Avoidant συμπεριφορά - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δλδ τι ενιωσες στο σεξ μαζι της, πως ενιωσες μετα το σεξ, πως ενιωσες την αλλη μερα; Αυτα ειναι αυθεντικα συναισθηματα, τα δικα σου ειναι παιξαμε κουκλες και ολα πηγαν καλα - αυτα τα κανουν τα παιδια στο δημοτικο.
    Tziovani βγες από τον axl.. :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Φίλε μου μια λέξη μόνο θα σου πω. Overthinking. Too much of it too. Αποδέξου την πραγματικοτητα, τα υπαρχοντα δεδομενα και προχωρα, πηγαινε παρακατω. Η ζωη εν τω μεταξυ τρεχει, καλπαζει κι εσυ αναλωνεσαι τωρα να υπεραναλυεις και να σκεφτεσαι πραγματα για πολυ περισσοτερο διαστημα απο οτι η ιδια η γνωριμια σας. Προχωρα παρακατω. Εχεις και αλλες απογοητευσεις να ζησεις. Αλλα οχι μονο απογοητευσεις, εχει και ωραια πραγματα η ζωη, αρκει να μην τη χανεις χαμενος στις σκεψεις σου για κατι που ανηκει στο παρελθον.
    Για μένα δεν ανήκει στο παρελθόν, όταν βιώνω κάτι έντονο και ουσιαστικό δεν το αφήνω να φύγει έτσι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε να δω τη ζωή αλλιώς τις σχέσεις αλλιώς. Κρατάω τη πόρτα ανοιχτή, έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μου, ελπίζω και για αυτήν να είμαι το ίδιο, όσο ήμασταν μαζί τουλάχιστον αυτό μου έδειξε, και έστω έμμεσα είναι ακόμα στη ζωή μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Απλά ξενέρωσε τόσο που ένιωσε ότι δεν φτιάχνεται, όταν κάποιος είναι στεναχωρημένος και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί μια κατάσταση και να μπει σε ρίσκα βρίσκει την πιο εύκολη λύση, να απομακρυνθεί και να αποφύγει τυχόν συγκρούσεις
    Όταν σε εμάς απαντάς έτσι. Σε εμάς.. Που είμαστε άγνωστοι.... Σκέψου να ερχόταν όντως να κάνει διάλογο. Θα σου έλεγε τι νιώθει και εσύ θα έλεγες τα δικά σου.

Αν θες να αφήσεις την πόρτα ανοιχτή.. Αφησε τη. Μην γίνεις φορτικος όμως..

Senior Member
    Το αναφέρω γιατί έχει σημασία αντικειμενικά στο πώς είδε την όλη φάση. Μια άπειρη δείχνει περισσότερο κατανόηση
    Οχι, δεν ειναι αντικειμενικη γνωση, προβαλλεις την δικια σου απειρια σε αυτην που φυσικα την βολευει.

Senior Member
    Οχι, δεν ειναι αντικειμενικη γνωση, προβαλλεις την δικια σου απειρια σε αυτην που φυσικα την βολευει.
    Γενικά κάποιες ερωτήσεις που μου έκανε δε τις κατάλαβα ποτέ, δηλαδή κάποια στιγμή που ήμασταν στο σπίτι με ρώτησε αν γυρναγε πίσω στο club ο χρόνος πως θα την πλησίαζα εγώ εκείνη τη βραδιά ξέρω γω, η για το ερωτικό παρελθόν μου αυτή με ρώτησε πρώτα

Senior Member
    Γενικά κάποιες ερωτήσεις που μου έκανε δε τις κατάλαβα ποτέ, δηλαδή κάποια στιγμή που ήμασταν στο σπίτι με ρώτησε αν γυρναγε πίσω στο club ο χρόνος πως θα την πλησίαζα εγώ εκείνη τη βραδιά ξέρω γω, η για το ερωτικό παρελθόν μου αυτή με ρώτησε πρώτα
    Σε ψαρευε για να ξερει τι ιστορια να σου πει για να "ταιριαξετε".

Senior Member
    Σε ψαρευε για να ξερει τι ιστορια να σου πει για να "ταιριαξετε".
    Άρα δεν το έκανε από ενδιαφέρον αλλά απλά για να ξέρει τι απάντηση θα μου δώσει μετέπειτα?

Senior Member
    Άρα δεν το έκανε από ενδιαφέρον αλλά απλά για να ξέρει τι απάντηση θα μου δώσει μετέπειτα?
    Ολοι οι ανθρωποι θελουν να αρεσουν, καμια φορα λενε και ψεματα. Τωρα ξερει τα κουμπακια σου και αυτο την κανει να νιωθει ασφαλεια, ειτε εχετε σχεση ειτε οχι, δεδομενος εισαι. Αυτη εχει την δυναμη να κανει ο,τι θελει, ενω εσυ εισαι κολλημενος σαν μυγα σε μυγοπαγιδα.

Senior Member
    Ολοι οι ανθρωποι θελουν να αρεσουν, καμια φορα λενε και ψεματα. Τωρα ξερει τα κουμπακια σου και αυτο την κανει να νιωθει ασφαλεια, ειτε εχετε σχεση ειτε οχι, δεδομενος εισαι. Αυτη εχει την δυναμη να κανει ο,τι θελει, ενω εσυ εισαι κολλημενος σαν μυγα σε μυγοπαγιδα.
    Δεν είναι για κανέναν δεδομένος αν γίνει κάποια επαναπροσέγγιση στο μέλλον θα είναι 1+1=2 ξεκάθαρα πράγματα, δε θα δεχτώ να γίνουν πάλι τα ίδια. Και επίσης δύσκολα να με έχει δεδομένο αν ένιωσε ξενερα επειδή εγώ ήμουν παθητικός στο ερωτικό κομμάτι

Senior Member
    Δεν είναι για κανέναν δεδομένος αν γίνει κάποια επαναπροσέγγιση στο μέλλον θα είναι 1+1=2 ξεκάθαρα πράγματα, δε θα δεχτώ να γίνουν πάλι τα ίδια. Και επίσης δύσκολα να με έχει δεδομένο αν ένιωσε ξενερα επειδή εγώ ήμουν παθητικός στο ερωτικό κομμάτι
    Μπα, εχεις επενδυσει πολυ στο θεμα και συνεχιζεις να το κανεις οσο το συζητας στο φορουμ, καθε σκεψη που κανεις για αυτην ειναι κοστος που θα θελεις να παρεις πισω και ειναι επενδυση που θα φοβασαι να χασεις.

Senior Member
    Δεν διέγραψα τίποτα απλά είναι η μισή αλήθεια, γιατί δεν ανέλυσε το λόγο που μέσα σε μια μέρα ενώ με ήθελε πολύ τελικά δεν με θέλει, που όπως λες εσύ αν δεν είναι avoidant και δεν έχει θέματα δέσμευσης ε τότε κάτι δεν της άρεσε καθόλου στη στάση και τη συμπεριφορά μου, εμένα με εκνεύρισε η έλλειψη επικοινωνίας, γιατί αν υπάρχει έλξη και συναισθήματα τα οποία θάφτηκαν κάτω από τη ξενερα, ε με διάλογο λύνονται, της αρέσω ξενέρωσε και επέλεξε να απομακρυνθεί γιατί δεν ένιωθε πια εμπιστοσύνη. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν είναι με άλλον, τόσα χρόνια δεν είχε κάνει τίποτα και ξαφνικά πήγε με άλλον τόσο γρήγορα? Το να έχασε συναισθήματα πάθους επειδή ξενέρωσε με τη στάση μου το δέχομαι αλλά ότι πήγε με άλλον τόσο γρήγορα μου φαίνεται ακραίο, δεν ταιριάζει στην ρομαντική εικόνα που έχω για αυτήν, άμα ισχύει αυτό είναι σαν με είχε του πεταματου και ούτε που τη νοιάζει
    ναι, ειναι η μιση αληθεια, αλλα εσυ υποθετεις εντελως αυθαιρετα οτι η αλλη μιση ειναι οπως σε βολευει, ενω οπως δειχνουν τα πραγματα , ειναι οπως δεν σε βολευει...

δεν απομακρυνθηκε επειδη εχασε την εμπιστοσυνη της. απομακρυνθηκε επειδη εχασε την ελξη που ενοιωθε πριν.
    συναισθηματα δεν υπαρχουν, γιατι σε τοσο συντομο διαστημα, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, αναπτυσσονται μονο επιθυμιες και προσδοκιες. οι προσδοιες της μαλλον διαψευστηκαν, η ελξη επαψε. συναισθηματα δεν υπηξαν ποτε. υπηρχαν μονο καλες προθεσεις, που τις απεσυρε πλεον...

ναι , στην κατασταση της (παρθενα χωρις αλλες σχεσεις) πιθανοτατα δεν ειναι με αλλον σε σχεση, μπορει ομως να τον σκεφτεται η να ειναι σε παιχνιδι με καποιον., η να επεστρεψε σε καποιο παλιο κολλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ειναι η μιση αληθεια, αλλα εσυ υποθετεις εντελως αυθαιρετα οτι η αλλη μιση ειναι οπως σε βολευει, ενω οπως δειχνουν τα πραγματα , ειναι οπως δεν σε βολευει...

δεν απομακρυνθηκε επειδη εχασε την εμπιστοσυνη της. απομακρυνθηκε επειδη εχασε την ελξη που ενοιωθε πριν.
    συναισθηματα δεν υπαρχουν, γιατι σε τοσο συντομο διαστημα, ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, αναπτυσσονται μονο επιθυμιες και προσδοκιες. οι προσδοιες της μαλλον διαψευστηκαν, η ελξη επαψε. συναισθηματα δεν υπηξαν ποτε. υπηρχαν μονο καλες προθεσεις, που τις απεσυρε πλεον...

ναι , στην κατασταση της (παρθενα χωρις αλλες σχεσεις) πιθανοτατα δεν ειναι με αλλον σε σχεση, μπορει ομως να τον σκεφτεται η να ειναι σε παιχνιδι με καποιον., η να επεστρεψε σε καποιο παλιο κολλημα.
    Αφού και εγώ είχα συναισθήματα για αυτή πώς δεν αναπτύσονται? Μια χαρά αναπτύσονται, απλά χάθηκαν οι προσδοκίες όχι η έλξη, αλλά και η έλξη να χάθηκε επανέρχεται. Αλλά δεν είχε και εμπιστοσύνη πλέον γι'αυτό και δεν ασχολήθηκε άλλο για να το λύσουμε, όταν με κάποιον ξενερώνεις επειδή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου μετά δε χάνεις και εμπιστοσύνη από τη στιγμή που βλέπεις δεν είναι αυτό που σου παρουσίασε στην αρχή ? Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είχε δει κάτι που δε της άρεσε από τα πρώτα 2 ραντεβού και μετά είπε οκ έχεις δίκιο τελικά ας συνεχίσουμε. Πως μπορεί να ξαναεπανελθει η έλξη και η εμπιστοσύνη?
    Last edited by Jim444; 02-06-2025 at 23:22.

Senior Member
    Αφού και εγώ είχα συναισθήματα για αυτή πώς δεν αναπτύσονται? Μια χαρά αναπτύσονται, απλά χάθηκαν οι προσδοκίες όχι η έλξη, αλλά και η έλξη να χάθηκε επανέρχεται. Αλλά δεν είχε και εμπιστοσύνη πλέον γι'αυτό και δεν ασχολήθηκε άλλο για να το λύσουμε, όταν με κάποιον ξενερώνεις επειδή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου μετά δε χάνεις και εμπιστοσύνη από τη στιγμή που βλέπεις δεν είναι αυτό που σου παρουσίασε στην αρχή ? Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είχε δει κάτι που δε της άρεσε από τα πρώτα 2 ραντεβού και μετά είπε οκ έχεις δίκιο τελικά ας συνεχίσουμε. Πως μπορεί να ξαναεπανελθει η έλξη και η εμπιστοσύνη?
    εσυ λες τα δικα σου, εγω σου λεω αυτα που πιστευω.
    δεν εχασε την εμπιστοσυνη της. δεν την κοροιδεψες.
    την ελξη της εχασε. ειπε να το προσπαθησει, αλλα δεν της εβγαινε. ξενερωνε.
    αυτο δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης. ειναι θεμα ελξης.
    αν ξενερωσεις σεξουαλικα, με καποιον που ουτε καν ξερεις καλα καλα και ειδες 3 φορες, δεν επανερχεται η ελξη...

Senior Member
    Όχι προσωπικά δε με ένοιαζε είτε ήταν παρθένα είτε όχι, αλλά αφού μου είπε ότι είναι θεώρησα εγώ μόνος μου χωρίς να της πω κάτι ότι είναι καλό να κάνουμε υπομονή μέχρι τις επόμενες συναντήσεις
    τωρα, λες ψεματα...
    αφου σου ειπε να προχωρησεις και θα σου ελεγε εκεινη αν ηθελε να σταματησεις και δεν προχωρησες.
    και η κοπελα ξενερωσε..
    μπορει να ειναι παρθενα, αλλα υπαρχουν παρθενες που καποια στιγμη θελουν να κανουν σεξ. δεν ειχε παρει ορκο αγαμιας. απο αυτα που ειπες, εδειχνε να θελει να προχωρησετε οσο παει, αν οχι να ολοκληρωσετε.
    και αυτα που λες για πλατωνικα ραντεβου, τα πλατωνικα ραντεβου δεν γινονται στα κρεβατια... οταν φτασεις στο κρεβατι, φτανεις για να κανεις κατι σεξουαλικο, οχι για να κοιμηθειτε σαν αρκουδακια..
    χιλιες φορες να μην την ειχες παει στο κρεβατι σου, παρα να την πας μονο για υπνο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ λες τα δικα σου, εγω σου λεω αυτα που πιστευω.
    δεν εχασε την εμπιστοσυνη της. δεν την κοροιδεψες.
    την ελξη της εχασε. ειπε να το προσπαθησει, αλλα δεν της εβγαινε. ξενερωνε.
    αυτο δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης. ειναι θεμα ελξης.
    αν ξενερωσεις σεξουαλικα, με καποιον που ουτε καν ξερεις καλα καλα και ειδες 3 φορες, δεν επανερχεται η ελξη...
    Η ξενερα μπορεί να προέρχεται επειδή έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γενικά και στα ραντεβού και στο σπίτι και εγώ είδε ότι δεν ανταπέδωσα με πάθος, οπότε δεν βρήκε τη χημεία που έψαχνε σε μένα. Δεν έχει τελειώσει κάτι αν υπάρξει επικοινωνία κάποια στιγμή κατά τη γνώμη μου, αν είναι μόνο αυτός ο λόγος τότε μια χαρά διορθώνεται με επικοινωνία, δε γίνεται να μου λες ότι δεν υπάρχει ελπίδα επειδή ξενέρωσε με τη ψυχρή σεξουαλικά στάση μου απέναντι της. Σου λέω είναι ένα άτομο που θυμάται έντονα το παρελθόν, αν πες γίνει μια συνάντηση τυχαία και επαναπροσεγγισω με σωστό τρόπο κάτι μπορεί να γίνει, να καταλάβει ότι και εγώ την ήθελα αλλά ήμουν φοβικός και δε το έδειξα
    Last edited by Jim444; 03-06-2025 at 03:23.

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast