Avoidant συμπεριφορά - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια χαρα πιθανο ειναι, αν λεει οτι ναναι, μονο για να ξεμπλεξει....
    αλλο οτι την ΕΙΔΕΣ γιατι οντως ΕΔΕΙΧΝΕ ενθουσιασμενη κι αλλο να ηταν πραγματικα ενθουσιασμενη.
    αυτο, δεν εισαι σε θεση να το ξερεις εσυ. μονο εκεινη το ξερει.
    δεν ειναι κανενα κουβαρι.
    ΗΘΕΛΕ παρα πολυ να ταιριαξετε, γιατι θελει κι αυτη μια σχεσησ την ζωη της.
    ο ενθουσιασμος ηταν γι αυτο που ΘΑΘΕΛΕ να συμβει, οχι γι αυτο που πραγματικα συνεβαινε.
    πιθανον να ξενερωσε στο φασωμα, πιθανον να θελει αλλον και γι αυτο ξενερωσε στο φασωμα, αλλα εφοσον ειναι και παρθενα, ισως να ξενερωσε γενικα, γιατι ηλπιζε οτι αν βρεθει στο κρεβατι με ενα καλο παιδι, θα ακουσει καμπανες και τειλκα θα γινει το πολυποθητο σεξ, αλλα δεν ενοιωσε τπτ απο αυτα που νομιζε οτι θα νιωσει. δεν ενοιωσε παθος και ξενερσε.
    αυτα πιστευω.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
    πολλω δε μαλλον που δεν εχεις καθολου εμπειρια ζωης και σχεσεων.
    με ολους τους τροπους απομακρυνονται οι ανθρωποι και μια χαρα φυσιολογικο ειναι..
    μονο αυτοι που γουσταρουν δεν απομακρυνοντια..
    τωρα το τι λες στον εαυτο σου για να μην δεις την πραγματικοτητα, ειναι δικο σου θεμα..

λοιπον... απο την δηλωση σου οτι ηταν ενας μεγαλος ερωτας οι 3 συναντησεις που κανατε, χωρις σεξ και με καταληξη να απομακρυνεθι η κοπελα και να σου πει οτι δεν σε θελει, συμπεραινω οτι εισαι τρολ και κακως ασχοληθηκα μαζι σου..
    πηγαινε να βρεις τον επομενο μεγαλοε ρωτα, με καποια που θα δεις απο το παραθυρο του λεωφορειου , χωρις να μιλησετε καν...
    Εντάξει συγγνώμη αν προκάλεσα και σε εκνεύρισα αλλά δεν είμαι τρολ, πρώτη μου φορά ήταν και είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος και πληγωμένος γιατί μαρεσε παρά πολύ και εξελίχθηκε εντελώς απότομα, με ρώτησες πριν πώς αντέδρασα εγώ όσο ήμασταν μαζί και σου έγραψα πιο πάνω, είναι ανώφελο να αφήσω πόρτα ανοιχτή? Δηλαδή αυτά που ρωτάω είναι τόσο παράλογα? Άμα μου απανταγατε σε αυτά δε θα συνέχιζα
    Last edited by Jim444; 21-05-2025 at 19:43.

Senior Member
    Πραγματικά μας δουλεύεις! Σου λέμε όλοι πάνω κάτω τα ίδια και συνεχίζεις κάνοντας επιπλέον ερωτήσεις σαν να μην θέλεις να τελειώσει η συζήτηση. Προφανώς και τρολάρεις! Εσένα μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά υπάρχουν άνθρωποι που όντως έχουν προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, εσύ μπήκες εδώ για να γελάσεις με τους φίλους σου ! Παιδιά μην συνεχίσετε να απαντάτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Πραγματικά μας δουλεύεις! Σου λέμε όλοι πάνω κάτω τα ίδια και συνεχίζεις κάνοντας επιπλέον ερωτήσεις σαν να μην θέλεις να τελειώσει η συζήτηση. Προφανώς και τρολάρεις! Εσένα μπορεί να σου φαίνεται αστείο αλλά υπάρχουν άνθρωποι που όντως έχουν προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, εσύ μπήκες εδώ για να γελάσεις με τους φίλους σου ! Παιδιά μην συνεχίσετε να απαντάτε.
    Άμα απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις που έκανα στο τέλος δε θα συνεχίσω τη συζήτηση, η Remedy συγκεκριμένα δε μου απάντησε με ρώτησε πριν πώς αντέδρασα εγώ στην όλη κατάσταση και τώρα που της το γράφω με αποφεύγει, δε μπήκα για να γελάσω αληθινή ιστορία είναι απλά νευρίασα που με θεωρείτε delulu.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Άμα απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις που έκανα στο τέλος δε θα συνεχίσω τη συζήτηση, η Remedy συγκεκριμένα δε μου απάντησε έξω με ρώτησε πριν πώς αντέδρασα εγώ στην όλη κατάσταση και τώρα που της το γράφω με αποφεύγει
    Ειναι καποια πραγματα που δεν λεγονται δημοσιως, μιλα με τους γονεις σου η με ψυχολογο ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ειναι καποια πραγματα που δεν λεγονται δημοσιως, μιλα με τους γονεις σου η με ψυχολογο ;)
    Μα εδώ δεν είναι φόρουμ με ψυχολόγους? Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα δεν είναι από τη στιγμή που υπάρχει ανωνυμία? Γι'αυτό μπήκα εδώ

Senior Member
    Και βασικά νευρίασα που ακυρώνετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα μου και τα δικά της, αν ήθελε πολύ και ξενέρωσε όπως λέει η Remedy μπορεί κάπου και εγώ να συνέβαλλα άθελά μου στο να χάσει το πάθος της τουλάχιστον να το ξέρω ώστε να το χειριστώ πιο σωστά την επόμενη φορά αν επιστρέψει η με την επόμενη

Senior Member
    Μα εδώ δεν είναι φόρουμ με ψυχολόγους? Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα δεν είναι από τη στιγμή που υπάρχει ανωνυμία? Γι'αυτό μπήκα εδώ
    Οχι, κοινοι ανθρωποι οπως και εσυ ειμαστε, λεμε απο τις εμπειριες μας.

Senior Member
    Και βασικά νευρίασα που ακυρώνετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα μου και τα δικά της, αν ήθελε πολύ και ξενέρωσε όπως λέει η Remedy μπορεί κάπου και εγώ να συνέβαλλα άθελά μου στο να χάσει το πάθος της τουλάχιστον να το ξέρω ώστε να το χειριστώ πιο σωστά την επόμενη φορά αν επιστρέψει η με την επόμενη
    Επρεπε να νευριαζεις που δεν ελεχγεις τα συναισθηματα σου και τα αφηνεις να οργιαζουν.

Senior Member
    Επρεπε να νευριαζεις που δεν ελεχγεις τα συναισθηματα σου και τα αφηνεις να οργιαζουν.
    Εσύ τι πιστεύεις να αφήσω παραθυράκι επιστροφής ανοιχτό?

Senior Member
    Και μπαλκονοπορτα να αφήσεις, αν η άλλη δεν θέλει.. Δεν θα έρθει. Το θέμα είναι να κοιτάξεις μπροστά και όχι να κοιτάς συνέχεια το παραθυράκι. Δεν αξίζει σε κανέναν να κοιτάει εκεί.

Senior Member
    Δικη σου ζωη ειναι, οπως θες την ζεις. τα συναισθηματα σου ομως ειναι εθιστικα και τοξικα για την ψυχολογια σου. Γινεσαι σαν πρεζονι. Αντι να χτισεις αυτοπεποιθηση μειωνεις τον εαυτο σου για να χωρεσει το ονειρο. Οταν εισαι ψυχραιμος σκεψου αν θελεις να σου φαιρονται ετσι, να σου δημηουργουν ανασφαλειες, να μην ξερεις τι σου γινεται και θα επιλεξεις αυτο που ειναι σωστο για σενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και μπαλκονοπορτα να αφήσεις, αν η άλλη δεν θέλει.. Δεν θα έρθει. Το θέμα είναι να κοιτάξεις μπροστά και όχι να κοιτάς συνέχεια το παραθυράκι. Δεν αξίζει σε κανέναν να κοιτάει εκεί.
    Στη συγκεκριμένη φάση δεν θέλει, το τι θα προκύψει στο μέλλον από τις σκέψεις και τα πώς θα το επεξεργαστεί δε μπορούμε να το ξέρουμε, ειδικά με την αστάθεια που δείχνει. Εγώ δίνω πιθανότητες δεν είπα ότι θα το κάνει, πιστεύω ότι όλα ανοιχτά τα ενδεχόμενα είναι

Senior Member
    Δικη σου ζωη ειναι, οπως θες την ζεις. τα συναισθηματα σου ομως ειναι εθιστικα και τοξικα για την ψυχολογια σου. Γινεσαι σαν πρεζονι. Αντι να χτισεις αυτοπεποιθηση μειωνεις τον εαυτο σου για να χωρεσει το ονειρο. Οταν εισαι ψυχραιμος σκεψου αν θελεις να σου φαιρονται ετσι, να σου δημηουργουν ανασφαλειες, να μην ξερεις τι σου γινεται και θα επιλεξεις αυτο που ειναι σωστο για σενα.
    Προσπαθώ να χτίσω αυτοπεποίθηση, αλλά και να χτίσω ουσιαστικές σχέσεις και όχι απλά εμπειρίες, δεν είμαι άνθρωπος της επιφάνειας, βέβαια έχω και δύσκολα γούστα, αν η άλλη δεν είναι πολύ όμορφη και καλός χαρακτήρας δεν μπαίνω καν στο κόπο

Senior Member
    Προσπαθώ να χτίσω αυτοπεποίθηση, αλλά και να χτίσω ουσιαστικές σχέσεις και όχι απλά εμπειρίες, δεν είμαι άνθρωπος της επιφάνειας, βέβαια έχω και δύσκολα γούστα, αν η άλλη δεν είναι πολύ όμορφη και καλός χαρακτήρας δεν μπαίνω καν στο κόπο
    Еαν δεν εχεις εμπειριες παντα θα εισαι της επιφανειας, δεν θα ξερεις τι σου αρεσει ουτε αν ειναι καλη αφου οι ανθρωποι προσποιουνται. Θα περιμενεις παντα οι αλλοι να σου λενε ποιο ειναι καλο και ποιο το κακο; Πρεπει να θραυματιστεις και λιγο για να θυμασαι.

Senior Member
    εσυ εισαι αυτος που ακυρωνει τα συναισθηματα της και προσπαθεις να την βγαλεις διαταραγμενη για να μην δεχτεις την απορριψη που την ειπε ξεκαθαρα. πιο ξεκαθαρα δεν γινοταν.
    δεν μας ειπε τα συναισθηματα της η κοπελα για να την "ακυρωνουμε". εσυ μιλας για λογαριασμο της, βγαζοντας τα συναισθηματα ΤΗΣ απο το μυαλο ΣΟΥ. αν ειχε τα συναισθηματα που υποθετεις εσυ, δεν θα εφευγε...

κι αυτα που μας λες για σενα, δεν ειναι συναισθηματα, ειναι κρισεις για την κατασταση.
    τα συναισθηματα σου ειναι σεβαστα, το να λες οτι ειναι "σχεση" και η κοπελα ειναι η "πρωην" σου για μια γνωριμια που ειχε 3 συναντησεις και καθολου σεξ, ειναι κρισεις δικες σου, εκτος πραγματικοτητας. δεν ειναι συναισθηματα.

αυτο που ρωτας, τι να κανεις σε μια επομενη φορα αφου κατι δεν της αρεσε, που να ξερω εγω τι δεν της αρεσε; δεν ειναι υποχρεωμενη να το πει. ειπε ο,τι σκεφτηκε να πει για να απεμπλακει. αν κατι δεν της αρεσε, ή αν σ τα ξαφνικα ειχε καμια καλυτερη προταση, μονο εκεινη το ξερει.

υ.γ. δεν καταλαβα σε τι ερωτησεις σου δεν απαντησα. αν θελεις συνοψισε τες.

Page 10 of 22 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast