Γεροντοκόρη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειχες κανει σεξ στα νιατα σου, ή δεν εκανες ποτε;
    Έχω κάνει σεξ και είχα μία μακροχρόνια σχέση δεν είμαι παρθένα!!!Αλλά και αυτή ήτανε κάτι σαν ελεύθερη σχέση από μεριά του .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Η wanderer ανέφερε ότι " κάτι δεν πάει καλά με εσένα " αν δεν είχες ποτέ σου σχέση μέχρι τα 30 και εσύ συμφώνησες γράφοντας ότι είναι μια προβληματική κατάσταση και ότι γι αυτό κατέληξε έτσι αναφερόμενη στη wanderer..δηλαδή πως κατέληξε και που κολλάει αυτό με το θέμα της σχέσης? Όσο γι αυτό που λες μετά ότι η μητέρα απ το δελφινι το είπε γιατί έχει συντηρητικές απόψεις δεν το αναφέρει κάπου, εδώ νέες κοπέλες πιστεύουν ότι " πρέπει " να έχουν παντρευτεί μέχρι τα 30 και είναι αστείο να το λες σαν " συντηρητική άποψη" όταν το 90% των γυναικών το πιστεύει, τουλάχιστον ας μιλάμε ρεαλιστικά.. και η wanderer μπορεί να έχει αυτή την άποψη ανεξάρτητα με το αν πάσχει από κάποια ψυχική ασθενεία κτλ. Αναφέρθηκα σε αυτούς που δεν έχουν κάνει σχέση μέχρι τα 30 όχι σε αυτούς που δεν είχαν ερωτική επαφή. Όπως και να χει Joanna καλό είναι να μην κρίνουμε ούτε τους ανθρώπους αυτούς , γιατί έχω διαβάσει παρόμοια ποστ που έχουν γράψει εδώ γι αυτό, αλλά ούτε και αυτές τις καταστάσεις ως προβληματικές που λες....δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό και είναι άδικο να κρίνουμε. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του.
    Κατέληξε στο άλλο άκρο από φόβο και ανασφάλεια, αγχώθηκε μη την πιάσουν τα 30κάτι και δεν την έχει προσέξει κανείς, δηλαδή στο να κλείνει ραντεβού με τον οποιονδήποτε άγνωστο, να κάνει σεξ όπως να 'ναι, ακόμα κι αν δεν της άρεσε και κατόπιν, όταν την έδιωξε, να γίνεται stalker και να του χρεώνει πράγματα που δήθεν παρήγγειλε από το διαδίκτυο, αντί να περιμένει και να επιδιώξει μια υγιή σχέση αφού σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της (για την wanderer το είπα αυτό).

Το δελφίνι έχει γράψει κι άλλα θρεντς για το ότι δεν έχει παντρευτεί. Μην μπερδεύεσαι Μαριλού, άλλο το να πιστεύουν πολλές νέες κοπέλες ότι πρέπει να έχουν παντρευτεί μέχρι τα 30 κι άλλο ένας παλαιοημερολογίτης που πιστεύει ότι το προγαμιαίο σεξ είναι αμαρτία. Οι γονείς του δελφινιού δεν την αφήνουν να κάνει σχέση, μόνο γάμο και το δελφίνι ζει με τους γονείς της και υπολογίζει πολύ στην άποψή τους. Επίσης, η μαμά της πιστεύει ότι της έχουν κάνει μάγια και γι αυτό έμεινε ανύπαντρη. Ηλικιακά, το δελφίνι είναι γύρω στα 45-50 αν θυμάμαι καλά, από το προηγούμενο θρεντ της.

Αφού σου εξήγησα όλο το ιστορικό που δεν γνώριζες, δεν κρίνουμε κανέναν εδώ πέρα. Δεν είναι κριτική μια γενικώς παραδεδεγμένη αλήθεια. Κατανόηση υπάρχει. Προφανώς και ο καθένας που δεν είχε ποτέ σεξουαλική ζωή είχε τους λόγους του, άλλος το ήθελε και άλλος δεν το ήθελε απλά του έτυχε.

Senior Member
    δεν έτυχε να διαβάσω παλιά ποστ απο το δελφίνι, αν έχουν αυτές τις απόψεις δεν είναι απλά συντηρητικές αλλά ακραίες

δελφίνι το οτι οι δικοί σου έχουν αυτές τις πεποιθήσεις δεν σημαίνει οτι έτσι είναι, δεν πρέπει να επηρεάζεσαι ούτε απο τους δικούς σου ούτε απο κανέναν άλλον. Για να μην έγινε πάει να πει οτι δεν το ήθελες αρκετά, παρ' όλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά για μια συντροφική σχέση. Μην επηρεάζεσαι απο τους άλλους και κάνε πραγματικά αυτό που θέλεις εσύ.

όσο για τη wanderer που λες οτι το κάνει απο το άγχος να μην μείνει μόνη στα 30, δεν νομίζω οτι είναι γι' αυτό εξάλλου έγραφε οτι είναι 26 αν δεν κάνω λάθος. Πιστεύω οτι το κάνει γιατί ψάχνει την αποδοχή, αλλά αυτό θα μας το πει η ίδια, υποθέσεις κάνουμε

Senior Member
    δεν έτυχε να διαβάσω παλιά ποστ απο το δελφίνι, αν έχουν αυτές τις απόψεις δεν είναι απλά συντηρητικές αλλά ακραίες

δελφίνι το οτι οι δικοί σου έχουν αυτές τις πεποιθήσεις δεν σημαίνει οτι έτσι είναι, δεν πρέπει να επηρεάζεσαι ούτε απο τους δικούς σου ούτε απο κανέναν άλλον. Για να μην έγινε πάει να πει οτι δεν το ήθελες αρκετά, παρ' όλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά για μια συντροφική σχέση. Μην επηρεάζεσαι απο τους άλλους και κάνε πραγματικά αυτό που θέλεις εσύ.

όσο για τη wanderer που λες οτι το κάνει απο το άγχος να μην μείνει μόνη στα 30, δεν νομίζω οτι είναι γι' αυτό εξάλλου έγραφε οτι είναι 26 αν δεν κάνω λάθος. Πιστεύω οτι το κάνει γιατί ψάχνει την αποδοχή, αλλά αυτό θα μας το πει η ίδια, υποθέσεις κάνουμε
    Δεν μπορεις να παρεις αποδοχη οταν δεν αποδεχεσαι τον εαυτο σου, παντα θα νομιζεις οτι σε κοροϊδευουν και θα ζητας εκδικηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν μπορεις να παρεις αποδοχη οταν δεν αποδεχεσαι τον εαυτο σου, παντα θα νομιζεις οτι σε κοροϊδευουν και θα ζητας εκδικηση.
    συμφωνώ σε αυτό που λες axl εκτός απ' αυτό για την εκδίκηση.. όταν δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση κτλ ναι θα σου είναι δύσκολο να πιστέψεις σε ότι καλό σου λένε και ταυτόχρονα θα καταρρέεις σε οποιαδήποτε απόρριψη. Όμως το να ζητάς εκδίκηση και να θέλεις να κάνεις κακό δεν είναι απόρροια της χαμηλής αυτοεκτίμησης αλλά κάποιας ψυχασθένειας

Senior Member
    συμφωνώ σε αυτό που λες axl εκτός απ' αυτό για την εκδίκηση.. όταν δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου, έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση κτλ ναι θα σου είναι δύσκολο να πιστέψεις σε ότι καλό σου λένε και ταυτόχρονα θα καταρρέεις σε οποιαδήποτε απόρριψη. Όμως το να ζητάς εκδίκηση και να θέλεις να κάνεις κακό δεν είναι απόρροια της χαμηλής αυτοεκτίμησης αλλά κάποιας ψυχασθένειας
    Οχι, παιδικη αντιδραση ειναι και δεν ειναι τοσο δυσκολο να παλινδρομησεις.

Senior Member
    οχι δεν είναι παιδική αντίδραση αυτό, κάνεις λάθος

Senior Member
    μπορεί να κρύβεται μια κακοποίηση, πολλά μπορεί να κρύβονται. Ναι και εμένα αν μου έλεγε κάποιος οτι δεν έχει έρθει σε ερωτική επαφή ή δεν έχει κάνει σεξ μετά τα 30 θα μου ακούγονταν κάπως. Όμως απο το να το σκεφτώ μέχρι να το εκφράσω ως '' προβληματικό'' σε ένα δημόσιο φόρουμ που έχουν γράψει αρκετοί οτι δεν έχουν κάνει σχέση, απέχει πολύ. Και ποια είμαι εγώ για να το κρίνω ως προβληματικό δημόσια σε ένα τέτοιο φόρουμ ? Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, απο εκεί και πέρα δεν μου δινεί κανείς το δικαίωμα να κρίνω ως προβληματικό κάποιον που δεν έχει κάνει σεξ ή δεν έχει παντρευτεί.
    και δεν ειναι προβληματικη κατασταση μια κακοποιηση; δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο προβληματικο για την σεξουαλικη ζωη καποιου...

Senior Member
    μια κακοποίηση δεν είναι προβληματική κατάσταση αλλά εγληματική και αυτός που το κάνει πρέπει να διώκεται ποινικά. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις, από το ότι ο άλλος είναι προβληματικός καταλήξαμε στο ότι η κακοποίηση είναι προβληματική κατάσταση. Το θέμα είναι ότι δεν μας πέφτει κανένας λόγος γιατί ο άλλος δεν έχει κάνει σχέση ή σεξ και δεν θα τον κρίνουμε εμείς προβληματικό ή όχι. Το δελφινι μίλησε για το θέμα του γάμου όχι της σχέσης, για να μν ξεφεύγουμε..

Senior Member
    μια κακοποίηση δεν είναι προβληματική κατάσταση αλλά εγληματική και αυτός που το κάνει πρέπει να διώκεται ποινικά. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις, από το ότι ο άλλος είναι προβληματικός καταλήξαμε στο ότι η κακοποίηση είναι προβληματική κατάσταση. Το θέμα είναι ότι δεν μας πέφτει κανένας λόγος γιατί ο άλλος δεν έχει κάνει σχέση ή σεξ και δεν θα τον κρίνουμε εμείς προβληματικό ή όχι. Το δελφινι μίλησε για το θέμα του γάμου όχι της σχέσης, για να μν ξεφεύγουμε..
    Εγω δεν ξερω καποιος να μπηκε φυλακη για σιωπηλη μεταχειριση η αποσυρση στοργης και ειναι οι πιο διαδεδομενες μορφες κακοποιησης,

Senior Member
    δεν μιλησα εγω για προβληματικο ατομο και προσεχω παρα πολυ τις λεξεις. οι λεξεις παραγουν σκεψη. . εγω μιλησα για ατομο με προβλημα /προβληματα. το αν ειναι προβληματικο η οχι, ειναι αλλο θεμα. οποτε μην απαντας μαζικα στον πληθυντικο. και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ατομο στα 30 που δεν ειναι ασεξουαλ, να μην εχει κανει σεξ χωρις να εχει ενα η πολλα προβληματα σχετικα με την ελλειψη αυτη...

ναι, ο κακοποιητης, σαφως πρεπει να διωκεται, αλλα και ο κακοποιημενος αποκτα ενα πολυ σοβαρο προβλημα, καμια φορα και μονιμο που επηρρεαζει ολη την ερωτικη του ζωη, ισως για παντα. φυσικα και δεν φταιει το θυμα, αλλα αυτο ειναι που αποκτα το προβλημα. δεν ειναι οτι δεν κανει σεξ επειδη δεν εχει ορμες.

φυσικα και μας πεφτει λογος , οταν το εχει προβλημα και το συζηταει ο ιδιος και ζηταει αποψεις.
    στο συντηρητικο περιβαλλον του δελφινιου, γαμος και σεξ (σχεση) ταυτιζονται. δεν εινια καθολου αλλο θεμα...

και βεβαια , ειναι σ χετικο. αν το δελφινι ειχε υγιεις ερωτικες σχεσεις, δεν θα ενδιαφεροταν αν παντρευοταν η δεν παντρευοταν, η πιεση για αποχη απο το σεξ, μαζι με την πιεση για γαμο ειναι που την τρελαινουν... η μανα της δεν μπορει να δεχτει ελευθερες ερωτικες σχεσεις κι εχει μπλοκαρει και την ιδια, μια να νοιωθει αμαρτωλη (για το παρελθον της και μονο) και μια να νοιωθει αχρηστη που δεν μπορει να τσιμπησει κανεναν γαμπρο..

και βεβαια ειναι θεμα προς συζητηση το σεξ και οι σχεσεις. τι εννοεις;
    υπαρχει καποιο αλλο θεμα που καθοριζει την ζωη του ατομου περισσοτερο απ οτι τ σεξ και οι σχεσεις του με τους αλλους;

δεν θυμαμαι αν χαρακτηριστηκε "προβληματικο" το ιδιο το ατομο που ειναι σε αγαμια στα 30, αλλα οτι εχει προβληματα που το μπλοκαρουν αυτο και δεν "ετυχε" απλα, ειναι παραπανω απο σιγουρο.
    δεν υπαρχει μονο η κακοποιηση, υπαρχει και η πλυση εγκεφαλου απο παιδικη ηλικια απο μια συντηρητικη οικογενεια, που μπλοκαρει το ατομο και καμια φορα για παντα... αν δεν βρει μια κοπελα τον πολυποθητο γαμβρο στα 20, μπορει να φτασει και στο γηρας και να παραμενει παρθενα, επειδη οι θρησκοληπτοι γονεις της εχουν υποβαλει οτι αν χαιρεται το σεξ μια ανυπαντρη γυναικα, ειναι ανηθικη/ αμαρτωλη.
    Last edited by Remedy; 03-06-2025 at 08:55.

Senior Member
    Μαρυλού δεν έχει καμία σχέση αν το θέλεις και πόσο το θέλεις, δεν εξαρτάται από εσένα. Αν κανένας πχ δεν έχει έλξη προς εσένα, δεν εξαρτάται από εσένα. Είναι ένας εξωτερικός παράγοντας, που δεν είναι καθόλου στο δικό μας χέρι.

Senior Member
    Επίσης, ναι, μιλούσα για ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ τους σχέση, αν δεν είχες ποτέ ποτέ σχέση, αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος με εσένα. Και το λέω και για τον εαυτό μου, όχι για να κρίνω. Εγώ πχ είμαι αποκρουστική και εκτός από τον έναν που δεν με πέταξε εξ αρχής, πέρασα όλη μου τη ζωή χωρίς να μου δίνει κανεις μα κανείς την ευκαιρία να με γνωρίσει.

Θα μπορούσε κάποιος να ξεκινά σχέσεις, όμως, και λόγω εσωτερικού προβλήματος, να τις διαλύει.

Η φίλη μου πίστευε πως αν είσαι ανυπαντρος μετά από κάποια ηλικία, ενώ ο ίδιος θα ήθελες να παντρευτείς, κάτι πάει στραβά με εσένα.

Εγώ το ίδιο πιστεύω όχι απαραίτητα για γάμο, αλλά για σχέση. Αν θέλεις, και δεν μπορείς να έχεις, ναι, κάτι πάει στραβά με εσένα.

Senior Member
    Εγώ έχω την ατυχία να είμαι αποκρουστική σε όλα τα επίπεδα. Απλά ποτέ δεν είχε περάσει κάποιος το στάδιο της εμφάνισης, για να δει το εσωτερικό μαύρο. Έβλεπαν μόνο τον εμετό της εμφάνισης, οπότε και δεν υπήρχε τίποτα.

Εξάλλου, πάντα έλεγα πως αν φτάσεις μια ηλικία και δεν έχεις εμπειρίες από σχέσεις με άλλους, αν μια στο εκατομμύριο σου τύχει κάτι, θα το διαλύσεις γιατί θα είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να έχεις εμπειρία γιατί μόνο η εμπειρία σε μαθαίνει πράγματα.

Ναι, θα πήγαινα πάλι με κάποιον απλά για να μην είμαι μόνη μου και να έχω λίγη προσοχή. Αλλά έλα που δεν με θέλουν ούτε καν για αυτό. Δεν με θέλουν για τίποτα. Έχω σιγουρευτεί πως δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο. Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Εγώ έχω την ατυχία να είμαι αποκρουστική σε όλα τα επίπεδα. Απλά ποτέ δεν είχε περάσει κάποιος το στάδιο της εμφάνισης, για να δει το εσωτερικό μαύρο. Έβλεπαν μόνο τον εμετό της εμφάνισης, οπότε και δεν υπήρχε τίποτα.

Εξάλλου, πάντα έλεγα πως αν φτάσεις μια ηλικία και δεν έχεις εμπειρίες από σχέσεις με άλλους, αν μια στο εκατομμύριο σου τύχει κάτι, θα το διαλύσεις γιατί θα είσαι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να έχεις εμπειρία γιατί μόνο η εμπειρία σε μαθαίνει πράγματα.

Ναι, θα πήγαινα πάλι με κάποιον απλά για να μην είμαι μόνη μου και να έχω λίγη προσοχή. Αλλά έλα που δεν με θέλουν ούτε καν για αυτό. Δεν με θέλουν για τίποτα. Έχω σιγουρευτεί πως δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο. Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ.
    Τωρα δεν μιλας εσυ, μιλα η κατασταση σου και η απελπισια σου. Δεν εισαι αποκρουστικη, σταματα να το λες αυτο. Μια χαρα ανθρωπος εισαι αλλα εχεις καποια προβληματα με τα οποια πρεπει να ασχοληθεις, να δωσεις πρωτεραιοτητα. Γιατί να πας με καποιον μονο και μονο για να μην εισαι μονη σου κλπ κλπ, οχι να μην το κανεις αυτο, το δοκιμασες και ειδες τι αποτελεσμα ειχε. Τον εαυτο μας δεν τον εχουμε για πεταμα. Στην παρουσα φαση εχεις αλλα προβληματα να ασχοληθεις, προσηλωσου εκει και να μην πας με κανεναν. Οταν τα λυσεις αυτα, οταν θα νιωσεις καλα, τοτε μονο θα εχεις ελπιδες να ψαξεις κατι που να μην ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια. Τωρα απλα λες ειμαι για πεταμα και θελω απλα καποιος να ξεστραβωθει ωστε να νιωθω μια παρεα και λιγη προσοχη. Οχι, οχι και παλι οχι. Θα σε βαλει σε μπελαδες παλι αυτο. Την παρεα και την προσοχη ψαξτην αλλου οπως σου ειπα, οχι σε καποια νεα σχεση εντος εισαγωγικων. Κανε απλη παρεα με κοσμο, βρες παρεα για τον καφε που ελεγες. Δεν ειναι αναγκη η παρεα να εχει περασει απο την κρεβατοκαμαρα σου..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast