Unpopular opinions
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Unpopular opinions

Θα θέλατε να μοιραστείτε κάτι που αρέσει στην πλειοψηφία αλλά εσείς δεν το εγκρίνετε; Ή αντίστοιχα σας αρέσει εσάς και οι άλλοι το απεχθάνονται;

Ξεκινάω εγώ: Απεχθάνομαι τις μπότες Ugg, τα μοκασίνια και τα χοντρά παπούτσια γενικότερα ενώ έχουν γίνει viral, και έχω προτίμηση στο λεπτό, ψηλό τακούνι που συνήθως δεν φοριέται από την πλειοψηφία.

(Δεν είναι απαραίτητο να πείτε κάτι σχετικό με μόδα, ότι θέλετε).

Senior Member
    Nαι...

Οι θρησκείες είναι κάτι μαζικό και δεν είναι ότι δεν το εγκρίνω αλλά θεωρώ ότι διαφθείρουν τον άνθρωπο.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες που παρόλο που έχω και γω τις συμπάθειές μου στην ουσία είναι εταιρίες που πολλές φορές χρυσοπληρώνουμε ως φορολογούμενοι τις χρεοκοπίες τους και δημιουργούν στρατούς φανατικών για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών τους.

Τα μπουζούκια, όσες φορές πήγα κοιμήθηκα. προτιμώ κλαμπ και ροκάδικα

Μου αρέσουν τα βιβλία κάτι που η πλειοψηφία δεν προτιμά, οι ψαγμένες ταινίες από κάθε γωνιά της γης γιατί είναι σαν να εξορύσσεις διαμάντια και γιατί το χόλυγουντ πλέον είναι μια χέστρα που ο αγωγός καταλήγει στην τηλεόραση μας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    μου αρέσει η αισθητική της ουγκ όχι η πολιτική/ηθική της. καστόρ απο έξω και γούνα από μέσα είναι πολύ ζεστό για το χειμώνα, αλλά όχι από γνήσιο δέρμα κλπ.

μία ανπόπουλαρ οπίνιον που μου ήρθε τώρα, είναι ότι ο Παπακαλιάτης είναι χάλια ηθοποιός, δεν ξέρει να γράφει διαλόγους της προκοπής, είναι καλός σαν σκηνοθέτης όμως.
    τα βιβλία του Κοέλιο είναι τουλάχιστον βαρετά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Nαι...

Οι θρησκείες είναι κάτι μαζικό και δεν είναι ότι δεν το εγκρίνω αλλά θεωρώ ότι διαφθείρουν τον άνθρωπο.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες που παρόλο που έχω και γω τις συμπάθειές μου στην ουσία είναι εταιρίες που πολλές φορές χρυσοπληρώνουμε ως φορολογούμενοι τις χρεοκοπίες τους και δημιουργούν στρατούς φανατικών για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών τους.

Τα μπουζούκια, όσες φορές πήγα κοιμήθηκα. προτιμώ κλαμπ και ροκάδικα

Μου αρέσουν τα βιβλία κάτι που η πλειοψηφία δεν προτιμά, οι ψαγμένες ταινίες από κάθε γωνιά της γης γιατί είναι σαν να εξορύσσεις διαμάντια και γιατί το χόλυγουντ πλέον είναι μια χέστρα που ο αγωγός καταλήγει στην τηλεόραση μας.
    Η ανάγνωση βιβλίων πιστεύω πως δεν είναι κάτι «ασυνήθιστο». Πολλοί άνθρωποι τα προτιμούν για να χαλαρώσουν. Και αν με ρωτάς είναι πολύ πιο εποικοδομητικό αλλά και χρήσιμο να αξιοποιείς τον χρόνο σου διαβάζοντας βιβλία από το να σερφάρεις ασταμάτητα στο διαδίκτυο.

Κλαμπ-μπουζούκια δεν πήγαινα ποτέ. Οπότε συμπάσχω. Αν με ρωτούσαν δηλαδή τι προτιμάω να κάνω Σάββατο βράδυ και έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα μπουζούκια και στο να κάτσω σπίτι αράζοντας στον καναπέ και βλέποντας τηλεόραση το δεύτερο θα προτιμούσα. Η νυχτερινή ζωή μου φαινόταν πάντα εξαιρετικά «στημένη» και βαρετή. Επίσης απορώ πως κάποιοι πάνε κλαμπ και κάθονται όλο το βράδυ όρθιοι. Είναι ένας από τους λόγους που δεν πάω ποτέ. Οπότε στα μπουζούκια θα πήγαινα ευκολότερα, γιατί υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις τραπέζι και να κάτσεις να ακούσεις μουσική σαν άνθρωπος. Όχι να κάθεσαι όρθια όλη νύχτα με ένα ποτό στο χέρι, στριμωγμένη και εξαντλημένη από τα τακούνια. Δηλαδή όσο μου αρέσει να ντύνομαι, να βάφομαι κλπ άλλο τόσο δεν μου αρέσουν αυτές οι περιστάσεις. Παράλογο; Ίσως. Έτσι είμαι εγώ; Ναι.

Senior Member
    1. Δε μου άρεσαν ποτέ οι δύο ξένοι, τη θεωρώ υπερεκτιμημένη κωμωδία
    2. Η σκηνή με την πόρτα στον Τιτανικό είναι γελοία
    3. Η Μάγισσα 2 είναι καλύτερη από το 1
    4. Η Τζίνι και το τζίνι ήταν η καλύτερη αμερικάνικη σειρά που έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση
    5. Δε μου αρέσει ο Νονός
    6. Η Σωσώ δεν ήταν κακιά. Χρησιμοποίησε την κακία ως δύναμη στην απιστία του Αλέκου
    7. Η Σοράγια έπρεπε να είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Maria la del barrio
    8. Το Mai-Tai είναι μια πανάκριβη αηδία
    9. Διακοπές στο Ντουμπάι είναι το Σαν-Τροπέ του Ελληνόβλαχου
    10. Το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο είναι η πιο προσεγμένη, καλογραμμένη, καλογυρισμένη και δομημένη κωμωδία που παίχτηκε ποτέ στην ελληνική tv και κατάρα στον Ant1 που την πετσόκοψε επειδή έκανε 25% τηλεθέαση. Όταν οι Μέλισσες στα καλύτερά τους χτυπούσαν τόσο, έκαναν πανηγύρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    1. Δε μου άρεσαν ποτέ οι δύο ξένοι, τη θεωρώ υπερεκτιμημένη κωμωδία
    3. Η Μάγισσα 2 είναι καλύτερη από το 1
    4. Η Τζίνι και το τζίνι ήταν η καλύτερη αμερικάνικη σειρά που έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση
    5. Δε μου αρέσει ο Νονός
    6. Η Σωσώ δεν ήταν κακιά. Χρησιμοποίησε την κακία ως δύναμη στην απιστία του Αλέκου
    7. Η Σοράγια έπρεπε να είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Maria la del barrio
    8. Το Mai-Tai είναι μια πανάκριβη αηδία
    9. Διακοπές στο Ντουμπάι είναι το Σαν-Τροπέ του Ελληνόβλαχου
    10. Το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο είναι η πιο προσεγμένη, καλογραμμένη, καλογυρισμένη και δομημένη κωμωδία που παίχτηκε ποτέ στην ελληνική tv και κατάρα στον Ant1 που την πετσόκοψε επειδή έκανε 25% τηλεθέαση. Όταν οι Μέλισσες στα καλύτερά τους χτυπούσαν τόσο, έκαναν πανηγύρια.
    Καλα, δεν μπορεις να εκτιμησεις την σκινη που Ντον Κορλεονε ξεκοιλιασε διαγωνικα τον μαφιοζο που τον τυρρανουσε σαν παιδι; Απολυτη φινετσα

Senior Member
    έχω δει την σειρά με την ιστορία πώς ο Κόπολα πίεζε να βγάλουν το σενάριο ταινία, να μην κόψουν σκηνές, να μαγειρεύουν στα αλήθεια ιταλικά παραδοσιακά φαγητά στο έργο, να παίζει ο Μπράντο και ο πωςτονλένε -ο γιος του. τους επέβαλε με κάποιο τρόπο. κι επίσης ένα πιστολίδι στην ταινία ήταν πραγματικό συμβάν που απλά γυρίστηκε στην κάμερα. είναι έπος δεν ξέρω, μόνο για τον μύθο αυτή η ταινία αξίζει. ο νονος το ένα.

Senior Member
    Συμφωνώ εν μέρει με την 1 και την 5

Senior Member
    Δε μου αρέσει η ανθρωπότητα όπως έχει διαμορφωθεί. Δε θεωρώ την άποψη της πλειοφηφίας ως σεβαστή, όταν η συνείδησή μου φωνάζει πως είναι λάθος. Δε συμφωνώ με πολλές από τις ψυχιατρικές νόσους που βγαίνουν κάθε λίγο, γιατί βλέπω μία αυξανόμενη παρέμβαση στην ανθρώπινη συμπεριφορά ως "παρεκκλίνουσα" (αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω πως υπάρχουν ψυχικές ασθένειες, έτσι; )
    Μέσα στο πλήθος δε με βρίσκω. Η μοναχικότητα είναι αρετή. Η αθεία επίσης. Οι αρχηγοί είναι στραβοί και οι οπαδοί τους θεόστραβοι. Η αναρχία και το χάος είναι μέρος της ζωής, φυσικά της γνωρίσματα και χαρακτηριστικά. Θέλω να καώ και όχι να θαφτώ. Δεν σέβομαι την εξουσία κανενός. Το σώμα είναι δικό μου και το κάνω ό,τι θέλω. Όταν έρθει η ώρα που θα θέλω να πεθάνω, θέλω να το κάνω με τους δικούς μου όρους και στιγμή που θα επιλέξω. Οι υποκουλτούρες, όταν είναι καθαρές από μιάσματα, είναι οι χώροι που προτιμώ.

Δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα ,με θλίβει πολύ η οοοολη αυτή χαρά ...εδώ και 10 χρόνια βέβαια που έχω παιδί ,κάπως τα ανέχομαι ...
    Δεν μου αρέσει η ραπ/Τραπ
    Θεωρώ φοβερά δημιουργική τη γλώσσα των νέων ,δν Μ ενοχλεί παρότι φιλόλογος
    Σιχαίνομαι το χιόνι

Junior Member
    -Με πιάνει κατάθλιψη όταν αλλάζουμε σε θερινή ώρα.(εννοείται πώς λατρεύω την βαρυχειμωνιά και προφανώς έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα)
    -Με κουράζουν αφάνταστα τα ταξίδια με αυτοκίνητο(σε αντίθεση με την μηχανή..όσο πιο μακριά,τόσο πιο καλά)
    -Δεν έχω πάρει κανένα pass -αν και τα δικαιούμαι-γιατί θεωρώ προσβλητικό να επιβιώνουμε με ελεημοσύνες(φίλοι και γνωστοί με κράζουν συνέχεια γι αυτή μου την στάση)
    -Δεν δίνω πάνω από 30€ για ένα παντελόνι αλλά ευχαρίστως δίνω τα διπλά-και παραπάνω καμιά φορά -για έναν δίσκο βινυλίου..
    -Οι γιορτές μόνο θλίψη μου προκαλούν (αλλά μάλλον αυτό δεν είναι και τόσο unpopular)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rideronthestorm View Post
    -Με πιάνει κατάθλιψη όταν αλλάζουμε σε θερινή ώρα.(εννοείται πώς λατρεύω την βαρυχειμωνιά και προφανώς έχω γεννηθεί σε λάθος χώρα)
    -Με κουράζουν αφάνταστα τα ταξίδια με αυτοκίνητο(σε αντίθεση με την μηχανή..όσο πιο μακριά,τόσο πιο καλά)
    -Δεν έχω πάρει κανένα pass -αν και τα δικαιούμαι-γιατί θεωρώ προσβλητικό να επιβιώνουμε με ελεημοσύνες(φίλοι και γνωστοί με κράζουν συνέχεια γι αυτή μου την στάση)
    -Δεν δίνω πάνω από 30€ για ένα παντελόνι αλλά ευχαρίστως δίνω τα διπλά-και παραπάνω καμιά φορά -για έναν δίσκο βινυλίου..
    -Οι γιορτές μόνο θλίψη μου προκαλούν (αλλά μάλλον αυτό δεν είναι και τόσο unpopular)
    Ο καθένας δίνει τα λεφτά του μόνο σε πράγματα που του αρέσουν. Αν κάτι θεωρεί ότι δεν αξίζει σαφώς και δεν θα δώσει δεκάρα.
    Επίσης οι γιορτές προκαλούν θλίψη συνήθως σε ανθρώπους μοναχικούς. Οπότε αυτό δεν είναι κάτι τρομερά ασυνήθιστο γιατί όπως έχεις αντιληφθεί επικρατεί πολύ μοναξιά στον κόσμο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Έχει βγει και σε remake. Πολύ παραπάνω από τρίωρη.. Με ρυθμούς χελώνας παίζουν..

(Στο 5 λίγο μου τα χαλάς αλλά σε συγχωρούμε..)

https://youtube.com/shorts/VFCBuE_DT...s8_Jsg5qsdUj01

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Η ανάγνωση βιβλίων πιστεύω πως δεν είναι κάτι «ασυνήθιστο». Πολλοί άνθρωποι τα προτιμούν για να χαλαρώσουν. Και αν με ρωτάς είναι πολύ πιο εποικοδομητικό αλλά και χρήσιμο να αξιοποιείς τον χρόνο σου διαβάζοντας βιβλία από το να σερφάρεις ασταμάτητα στο διαδίκτυο.

Κλαμπ-μπουζούκια δεν πήγαινα ποτέ. Οπότε συμπάσχω. Αν με ρωτούσαν δηλαδή τι προτιμάω να κάνω Σάββατο βράδυ και έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα μπουζούκια και στο να κάτσω σπίτι αράζοντας στον καναπέ και βλέποντας τηλεόραση το δεύτερο θα προτιμούσα. Η νυχτερινή ζωή μου φαινόταν πάντα εξαιρετικά «στημένη» και βαρετή. Επίσης απορώ πως κάποιοι πάνε κλαμπ και κάθονται όλο το βράδυ όρθιοι. Είναι ένας από τους λόγους που δεν πάω ποτέ. Οπότε στα μπουζούκια θα πήγαινα ευκολότερα, γιατί υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις τραπέζι και να κάτσεις να ακούσεις μουσική σαν άνθρωπος. Όχι να κάθεσαι όρθια όλη νύχτα με ένα ποτό στο χέρι, στριμωγμένη και εξαντλημένη από τα τακούνια. Δηλαδή όσο μου αρέσει να ντύνομαι, να βάφομαι κλπ άλλο τόσο δεν μου αρέσουν αυτές οι περιστάσεις. Παράλογο; Ίσως. Έτσι είμαι εγώ; Ναι.
    στα μπουζουκια δεν θα ακουσεις "μουσικη".. θα ακουσεις μπουζουκια...
    μερικοι ανθρωποι δεν διασκεδαζουν με τετοια "μουσικη" ωστε να πανε να κατσουν εκει να την ακουσουν...
    προτιμουν τον καναπε του σπιτιου τους να ακουσουν μουσικη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Έχει βγει και σε remake. Πολύ παραπάνω από τρίωρη.. Με ρυθμούς χελώνας παίζουν..

(Στο 5 λίγο μου τα χαλάς αλλά σε συγχωρούμε..)

https://youtube.com/shorts/VFCBuE_DT...s8_Jsg5qsdUj01
    Χαχαχα! Ε, είπαμε unpopular. Πάντως τον Τιτανικό δε θα τον ξανάβλεπα με τίποτα! Πιο πολύ συγκινούμαι με star wars.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread