Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 228
    Senior Member
    Τι έγινε ?

Senior Member
    Δεν μπορώ να ξεπεράσω τίποτα. Δεν σου λέω τώρα απλά ένα α θυμήθηκα κάτι από το τάδε. Όχι. Χάνω επαφή με το παρόν, βρίσκομαι πάλι στο παρελθόν και ζω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα, νιώθω τα ίδια πράγματα, σαν να βλέπω και πάλι τον χώρο, και ακούω τις φωνές τους.

Ένα ζευγάρι αγκαλιάστηκε στον δρόμο τυχαία, έχασα κάθε επαφή με το παρόν, δεν ήξερα πού πήγαινα. Έπιασα πάτο πάλι. Ένα λαστιχακι για τα μαλλιά στο χέρι μου και κλαίω, θέλω να ουρλιαξω. Περνάω έξω από ξενοδοχείο; Παναγιά βοήθα. Μου είναι αφόρητα δύσκολο το μπάνιο. Τόση πολλή δυσφορία. Το ίδιο μου το χέρι! Έχει τα ίδια σημαδια εκείνης της μέρας. Δεν μπορώ να δω ούτε το ίδιο μου το χέρι, μεταφέρομαι αλλού και ακούω την συζήτηση, νιώθω το ίδιο πράγμα. Έχω τις ίδιες σωματικές αισθήσεις. Δεν είναι ότι απλά θυμάμαι.

Προσπάθησα να διαβάσω βιβλίο. Βρίσκω ίδιες σκηνές στις σελίδες. Το έκλεισα και παραμιλούσα γυα ώρα χωρίς να βγάζω καν νόημα.

Ειλικρινά δεν γίνεται να συνεχίσω να ζω έτσι. Είναι σαν να ζω με φαντάσματα κάθε μέρα. Δεν γίνεται.

Αλήθεια δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω.

Senior Member
    Από το απόγευμα και μετά εύχομαι να μην δω άλλη μέρα, απλά και μόνο γιατί είδα δύο ανθρώπους να αγκαλιάζονται. Έχω φτάσει τα όρια της αντοχής, δεν αντέχω άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Αλήθεια δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω.
    Αντεχεις και θα αντέξεις. Και όλο αυτό θα περάσει, θα το νικήσεις. Λες έπιασα πάτο, αυτό άμα το δεις από μια άλλη οπτική μπορεί να σου δώσει μια αισιοδοξία. Αφού έπιασες πάτο και είσαι ήδη χάλια δεν έχεις να φοβάσαι κάτι πλέον. Τι άλλο χειρότερο να συμβεί που δεν έχει ήδη συμβεί? Πόσο πιο χαλια να νιώσεις? Είσαι ήδη εκεί. Από τον πατο μόνο ώθηση για να ανέβεις προς τα πάνω εχει να περιμένεις, δεν έχει παρακατω. Άντεξε το όπως όπως όλο αυτό και μόνο βελτίωση έχεις να περιμένεις. Πάνε παρε βρε wanderer να σου δωσει ο γιατρός κάτι να το καταστείλεις λιγο ολο αυτο, να κοιμασαι, να ανακτησεις δυναμεις. Γιατι να το ζεις τόσο εντονα αυτο το χαλια? Οταν ποναει το κεφαλι σου δεν παιρνεις χαπι? Τι λες, θελω να τον ζησω τον πονοκεφαλο? Μην φοβασαι τις προηγουμενες φορες που απετυχαν, προσπαθησε παλι, πηγαινε σε αλλον επαγγελματια. Μιλησε του γι αυτα που φοβασαι οπως και γι αυτα που σε πειραξαν. Πες το ταδε και ταδε φαρμακο τα πηρα και συνεβη αυτο. Η ξερω γω δε θελω να μην μπορω να παρω τα ποδια μου. Πες του και για το διαβητη ωστε να τα λαβει ολα υποψιν του, ολο το ιατρικο ιστορικο σου. Δεν μπορω να στο τονισω πιο εμφατικα. Ειναι δυσκολο και επικινδυνο αυτο που περνας τωρα. Μην το αφηνεις ετσι. Βοηθησε το ωστε να περασει και να ανακαμψεις, να βρεις τη ζωη σου παλι. Να γινει μια ωρα αρχυτερα. Χωρις περιττες επιπλοκες και νεα βασανα..

Senior Member
    Να σου πω κάτι χωρίς πλάκα μπορείς τις σκέψεις σου να τις γράφεις κιόλας κάπου αλλου σαν ημερολόγιο.

Κάνε πράγματα για να ξεχαστείς βάλε μια ταινία ας πούμε τώρα για τι ζευγάρι που είδες μην σκας πολλοί είναι μόνοι τους

Senior Member
    Δεν είναι ότι ζήλεψα. Είναι ότι πόνεσα

Senior Member
    Γιατί πονέσεις? Αυτό σ λέω ότι υπάρχουν κ αρκετοί μόνοι τους

Senior Member
    Γιατί εμένα δεν μου μίλησε ούτε 5 λεπτά. Γιατί εμένα με έδιωξε με αστυνομικούς

Senior Member
    Γιατί εγώ είμαι ένα άχρηστο κ ανεπιθύμητο σκουπίδι

Senior Member
    Γιατί εμένα δεν μου μίλησε ούτε 5 λεπτά. Γιατί εμένα με έδιωξε με αστυνομικούς
    Γιατί εγώ είμαι ένα άχρηστο κ ανεπιθύμητο σκουπίδι
    δεν κοιτας ποτε τις ευθυνες σου, παρα μονο παραπονιεσαι για να ασχολουνται μαζι σου...
    αστυνομικους φωναξε οταν εγινες ενοχλητικη, ενω σου ξεκαθαρισε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...
    κανεις που δεν μας θελει δεν εχει την υποχρεωση να μας ανεχεται η να μας κανει παρεα, ετσι επειδη γουσταρουμε, οσο ωραιοι και χρησιμοι κι αν ειμαστε η δεν ειμαστε..

δεν εισαι σκουπιδι. εισαι ασθενης ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ. οσο και να το δραματοποιεις σε κατι μοιραιο και καταραμενο και να θυματοποιεισαι και να γραφεις ασχετα κατεβατα για να μην συζηταμε για την ταμπακερα, η αληθεια ειναι μια.
    αν ησουν σε αγωγη και παρακολουθηση απο εναν καλο ψυχιατρο, τπτ απο οσα σε ταλαιπωρησαν και σε εξεθεσαν δεν θα συνεβαινε. ουτε οι αστυνομιες, ουτε τα ψυχιατρεια, ουτε τπτ..

μπορεις να κλαψουριζεις οσο θελεις για τα συμπτωματα σου και την δυσφορια σου, αλλα το προβλημα παραμενει και ειναι ΕΝΑ. εισαι εκτος ψυχιατρικης αγωγης και σου κανει κακο.

Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Να σου πω κάτι χωρίς πλάκα μπορείς τις σκέψεις σου να τις γράφεις κιόλας κάπου αλλου σαν ημερολόγιο.

Κάνε πράγματα για να ξεχαστείς βάλε μια ταινία ας πούμε τώρα για τι ζευγάρι που είδες μην σκας πολλοί είναι μόνοι τους
    Αυτά μου τα χουν πει και μένα, και χωρίς να ξέρω ακριβώς το θέμα της κοπέλας και τη σοβαρότητα του, με τις λύσεις αυτές απλά ξεφεύγεις αλλά δεν λύνουν το θέμα. Μάλλον όταν ξεφεύγεις μπορείς έπειτα, χαλαρωμένος κι ίσως πιο αισιόδοξος, ίσως και με μεγαλύτερη καθαρότητα νου, αυτοπεποίθηση κι αυτοεκτίμηση, να σκεφτείς και να πράξεις αυτά που απαιτούνται για τη λύση. Αν αυτό δεν το μπορείς, με το που θα επανέλθεις απλά θα σαι στο ίδιο σημείο με πριν.
    γιάννης

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να δω ταινίες ή οτιδήποτε βασικά. Για 3 λόγους:

1. Με πάει κατευθείαν πίσω (είχα να δω οτιδήποτε πολλά χρόνια και βλέπαμε μόνο μαζί κάτι) και κάθε φορά που πάω πίσω, φτάνω και κοντά στο τέλος.

2. Υπάρχουν σκηνές ή μικρά πράγματα, ακόμη και απλές λέξεις, που με πάνε πίσω, επίσης. Ακολουθώ την ίδια κατρακύλα.

3. Δεν μπορώ να συγκεντρωθω σε αυτό που βλέπω. Χάνομαι.

Έχεις δίκιο. Δεν βοηθάει σε τίποτα. Τίποτα από αυτά δεν βοηθάει σε τίποτα. Και το περπάτημα έξω που όλοι το εξιδανικεύουν μπλα μπλα μπλα, μπούρδες. Βλέπω πράγματα έξω που ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ. Συν το ότι έχω γυρίσει το πόδι μου 3 φορές τις τελευταίες εβδομάδες, γιατί δεν το πολυνιώθω.

Senior Member
    Έστειλα στην ψυχολόγο προχτές, και ένιωσα ότι από την απάντησή της, δεν κατάλαβε Χριστό από όσα της είπα. Τίποτα.

Μου θυμίζουν τα επείγοντα του αιγινητειου που είχα πάει πρώτη φορά, και τους έλεγα θέλω να δώσω ένα τέλος, και μου είπε να δω μια ταινία. Ήταν ότι πιο άκυρο έχω ακούσει. Τα ίδια μου γράφει και η ψυ βέβαια.

Senior Member
    Κοίτα να δεις, όμως, εγώ είμαι εγώ, και με ξέρω καλύτερα από οποιονδήποτε εξωτερικά, ειδικά από οποιονδήποτε συνομιλώ μόνο μέσω μιας οθόνης έστω κι αν φαίνεται όλοι να πιστεύουν το αντίθετο.

Και ξέρω πάρα πολύ καλά τι θα με βοηθούσε. Και δεν είναι ούτε τα νοσοκομεία, ούτε οι vigilante γιατροί, ούτε τα παραλυτικά φάρμακα. (Παράγοντες οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί ό λ ο ι πάρα πολλές φορές - δεν απορρίπτω πριν δοκιμάσω.)

Είναι άλλα πράγματα που με βοηθούν, απλά δεν τα έχω και δεν μπορώ να τα έχω. Γιατί; Γιατί δεν ανήκω εδώ. Είναι λες και έχεις φέρει έναν εξωγήινο και τον άφησες στην Γη.

Senior Member
    Πού πίσω σε πηγαίνουν βρε wanderer; Siga την σχέση που είχες δηλαδή! Πόσο κράτησε 1 μήνα;! Φυσιολογική είσαι από αυτήν την μεριά. Όλοι κάνουμε σχέσεις και χωρίζουμε. Εσύ το έχεις δραματοποιήσει τόσο πολύ λες και χώρισες μετά από 25 χρόνια! Το βλέπεις ότι υπερβάλεις;;; Κανονικά δεν θα έπρεπε να νιώθεις τίποτα γι' αυτόν, όχι για την ζωή ΄σου. Η ζωή σου συνεχίζεται και θα βρεις άλλον. Έλεος δηλαδή κάπου. Γίνεσαι δραματική, θεατρική και υπερβολική σε κάτι το πολύ απλό.
    Αυτό το κάνεις επίτηδες λόγω του ότι έχεις ωραίο λόγο ή όντως είναι τα πράγματα τόσο μελοδραματικά; Για σκέψου λίγο.

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast