Avoidant συμπεριφορά - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 22 FirstFirst ... 101819202122 LastLast
Results 286 to 300 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Μια χαρά το φοβάται, αν δεν βλέπει ανταπόκριση σε κάποιον που της αρέσει πολύ, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, όποτε λέει ας μη το συνεχίσω και πληγωθώ περισσότερο. Μια χαρά βγάζει νόημα και δικαιολογεί την τόσο απότομη αλλαγή στάσης 2 φορές, φόβος απόρριψης, διπλή ξενερα, αντίο. Δεν την έκανα να νιώσει ποθητή. Για άτομα με απειρία είναι συνηθισμένο
    Ποιος το λέει ότι για άτομα με απειρία είναι συνηθισμένο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ποιος το λέει ότι για άτομα με απειρία είναι συνηθισμένο;
    Δεν είναι συνηθισμένο αν κάποιος δε δει ανταπόκριση στο πιο ερωτικό κομμάτι να νιώσει έμμεσα απόρριψη?

Senior Member
    Δεν είναι συνηθισμένο αν κάποιος δε δει ανταπόκριση στο πιο ερωτικό κομμάτι να νιώσει έμμεσα απόρριψη?
    Γενικά? Εσύ μίλησες για τα άτομα που είναι άπειρα. Πάντως είναι συνηθισμένο να πλησιάζει μια γυναίκα τον άντρα ερωτικά και όταν αυτός δεν.... Να τον περάσει για gay.

Senior Member
    Γενικά? Εσύ μίλησες για τα άτομα που είναι άπειρα. Πάντως είναι συνηθισμένο να πλησιάζει μια γυναίκα τον άντρα ερωτικά και όταν αυτός δεν.... Να τον περάσει για gay.
    Αν θεώρησε ότι είμαι γκέι τότε θεώρησε ότι δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για αυτήν, νομίζω πάνε μαζί αυτά

Senior Member
    Αν θεώρησε ότι είμαι γκέι τότε θεώρησε ότι δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για αυτήν, νομίζω πάνε μαζί αυτά
    και αν θεωρησε οτι εισαι γκει, νομιζεις οτι ενοιωσε απορριψη;;;;
    απλα θεωρησε οτι κοροιδευεις την κοινωνια και μπερδευεσαι με μια γυναικα, ενω θελεις αλλα πραγματα. γιατι να νοιωσει απορριψη αν σε θεωρει γκει, δηλαδη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και αν θεωρησε οτι εισαι γκει, νομιζεις οτι ενοιωσε απορριψη;;;;
    απλα θεωρησε οτι κοροιδευεις την κοινωνια και μπερδευεσαι με μια γυναικα, ενω θελεις αλλα πραγματα. γιατι να νοιωσει απορριψη αν σε θεωρει γκει, δηλαδη;
    Απόρριψη γιατί δε τη βλέπω ερωτικά όπως αυτή εμένα, επειδή εγώ μπορώ να δω ερωτικά μόνο άνδρες

Senior Member
    Εγώ πάντως βλέπω συνέχεια ότι προσπαθείς να βρεις λάθη για το πώς το χειρίστηκε η κοπέλα και όχι για το πώς το χειρίστηκες εσυ. Θεωρείς ότι οι άπειρη δεν μπορούν να δουν καθαρά, δεν μπορούν να καταλάβουν αν κάποιος τους ταιριάζει. Και γενικά αυτή η επιμονή σου να μην θες να δεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που πιστεύεις να ξέρεις είναι τρομακτικό. Δεν λέω να πεις ότι όλοι εμείς έχουμε δίκιο, αλλά έστω να σκεφτείς αυτά που λέμε. Μήπως τελικά καλά έκανε και εφυγε?

Senior Member
    Εγώ πάντως βλέπω συνέχεια ότι προσπαθείς να βρεις λάθη για το πώς το χειρίστηκε η κοπέλα και όχι για το πώς το χειρίστηκες εσυ. Θεωρείς ότι οι άπειρη δεν μπορούν να δουν καθαρά, δεν μπορούν να καταλάβουν αν κάποιος τους ταιριάζει. Και γενικά αυτή η επιμονή σου να μην θες να δεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που πιστεύεις να ξέρεις είναι τρομακτικό. Δεν λέω να πεις ότι όλοι εμείς έχουμε δίκιο, αλλά έστω να σκεφτείς αυτά που λέμε. Μήπως τελικά καλά έκανε και εφυγε?
    Εγώ ξέρω τα λάθη μου, βασικά όταν έκανα το ποστ πίστευα ότι είναι avoidant και ότι εγώ ανταποκρίθηκα σε όλα όπως έπρεπε, αλλά τις τελευταίες μέρες που το ξανασκέφτηκα κατάλαβα ότι έπρεπε να είχα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, ήταν λίγο σαν να κουβαλάει αυτή, στο ερωτικό

Senior Member
    Απόρριψη γιατί δε τη βλέπω ερωτικά όπως αυτή εμένα, επειδή εγώ μπορώ να δω ερωτικά μόνο άνδρες
    μα σταματησε να σε βλεπει ερωτικα, επειδη ειδε οτι δεν ταιριαζατε, οχι επειδη φοβηθηκε οτι δεν σου αρεσει.... εκεινη σε απερριψε. δεν την απεριψες εσυ...

Senior Member
    μα σταματησε να σε βλεπει ερωτικα, επειδη ειδε οτι δεν ταιριαζατε, οχι επειδη φοβηθηκε οτι δεν σου αρεσει.... εκεινη σε απερριψε. δεν την απεριψες εσυ...
    δεν είδε το ενδιαφέρον που περίμενε από μένα, ένιωσε ότι τελικά μάλλον δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον από μεριάς μου, οπότε σταμάτησε και η ίδια με βλέπει ερωτικά γιατί ένιωσε ανεπιθύμητη ερωτικά, οπότε με απέρριψε, αν έβλεπε ανταπόκριση λογικά θα ταιριάζαμε και θα ήμασταν ακόμα μαζί

Senior Member
    Υπάρχει κ η περίπτωση να έκανε κάτι μαζί σου, οτιδήποτε ήταν αυτό κ να μην ήθελε να συνεχίσει μετά. Γιατί έτσι. Γιατί είναι 20 κ δεν φαντάζομαι να θέλει από τώρα δεσμεύσεις και αιώνιες υποσχέσεις. Αυτό δεν μεταβάλλει την ηθική της ούτε την εικόνα της. Το έχεις σκεφτεί ναι; Γιατί από ότι θυμάμαι, είσαι κ εσύ στην ηλικία της.

Senior Member
    δεν είδε το ενδιαφέρον που περίμενε από μένα, ένιωσε ότι τελικά μάλλον δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον από μεριάς μου, οπότε σταμάτησε και η ίδια με βλέπει ερωτικά γιατί ένιωσε ανεπιθύμητη ερωτικά, οπότε με απέρριψε, αν έβλεπε ανταπόκριση λογικά θα ταιριάζαμε και θα ήμασταν ακόμα μαζί
    δεν ειναι θεμα ενδιαφεροντος. τοσα ειπατε, μια χαρα εδειχνες οτι ενδιαφερεσαι.
    δεν εδειξες να σε ενδιαφερει το σεξ ΓΕΝΙΚΑ.. οχι μαζι της. αυτο δεν ειναι θεμα ενδιαφεροντος, ειναι θεμα αισθησιασμου που μαλλον δεν εχεις, ή δεν εδειξες να εχεις.
    δεν ενοιωσε ανεπιθυμητη, εσενα δεν σε επιθυμουσε πια με τις ασεξουαλ συμπεριφορες σου. γιατι δεν μπορεις να το καταλαβεις και εχεις κολλησει τοσο εμμονικα στο οτι ενοιωσε ανεπιθυμητη ή ενοιωσε απορριψη; εσυ εισαι αυτος που εφαγε την απορριψη..

Senior Member
    δεν εδειξες να σε ενδιαφερει το σεξ ΓΕΝΙΚΑ.. οχι μαζι της. αυτο δεν ειναι θεμα ενδιαφεροντος, ειναι θεμα αισθησιασμου που μαλλον δεν εχεις, ή δεν εδειξες να εχεις.
    δεν ενοιωσε ανεπιθυμητη, εσενα δεν σε επιθυμουσε πια με τις ασεξουαλ συμπεριφορες σου. γιατι δεν μπορεις να το καταλαβεις και εχεις κολλησει τοσο εμμονικα στο οτι ενοιωσε ανεπιθυμητη ή ενοιωσε απορριψη; εσυ εισαι αυτος που εφαγε την απορριψη..
    Τώρα λες χαζομάρες και θα σου εξηγήσω γιατί, όταν ο άλλος νιώθει ότι δίνει περισσότερα από όσα παίρνει, ξενερώνει, νιώθει έμμεσα απόρριψη, ειδικά αν έχει κάνει αυτός όλη τη προσέγγιση, ε και εν τέλει ξεκόβει γιατί δεν έχει σιγουριά και εμπιστοσύνη αν πραγματικά τον θέλει ο άλλος, σου λέει ότι αν ενδιαφερόταν τόσο θα ήταν πιο ενεργητικός άρα μάλλον δεν ενδιαφέρεται, οπότε απέρριψε πριν απορριφθεί, και εκεί κολλάει και η αβεβαιότητα που είπε ότι πολύ πιθανό να είχε. Αν εγώ ήμουν στη θέση της πχ θα ένιωθα έμμεσα μια απόρριψη ότι ο άλλος δε με βλέπει τόσο ερωτικά όσο λέει, θα είχα αμφιβολίες, απλά θα το επικοινωνούσα, ε αυτή δε το έκανε είπε ότι πίστευε ότι θα με πληγώσει λιγότερο και είχε απογοητεύει πολύ
    Last edited by Jim444; 03-06-2025 at 22:08.

Senior Member
    Με ήθελε, αλλά παρερμήνευσε τη συμπεριφορά μου ως αδιαφορία ή έλλειψη επιθυμίας — και αυτό την ξενέρωσε και την απομάκρυνε. Δεν ήταν έλλειψη ενδιαφέροντος εξ αρχής, αλλά συναισθηματική απογοήτευση από κάτι που δεν ειπώθηκε. Εσύ έχεις κολλήσει μόνο στο σεξ εγώ λέω για τη συνολική συμπεριφορά οτι θεώρησε πως είναι κάπως απόμακρη, είτε είναι περπάτημα χέρι χέρι είτε φίλη είτε ένα βλέμμα πιο βαθύ, είτε ένα κομπλιμέντο, πράγματα που γενικά δε της έκανα, γιατί ήθελα να νιώσει άνετα όπως νιώθει με έναν φίλο της για αρχή, εγώ μιλάω για τη γενική εικόνα, όλα την επηρέασαν στο να ξενερώσει, γιατί απομακρύνθηκε τη πρώτη φορά? Το σεξ ήταν ? Είχε ήδη με κάτι ξενερώσει από τις πρώτες φορές
    Last edited by Jim444; 03-06-2025 at 21:37.

Senior Member
    διαφωνω ριζικα... αλλα στα ειπα 100 φορες. δεν τα ξαναλεω..
    επισης, ο αισθησιασμος και η χημεια, δεν κρινονται μονο στο σεξ αυτο καθαυτο, αλλα στην ολη συμπεριφορα. και οχι στο χερακι και στα αρκουδακια, αλλα σε αλλες συμπεριφορες. ειναι και το φασωμα μεσα, αλλα οχι μονο αυτο.
    οποτε, δεν μιλαω μονο για το σεξ. μιλαω για την χημεια που δεν βρηκε σε σενα

Page 20 of 22 FirstFirst ... 101819202122 LastLast