Results 31 to 45 of 228
Thread: Μπορεί κάποιος να μιλήσουμε;
-
19-05-2025, 17:33 #31
Να σαι καλά κοπέλα μου, δεν έκανα κάτι, κάνε υπομονή τώρα και όλα θα περάσουν. Εδω είμαστε, παρεουλα, θα μας γραφεις μέχρι να βγεις και αμα θες και μετά. Κι εμείς είχαμε κινητά τότε και μας τα φορτιζαν το βραδυ και μας τα διναν το πρωί. Βέβαια μου το φέραν λίγο πιο μετά εμένα, δεν το είχα απο την αρχή, υστερα οταν μου φέρανε κάτι πράγματα οι δικοί μου το πήρα. Λίγο στην πόρτα τους εβλεπα για δυο λεπτά, δεν επιτρεπόταν επισκεπτήριο.
- 19-05-2025, 18:01 #32
Σε οξύ περιστατικό επιτρέπουν κινητό, δεμένο κιόλας, ενώ εγώ απ' όσα ξέρω δεν επιτρεπόταν παρά μόνο για ένα τέταρτο κι αυτό για τους νοήμων και ελεύθερους, πόσο μάλλον να το πήγαιναν στους δεμένους! Εκπλήσσομαι. Μάλλον γέρασα.
Όπως και να έχει δεν μπορεί να σε τραβούν, να πίνεις σαπούνια κι ακόμη να σου επιτρέπουν κινητό, εσύ είσαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, είσαι σε έξαρση, δεν υπακούς, λύνεσαι όπως λες.
Γενικά δεν είσαι ένα έμπιστο άτομο για να έχεις παροχές και δεν μπορώ να καταλάβω πώς τις έχεις. Αν σε βοηθάει καλά κάνεις και τις έχεις αλλά ίσως δεν σου κάνει και καλό.
Εγώ σε καταλαβαίνω αλλά με κρύο συναίσθημα και προσπαθώ να σου πω ό,τι καλύτερο νομίζω ότι θα σου κάνει καλό.
19-05-2025, 23:02 #33
Για έναν περίεργο λόγο συμφωνώ και με τον Βασίλη και με τη Χάρλεϊ, παρόλο που έχουν διαφορετική προσέγγιση, αλλά και οι δυο καταλήγουν στο ίδιο: ότι ο εγκλεισμός σου μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, wanderer.
Θα πω όμως κάτι, και ξέρω ότι ο Βασίλης θα διαφωνήσει καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως. Wanderer, είσαι αρκετά χειριστική και γι αυτό ευθύνεται 100% η οριακή σου. Όταν δε σου κάνουν το χατίρι, ξεφεύγεις. Μου θυμίζεις 5χρονο παιδάκι που το έχουν κακομάθει και όταν ακούει το "όχι", τρελαίνεται, κλαίει, χτυπιέται και φωνάζει, γιατί πιστεύει ότι έτσι θα κάνει το όχι ναι. Το κακό είναι ότι άφησες τον εαυτό σου ή σε άφησαν για χρόνια χωρίς ουσιαστική ψυχιατρική φροντίδα. Αν σε είχαν πάει από την εφηβεία σου σε παιδοψυχίατρο, πιστεύω θα ήσουν αλλιώς. Θα είχες μάθει να βάζεις όρια, να έχεις αυταξία, και να ελέγχεις τον παρορμητισμό σου.
Και τώρα όμως δεν είναι αργά να αρχίσεις ψυχοθεραπεία, να πάρεις φαρμακευτική αγωγή αν σου πουν οι γιατροί σου και να κάνεις δραστηριότητες στο μέλλον για την αυτοβελτίωσή σου. Θα είναι δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
20-05-2025, 05:27 #34
20-05-2025, 08:10 #35
κανεις δεν παιρνει φαρμακα για να κανει το κεφι του. φαρμακα παιρνει καποιος οταν ειναι απολυτως απαραιτητο.
αν συνεχιζεις το ιδιο βιολι, θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα.
αν δεν παρεις μια σωστη φαρμακευτικη αγωγη, θα κανεις τι δηλαδη; θα καταδιωκεις οποιον δεν σε θελει, να σε θελησει με το ζορι, θα αυτοτραυματιζεσαι και θα καταληγεις στα ψυχιατρεια; γιατι, αυτο θα συμβαινει. δεν γινεται να συμβει κατι αλλο οσο εσυ κανεις τα ιδια και δεν κανεις μια σωστη ψυχοθεραπεια.
20-05-2025, 08:13 #36
εγω δεν καταλαβαινω γιατι σε τραβολογανε και σε χτυπανε οπως λες, αφου εισαι σε ψυχιατρειο. οταν σε πηγαινουν σε ψυχιατρειο με εντολη εισαγγελεα, σε χαπακωνουν, δεν σε ρωτανε την γνωμη σου για τα φαρμακα.. κι οταν σε χαπακωνουν σε ψυχιατρειο, δεν εχεις περιθωριο για βιαιες αντιδρασεις... οποτε, το ξυλο, τα δεσιματα και τα υπολοιπα που κολλανε και πως προεκυψαν;
21-05-2025, 07:42 #37
Δεν λαμβάνω φάρμακα, τίποτα, μιλάω λίγο στην ψυχίατρο, 5 λεπτά (;). Εγώ αποφασίζω τι θα είναι στο σώμα μου και τι όχι, κανένας άλλος. Είναι δικό μου σώμα και οι βλάβες, επίσης.
Εγώ βλέπω ότι έχω γίνει χειρότερα, ξεκίνησαν κι οι εφιάλτες, έχω μια άλλη κοπέλα σχιζοφρενή στο δωμάτιο και νιώθω να τρελαίνομαι, γιατί έχει ξεφύγει, με ξυπνά με φωνές κλπ, εγώ ξύπνια δεν θέλω να είμαι, όχι, δεν μου έχει κάνει ούτε ένα καλό ο εγκλεισμός, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, γιατί μετά από τόση βία, έχω κι εγώ βίαιες σκέψεις και πολύ περισσότερο θυμό από όταν μπήκα. Τώρα ας πούμε, κάθομαι εδώ και σκέφτομαι, γιατί δεν τον χτύπησα τότε; Πόσο ηλίθια ήμουν που έφυγα; ΑΝ με είχε βοηθήσει ο εγκλεισμός, θα έπρεπε να σκέφτομαι πως ήταν βλακεία να ΠΑΩ, όχι πως ήταν βλακεία που δεν τον χτύπησα. Έχω πολύ θυμό με εμένα επειδή δεν το έκανα. Αντί να το συζητήσω με κάποιον, καθόμαστε παίζουμε ξύλο να μην δεθώ. Δεν είχα την ευκαιρία ή τον χρόνο να το συζητήσω με κάποιον και να μου εξηγήσει λίγα πράγματα για αυτό, μια ωρίτσα ξέρω εγώ.
21-05-2025, 08:41 #38
πριν μας ελεγες οτι σε δερνουν, σε σερνουν, σε τραβολογανε στους διαδρομους και σε δενουν. αν σε εδεναν θα ειχες εκτος ελεγχου συμπεριφορα, ενω τωρα μας λες οτι σε ενοχλει μια αλλη με φωνες και οτι εσυ κρινεις αν θα παρεις φαρμακα σε ενα ψυχιατρειο που μπηκες με εντολη εισαγγελεα (οπου χαπακωνεσαι υποχρεωτικα, δεν σε δερνουν, ουτε σε ρωτανε αν σου αρεσουν τα φαρμακα). καταλαβαινεις φανταζομαι οτι δεν κολλανε οσα λες...
δεν εφυγες, σε εδιωξε. δεν μπορεις να "μεινεις" οταν καποιος δεν σε θελει. δεν τον χτυπησες, γιατι ισως θυμοσουν τοτε οτι αν τον χτυπουσες θα ησουν φυλακη, οχι νοσοκομειο...
τι να σου εξηγησει; οτι δεν εχεις δικαιωμα να δερνεις κανεναν , ουτε να του φορτωνεσαι αν δεν θελει;Last edited by Remedy; 21-05-2025 at 09:01.
21-05-2025, 08:59 #39
Μια χαρά κολλάνε. Και με χτύπησαν, και με έσυραν και με έδεσαν. Χτες με έλυσαν και τώρα είμαι λυμενη, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το δέσιμο με το ότι η διπλανή με ξυπνάει και όλα αυτά; Και τα δύο συνέβαιναν ταυτόχρονα, το ένα δεν αποκλείει το άλλο, έλεος. Τώρα έφυγε το δέσιμο, οπότε κι έμεινε μόνο το ένα πρόβλημα από τα δύο.
21-05-2025, 09:02 #40
Φυλακή καλύτερα θα περνούσα από ότι πέρασα εδώ αυτήν την εβδομάδα, πίστεψέ με. Και θα είχα κάνει ΚΑΤΙ, θα ήταν δίκαιο, δεν θα ήταν αυτή η αδικία που τιμωρήθηκα χωρίς να πειράξω κανέναν. Κανένας δεν θα μου έλεγε "δεν έχεις δικαιώματα, γιατί είσαι άρρωστη", όπως μου είπε χτες ο ίδιος ο ψυχίατρος.
Σε τέτοιες νοσηλείες, πολλές φορές φέρνουν άτομα από τις φυλακές, με συνοδεία δύο αστυνομικών πάντα. Όλοι οι φυλακισμένοι προτιμούν να γυρίσουν στην φυλακή, παρά να μείνουν σε ψυχιατρική. Κάτι λέει αυτό.
21-05-2025, 09:03 #41
21-05-2025, 09:08 #42
Α
Το πρώτο το δοκιμασα, είχε πολύ άσχημες παρενέργειες, δεν το πήρα δεύτερη μέρα. Το δεύτερο το πήρα μόνο για να μη δημιουργήσω φασαρία στην τραπεζαρία, γιατί μου το έφερε τελείως ακατάλληλη ώρα για να μπορέσω να πω όχι. Ε μετά τους είπα όχι άλλες δύο μέρες, με απείλησαν για ενέσιμα με το ζόρι, όμως ήταν απλώς απειλή για να με φοβίσουν, δεν τα δέχτηκα, και μετά απλά δεν με ξαναρωτησαν αν θα το πάρω.
Ξέρω πως δεν μπορούν να το κάνουν ενέσιμο, γιατί τα ενέσιμα είναι σε πολύ πιο μεγάλες δόσεις από αυτές που μπορώ να πάρω εγώ, άρα δεν μπορούν, δεν υπάρχει σε ενέσιμο το δικό μου. Να μου ανοίξουν το στόμα με το ζόρι κυριολεκτικά είναι αδύνατον. Όντως είμαι η μόνη εδώ που δεν πίνει τίποτα.
21-05-2025, 09:10 #43
Και δεν μπορούν να με βγάλουν, γιατί είμαι ειλικρινής και δεν παίζω τον ρόλο που θέλουν, και φοβούνται την ευθύνη.
21-05-2025, 09:12 #44
Τα μόνα που έχω λάβει με το ζόρι/τη βία, είναι οι ενέσεις στεντόν.
21-05-2025, 09:14 #45
Την επόμενη επίσκεψη που θα κάνουν, θα τους πω πόσο υπέροχη είναι η ζωή και θα τους ευχαριστήσω για τις τραυματικές εμπειρίες που μου πρόσθεσαν. Όλα τέλεια θα τους πω.