Απώλεια μητέρας και μητρότητα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Philuoi View Post
    Ευχαριστώ πάρα πολύ… ναι εννοείται θα υπάρξει συζήτηση δεν είναι απλά μια σχέση έχουμε ένα παιδί μαζί… θα το παλέψω… αλλά πρώτα πρέπει να παλέψω με το πένθος μου και όλη την άρνηση για ζωή που νιώθω μετά από όλα αυτά… δεν έχω έναν άνθρωπο να με καταλάβει να με πάρει μια αγκαλιά… όλοι με βλέπουν δυνατή και πως τα κατάφερα αυτό μου λένε ότι δεν έχω ανάγκη αλλά εγώ μέσα μου λιώνω… υποφέρω κλαίω όλη μέρα… και τι θα μου πει ο ψυχολόγος ότι η ζωή συνεχίζεται ότι έτσι είναι ο κύκλος του ανθρώπου κλπ κλπ
    Δεν θα σου πει αυτό ο ψυχολόγος. Δεν λειτουργεί έτσι η θεραπεία.. Ενώ ξέρεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια, αρνησε να την πάρεις και περιμένεις από έναν τρίτο να σε βγάλει από εκεί που είσαι (τον άντρα σου). Ακόμη και να είχες την στήριξη που ζητάς από τον άντρα σου, παλι δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα από την στιγμή που βλέπεις τα πράγματα μαύρα. Ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να βρεις εσύ την διέξοδο μέσα από τισ συζητήσεις. Θα μπορείς να μιλήσεις χωρίς φόβο μην κριθεις, να κλάψεις, να θυμώσεις, να νιώσεις ότι μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.. Να νιώσεις και πάλι δυνατή

Senior Member
    ..δεν έχω έναν άνθρωπο να με καταλάβει να με πάρει μια αγκαλιά…
    Όλα καλά θα πάνε.. Θα περάσει το δύσκολο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Στο αρχηκο της ποστ το 40% επικεντρωνεται στο μεγαλειο της και το υπολοιπο ειναι ο πονος της για την απολεια - ο αντρας της και η χαρα που της δινει το παιδι της ειναι "στατιστικο λαθος". Για τα οικογενειακα της μαθαμε απο ΔΙΚΙΑ σου υποδειξη που αυτη επιβεβαιωσε.
    Τι λες μωρέ?? Τι είπα εγώ που δεν είπε? Μπορείς να μην γράφεις συνέχεια ασυναρτησίες?

Senior Member
    Ποιο είναι ακριβώς το μεγαλείο μου για να το δω και εγώ; Που ξεσκίζομαι για του άλλους; Που έχασα την μάνα μου; Ή που είμαι στα όρια κατάθλιψης και είμαι πλέον αυτοκαταστροφική; Και πότε είπα ότι το παιδί μου είναι λάθος; Αναφέρεσαι σε αυτό που είπα ότι ο άνδρας που διάλεξα τελικά δεν με στήριξε και έκανα λάθος επιλογή; Ή στο ότι θέλω την παλιά ζωή μου μαζί βέβαια με το παιδί μου γιατί είμαι άνθρωπος και όχι ρομπότ;
    Ελπίζω να μην τα λες αλήθεια γιατί τότε λυπάμαι έχεις απουσία ενσυναίσθησης και είσαι απλά κακός χαρακτήρας.
    Μην δίνεις σημασία που και που πετάει χοντράδες χωρίς να το καταλαβαίνει

Senior Member
    Ευχαριστώ πάρα πολύ… ναι εννοείται θα υπάρξει συζήτηση δεν είναι απλά μια σχέση έχουμε ένα παιδί μαζί… θα το παλέψω… αλλά πρώτα πρέπει να παλέψω με το πένθος μου και όλη την άρνηση για ζωή που νιώθω μετά από όλα αυτά… δεν έχω έναν άνθρωπο να με καταλάβει να με πάρει μια αγκαλιά… όλοι με βλέπουν δυνατή και πως τα κατάφερα αυτό μου λένε ότι δεν έχω ανάγκη αλλά εγώ μέσα μου λιώνω… υποφέρω κλαίω όλη μέρα… και τι θα μου πει ο ψυχολόγος ότι η ζωή συνεχίζεται ότι έτσι είναι ο κύκλος του ανθρώπου κλπ κλπ
    Είναι πολύ άσχημο αυτό που περνάς και ζητάς τα αυτονόητα. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου να ξεπεράσεις αυτή τη φάση του πένθους, μίλησε με τον άντρα σου πες του ότι δεν είσαι καλά και οτι θέλεις λίγο χρόνο, να κρατάει αυτός περισσότερο το παιδί ή αν έχεις κάποιο δικό σου συγγενή πήγαινε το στους δικούς σου. Έχετε κάτσει να συζητήσετε σαν ζευγάρι ήρεμα? Γιατί άλλο το να πετάξεις κάτι σε μια άσχετη στιγμή και άλλο να του μιλήσεις σοβαρά. Θέλω να πω και εγώ σε μια σχέση που είχα,υπήρχαν πράγματα που με ενοχλούσαν και αντί κάτσω να συζητήσω, πετούσα σπόντες σε άσχετες στιγμές ενώ στην ουσία αυτό που χρειάζεται είναι διάλογος. Κάνε μια συζήτηση μαζί του και πιστεύω θα καταλάβει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Συλλυπητηρια για την απωλεια σου.
    Δεν τους αγαπας, ουτε το παιδι σου ουτε τον αντρα σου αφου τους θεωρεις λαθος σου και σε πηρανε χαμπαρι. Δεν μπορεις να ελεγχεις τους ανθρωπους και να σε αγαπανε, συντομα θα βγουν τα ρομποτ, θα παρεις ενα και θα κανει ο,τι θελεις. Σε βαραινουν ολα επειδη τα κανεις απο υποχρεωση οχι απο αγαπη. Βρες τροπο να κανετε νεα αρχη στη σχεση σας γιατι η πιστωση που κανετε ο εανας στον αλλον εχει τελειωσει. Δεν σου κραταει κακια, απλα καταλαβε οτι "θελεις την παλια σου την ζωη πισω".
    Εδω μιλαω στην κυρια.

Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    δηλαδή με βάση τα δικά σου λεγόμενα θεωρείς οτι μια γυναίκα οταν παντρεύεται πρέπει να κλείνεται σε μπουντρούμι ?
    Εδω πεταγεσαι και δειχνωντας συναισθηματικη επενδηση στο θρεντ, κατηγορωντας με για κατι που δεν εχω πει.

Τι λες μωρέ?? Τι είπα εγώ που δεν είπε? Μπορείς να μην γράφεις συνέχεια ασυναρτησίες?
    Πηγαινε και διαβασε το αρχηκο της και δες ποιοι ειναι οι προβληματισμοι της. Θα ελεγα να χαλαρωσεις λιγο...

Senior Member
    Η γυναίκα έγραψε οτι έχει πεθάνει η μαμά της, έχει βάλει κιλά, δεν βγαίνει απο το σπίτι καθώς ο άντρας της δεν βοηθάει. Ο άντρας της δεν είναι σύμφωνος ούτε στο να βγεί βόλτα, δεν μπορεί να εργαστεί, να ξεκινήσει γυμναστήριο κτλ. Είναι απόμακρος και δν έχει κάπου να μιλήσει. Και η απάντηση σου προς αυτή τη γυναίκα που περνάει μια άσχημη φάση είναι οτι δεν αγαπάει την οικογενειά της και οτι ο άντρας της συμπεριφέρεται έτσι γιατί αυτή θέλει τη παλιά της ζωή ?? Σοβαρά τώρα ? Μετά γράφεις οτι είπα κάτι που δεν είπε και μήπως έχω άλλο λογαριασμό κτλ και η απάντηση σου στο τι είπα οτι για 40% παραπάνω οτι αναφέρθηκα σε κάτι.. αρλούμπες !! γράφεις ασυναρτησίες και δεν σκέφτεσαι οτι χαλάς το θέμα που άνοιξε αυτή η γυναίκα και σε τι φάση μπορεί να είναι !!

Junior Member
    Είναι πολύ άσχημο αυτό που περνάς και ζητάς τα αυτονόητα. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου να ξεπεράσεις αυτή τη φάση του πένθους, μίλησε με τον άντρα σου πες του ότι δεν είσαι καλά και οτι θέλεις λίγο χρόνο, να κρατάει αυτός περισσότερο το παιδί ή αν έχεις κάποιο δικό σου συγγενή πήγαινε το στους δικούς σου. Έχετε κάτσει να συζητήσετε σαν ζευγάρι ήρεμα? Γιατί άλλο το να πετάξεις κάτι σε μια άσχετη στιγμή και άλλο να του μιλήσεις σοβαρά. Θέλω να πω και εγώ σε μια σχέση που είχα,υπήρχαν πράγματα που με ενοχλούσαν και αντί κάτσω να συζητήσω, πετούσα σπόντες σε άσχετες στιγμές ενώ στην ουσία αυτό που χρειάζεται είναι διάλογος. Κάνε μια συζήτηση μαζί του και πιστεύω θα καταλάβει..
    Εννοείται έχω προσπαθήσει πολλές φορές … κάθε φορά που του το συζητάω λέει ότι γκρινιάζω … γενικά όταν θέλω να συζητήσω κάτι λέει ότι γκρινιάζω .. μιλάει μόνο για τον εαυτό του και για αυτά που θέλει να κάνει… δεν με ρωτάει τίποτα για μένα πχ αγάπη μ τι έκανες σήμερα; Πως σκέφτεσαι το μέλλον επαγγελματικά τι θα κάνεις ; Κλπ κάτι δηλαδη να δείξει ενδιαφέρον… πόσο μάλλον για το πένθος μου αφού η μητέρα μου δεν τον ήθελε το κρατάει μανιάτικο δεν τον νοιάζει πως νιώθω …

Junior Member
    Η γυναίκα έγραψε οτι έχει πεθάνει η μαμά της, έχει βάλει κιλά, δεν βγαίνει απο το σπίτι καθώς ο άντρας της δεν βοηθάει. Ο άντρας της δεν είναι σύμφωνος ούτε στο να βγεί βόλτα, δεν μπορεί να εργαστεί, να ξεκινήσει γυμναστήριο κτλ. Είναι απόμακρος και δν έχει κάπου να μιλήσει. Και η απάντηση σου προς αυτή τη γυναίκα που περνάει μια άσχημη φάση είναι οτι δεν αγαπάει την οικογενειά της και οτι ο άντρας της συμπεριφέρεται έτσι γιατί αυτή θέλει τη παλιά της ζωή ?? Σοβαρά τώρα ? Μετά γράφεις οτι είπα κάτι που δεν είπε και μήπως έχω άλλο λογαριασμό κτλ και η απάντηση σου στο τι είπα οτι για 40% παραπάνω οτι αναφέρθηκα σε κάτι.. αρλούμπες !! γράφεις ασυναρτησίες και δεν σκέφτεσαι οτι χαλάς το θέμα που άνοιξε αυτή η γυναίκα και σε τι φάση μπορεί να είναι !!
    Το κορυφαίο σε όλα αυτά είναι ότι μένουμε στο πατρικό μου αφού του το πρότεινα για να μην πληρώνουμε ενοίκιο αφού είναι άδειο πλέον …και προέκυψε ένα θέμα με το σπίτι .. όταν του είπα ότι είμαι μόνη με το μωρό και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις εργασίες να είμαι πίσω από μαστόρους εκείνος μου είπε <<μπορείς να το τρέξεις με τον αδερφό σου δεν είναι δικό μου σπίτι μην με ανακατεύεις τι σχέση έχω εγώ >>… εν ολίγοις και να ζητάω βοήθεια δεν με βοηθάει.. και αν τον ρωτήσει κάποιος άλλος κοκορεύεται ότι μου έχει σταθεί σε όλα …

Senior Member
    Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά ίσως λόγω της φάσης που βρίσκεσαι λόγω πένθους να τα βλέπεις όλα βουνό και αρνητικά. Αν η διάθεση σου ήταν καλή πιστεύω θα τα έβλεπες με αλλη ματιά δεν θα στεκόσουν τόσο σε αυτό. Εγώ θα σου πρότεινα στη φάση που είσαι να πάρεις λίγο χρόνο για τν εαυτό σου βάλε ένα πρόγραμμα διατροφής γυμναστική κάνε πράγματα και για τον εαυτό σου και ψάξε να βρεις για δουλειά έστω για τηλεργασία

Senior Member
    Το κορυφαίο σε όλα αυτά είναι ότι μένουμε στο πατρικό μου αφού του το πρότεινα για να μην πληρώνουμε ενοίκιο αφού είναι άδειο πλέον …και προέκυψε ένα θέμα με το σπίτι .. όταν του είπα ότι είμαι μόνη με το μωρό και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις εργασίες να είμαι πίσω από μαστόρους εκείνος μου είπε <<μπορείς να το τρέξεις με τον αδερφό σου δεν είναι δικό μου σπίτι μην με ανακατεύεις τι σχέση έχω εγώ >>… εν ολίγοις και να ζητάω βοήθεια δεν με βοηθάει.. και αν τον ρωτήσει κάποιος άλλος κοκορεύεται ότι μου έχει σταθεί σε όλα …
    πες του να σας πληρωνει ενοικιο, αφου δεν εχει καμια σχεση με το σπιτι...

Junior Member
    Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά ίσως λόγω της φάσης που βρίσκεσαι λόγω πένθους να τα βλέπεις όλα βουνό και αρνητικά. Αν η διάθεση σου ήταν καλή πιστεύω θα τα έβλεπες με αλλη ματιά δεν θα στεκόσουν τόσο σε αυτό. Εγώ θα σου πρότεινα στη φάση που είσαι να πάρεις λίγο χρόνο για τν εαυτό σου βάλε ένα πρόγραμμα διατροφής γυμναστική κάνε πράγματα και για τον εαυτό σου και ψάξε να βρεις για δουλειά έστω για τηλεργασία
    Την αδιαφορία δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να την δω με άλλη ματιά… Ίσως εκείνος επειδή τα έχει όλα καλά καμωμένα στην ζωή του δεν ξέρει πώς να φερθεί σε κάποιον που περνάει δύσκολα … Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για να τον δικαιολογήσω… μέσα στους 4 τοίχους δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω και πολλά… εννοείται θα προσπαθήσω γιατί δεν με βλέπω καλά θα τρελαθώ από την μοναξιά

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πες του να σας πληρωνει ενοικιο, αφου δεν εχει καμια σχεση με το σπιτι...
    Την επόμενη φορά που θα μου πει κάτι τέτοιο κανονικά θα του άξιζε μια τέτοια απάντηση…ή να τον διώξω αφού δεν το νιώθει σπίτι του…

Senior Member
    Την επόμενη φορά που θα μου πει κάτι τέτοιο κανονικά θα του άξιζε μια τέτοια απάντηση…ή να τον διώξω αφού δεν το νιώθει σπίτι του…
    μην τον διωξεις, ας φυγει μονος του. ξεκαθαρισε του οτι αφου μενει εκει τσαμπα, πρεπει και να προσφερει στην συμβιωση. με μαστορεματα, με λεφτα, με ολα...

Junior Member
    Πώς αντέχεται η μοναξιά;;; Δεν ξέρω τι να κάνω πια με την ζωή μου… Σήμερα κατέβηκα βόλτα με το μωράκι μου δύο ώρες το πρωί… γύρισα μαγείρεψα και τώρα απλά σαπίζω στην τηλεόραση και τρώω… δεν έχω με ποιον να μιλήσω … όλες οι φίλες μου δουλεύουν ή διαβάζουν για τις σπουδές τους, ο άνδρας μου δουλεύει… αχ πόσο μου λείπεις μαμά σήμερα ήταν και τα γενέθλια σου θα βγαίναμε να γιορτάσουμε που θα έκλεινες 62…

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast