Avoidant συμπεριφορά - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 22 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Δεν είμαι τέτοιος απλά εκτίμησα το ενδιαφέρον της και τη προσπάθεια της να ξεκινήσουμε κάτι μαζί
    Τοτε γιατι πιστευεις αυτα που σου λενε; Δεν εχει σημασια αν ειναι καλα η κακα λογια οι ανθρωποι βλεπουν τις αδυναμιες σου και τις εκμεταλλευουν. Να βλεπεις τι κανουν σε βαθος χρονου και οχι αυτα που υποσχονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τοτε γιατι πιστευεις αυτα που σου λενε; Δεν εχει σημασια αν ειναι καλα η κακα λογια οι ανθρωποι βλεπουν τις αδυναμιες σου και τις εκμεταλλευουν. Να βλεπεις τι κανουν σε βαθος χρονου και οχι αυτα που υποσχονται.
    Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει σε βάθος χρόνου με τη συγκεκριμένη, αλλά είναι μια συμπεριφορά εντελώς περίεργη κατά τη γνώμη μου και βασικά και όλοι όσοι ξέρω το ίδιο είπαν

Senior Member
    Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει σε βάθος χρόνου με τη συγκεκριμένη, αλλά είναι μια συμπεριφορά εντελώς περίεργη κατά τη γνώμη μου και βασικά και όλοι όσοι ξέρω το ίδιο είπαν
    Σου ειπα γενικα. Στην περιπτωση αυτη ηδη κανατε παιδια και βγαλανε και πανεπιστημιο :Ρ

Senior Member
    Τέλος πάντων καλή συνέχεια σε όλους συγγνώμη αν σας ταλαιπώρησα αλλά πραγματικά να ξέρετε δεν είναι θέμα εγωισμού μου, αν δεν έδειχνε έντονη έλξη θα το δεχομουν χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά έδειξε παρά πολύ ενδιαφέρον και διάθεση από μεριάς της, πραγματικά δε πιστεύω ότι με ξέχασε, και ότι όλο αυτό δε σήμαινε τίποτα για αυτήν, απλα έτσι όπως εξελίχθηκε με άφησε πληγωμένο και μπερδεμένο. Θα προχωρήσω αλλά θα αφήσω τη πόρτα ανοιχτή, ίσως μιλήσω και με κάνα ψυχολόγο να μου πει μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη και θα αφήσω εκεί. Αν βρεθούμε κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι από την αντίδραση της ίσως καταλάβω κάποια πράγματα καλύτερα.

Senior Member
    Οχι παιδι μου, το προβλημα σου ειναι πως δεν εχεις εγωισμο γιατι αν ειχες θα ηξερες τι εγινε.

Senior Member
    Οχι παιδι μου, το προβλημα σου ειναι πως δεν εχεις εγωισμο γιατι αν ειχες θα ηξερες τι εγινε.
    Είναι αυτό που είπατε πριν. Για ένα σωρό λόγους μπορεί να απομακρύνθηκε

Senior Member
    Το θεμα εισαι εσυ, οχι η κοπελα αφου μονο τον εαυτο σου ελεγχεις. Φανταου να εισασταν παντρεμενοι με παιδια και να επαιζε ετσι μαζι σου και να εχανες το νοημα της ζωης σου αν χωριζες. Τι θα ελεγες στον τωρινο εαυτο σου;

Senior Member
    Το θεμα εισαι εσυ, οχι η κοπελα αφου μονο τον εαυτο σου ελεγχεις. Φανταου να εισασταν παντρεμενοι με παιδια και να επαιζε ετσι μαζι σου και να εχανες το νοημα της ζωης σου αν χωριζες. Τι θα ελεγες στον τωρινο εαυτο σου;
    Δε πιστεύω ότι παίζει πιστεύω ότι η ίδια είναι μπερδεμένη με τον εαυτό της, απλά δέθηκα πολύ γρήγορα γιατί περνάγαμε τέλεια

Senior Member
    Δε πιστεύω ότι παίζει πιστεύω ότι η ίδια είναι μπερδεμένη με τον εαυτό της, απλά δέθηκα πολύ γρήγορα γιατί περνάγαμε τέλεια
    Εσυ γιατι δεν εισαι μπερδεμενος;

Senior Member
    Δεν έχω κάνει σχέση είπα , αυτή ήταν η πρώτη μου σχέση. Και επίσης πως δεν είναι πρώην? Αφού έλεγε ότι είμαι το αγόρι της, είχαμε φύγει από τη φάση της αρχικής γνωριμίας, και ήθελε να με συστήσει στις φίλες της ως η νέα της σχέση.
    δηλαδη, αν καποια που δεν εχεις δει ποτε στην ζωη σου, ελεγε οτι εισαι το αγορι της, θα σημαινε οτι οντως εισαι;;
    κι αν ελεγες κι εσυ οτι ειναι το κοριτσι σου, τοτε θα σημαινε οτι εχετε "σχεση"; δυο αγνωστοι;

νομιζω οτι μπερδευεις αυτο που λεει κανεις με αυτο που πραγματικα ισχυει.

δεν εισαι το αγορι και το κοριτσι κανενος, αν εισαι ενηλικος, εχεις βγει 3 ραντεβου και δεν εχεις κανει καν σεξ, μαζι του. ερωτικο "ζευγαρι" δεν νοειται αν δεν εχει κανει σεξ. δηλαδη αν στο 4ο ραντεβου κανατε σεξ και δεν ταιριαζατε με την καμια, ή δεν τα καταφερνατε καν γιατι ενας απο τους δυο ξενερωνε, τοτε θα λεγατε "τα χαλασαμε τελικα γιατι πηγαμε να κανουμε σεξ και δεν ελεγε;"
    δεν εχεις "σχεση" με προφορικες συμφωνιες. "σχεση" κανεις οταν γνωρισεις καπως τον αλλον, και προσωπικα και ερωτικα, και κανοντας παρεα μαζι του και νοιωθετε και οι δυο και παθος και οτι περνατε καλα και αναζητατε την παρεα του αλλου.

Senior Member
    Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και έχει βάση. Απλώς, κάποιοι άνθρωποι, όταν νιώθουν κάτι έντονο, το επεξεργάζονται λίγο διαφορετικά. Δεν είναι θέμα άρνησης ή προσκόλλησης, αλλά ανάγκης να κατανοήσουν τι συνέβη και πώς ένιωσαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την απόφαση της άλλης πλευράς — απλώς προσπαθώ να καταλάβω, όχι να πιέσω. Μερικές φορές το να "προχωράς" απαιτεί πρώτα να κάνεις ειρήνη με ό,τι άφησες πίσω σου. Καλώς η κακώς όλο αυτό τελείωσε με έναν τρόπο ό'τι να'ναι χωρίς καμία παραπάνω εξήγηση, αυτή τη στιγμή είναι πρώην μου, που είναι το κακό στο να θέλω να δω τι μπορεί να έχει συμβεί? Εμένα αν δε μου άρεσε κάποιος δε θα πήγαινα σπίτι του να κοιμηθούμε αγκαλιά ούτε θα τον φιλαγα ούτε θα του έλεγα να σε γνωρίσω στους φίλους μου την επόμενη μέρα ούτε να έρθει αυτός σπίτι μου ούτε αναμνηστικές φώτο ούτε κομπλιμέντα και 1002 ακόμα, ας μου έδειχνε έστω 1 σημάδι όλη αυτή τη βδομάδα που είχαμε σχέση ότι δεν θέλει. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να θεωρήσω λογικό μια τέτοια συμπεριφορά από ένα τόσο ρομαντικό άνθρωπο. Τώρα τόσο απότομη απομάκρυνση μονό ύποπτη μπορεί να είναι, για να δείχνεις τόσο ενδιαφέρον σημαίνει ότι σαρεσω αλλιώς γιατί να τα κάνεις? Κατάλαβες που κολλάω? Τι να πω είμαι όντως τόσο περίεργος, έχω ξαναπάει με κοπέλα αλλά δεν ένιωθα τίποτα ήταν απλά friends with benefits, και μετά ξεκοψαμε τελείως, και δεν είχε καμία σχέση ο χαρακτήρας της με αυτή, η συγκεκριμένη μου έδειξε αγάπη, ήρθαμε πολύ κοντά και ας κράτησε λίγο , ήταν ουσιώδες και όχι απλά situationship
    μια γυναικα που συναντησες 3 φορες, κανατε λιγη παρεα, ανταλλαξατε και 2 φιλακια στην 3η συναντηση, χωρις να κανετε καν σεξ, ειναι γνωριμια... δεν ειναι σχεση, ουτε "πρωην". δεν ξερω γιατι εχεις τοσο μεγαλη επιμονη και αναγκη να ονομασεις "πρωην" και "σχεση" μια γυναικα που απλα κανατε λιγη παρεα που εληξε αδοξα πριν κανετε οτιδηποτε σεξουαλικο. ξερεις, ουτε ενα σεξ επισφραγιζει μια "σχεση". για να κανεις/ εχεις σχεση με καποιον πρεπει να τον γνωρισεις αρκετα καλα, κι εσεις εισασταν σε εντελως αναγνωριστικη φαση της γνωριμιας σας.

δεν ειναι κακο να θελεις να ξερεις τι εχει συμβει.
    κακο ειναι να αρνεισαι/ αποκλειες οτι συνεβη αυτο που ειπε ξεκαθαρα και να την χαρακτηριζεις ειτε μπερδεμενη, ειτε αποφευκτικη, ειτε οτιδηποτε αλλο δεν σου χαλαει το αφηγημα που εχεις στο μυαλο σου και που λεει "εμεις οι δυο ειχαμε σχεση κι εγιναν ολα αναπαντεχα"... το αναπαντεχο ειναι οτι θεωρεις οτι την ηξερες, οτι ηξερες τι αισθανεται και μας λες ποσο καλα περνουσταε και ποσο πολυ σε ηθελε. αν σε ηθελε πολυ, θα ηταν μαζι σου. μπερδευεις αυτα που αισθανεσαι εσυ , με αυτα που αισθανεται εκεινη.
    και για το μελλον να ξερεις οτι δεν υπαρχει "δεν φταις εσυ, φταιω εγω, ή ο καιρος" οταν καποιος/α φευγει, ενω δεν ειναι παντρεμενος με 3 παιδια, ειναι γιατι δεν σε θελει αρκετα, θελει αλλον, κλπ

επισης μπερδευεις το τι "σου εδειξε" ή το τι ενοιωθες εσυ, με αυτο που πραγματικα ενοιωθε η δεν ενοιωθε, εκεινη...
    ουτε σιτσουεισονσιπ ηταν. το σιτσουεισονσιπ, εχει διαρκεια, εχει σεξ, αλλα δεν εχει δεσμευση. το δικο σας δεν ειχε ουτε διαρκεια, ουτε σξ.
    μια αρχικη γνωριμια ηταν που προς το παρον δεν πηγε πουθενα. εμεινε αρχικη. στις 3 συναντησεις κι εκεινη μετανιωσε.
    παρτο γι αυτο που ειναι. μην το αναμασας για πολυ καιρο.

υ.γ. τα παραπανω ισχυουν αν οντως εισαι 21. αν εισαι 15, ειναι διαφορετικα τα πραγματα..

Senior Member
    Όταν δεν θέλει κάποιος να συνεχίσει δεν σημαίνει ότι απέτυχες ως άνθρωπος, ως άντρας. Απλά δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους. Είσαι μικρός και άπειρος και προφανώς το σενάριο "εξωτερικοί παράγοντες", "μπερδεμένη" μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα (δεν πονάει τόσο) από το σενάριο "δεν με θελει".
    Όταν θέλουμε κάποιον, θέλουμε να είμαστε και μαζί του.

Banned
    κοιτα επειδη εισαι πιτσιρικος και αβγαλτος , παρε μια συμβουλαρα απο εμπειρους ΑΝΔΡΕΣ που εχουν περγαμηνες στο γυναικειο φυλο .
    η φυσιολογικη εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ειναι ΤΟ ΣΕΞ . ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ ! τα υπολοιπα ειναι για το νετφλιξ και σουβλακι στον καναπε ....και για να μασαμε τον μισθο της <<σχεσης>> που ΤΗΝ καλυπτει συναισθηματικα ( κοριτσιστικες μπουρδες καμαρωτες ) .

ρε μπρο ηρθε σπιτι σου και της ελεγες , οτι εισαι παρθενος ..ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ! κανονισε στην επομενη να πεις τις ιδιες μπαρουφες !
    για να ρωτησω και κατι ....ενα 24ωρο σπιτι σου , πως την εβγαλες ? εγω ξερω οτι οταν σηκωνεται η πυραυλακατος καπου πρεπει να εκτονωσει γιατι απο κατω στον θυλακα με τα δυο μπαλακια αρχιζουν κατι πρηξιματα ..κανονισε να παθεις καμια ζημια εκει κατω ...δεν ειναι τυχαια η εκφραση ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ .

εισαι 21 , ξεκινα το ΣΕΞ ! σχεσεις κανουν οι ανασφαλεις , οι ΑΝΔΡΕΣ κανουν ΣΕΞ ! οι ΑΝΔΡΕΣ κανουν ταξιδια , διακοπες , ΣΕΞ , μαζευουν εμπειριες ειναι ΚΥΝΗΓΟΙ ! ΞΕΚΟΛΛΑ!

υγ . εσυ που εκανες αναφορα εφαγες ενα περιποιημενο IGNORE ( θα στο πουν οι κολλητοι σου εδω μεσα )
    υγ2. μια με μανιταρια , πρασινη πιπερια και μπολικη μοτσαρελα

Senior Member
    Tziovani is that you ??

Banned
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Tziovani is that you ??

ενας ειναι ο ΑΝΔΡΑΣ , εδω μεσα ...και τιμωμενο BAN ...

αποφυλακιστηκα !

βεβαια οι αναρχοφεμινστριες εδω μεσα γραφουν οτι θελουν ( και οι κλακαδοροι τους) ,και ουτε μιση παρατηρηση . ενω Ο ΑΝΔΡΑΣ αναφορα συνεχως !

επιλεκτικοτητα ....

Page 5 of 22 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast