Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 228
    Senior Member
    Δεν επέστρεψα κατευθείαν, Χάρλεϊ. Έφαγα κι άλλες απορρίψεις. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από το τίποτα.

Senior Member
    Γιατι η ζωη ειναι δυσκολη και ο θανατος ευκολος, δεν μπορεις να ξεφορτωνεις την ευθυνη για την ζωη σου στους αλλους, αλλα ακομα χειροτερο ειναι να φορτωνεις τον θανατο σου στους αλλους.

Senior Member
    Κάποιος έχει πει, έχω ήδη βρει χίλιους τρόπους να πεθάνω και ούτε έναν για να ζήσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Μια ξεφτίλα είναι, axl. H δική μου επιβίωση δεν αξίζει το βάρος. Κι αν ήμουν ικανή για λίγη δικαιοσύνη, δεν θα ήμουν εδώ.
    Εχεις παει ποτε σε νεκροτομειο; Εκει να δεις ξεφτιλα, δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτυλα απο τον θανατο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εχεις παει ποτε σε νεκροτομειο; Εκει να δεις ξεφτιλα, δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτυλα απο τον θανατο.
    Δεν αξίζει σε μια κοπέλα 26 χρονών ο θάνατος. Της αξίζει η ζωή! Η καλοπέραση! Η υγεία! Η Φροντίδα! Οι σχέσεις! Η Ομορφιά!
    Αυτά αξίζει και πρέπει να κυνηγήσει η γουοντερερ και όχι τον θάνατο.
    Συμφωνώ μαζί σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δεν αξίζει σε μια κοπέλα 26 χρονών ο θάνατος. Της αξίζει η ζωή! Η καλοπέραση! Η υγεία! Η Φροντίδα! Οι σχέσεις! Η Ομορφιά!
    Αυτά αξίζει και πρέπει να κυνηγήσει η γουοντερερ και όχι τον θάνατο.
    Ολα αυτα ειναι σχετικα, Αρλεκινε, ουτε σου γεμιζουν το κενο - ρωτησε την Χριστινα Ωναση.

Senior Member
    Κι αν όχι αυτά, τότε τι; Αυτά σε κάνουν άνθρωπο χωρίς κενά. Εκτός κι αν έχεις υπαρξιακό κενό που εδώ στην κοπέλα δεν το βλέπουμε.
    Έχει ανάγκη αποδοχής, σχέσεων, να ζήσει! Και δεν ξέρει πώς να το κάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Κι αν όχι αυτά, τότε τι; Αυτά σε κάνουν άνθρωπο χωρίς κενά. Εκτός κι αν έχεις υπαρξιακό κενό που εδώ στην κοπέλα δεν το βλέπουμε.
    Έχει ανάγκη αποδοχής, σχέσεων, να ζήσει! Και δεν ξέρει πώς να το κάνει.
    Τι; Αρχιζεις και αποδωμεις την προσωπικοτητα σου μεχρι να φτασεις σε κατι πραγματικο και την ξαναχτιζεις απο'κει, δεν υπαρχει αλλος τροπος. Ο ανθρωπος ειναι αδυναμο ζωο, αλλα εχει την ικανοτητα να αφηνει τις ιδεες του να πεθανουν αντι για αυτον - αντι να κανεις τα ιδια και να περιμενεις αλλα αποτελεσματα αλλαζεις μυαλα.

Senior Member
    Ακριβώς, Χάρλεϊ. Δεν έχω κανέναν τρόπο να έχω αυτά που χρειάζομαι. Δεν είναι ότι δε θέλω τίποτα, είναι ότι δεν μπορώ να έχω αυτά που θέλω.

Senior Member
    axl, αυτά που χρειάζεσαι είναι αυτά που χρειάζεσαι. Δεν αλλάζουν. Είναι σαν να λες το στομάχι σου χρειάζεται φαγητό, αλλά αφού δεν έχεις φαγητό, άλλαξέ το. Ε δεν αλλάζει, αυτό είναι, αυτό χρειάζεται! Αν δεν το βρει, πεθαίνει.

Μου έχουν πει πως οι σχέσεις και η αποδοχή δεν είναι το μόνο πράγμα στη ζωή και πως κάνω σαν παιδάκι που θέλει μόνο μια συγκεκριμένη σοκολάτα ή ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τι να κάνω που εγώ, όπως το στομάχι χρειάζεται φαγητό, και όχι σαπούνι, εγώ χρειάζομαι αυτό;

Senior Member
    Ακριβώς, Χάρλεϊ. Δεν έχω κανέναν τρόπο να έχω αυτά που χρειάζομαι. Δεν είναι ότι δε θέλω τίποτα, είναι ότι δεν μπορώ να έχω αυτά που θέλω.
    Μαθε να μην θελεις, μαθε να εκτιμας αυτα που ηδη εχεις γιατι η απληστια μας ειναι απεραντη.

Senior Member
    axl, αυτά που χρειάζεσαι είναι αυτά που χρειάζεσαι. Δεν αλλάζουν. Είναι σαν να λες το στομάχι σου χρειάζεται φαγητό, αλλά αφού δεν έχεις φαγητό, άλλαξέ το. Ε δεν αλλάζει, αυτό είναι, αυτό χρειάζεται! Αν δεν το βρει, πεθαίνει.

Μου έχουν πει πως οι σχέσεις και η αποδοχή δεν είναι το μόνο πράγμα στη ζωή και πως κάνω σαν παιδάκι που θέλει μόνο μια συγκεκριμένη σοκολάτα ή ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τι να κάνω που εγώ, όπως το στομάχι χρειάζεται φαγητό, και όχι σαπούνι, εγώ χρειάζομαι αυτό;
    Εσυ δεν ξερεις τι χρειαζεσαι, εαν το ηξερες θα το ειχες βρει - ακριβως οπως το φαγητο δεν εγινες υπερβαρη απο την πεινα αλλα νομιζεις οτι πεινας.

Senior Member
    Τι σημαίνει βρε wanderer «χρήσιμος άνθρωπος»? Και οτι μονο αυτοι αξιζει να ζουν ενω οι «αχρηστοι» οχι? Ποιος σου ειπε οτι εισαι βαρος? Σου το παραπονεθηκε κανεις? Μονη σου το λες εσυ για τον εαυτο σου. Ποια ειναι η δικαιοσυνη? Ολα αυτα που σκεφτεσαι και λες? Δικαιοσυνη ειναι να αντιμετωπιζουμε τη ζωη σαν ενα πολυτιμο δωρο (ναι, είναι..), ακομη και τις μερες που νιωθουμε σκατα και να κανουμε κουραγιο μεχρι να περασει το δυσκολο κομματι. Αυτο ειναι δικαιοσυνη. Το να μη σκοτωνουμε την ελπιδα. Εισαι νεότατη κοπελα, εχεις τοσα ωραια πραγματα να ζησεις παρακατω. Θα ρθουν και αυτα που λες πως εχεις αναγκη, θα ρθουν και οι σχεσεις, φτιαξε τωρα το αλλο που ειναι το επειγον και μετα θα μπορεις να χτισεις και σε αυτον τον τομεα κατι ομορφο, οχι κατι που να θυμιζει προηγουμενες δυσαρεστες εμπειριες. Αυτον τον ανθρωπο που διακαως προσπαθεις να βρεις για να στηριχτεις, γινε εσυ λιγο παραπανω για τον εαυτο σου. Αν ειχες εκει καποιον που σε αγαπαει και σε νοιαζεται πως θα ενιωθε που λες ολα αυτα? Δε θα προσπαθουσε να σου αλλαξει γνωμη? Εγω τα δεχομαι ολα αυτα που λες μονο σαν εκφραση του πως αισθανεσαι, κι εσυ ετσι εξέλαβε τα, αλλα δε θα κανεις τιποτα απο ολα αυτα που λογω κακης ψυχολογικης καταστασης εισβαλουν στο μυαλο σου. Τιποτα που σου υπαγορευουν αυτες οι ξενες σκεψεις. Δεν ειναι δικες σου αυτες, συμπτωμα ειναι. Αμα δεν ενιωθες τοσο σκατα δε θα σε πειραζε τιποτα ουτε θα ελεγες ειμαι αχρηστη. Θα εκανες ωραια πραγματακια και παρακατω θα τα κανεις. Τωρα θα εμπιστευτεις αλλους που σου λενε πως παρακατω θα περασει και θα επουλωθει η πληγη και θα κρατας ζωντανη την ελπιδα γι αυτο. Κι ας μην το βλεπεις εσυ η ιδια. Ζητω οι αχρηστοι ανθρωποι! Ειδαμε προκοπή και απο τους «χρησιμους»… Για πες τωρα, με τι αχρηστο τροπο θα περασεις την αχρηστη μερα σου? Για πες καμια ιδεα για αχρηστες δραστηριοτητες. Εγω εχω διαβασμα αλλα λογω αγχους δυσκολευομαι να συγκεντρωθω κι ετσι κοιταω απλα το μελανι στις σελιδες να ξεραινεται. Μια χαρα..

Senior Member
    Αυτό λιγάκι προσπάθησε να το τροποποιήσεις, είναι σημαντικό. Είσαι νέος άνθρωπος, φυσικά και θα έχεις «θέλω» και θα βάλεις πλώρη να τα κυνηγήσεις. Αλλά στο τέλος της μέρας έχε την ικανότητα αλλά και τη φιλοσοφημένη στάση να παίρνεις τη ζωή όπως ήρθε. Σημερα τουλάχιστον. Το αύριο δεν το ξερουμε, αυριο μπορεί να γίνουν πολλά. Αυτο το θα προσπαθώ για τα θέλω μου αλλά στο τέλος θα έχω την ικανοτητα να αποδέχομαι τη μέρα όπως ήρθε, με ό,τι είχε μέσα, είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν ξέρω αν αρκεί για να σε κάνει ευτυχισμένη αλλά σίγουρα σου εξασφαλίζει ότι δε θα είσαι δυστυχισμένη. Η μετωπική σύγκρουση του εγωιστικού μας θελήματος με τη ζωή και αυτα που πολλες φορες αναγκαστικα φέρνει είναι αυτή που μας τσακίζει και μας κανει να νιώθουμε εξουθενωμένοι.

Senior Member
    Μακάρι να τελείωναν όλα.

Βασίλη, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όπως τα τελευταία δέκα χρόνια θα είναι ακριβώς. Απλά δεν θα ξαναγνωρισω κανένα και θα σαπιζω μόνη μου.

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast