Avoidant συμπεριφορά - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια γυναικα που συναντησες 3 φορες, κανατε λιγη παρεα, ανταλλαξατε και 2 φιλακια στην 3η συναντηση, χωρις να κανετε καν σεξ, ειναι γνωριμια... δεν ειναι σχεση, ουτε "πρωην". δεν ξερω γιατι εχεις τοσο μεγαλη επιμονη και αναγκη να ονομασεις "πρωην" και "σχεση" μια γυναικα που απλα κανατε λιγη παρεα που εληξε αδοξα πριν κανετε οτιδηποτε σεξουαλικο. ξερεις, ουτε ενα σεξ επισφραγιζει μια "σχεση". για να κανεις/ εχεις σχεση με καποιον πρεπει να τον γνωρισεις αρκετα καλα, κι εσεις εισασταν σε εντελως αναγνωριστικη φαση της γνωριμιας σας.

δεν ειναι κακο να θελεις να ξερεις τι εχει συμβει.
    κακο ειναι να αρνεισαι/ αποκλειες οτι συνεβη αυτο που ειπε ξεκαθαρα και να την χαρακτηριζεις ειτε μπερδεμενη, ειτε αποφευκτικη, ειτε οτιδηποτε αλλο δεν σου χαλαει το αφηγημα που εχεις στο μυαλο σου και που λεει "εμεις οι δυο ειχαμε σχεση κι εγιναν ολα αναπαντεχα"... το αναπαντεχο ειναι οτι θεωρεις οτι την ηξερες, οτι ηξερες τι αισθανεται και μας λες ποσο καλα περνουσταε και ποσο πολυ σε ηθελε. αν σε ηθελε πολυ, θα ηταν μαζι σου. μπερδευεις αυτα που αισθανεσαι εσυ , με αυτα που αισθανεται εκεινη.
    και για το μελλον να ξερεις οτι δεν υπαρχει "δεν φταις εσυ, φταιω εγω, ή ο καιρος" οταν καποιος/α φευγει, ενω δεν ειναι παντρεμενος με 3 παιδια, ειναι γιατι δεν σε θελει αρκετα, θελει αλλον, κλπ

επισης μπερδευεις το τι "σου εδειξε" ή το τι ενοιωθες εσυ, με αυτο που πραγματικα ενοιωθε η δεν ενοιωθε, εκεινη...
    ουτε σιτσουεισονσιπ ηταν. το σιτσουεισονσιπ, εχει διαρκεια, εχει σεξ, αλλα δεν εχει δεσμευση. το δικο σας δεν ειχε ουτε διαρκεια, ουτε σξ.
    μια αρχικη γνωριμια ηταν που προς το παρον δεν πηγε πουθενα. εμεινε αρχικη. στις 3 συναντησεις κι εκεινη μετανιωσε.
    παρτο γι αυτο που ειναι. μην το αναμασας για πολυ καιρο.

υ.γ. τα παραπανω ισχυουν αν οντως εισαι 21. αν εισαι 15, ειναι διαφορετικα τα πραγματα..
    ένας avoidant μπορεί να σε θέλει πολύ αλλά να απομακρυνθεί. Αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό του αποφυγικού δεσμού: το άτομο φοβάται την εγγύτητα και την τρωτότητα που φέρνει μια στενή σχέση. Όταν τα συναισθήματά του αρχίσουν να δυναμώνουν, μπορεί να νιώσει ότι χάνει τον έλεγχο ή ότι απειλείται η αυτονομία του — κάτι που τον οδηγεί στην απομάκρυνση, όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται, αλλά επειδή φοβάται τη συναισθηματική εγγύτητα και την πιθανότητα πληγώματος. Ορίστε γιατί μπορεί να με ήθελε πολύ και να απομακρύνθηκε, το αποκλείεις ενώ όπως βλέπεις είναι πολύ πιθανό

Senior Member
    νομίζεις...οτάν κάνει κίνηση πρώτα μια γυναίκα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι σε θέλει πολύ

οτι συνεχίζουμε να μιλάμε για 3 ραντεβού πραγματικά με ξεπερνάει. Βγες έξω και γνώρισε άτομα μην κολλάς εκει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Όταν κάνει προσέγγιση πρώτη γυναίκα σε θέλει πολύ συνήθως, και ειδικά μετά άμα κάνει και η ίδια τόση προσπάθεια να είστε μαζί. Τέτοιες απότομες αλλαγές δείχνουν ότι δεν ξέρει τι θέλει, και με κατηγορείτε για τη σχέση ενώ η ίδια με θεωρούσε σχέση της , αλλά όχι μόνο εγώ φταίω.
    Θα σου πω ενα μυστικο, στις κοπελες δεν αρεσουν τετοιες συναισθηματικες συμπεριφορες. Αυτο που ειδε σε σενα ειναι οτι κανεις love bombing σε οποια σου χαμογελασει.

Banned
    δλδ σεξ και μετα avoid δεν παιζει ? η΄μονο παιζει avoid χωρις σεξ ? . για να ξερω και γω , τι στραβο κανω και ξεκιναω παντα με σεξ και μετα ερχεται το AVOID ...

εχω εδω τωρα απεναντι μου κατι κολαν και μπουστακια εξω , κατσε να ρωτησω για το avoid

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    νομίζεις...οτάν κάνει κίνηση πρώτα μια γυναίκα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι σε θέλει πολύ

οτι συνεχίζουμε να μιλάμε για 3 ραντεβού πραγματικά με ξεπερνάει. Βγες έξω και γνώρισε άτομα μην κολλάς εκει
    Δεν είναι ένας επιφανειακός άνθρωπος, και μόνο ότι γράφει ημερολόγιο δείχνει πολλά για τη ψυχολογία της, είναι άτομο που κρύβει τα συναισθήματα του. Εσύ δε κοιτάς τίποτα άλλο, πρέπει να αναλύσεις τις λεπτομέρειες

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Θα σου πω ενα μυστικο, στις κοπελες δεν αρεσουν τετοιες συναισθηματικες συμπεριφορες. Αυτο που ειδε σε σενα ειναι οτι κανεις love bombing σε οποια σου χαμογελασει.
    Love bombing μου έκανε αυτή στην αρχή βασικά

Senior Member
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα άτομο να δείχνει με κάθε τρόπο ότι σε θέλει και να αλλάζει γνώμη 4 φορές σε 3 βδομάδες. Στους φίλους μου τους φάνηκε εντελώς περίεργο και όλοι μου είπαν ότι δε ξέρει τι θέλει. Δηλαδή τόσο χαζός είμαι? Τόσο λάθος τη "διάβασα" πια?

Senior Member
    Love bombing μου έκανε αυτή στην αρχή βασικά
    Αυτο ειναι χειριστικο, δεν το κανεις απο ερωτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post

Πολλές φορές πάνω στη σύγχυση οι άνθρωποι λένε πράγματα που δεν τα εννοούν, έτσι έγινε και με το break up το δικό μας, το γεγονός ότι είμαστε σε κοινή παρέα και έμμεσα μαθαίνει για μένα όπως μαθαίνω εγώ για αυτήν είναι κάτι που με κρατάει σε εγρήγορση

Senior Member
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα άτομο να δείχνει με κάθε τρόπο ότι σε θέλει και να αλλάζει γνώμη 4 φορές σε 3 βδομάδες. Στους φίλους μου τους φάνηκε εντελώς περίεργο και όλοι μου είπαν ότι δε ξέρει τι θέλει. Δηλαδή τόσο χαζός είμαι? Τόσο λάθος τη "διάβασα" πια?
    Αυτη ξερει τι θελει, εσυ δεν ξερεις τι θελει αυτη.

Senior Member
    Αυτη ξερει τι θελει, εσυ δεν ξερεις τι θελει αυτη.
    Σόρρυ αλλά μου έχει δώσει δικαιώματα να την αμφισβητώ και να μη τη πιστεύω

Senior Member
    Σόρρυ αλλά μου έχει δώσει δικαιώματα να την αμφισβητώ και να μη τη πιστεύω
    Και γιατι την πιστευεις μονο οταν σου λεει αυτο που θελεις;

Senior Member
    Α και κάτι τελευταίο όταν κάναμε συζήτηση μετά το χωρισμό προς το τέλος όταν της είπα τη γνώμη μου για όλο αυτό που έγινε μου απάντησε "τώρα που βλέπω ότι είμαστε στην ίδια σελίδα μπορώ να σου μιλήσω πιο ελεύθερα και πιο χαλαρά σε σύγκριση με πριν που ήμουν πιο κάθετη και ψυχρή για διάφορους λόγους (αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι πριν είπε και πράγματα που δεν εννοούσε απλά για τελειώσει τη κουβέντα), σχετικά με την αβεβαιότητα που είπες και το φαύλο κύκλο, δε διαφωνώ μαζί σου , πολύ πιθανό να έχω μπει σε ένα τέτοιο μοτίβο και να μη το καταλαβαίνω, και αν θελήσω στο μέλλον να σου στείλω θα το κάνω" , ορίστε ούτε αυτό σας λέει τίποτα? Ενώ πιο πριν στην ίδια συζήτησης μου είπε ότι δεν είναι φόβος ούτε αβεβαιότητα, αλλά τελικά πολύ πιθανό να είναι, λογικά ξέρει τι θέλει....

Senior Member
    Και γιατι την πιστευεις μονο οταν σου λεει αυτο που θελεις;
    Πλέον δεν είμαι σίγουρος για τίποτα έτσι όπως εξελίχθηκε

Senior Member
    Α και κάτι τελευταίο όταν κάναμε συζήτηση μετά το χωρισμό προς το τέλος όταν της είπα τη γνώμη μου για όλο αυτό που έγινε μου απάντησε "τώρα που βλέπω ότι είμαστε στην ίδια σελίδα μπορώ να σου μιλήσω πιο ελεύθερα και πιο χαλαρά σε σύγκριση με πριν που ήμουν πιο κάθετη και ψυχρή για διάφορους λόγους (αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι πριν είπε και πράγματα που δεν εννοούσε απλά για τελειώσει τη κουβέντα), σχετικά με την αβεβαιότητα που είπες και το φαύλο κύκλο, δε διαφωνώ μαζί σου , πολύ πιθανό να έχω μπει σε ένα τέτοιο μοτίβο και να μη το καταλαβαίνω, και αν θελήσω στο μέλλον να σου στείλω θα το κάνω" , ορίστε ούτε αυτό σας λέει τίποτα?
    Ναι, σε παρκαρε στην αναμονη να σε χρησημοποιησει οποτε εχει αναγκη.

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast