Avoidant συμπεριφορά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 22 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    αφου του είπε βρε το γιατί, δεν νιώθει κάτι. Ισχυεί αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, οτι μερικές φορές γνωρίζουμε κάποιον και νομίζουμε οτι υπήρχε τρομερή χημεία κτλ ενώ είναι μόνο απο πλευράς μας. Το οτι σου είπε να βγάλετε φώτο και να βρεθείτε απο βδομάδα δεν σημαίνει κάτι, εκεί που σου είπε τη πρώτη φορά να μην ξαναβρεθείτε κτλ θα έπρεπε να υποψιαστείς οτι δεν πολυγουστάρει ή οτι παίζει κάι άλλο. Και τώρα είναι η δεύτερη φορά που το ξανακάνει και σου λέει το λόγο, δεν νιώθει κάτι. Επειδή δν έχεις πολλές εμπειρίες έχει φάει κόλλημα, γνώρισες κάποια και νομίζεις οτι είναι η μία και μοναδική. Βγες έξω και γνώρισε κόσμο, μην κολλάς και σκέφτεσαι τι πήγε στραβά σε μια γνωριμία 2 βδομάδων.
    Εμένα μου φαίνεται μπερδεμένη εντελώς και αψυχολογιτη πάντως, το να αλλάξει κάποιος γνώμη τόσο γρήγορα μου φαίνεται πολύ παράλογο, και ειδικά ένα άτομο όπως αυτή που έχει ένα ρομαντισμό και τρυφερότητα, δεν είναι ότι ήθελε απλά επιβεβαίωση, και το είπε κιόλας ότι ταιριάζουμε σε πολλά. Το θεωρείς απίθανο κάπου να μπλόκαρε η ίδια και να θέλει χρόνο να το επεξεργαστεί? Αν δεν ένιωθε τίποτα δε θα τα έκανε όλα αυτά, τη πρώτη φορά που πήγαμε να το σπάσουμε η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε φόβους για το πώς θα συνεχιστεί και όλα αυτά, και εν τέλει μετά μου είπε ότι νιώθει διαφορετικά άλλαξε γνώμη θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και να δώσουμε χρόνο ο ένας στον άλλον. Αλλά σε μια βδομάδα δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Μα δεν ήταν την ίδια μέρα , την επόμενη μου τα είπε αυτά από τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά ήμουν πολύ χαλαρός της χαιδευα τα μαλλιά δεν έκανα κίνηση να φιλήσω πρώτος στο στόμα, χάδια και τέτοια της έκανα πιο πολύ. Ήμουν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις μου. Το θέμα είναι κατά πόσο ήταν αλήθεια η απλά το είπε επειδή είχε μέσα της φόβο και αβεβαιότητα, avoidant δηλαδή που φοβάται την συναισθηματική εγγύτητα και απομακρύνεται
    Φιλαρακι, δεν χρειαζεσαι διαγνωση για να προστατευεις το εαυτο σου. Δεν χρεαζεται να ειναι αρρωστος ο αλλος για να σε βλαψει. Ασε τι εκανε αυτη και δες πως το διαχειριζεσαι εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Φιλαρακι, δεν χρειαζεσαι διαγνωση για να προστατευεις το εαυτο σου. Δεν χρεαζεται να ειναι αρρωστος ο αλλος για να σε βλαψει. Ασε τι εκανε αυτη και δες πως το διαχειριζεσαι εσυ.
    Ε είναι πολύ περίεργη περίπτωση γι'αυτό με προβληματίζει

Senior Member
    εγώ προσωπικά αν έλεγα τέτοια δικαιολογία θα σήμαινε οτι παίζει κάτι άλλο. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν βγαίνεις με κάποιον και σ' αρέσει έστω και λίγο, θα ξαναβγείς δεν έχεις κάτι να χάσεις. Όταν το κόβεις έτσι απότομα σημαίνει οτι έκανες κάτι που την ξενέρωσε (που δεν ισχυεί στη δικιά σου περίπτωση) ή οτι παίζει κάτι άλλο.

Senior Member
    Ε είναι πολύ περίεργη περίπτωση γι'αυτό με προβληματίζει
    Δεν ειναι περιεργη, ειναι ο κανονας. Το "δεν φταις εσυ" ειναι ευφημισμος για "αν σου ελεγα την αληθεια θα με εδερνες".

Senior Member
    εγώ προσωπικά αν έλεγα τέτοια δικαιολογία θα σήμαινε οτι παίζει κάτι άλλο. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν βγαίνεις με κάποιον και σ' αρέσει έστω και λίγο, θα ξαναβγείς δεν έχεις κάτι να χάσεις. Όταν το κόβεις έτσι απότομα σημαίνει οτι έκανες κάτι που την ξενέρωσε (που δεν ισχυεί στη δικιά σου περίπτωση) ή οτι παίζει κάτι άλλο.
    Μα σίγουρα παίζει κάτι άλλο, αλλά δε μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι η συμπεριφορά της όσο ήμασταν μαζί, όσες φορές βρεθήκαμε έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται, ακριβώς το αντίθετο, εκτός αν έκανε τόσο καλό θέατρο τι να πω πια. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά κάποια στιγμή τη βδομάδα που είχαμε σχέση, λίγες μέρες πριν έρθει σπίτι, μιλάγαμε από κλήση (αυτή μου είπε να με πάρει) και πάνω στη συζήτηση τη ρώτησα πώς νιώθεις τώρα που αποφάσισες να συνεχίσουμε και τι συνέβη και κομπλαρες τη μετά το δεύτερο ραντεβού και μου είπε σε κάποια φάση ότι ανακάλυψε ότι είχε commitment issues που δεν ήξερε ότι έχει κάτι τέτοιο

Senior Member
    Δεν ειναι περιεργη, ειναι ο κανονας. Το "δεν φταις εσυ" ειναι ευφημισμος για "αν σου ελεγα την αληθεια θα με εδερνες".
    Άρα κάτι έκανα εγώ που τη ξενέρωσε ίσως και φοβάται να το πει

Senior Member
    Άρα κάτι έκανα εγώ που τη ξενέρωσε ίσως και φοβάται να το πει
    Οπως τρελαθηκες στον ερωτα μεσα σε 2 εβδομαδες χωρις καν να την ξερεις καλα ;)

Senior Member
    Καλησπέρα. Τα πράγματα στη ζωή μας γενικά τις περισσότερες φορές είναι ξεκάθαρα. Ε αν την ενδιέφερε να συνεχίσετε δεν θα έκανε πίσω. Τώρα γιατί έκανε πίσω? Μπορεί να της αρέσει κάποιος άλλος. Μπορεί να είδε ότι δεν ταιριάζετε. Μπορεί να έκανες κάτι που να μην της αρεσε. Χίλια πράγματα μπορεί. Εσύ χάνεσαι μέσα στη σκέψεις σου, ψάχνεις κάτι για να πιαστείς. Ότι μπορεί να είναι μπερδεμένη, ότι ότι.. Δεν είναι μπερδεμένη, έκανε πίσω. Το σωστό θα ήταν να σου είχε μιλήσει, να ήταν ξεκάθαρη. Δεν το έκανε όμως.

Senior Member
    Μα σίγουρα παίζει κάτι άλλο, αλλά δε μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι η συμπεριφορά της όσο ήμασταν μαζί, όσες φορές βρεθήκαμε έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται, ακριβώς το αντίθετο, εκτός αν έκανε τόσο καλό θέατρο τι να πω πια. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά κάποια στιγμή τη βδομάδα που είχαμε σχέση, λίγες μέρες πριν έρθει σπίτι, μιλάγαμε από κλήση (αυτή μου είπε να με πάρει) και πάνω στη συζήτηση τη ρώτησα πώς νιώθεις τώρα που αποφάσισες να συνεχίσουμε και τι συνέβη και κομπλαρες τη μετά το δεύτερο ραντεβού και μου είπε σε κάποια φάση ότι ανακάλυψε ότι είχε commitment issues που δεν ήξερε ότι έχει κάτι τέτοιο
    Μου κάνει εντύπωση που συνεχίζεις να το αποκαλείς σχέση και χωρισμό. Εσύ θεωρείς οτι είχατε σχέση ? Αυτές τις 3-4 φορές που βρεθήκατε μήπως της είπες ότι έχετε σχέση ή πέταξες σ' αγαπώ κτλ ? Γιατί και η αντιδρασή της οτι δεν μπορεί να δεσμευτεί μετά απο τις λίγες φορές που βρεθήκατε δεν είναι και πολυ λογικό. Γενικά έχεις ξαναβρεθεί με κοπέλα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλησπέρα. Τα πράγματα στη ζωή μας γενικά τις περισσότερες φορές είναι ξεκάθαρα. Ε αν την ενδιέφερε να συνεχίσετε δεν θα έκανε πίσω. Τώρα γιατί έκανε πίσω? Μπορεί να της αρέσει κάποιος άλλος. Μπορεί να είδε ότι δεν ταιριάζετε. Μπορεί να έκανες κάτι που να μην της αρεσε. Χίλια πράγματα μπορεί. Εσύ χάνεσαι μέσα στη σκέψεις σου, ψάχνεις κάτι για να πιαστείς. Ότι μπορεί να είναι μπερδεμένη, ότι ότι.. Δεν είναι μπερδεμένη, έκανε πίσω. Το σωστό θα ήταν να σου είχε μιλήσει, να ήταν ξεκάθαρη. Δεν το έκανε όμως.
    Πολλές φορές οι μπερδεμένοι άνθρωποι δε κάνουν πίσω από αβεβαιότητα?

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση που συνεχίζεις να το αποκαλείς σχέση και χωρισμό. Εσύ θεωρείς οτι είχατε σχέση ? Αυτές τις 3-4 φορές που βρεθήκατε μήπως της είπες ότι έχετε σχέση ή πέταξες σ' αγαπώ κτλ ? Γιατί και η αντιδρασή της οτι δεν μπορεί να δεσμευτεί μετά απο τις λίγες φορές που βρεθήκατε δεν είναι και πολυ λογικό. Γενικά έχεις ξαναβρεθεί με κοπέλα ?
    Όχι είπαμε από κοινού στο 3ο ραντεβού ότι ξεκινάμε σχέση και θα δώσουμε χρόνο να γνωριστούμε καλύτερα να χτίσουμε κάτι αμοιβαίο, και ότι θα μπορεί όταν κάποιος από τους δύο δε νιώσει άνετα να αποχωρήσει ΑΛΛΆ μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, σίγουρα όχι μια βδομάδα και σίγουρα όχι με τέτοιο τρόπο, η σιγουριά που έβγαζε η ίδια, ο τρόπος που μίλαγε, η κινήσεις της , η άνεση ότι έβγαζε λες και γνωριζόμαστε χρόνια. Εσύ θα άφηνες τη πόρτα ανοιχτή για επιστροφή?

Senior Member
    δεν ξέρω περίεργα μας τα λες, το να πείτε στο 3ο ραντεβού οτι ξεκινάτε σχέση και μετά θα γνωριστείτε ακούγεται κάπως. Πρώτα γνωριζόμαστε με τον άλλον, δίνουμε χρόνο, βλέπουμε αν ταιριάζουμε ή οχι και μετά συζητάμε για σχέση. Όπως και να' χει σου είπε οτι δεν νιώθει κάτι, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, το δέχεσαι και πας παρακάτω. Με αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είτε τρολάρεις ή απλά δεν έχεις ξαναβγεί, φιληθεί με κοπέλα. Γενικά φίλους έχεις ? βγαίνεις έξω ?

Senior Member
    δεν ξέρω περίεργα μας τα λες, το να πείτε στο 3ο ραντεβού οτι ξεκινάτε σχέση και μετά θα γνωριστείτε ακούγεται κάπως. Πρώτα γνωριζόμαστε με τον άλλον, δίνουμε χρόνο, βλέπουμε αν ταιριάζουμε ή οχι και μετά συζητάμε για σχέση. Όπως και να' χει σου είπε οτι δεν νιώθει κάτι, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, το δέχεσαι και πας παρακάτω. Με αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είτε τρολάρεις ή απλά δεν έχεις ξαναβγεί, φιληθεί με κοπέλα. Γενικά φίλους έχεις ? βγαίνεις έξω ?
    H εμπειρια δεν ειναι παντα για καλο, ειναι πολλοι που καθε επομενη φορα τα κανουν χειροτερα.

Senior Member
    H εμπειρια δεν ειναι παντα για καλο, ειναι πολλοι που καθε επομενη φορα τα κανουν χειροτερα.
    συμφωνώ αλλά το να θεωρείς στο 3ο ραντεβού είστε σε σχέση δεν είναι υγιές.

Page 2 of 22 FirstFirst 123412 ... LastLast