη στιγμή να ασχοληθείς με την υγεία σου και να βοηθηθείς, να ασχοληθείς με τις συνέπειες αυτών που ήδη έκανες στον άνθρωπο και να ξεμπλέξεις με τα νομικά κλπ και στο μέλλον (γνώμη μου πάντα) προσπάθησε να ψάχνεις αλλού αυτά που αναζητάς και όχι πχ στο tinder που η συντριπτική πλειοψηφία μπαίνει για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που αναζητάς και έχεις ανάγκη εσύ. Θα σε βοηθούσε αυτή τη στιγμή ένα φιλικό σου πρόσωπο που να μπορεί να σε καταλάβει, να σου σταθεί και να σε καθοδηγησει με ψυχραιμία μέχρι να βγεις από όλο αυτό που περνας τώρα χωρίς να συμβούν άλλες σπασμωδικές και παρορμητικές λανθασμένες κινήσεις.
13-05-2025, 13:03 #18
Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος εδώ wanderer. Αυτό είναι η λεγόμενη μακροθυμία. Πάρε το θυμό σου και πάνε τον «μακριά», μην τον αφήσεις να δράσει εκείνη τη στιγμή που σου το ζητάει. Δώσε τόπο (δηλαδή χρόνο..) στην οργή μέχρι να ξεθυμάνει. Αν εγώ πάρω ένα μπουκαλακι μπύρας που είναι ταραγμένο και πάω να το ανοίξω θα γίνει έκρηξη και θα τα κάνω όλα χάλια. Αν όμως σκεφτώ ότι ας το βάλω τώρα πίσω στο ψυγείο να κρυώσει και να ηρεμήσει και το ανοίξω άλλη ώρα το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό.
13-05-2025, 13:32 #19
ωραια και λογικα τα λες βασιλη, αλλα αυτα που λες γινονται απο εναν ανθρωπο που εχει τον ελεγχο του εαυτου του. η κοπελα ειναι εκτος ελεγχου εδω και καιρο, λογω της ασθενειας της , η οποια ειναι εκτος αγωγης. δεν μπορεις να εχεις τετοια απαιτηση και ουτε θα σκεφτει διαφορετικα, αν δεν κανει κατι για την υγεια της. μιλαει η οριακη. δεν μιλαει η κοπελα.
13-05-2025, 13:37 #20
Ολα αυτά τα λέμε ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πρέπει ήδη και πριν από ολα να έχει στενή παρακολούθηση αλλά και συνεργασία με το γιατρό και να ακολουθούνται πιστά και οι οδηγίες για το φαρμακευτικό πλάνο και να περάσει και αρκετός καιρός γιατί όλα αυτά για να δράσουν και να έχουμε καλά αποτελέσματα θέλουν το χρόνο τους και ίσως χρειαστούν και καποιες δοκιμες μεχρι ο γιατρος να βρει το σωστο πλανο που ταιριαζει στον καθενα.
13-05-2025, 13:54 #21