Avoidant συμπεριφορά - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 22 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν το ξερεις ποσο απειρη ειναι. Οι σχεσεις δεν ειναι θεωρητικη φυσικη να κανεις υποθεσεις, ποσο μαλλον αυτες που σε βολευουν. Οταν καποιος σου αρεσει πας κοντα του. Η νοοτροπιια σου ειναι "ντεκαβλε", κανεις σαν μωρο που αυτη πρεπει να νταντευει και δεν υπαρχει πιο σιχαμερη συμπεριφορα για μια γυναικα.
    Όχι εντάξει ότι είναι άπειρη είναι, φαινόταν. Δηλαδή συγγνώμη εγώ δεν ήρθα κοντά της ? Σπίτι μου τη κάλεσα και της είπα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα, step by step, την επόμενη φορά θα γινόταν κάτι πιο παθιασμένο ίσως. Αλλά έτσι είναι στην αρχή πλατωνικά, σιγά σιγά χωρίς πίεση, της έκανα και κομπλιμέντα, θυμάμαι χαρακτηριστικά είσαι ένας όμορφος μπελάς, beautiful mess... Είδες ψαγμενα πράγματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Όχι εντάξει ότι είναι άπειρη είναι, φαινόταν. Δηλαδή συγγνώμη εγώ δεν ήρθα κοντά της ? Σπίτι μου τη κάλεσα και της είπα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα, step by step, την επόμενη φορά θα γινόταν κάτι πιο παθιασμένο ίσως. Αλλά έτσι είναι στην αρχή πλατωνικά, σιγά σιγά χωρίς πίεση, της έκανα και κομπλιμέντα, θυμάμαι χαρακτηριστικά είσαι ένας όμορφος μπελάς, beautiful mess... Είδες ψαγμενα πράγματα
    Το αποτελεσμα;

Senior Member
    Το αποτελεσμα;
    Χωρίσαμε, αλλά ενδιαφέρον έδειξα, με το δικό μου τρόπο

Senior Member
    Χωρίσαμε, αλλά ενδιαφέρον έδειξα, με το δικό μου τρόπο
    Ωραια, πηγαινε τωρα στην επομενη, μπες σε επαφη με την πραγματικοτητα και μην λες οτι βρεχει οταν σε φτυνουν.

Senior Member
    Ωραια, πηγαινε τωρα στην επομενη, μπες σε επαφη με την πραγματικοτητα και μην λες οτι βρεχει οταν σε φτυνουν.
    Ωραία και με την επόμενη το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει όμως , αφού αυτή είναι η τακτική μου

Senior Member
    Είναι αλλού με ποια έννοια? Τέλος πάντων ναι εννοώ το είπε πολύ επιφανειακά. Ισχύει ότι είναι δικιά μου επιθυμία αλλά πολλές φορές το προαίσθημα δε ξεγελάει να ξες. Επίσης ούτως η άλλως αυτό το μήνα έχουμε εξεταστική δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ ούτως η άλλως, έχω άλλες προτεραιότητες, και ναι εννοείται αν συναντηθούμε δε πρόκειται να πω τίποτα εγώ
    εσυ, να ξες, οτι το "προαισθημα" ΣΥΝΗΘΩΣ ξεγελαει. πολυ σπανιοτερα δεν ξεγελαει. κι επειδη εσυ εχεις τεραστια αρνηση να δεχτεις αυτα που σου λεει ο αλλος και θελεις ντε και καλα να δωσεις τις ερμηνειες που σε βολευουν, εγω πονταρω ολα τα λεφτα στο οτι το "προαισθημα" σου απλα ειναι ευχολογιο...

το "ειμαι αλλου" δεν ειναι επιφανειακο. ειναι πολυ ουσιαστικο και πολυ χαρακτηριστικο για το οτι ο αλλος συνειδητα και οχι επειδη ειναι "μπερδεμενος", δεν θελει.... αλλα οπως ολα οσα σε εξεβολεψαν, το διεγραψες.

ειμαι αλλου= ειμαστε σε αλλη σελιδα, δηλαδη τελικα δεν μου αρεσεις, ειχα κανει λαθος, Η
    τελικα σκεφτομαι αλλον, δεν θελω να συνεχισω με σενα, Η
    ειμαι ηδη με αλλον/ τον κυνηγαω κι ελπιζω να μου κατσει,

Senior Member
    Ωραία και με την επόμενη το ίδιο πράγμα μπορεί να γίνει όμως , αφού αυτή είναι η τακτική μου
    Να αλλαξεις τακτικη, μην εξιδανικευεις, βλεπε τα πραγματα οπως ειναι και επιβεβαιωνε τα συναισθηματα σε βαθος χρονου. Οχι βουρ στο πατσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ, να ξες, οτι το "προαισθημα" ΣΥΝΗΘΩΣ ξεγελαει. πολυ σπανιοτερα δεν ξεγελαει. κι επειδη εσυ εχεις τεραστια αρνηση να δεχτεις αυτα που σου λεει ο αλλος και θελεις ντε και καλα να δωσεις τις ερμηνειες που σε βολευουν, εγω πονταρω ολα τα λεφτα στο οτι το "προαισθημα" σου απλα ειναι ευχολογιο...

το "ειμαι αλλου" δεν ειναι επιφανειακο. ειναι πολυ ουσιαστικο και πολυ χαρακτηριστικο για το οτι ο αλλος συνειδητα και οχι επειδη ειναι "μπερδεμενος", δεν θελει.... αλλα οπως ολα οσα σε εξεβολεψαν, το διεγραψες.

ειμαι αλλου= ειμαστε σε αλλη σελιδα, δηλαδη τελικα δεν μου αρεσεις, ειχα κανει λαθος, Η
    τελικα σκεφτομαι αλλον, δεν θελω να συνεχισω με σενα, Η
    ειμαι ηδη με αλλον/ τον κυνηγαω κι ελπιζω να μου κατσει,
    Δεν διέγραψα τίποτα απλά είναι η μισή αλήθεια, γιατί δεν ανέλυσε το λόγο που μέσα σε μια μέρα ενώ με ήθελε πολύ τελικά δεν με θέλει, που όπως λες εσύ αν δεν είναι avoidant και δεν έχει θέματα δέσμευσης ε τότε κάτι δεν της άρεσε καθόλου στη στάση και τη συμπεριφορά μου, εμένα με εκνεύρισε η έλλειψη επικοινωνίας, γιατί αν υπάρχει έλξη και συναισθήματα τα οποία θάφτηκαν κάτω από τη ξενερα, ε με διάλογο λύνονται, της αρέσω ξενέρωσε και επέλεξε να απομακρυνθεί γιατί δεν ένιωθε πια εμπιστοσύνη. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν είναι με άλλον, τόσα χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα και ξαφνικά πήγε με άλλον τόσο γρήγορα? Το να έχασε συναισθήματα πάθους επειδή ξενέρωσε με τη στάση μου το δέχομαι αλλά ότι πήγε με άλλον τόσο γρήγορα μου φαίνεται ακραίο, δεν ταιριάζει στην ρομαντική εικόνα που έχω για αυτήν, άμα ισχύει αυτό είναι σαν με είχε του πεταματου και ούτε που τη νοιάζει

Senior Member
    Να αλλαξεις τακτικη, μην εξιδανικευεις, βλεπε τα πραγματα οπως ειναι και επιβεβαιωνε τα συναισθηματα σε βαθος χρονου. Οχι βουρ στο πατσα...
    Ε αυτό δε κάνω ? χαλαρά το πάω αλλά κάποιοι ξενερώνουν....

Senior Member
    Ε αυτό δε κάνω ? χαλαρά το πάω αλλά κάποιοι ξενερώνουν....
    Мπα, τις ιδιες μαλακιες λες που ελεγες πριν 2 εβδομαδες.

Senior Member
    Мπα, τις ιδιες μαλακιες λες που ελεγες πριν 2 εβδομαδες.
    Ποιες μαλακίες? Μαλακια είναι που ενδιαφέρομαι να καταλάβω γιατί ένα άτομο που με ήθελε τόσο πολύ εξαφανίζεται τόσο ξαφνικά?

Senior Member
    Ποιες μαλακίες? Μαλακια είναι που ενδιαφέρομαι να καταλάβω γιατί ένα άτομο που με ήθελε τόσο πολύ εξαφανίζεται τόσο ξαφνικά?
    Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις, αν ηθελες θα ειχες καταλαβει.

Senior Member
    Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις, αν ηθελες θα ειχες καταλαβει.
    Ωραία εσύ τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που δε θέλω να καταλάβω για το λόγο που δε με θέλει?

Senior Member
    Ωραία εσύ τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που δε θέλω να καταλάβω για το λόγο που δε με θέλει?
    Δεν εισαι αυθεντικος, μπερδευεις την φαντασια σου με την πραγματικοτητα, βασιζεσαι στα λογια και οχι στις πραξεις.

Senior Member
    Πάντως και να έμπαινε στην διαδικασία να εξηγήσει περισσότερα (αν και αυτά που είπε είναι ήδη αρκετά), παίζει πάλι να μην καταλάβαινες και να συνεχιζες τα δικά σου. Δεν μπορεις και δεν θες να δεις κάτι άλλο.

Page 16 of 22 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast