Results 46 to 53 of 53
Thread: Απώλεια μητέρας και μητρότητα
-
28-05-2025, 16:18 #46
Θα γράφεις εδώ και θα μιλάμε, θα κάνουμε παρεούλα, μέχρι να βρουμε και την κανονική παρεούλα σου να ειναι διαθεσιμη γιατι κακα τα ψεμματα, το να πιεις καφεδακι με μια φιλη σου και να μιλατε δεν ειναι το ιδιο με το να γραφεις σε ενα φορουμ. Βρες κατι δημιουργικο να απασχολεισαι και να σε κανει λιγο να ξεχνιεσαι. Δεν ξερω και τα γουστα σου και τι θα προτιμουσες αλλα αν για παραδειγμα πιανουν τα χερια σου βρες απο το ιντερνετ (γιουτιουμπ η και οπουδηποτε αλλου) οδηγιες και σχεδια να φτιαχνεις καλτσακια για το μωρο σου. Βαλε ραδιο, ακου μουσικη η καποια εκπομπη που σε ενδιαφερει.Το ραδιοφωνακι ειναι πολυ καλυτερη παρεουλα σε σχεση με την τηλεοραση και μαλιστα δε σε καθηλωνει να κοιτας εκει, το βαζεις να παιζει και εσυ μπορει να κανεις κατι αλλο. Παρε δυο φυτα να εχεις να ασχολεισαι εκει, ενα κατοικιδιο ακομη και κατι μικρο και ευκολο που δε θα θελει πολυ φροντιδα, ενα καναρινι ας πουμε.. Θα καθεσαι στη βεραντα σου με τα λουλουδια σου, το καναρινι σου και θα πινεις το καφεδακι σου κι εχεις και το νου σου και στο μωρο. Και παλι συλλυπητηρια για τη μαμα, καλη αναπαυση να εχει, δυσκολη μερα σημερα για σενα, απολυτα λογικο.. Και νεότατη εφυγε κιολας ρε γαμωτο.. Τωρα αυτο δεν μπορει να αλλαξει αλλα εσυ σιγα σιγα θα το συνηθισεις και θα μπορεις να ζεις παρα την απωλεια της. Ολοι καποια στιγμη απεναντι θα παμε και επισης ολα για καποιο λογο γινονται ακομα και αυτα που δεν βγαζουν νοημα ή που σε κανουν να λες ειναι αδικο..
- 08-06-2025, 23:20 #47
Και οι μέρες περνάνε… και εγώ βουλιάζω περισσότερο στην μοναξιά… ο άνδρας μου απομακρύνεται, εγώ νιώθω ότι δεν με θέλει πια επειδή πάχυνα…τον χαϊδεύω και λέει ότι τον ενοχλώ… τον πλησιάζω ερωτικά και μου λέει ότι κάνει ζέστη…
μου λείπει και ο μοναδικός άνθρωπος που καταλάβαινε το πως νιώθω και μου έλεγε διαρκώς πόσο δυνατή και ικανή είμαι… μου έχουν κοπεί τα φτερά από όταν έφυγε η μανούλα μου… νιώθω πιο μόνη από ποτέ… και συνειδητοποιώ πόσο δίκιο είχε για τον άνδρα μου όταν έλεγε ότι δεν θα είναι και δεν θα φέρεται πάντα με τον ίδιο τρόπο… πόσο λάθος έκανα που της πήγαινα κόντρα…
08-06-2025, 23:51 #48
08-06-2025, 23:54 #49
09-06-2025, 00:04 #50
09-06-2025, 07:44 #51
Εσύ κάνεις επιλογές για τη ζωή σου και όχι η μητέρα ή ο πατέρας σου οπότε δεν βοηθάει το αυτομαστιγωμα. Οι γονείς συμβουλεύουν.. Δεν πέφτουν πάντα μέσα.
Πηγαινε σε ένα ψυχολόγο, χρειάζεσαι βοήθεια.. Να μπορείς να δεις και πιο καθαρά τι θα κάνεις με τον άντρα σου. Τώρα ό,τι και να κάνει, το συνδυάζεις με αυτά που είπε η μαμά σου...
Αν δεν μπορεί να είναι δίπλα σου και ως φίλος τότε χώρισε τον. Απλά χρειάζεται πρώτα να δυναμώσεις λίγο
13-06-2025, 13:55 #52
Όταν μου λέγε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για μένα… ότι δεν είναι αληθινός και θα αλλάξει με τον καιρό και ότι θα έρχομαι πάνω από το μνήμα της και θα κλαίω γιατί θα έχω καταστρέψει την ζωή μου… και όντως δεν περνάω καλά σε αυτόν τον γάμο… τελικά οι γονείς βλέπουν πράγματα που εμείς αγνοούμε τυφλωμένοι/ες από έρωτα… μόνο που τώρα είμαι δειλή στο να χωρίσω γιατί δεν έχω πλέον την μητέρα μου που με στήριζε στα δύσκολα… και σε ψυχολόγο να πάω δεν θα αλλάξει κάτι… τα πικρά λόγια που της είπα ενώ είχε δίκιο θα με τυραννάνε για πάντα… θα έχω τύψεις μια ζωή… μακάρι να γυρνούσα όταν χρόνο πίσω να της έλεγα πόσο δίκιο έχει και ένα μεγάλο συγγνώμη…
13-06-2025, 14:00 #53
Ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως είσαι άνθρωπος. Ότι έχεις δικαίωμα να επιλέξεις εσύ τον άνθρωπο που θα παντρευτείς. Ότι έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη για τη ζωή σου. Πως οι γονείς συμβουλεύουν και ο ρόλος τους είναι μόνο αυτός. Να συμβουλεύουν και όχι να επιβάλουν. Θα δεις την δύναμη που έχεις μέσα σου και αν αυτός ο γάμος δεν σου ταιριάζει, να φύγεις.. Βυθίζεσαι στο πένθο σου.. Άρα ο ψυχολόγος είναι αυτός που θα σε βοηθήσει.