Results 151 to 165 of 319
Thread: Avoidant συμπεριφορά
-
22-05-2025, 12:25 #151
Απόρριψη η οποία είχε κάποιο λόγο ξενερας δεν έγινε έτσι στα καλά καθούμενα, και δεν είπα ότι είναι διαταραγμένη ότι με έχει μπερδέψει η συμπεριφορά της είπα. Και τα συναισθήματα της τα κατάλαβα, κάποιες φορές μπορείς να τα καταλάβεις δεν είναι τόσο δύσκολα. Και φυσικά πρέπει να μου το πει, έτσι χαλάνε οι σχέσεις στη σημερινή εποχή, είχαμε πει πως ότι πρόβλημα υπάρχει θα το λέμε ο ένας τον άλλον, άμα το ήθελε τόσο πολύ και κάτι πήγε λάθος είναι κρίμα που χάλασε έτσι. Κατά κάποιο τρόπο ήταν σχέση , και η ίδια το θεωρούσε σχέση. Και από τη στιγμή που ήταν κάτι τόσο σημαντικό και για τους 2, ε δεν γίνεται να εξαφανιζεσαι έτσι, δηλαδή είναι κακό να ξέρω το λόγο?. Οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω είναι οι εξής. Το ότι με απέρριψε σημαίνει ότι δε με σκέφτεται καθόλου πλέον η ότι δεν νιώθει τίποτα για μένα? Υπάρχει περίπτωση επαναπροσέγγισης ? Αυτό που με προβλημάτισε είναι στο τέλος της συζήτησης που είπε ότι πολύ πιθανό να έχω δίκιο και να έχει μπει σε ένα μοτίβο αβεβαιότητας και να μη το καταλαβαίνει, αυτό με προβλημάτισε στην αρχή ήταν πιο ψυχρή και μετά ουσιαστικά το αναίρεσε κατά κάποιο τρόπο. Και αν πιστεύεις ότι οι κοινές παρέες μπορούν να επηρεάσουν την κατάσταση αυτή τη περίοδο που υπάρχει no contact. Και τελευταία αν ισχύει το σενάριο που είπες ότι αυτή ήρθε και ήθελε πολύ να υπάρξει χημεία στο πιο ερωτικό, μπορεί να τη ξενέρωσε η υπερβολικά προσεκτική μου στάση? Γιατί οκ εγώ ουσιαστικά χάδια και αγκαλιές της έκανα, αυτή πάντα με φασωνε πρώτη η μου κράταγε το χέρι, σε κάποια φάση μου είπε "αν θες μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω αλλά θα σ' πω εγώ που να σταματήσεις" κάτι τέτοιο νομίζω, εγώ ήμουν προσεκτικός μέχρι αηδιας. Αυτές είναι οι ερωτήσεις που θέλω να κάνω
Last edited by Jim444; 22-05-2025 at 12:58.
- 22-05-2025, 12:39 #152
ρε μπρο , επειδη εισαι πιτσιρικος και αβγαλτος ...κανε ενα πειραμα τοτε γιατι καιγεσαι με το λουτρινο ...
κλεισε ενα roof garden και μια σουιτα και πες στην πιτσιρικα θελω να μιλησουμε ....πριν φτασεις στο 7αστερο θα exei ξεχασει πως σε λενε , αλλα μετα το 24 ωρο ....ξεκινα εσυ τα avoid ...
24-05-2025, 14:30 #153
μα πως δεν την ειπες διαταραγμενη!!!! ακομα και στον τιτλο το εχεις!!!!
το "αποφευκτικη", ή αβοινταντ οπως στο εμαθε η γιαγια σου, ειναι ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ, δεν ειναι τιτλος τιμης..
οποιος σε αποφευγει, δεν ειναι αβοινταντ. απλα ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ...
προφανως ειναι πιο δυσκολο απ οσο νομιζεις το να καταλαβαινεις τα αισθηματα της, γιατι αντα καταλαβαινες, θα ειχες καταλαβει κι οτι θελει να φυγει και το γιατι...
απ οτι φανηκε εκ του αποτελεσματος, δεν κρατησε την συμφωνια σας οτι γι ο,τι σας ξυνισει θα το συζητησετε και εφυγε, λεγοντας σου οτι δεν θελει. χωρις να κανει εκτενη συζητηση.
αλλη μια αποδειξη, οτι τις σχεσεις δεν τις κανουν οι συμφωνιες, αλλα Η ΣΥΝΔΕΣΗ! και 3 συναντησεις, δεν ειναι σχεση, ουτε εχεις καμια συνδεση σοβαρη με τον αλλον. και αποδειξη, οτι εκεινη εφυγε ευκολοτατα και γρηγοροτατα χωρις να κοιταξει πισω, κι εσυ ουτε το υποπτευοσουν, γιατι δεν την ηξερες καν. δεν ειχατε συνδεθει. δεν καταλαβαινεις πως σκεφτεται και ειναι λογικο και αναμενομενο!!! για κανεναν δεν ξερεις πως σκεφτεται ουτε πως αισθανεται σε 3 συναντησεις...
βεβαιως και δεν ειναι καθολου κακο ο αλλος να σου εξηγησει τους λογους που φευγει. και ειναι πλλυ λογικο εσυ να επιθυμεις να σου ειχε εξηγησει πιο αναλυτικα απο το οτι δεν σε ποθει..
εκεινη ομως δεν ηθελε να στους εξηγησει. αυτο επελεξε. τι να κανουμε τωρα; δεν εχεις αλλη επιλογη, απο το να το δεχτεις.
οσον αφορα τις ερωτησεις σου:
1. εγω βασιζομαι στα οσα λεει ο αλλος, δεν τον αγνοω. εφοσον ειπε ξεκαθαρα οτι δεν νοιωθει ποθο για σενα, θεωρω οτι οι σκεψεις της για σας, οσες υπαρχουν και οταν υπαρχουν αφορουν την ιστορια. τα οσα εγιναν δλδ. δεν θεωρω οτι οι σκεψεις της αφορουν επιθυμια για σενα. γιατι ΑΥΤΟ ακριβως ειπε κι εγω την πιστευω. δεν εχω λογο να μην την πιστεψω. δεν ειναι μια ευκολη απαντηση που την βγαζει απο την δυσκολη θεση το να σου πει οτι δεν σε ποθει. αν ηθελε να δωσει μια ευκολη απαντηση, θα ελεγε το γνωστο "δεν φταις εσυ , φταιω εγω" κι αλλες κοινοτοπιες. για να πει δεν νοιωθει ποθο/ παθος, της εχει τελειωσει με 3 τελείες, οχι με μια.
2. το αν θα επαναπροσσεγγισει ποτε, εξαρταται απο το αν επαιξε και τριτο προσωπο. αν ενδιαφερθηκε για καποιον αλλον, περιπτωση να επαναπροσσεγγισει θα μπορουσε να υπαρξει μονο αν ναυαγησει η ιστορια με το τριτο προσωπο. αλλα ακομα και τοτε, εννοειται οτι δεν υπαρχει καμια σιγουρια, διοτι οκ, πες οτι εφαγε τα μουτρα της. αν δεν νοιωθει ποθο, το λογικο ειναι να παει παρακατω, οχι να ξαναγυρισει... τα υπολοιπα με τις βεβαιοτητες και τις αβεβαιοτητες, που ειπε και δεν ειπε, μην τα πολυπολογιζεις, μην βασιζεσαι στην απαντηση της και μην καθεσαι να αναλυεις, διοτι σαν συζητηση και σαν ερωτηση δικια σου, ειναι ολο μπουρδολογια, δεν ειναι στην ουσια αυτου που της συμβαινει , οποτε μπορει κι αυτη να ελεγε μπουρδες για να σε ξεφορτωθει, για να στο πω απλα..
3. ΟΙ παρεες και οι φιλες, επηρρεαζουν σε χλιαρες καταστασεις. οταν ΘΕΛΕΙΣ καποιον, δε μπα να σιεται η γη. δεν αλλαζεις γνωμη αν δεν το ζησεις και αποφασισεις μονος σου να φυγεις. οποτε, μην σκεφτεσαι τις κοινες παρεες . να σκεφτεσαι μονο τοι μπορει να ισχυει μεταξυ σας. ποσο να ταιριαζετε να μην ταιριαζετε, κλπ..
4.
με ρωτας αν ισχυει το σεναριο της σεξουαλικης ξενερας, ενω στο ειπα εγω σαν πιθανοτητα. για να στο λεω ναι, εγω πιστευω οτι ειναι το επικρατεστερο σεναριο. αφου σου εδωσε και την "αδεια" να εισαι πιο διεκδικητικος και ορμητικος, γιατι δισταζες μεχρι αηδιας;; στο ζητησε , να τολμησεις.
θα σου απαντησω γεω, γιατι. γιατι εισαι απειρος και δνε ηξερες τι να κανεις και πως θα της φανει.
με την επομενη, μπορεις αν θελεις να εισαι πιο διεκδικητικος με καποια, με σεβασμο παντα στο αν θελει κι εκεινη.
αλλα, μη νοζεις οτι ολο το θεμα στο σεξ ειναι να εισια ορμητικος και ολα καλα. το σεξ ειναι πολυ προσωπικο πραγμα και πολυ ευαισθητο. μπορει να ξενερωσεις γιατι ο αλλος σου λεει μια καφριλα και δεν τον ειχες "κοψει" τετοιον. μπορει να μην σου ταιριαζουν τα φιλια του, ο τροπος που φιλαει δηλαδη. αυτα δνε εχουν οδηγιες ειναι "παιζω και μαθαινω". οποτε δεν μπορει κανεις να σε συ,βουλεψει κατι "τεχνικο". μπορει να σου πει. κανε κι αλλες γνωριμιες, δοκιμασε, να εισια ανοιχτος σε αυτα που θελει η αλλη και να παιρνεις προφυλαξεις.
αυτααααα
24-05-2025, 18:58 #154
Δηλαδή εσύ μου λες να πιστέψω ότι δε με ποθεί αλλά τα άλλα που είπε πιο μετά να μη τα πιστέψω? Γιατί να μη πιστέψω πως οτιδήποτε είπε από την αρχή της συζήτησης είναι ψέμα απλά για να με ξεφορτωθεί εκείνη τη στιγμή? Επίσης είπε και "δεν έκανες κάτι εσύ λάθος, εγώ δεν είμαι συναισθηματικά διαθέσιμη" άρα αυτό είναι σαν λέει έμμεσα δε φταις εσύ με μένα κάτι δε πηγαίνει καλά μέσα μου(και μη βιαστεις να με παρεξηγήσεις δεν εννοώ ότι έχει ψυχολογικά ο καθένας θα μπορούσε να το πει αυτό). Και αν ένιωσε συναισθήματα μπορεί αν με ξαναδεί να της ξανάρθουν αφού ήμουν καψούρα της έστω και για λίγο, αν ένιωθε πάθος και κάτι τη ξενέρωσε αλλά της αρέσω ακόμα ποτέ δε ξέρεις πως θα σκεφτεί τα πράγματα στο μέλλον. Ειδικά αν είναι ένα άτομο με ημερολόγιο κλπ που υπεραναλυει καταστάσεις και θυμάται έντονα το παρελθόν. Γι'αυτό πιστεύω ότι σίγουρα υπήρξε μπέρδεμα και σύγκρουση εσωτερική, αυτό δε σημαίνει ότι έχει ψυχολογικά, απλά η ίδια κάπου να ένιωσε περίεργα κάπου να με φανταζόταν αλλιώς ε εκεί κάπου στραβωσε. Αλλά και αυτή μπορεί να είναι σε φάση ανάλυσης της κατάστασης, ενδοσκόπησης, νοσταλγίας ίσως, ότι έπρεπε να δώσει παραπάνω χρόνο τελικά. Να μη παίζει κάτι με άλλον και να κάνει ενδοσκόπηση στον εαυτό της για το πώς διαχειρίστηκε όλο αυτό με πιο ψυχραιμία και αυτοκριτική, πράγματα τα οποία δεν είχε παρατηρήσει πιο πριν. Νομίζω αυτό που λέω είναι πιο valid. Δηλαδή να δει την ιστορία και όσα έγιναν ξανά αλλιώς. Και από τη στιγμή που περάσαμε καλά μαζί αν υπήρξε συναίσθημα και πάθος από μεριάς της μέχρι το σημείο η τα σημεία που την ξενέρωσαν γιατί όχι να μη προσπαθήσουμε ξανά? Ένας άλλος σχολιαστής στην αρχή είπε ότι μπορεί να έχει θέματα δέσμευσης, αυτό είναι κάτι που το ανέφερε και η ίδια σε κάποια φάση όταν μιλάγαμε από κλήση, την είχα ρωτήσει πως νιώθεις που είσαι πλέον σε σχέση και μου ανέφερε αυτά που σου είπα και πιο πριν ότι νιώθει διαφορετικά πλέον κλπ και ότι "ανακάλυψε ότι τελικά είχε commitment issues που δεν ήξερε ότι έχει". Δεν είναι απίθανο να έπαιξε και αυτό ρόλο. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι πολύπλευρο, δεν απορρίπτω αυτό που λες απλά αναφέρω και άλλους παράγοντες. Είναι κρίμα κιόλας αν με ήθελε και η ίδια πολύ να τελειώσει έτσι επειδή ξενέρωσε σε κάποιες λεπτομέρειες (θα μου πεις λεπτομέρειες για σένα για αυτή μπορεί ήταν τεράστια red flags)
Last edited by Jim444; 24-05-2025 at 20:36.
24-05-2025, 23:11 #155
οχι, εγω σου λεω τι πιστευω εγω.
εσυ, μπορεις να πιστεψεις ο,τι θελεις. μπορεις να πιστεψεις κι οτι ο ηλιος θα βγει απο την δυση αν το θελεις εσυ.
"δεν ειμαι συναισθηματικα διαθεσιμη", σημαινει "ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΟΝ" ειτε αλλον παρελθοντικο, ειτε αλλον παροντα... δεν σημαινει "κατι δεν παει καλα μεσα μου"...
στα αλλα που λες, σου ειπα την αποψη μου. δεν εχω να πω κατι αλλο.
25-05-2025, 00:39 #156
Μα δε βγάζει νόημα δηλαδή λες ότι λαμβάνεις υπόψη και πιστεύεις αυτά που λέει , αλλά εν τέλει πιστεύεις μόνο πολύ συγκεκριμένα πράγματα από αυτά που είπε , με μπέρδεψες. παίζει να έχει πάθει αυτό που έπαθα εγώ με αυτήν? Δηλαδή να έχει κολλήσει με κάποιον προηγούμενο που επίσης δε προχώρησε όπως ήθελε και να το σκέφτεται ακόμα? Και να βρήκε εμένα σαν rebound για να ξεχαστεί αλλά δεν της βγήκε γιατί δε μπορεί να τον ξεχάσει τελικά? Επίσης σε αυτό με την ενδοσκόπηση δεν απάντησες. Ούτε στο τι μπορεί να νιώσει αν με ξαναδεί από κοντά και υπάρξει επικοινωνία (αν υπάρχουν συναισθήματα)
Last edited by Jim444; 25-05-2025 at 01:10.
25-05-2025, 09:57 #157
οχι. απλα εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω.
εγω πιστευω ΟΛΑ οσα λεει.
απλα δεν δινω ιδιαιτερη βαση σε καποια που ειναι αερολογιες. δινω περισσοτερη βαση σε οσα ειναι ξεκαθαρα και χαρακτηριστικα.
πχ: δεν θυμαμαι αν ειπε (τυχαιο) οτι ειναι μπερδεμενη, αλλα αν το ειπε, δεν σημαινει οτι ειναι μπερδεμενη για το αν σε ποθει. μπορει να ειναι μπερδεμενη για το αν θα γυρισει σε καποιον αλλον (τυχαιο επισης).
το οτι ειπε οτι δεν σε ποθει και οτι δεν ειναι συναισθηματικα διαθεσιμη, εγω τα θεωρω βασικα και αδιαπραγματευτα.
εσυ καθεσαι και πιανεσαι απο κατι που μπουρδουκλωνε για αβεβαιοτητες δικες της (ποιος ξερει σε τι), και καταπινεις την καμηλα, που ειναι ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΘΕΙ και προσπαθεις να βρεις ασχετες δικαιολογιες για να το ξεπερασεις...
το θεμα ειναι αυτη αν μπορει να ξεπερασει οτι δεν σε ποθει, οχι εσυ.
προς το παρον δειχνει να μην θελει αν το ξεπερασει.
μα τι συναισθηματα να εχει βρε παιδι μου. σε μια γνωριμια 3 ημερων, το συναισθημα το απαραιτητο ειναι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ο ΠΟΘΟΣ. αν δεν σε ποθει, τι αλλο συναισθημα να υπαρχει;;;
μια συντομη γνωριμια ειχατε, δεν ειχατε καενναν γαμο 10 χρονων για να μεινετε μαζι για τα παιδια!
ΠΑΘΟΣ χρειαζεται, οχι συμπαθεια...
εγω πιστευω οτι αν υπαρει πρωην που τωρα τον ξανασκεφτεται, συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που ειπες. δλδ, τον ξανασκεφτεται επειδη δεν της ταιριαξε η γνωριμια η δικια σας (ενω θαθελε και γι αυτο σου ελεγε τοσα καλα λογια), επειδη δεν ενοιωσε παθος για σενα. οχι οτι δεν καταφερε να νοιωσει επειδη σκεφτοταν τον αλλον. κι αυτο για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειχε καν ποτε της σεξουαλικες σχεσεις με κανεναν, αρα ουτε με τον αλλον!!!
δεν μενεις κολλημενη σε μια παλια σκεψη πλατωνικη οταν γνωρισεις καποιον για τον οποιο εχεις αισθηματα, τον ποθεις και παραλληλα ειναι ανοιχτος ο δρομος να κανεις σεξ, φιλιεσαι, κλπ.Last edited by Remedy; 25-05-2025 at 10:40.
25-05-2025, 11:28 #158
Δεν είναι μόνο ο πόθος, άμα της αρέσω ακόμα αλλά ξενέρωσε συναισθήματα υπάρχουν, είπε ξεκάθαρα ότι δε με ποθεί εκείνη τη στιγμή, αργότερα μπορεί να τα σκεφτεί καλύτερα, να δει τι ακριβώς ήταν αυτό που τη ξενέρωσε, μήπως έπρεπε να δώσει παραπάνω χρόνο, η γνωριμία ήταν 1 μήνα βασικά. Και από τη στιγμή που υπήρξαν συναισθήματα μέχρι ένα σημείο μπορούν να επανέλθουν, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είμαι η πρώτη της έντονη εμπειρία, το πάθος το έχασε προσωρινά αλλά αν αργότερα επεξεργαστεί τον λόγο που το έχασε ίσως σκεφτεί τα πράγματα αλλιώς. Το δεν νιώθω συναισθηματικά διαθέσιμη μεταφράζεται με ένα σωρό τρόπους επίσης, δε σημαίνει ότι δε της άρεσα η ότι δεν ήθελε, σημαίνει ότι κάτι τη κράτησε πίσω, μπέρδεμα ξενερα κόλλημα και με κάποιον άλλον κλπ μπορεί και όλα μαζί . Αν είχαμε καλή χημεία και τρυφερότητα δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξαναυπαρξει πάθος και επιθυμία, ειδικά σε τέτοια ηλικία που ήμαστε. Η αβεβαιότητα έχει να κάνει με τα commitment issues και ότι φοβάται μήπως η ίδια αργότερα αν συνεχιστεί η σχέση πληγωθεί χειρότερα κλπ, εγώ της ανέφερα και ότι άμα το κάνει αυτό με όποιον γνωρίζει θα μπει σε ένα φαύλο κύκλο και θα γίνεται το ίδιο πράγμα. Ε και μου απάντησε αυτό που σου είπα πιο πάνω, ουσιαστικά αναίρεσε αυτά που είπε πριν
25-05-2025, 11:39 #159
εξηγησε μου τοτε αναλυτικα το "αρεσω", οταν μιλαμε για ερωτικη σχεση, οπου δεν υπαρχει ουτε ερωτας ουτε σεξ ουτε ποθος. για φιλικα συναισθηματα μιλας;
και τι ειναι ο ποθος; φαγουρα; δεν τον νοιωθει εκεινη την στιγμη γιατι δεν εχει ερωτικο ενδιαφερον για σενα, αλλα "θα το σκεφτει" και μπορει να τον αποκτησει;;;
ο ποθος δεν προκυπτει ουτε φευγει με σκεψη. Η ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. οταν βρεθηκατε πιο κοντα, δεν της ξυπνησε ποθος. της ξυπνησε απομακρυνση...
το δεν ειμαι συναισθηματικα διαθεσιμη, ΕΣΥ το μεταφραζεις με χιλιους δυο τροπους για να μην δεχτεις την πραγματικοτητα . αλλα ειναι πολυ συγκεκριμενο και σημαινει "ειμαι αλλου, δεν ειμαι διαθεσιμη για σενα"
ναι, κατι την κρατησε πισω. στο ειπε το "κατι". δεν ενοιωσε ποθο για σενα.
αν εσυ μπορεις να προχωρησεις χωρις ποθο σε μια νεα γνωριμια, γενικα οι αλλοι δεν μπορουν.. εκτος αν ειναι ασεξουαλ, ασθενεις κλπ
25-05-2025, 11:46 #160
Έρωτας υπήρχε και πάθος υπήρχε μέχρι ένα σημείο, κάτι τη ξενέρωσε και την απομάκρυνε, για κάποιο λόγο δεν ένοιωσε , δεν μου είπε ποτέ τον λόγο η τους λόγους που έχασε το ενδιαφέρον της. Της ξύπνησε απομάκρυνση γιατί κάτι έγινε που δεν της άρεσε, αυτό είναι που τη κράτησε πίσω και έχασε το πάθος
25-05-2025, 11:58 #161
25-05-2025, 12:09 #162
Ε είδες άρα κάπου έχω δίκιο και εγώ που πληγώθηκα, αν μου έλεγε τι ήταν αυτά που της φάνηκαν red flags θα είχε εξελιχθεί αλλιώς, είχα όλη τη καλή διάθεση(βέβαια μπορεί αν τα έλεγε να μη συμφωνούσα και να τη θεωρούσα υπερβολική αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Τι να πω μακάρι να υπάρξει επαναπροσέγγιση, δε μπορώ να μπω στο κεφάλι της να δω τι σκέψεις τη βασανίζουν αλλά πιστεύω αν ειδωθουμε σίγουρα θα υπάρξει ένα spark, αν δεν έχει προχωρήσει με άλλον. Πάντως τη μέρα που χωρίσαμε πήγε γυμναστήριο με φίλες και μετά πάλι με φίλες ήταν , δε γίνεται να μη συζητήθηκε. Νομίζω αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία
Last edited by Jim444; 25-05-2025 at 13:28.
26-05-2025, 10:02 #163
Από τη δική μου εμπειρία , κι όσο διάβασα το θέμα σου, θα λεγα πως είτε την ενθουσίασες στην αρχή, δηλαδή νόμιζε πως βρήκε σε σένα αυτό που έψαχνε να βρει αλλά στην πορεία έβλεπε πως οι προσδοκίες της διαψεύδονταν ή μειώνονταν και γι αυτό αποφάσισε να σ αφήσει. Ή όντως πέρναγες και επαρκώς τη βάση, αλλά έννιωθε πως της ήταν νωρίς για σύνδεση που πολύ πιθανόν να οδηγούσε σε σοβαρές δεσμεύσεις. Και για τα δυο πιστεύω πως είναι κοπέλα που άνετα θα μπορούσε να χει καλές προτασεις κι αυτό συνέτεινε στο να μην δυσκολευτεί να ξεκόψει. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τον πύχη της απογοήτευσης χαμηλά και τα τυχόν λάθη γίνονται αφορμή ενοσκόπησης για βελτίωση μας.
γιάννης
26-05-2025, 13:58 #164
Να προχώρησε τόσο γρήγορα με άλλον το αποκλείω με βάση το παρελθόν της πάντως. Κοίτα αν όντως κάτι τη ξενέρωσε στη συμπεριφορά μου και πράγματα που μπορεί να είπα την έκανε να νιώσει ανεπιθύμητη η ότι δεν ενδιαφέρομαι και τόσο η οτιδήποτε τέτοιο ουσιαστικά μιλάμε για παρεξήγηση, και οι 2 εν τέλει ξενερωσαμε για διαφορετικούς λόγους, και ουσιαστικά και οι δύο μας είμαστε άπειροι, οπότε εκεί κάπου ο ένας δεν "διάβασε" τον άλλον σωστά και έγινε ό'τι έγινε. Νομίζω πάντως πως μπορεί να λυθεί αυτό αν κάποια στιγμή υπάρξει επικοινωνία
30-05-2025, 20:56 #165
Νομίζω πως έπρεπε να είχαμε συνεχίσει τα χαλαρά ραντεβού και να μη μπει καθόλου η ταμπέλα της σχέσης, μπορεί αυτό να έφερε πίεση και το "πρέπει" να νιώσω κάτι πάρα πολύ έντονο και μαγικό από την αρχή. Άρα ίσως έχεις δίκιο τελικά, 2 ραντεβού και μετά δέσμευση σχέσης ειδικά με 2 άπειρα άτομα είναι συνήθως παράλογο